ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

sansationf30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Neo24483Νέο Μέλος
14/12/2003, 06:38:17
Χαίρομαι που η εξήγησή που προσπάθησα να δώσω έδωσε μια νέα πνοή στο topic. Aνέφερε o φίλος Μatrx ότι ίσως το αντικείμενο που έχασε να χάθηκε κάπου στο χωρόχρονο.
Θα μπορούσα να το θεωρήσω μια πιθανή εξήγηση, υπό τον όρο ότι εμφανιζόταν μέσα στο αμάξι του μια μαύρη τρύπα. Δεν θέλω να θίξω κανέναν, όμως πιστεύω θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε σε πράγματα τα οποία υπάρχουν υπό ορισμένες συνθήκες.
Τι θέλω να πω: Για να αλλάξει η συντεταγμένη του χρόνου, πρέπει να δημιουργηθεί ένα ισχυρότατο ενεργειακό πεδίο (βαρυτικό, ηλεκτρομαγνητικό κτλ), το οποίο να προκαλέσει μία αλλαγή στο σεντόνι του χωροχρόνου. Αυτό το πράγμα όμως δεν θα επηρέαζε μόνο ένα συγκεκριμένο αντικείμενο (στις ανθρώπινες διαστάσεις)... Θα επηρέαζε έναν πλανήτη ολόκληρο ή ένα ηλιακό σύστημα!!!
Καλό θα ήταν, όταν προσπαθούμε να εξηγήσουμε ένα φαινόμενο με μία συγκεκριμένη φυσική έννοια, να ελέγχουμε αν υπάρχουν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για να μπορούμε να στηρίξουμε τον ισχυρισμό μας.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν για τη μεθοδολογία της αναζήτησης της εξήγησης των ανεξηγήτων...
Αν κάποιος μπορεί να βρει κάτι για τη συγκεκριμένη "τέχνη" ορισμένων ανθρώπων να ξεγελούν τα ανθρώπινα αισθητήρια όργανα, καλό θα ήταν να διαφωτίσει κι εμάς τους υπόλοιπους...

Με πολλή αγάπη
Νeo

"Και ουδέν ό,τι ουκ απώλετο..."

exΝέο Μέλος
18/12/2003, 04:10:01
ΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΨΑΞΑ ΕΚΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ.

oneiric1Μέλος
22/12/2003, 14:46:09
Φίλε Απέριττε

Αν δεν σου είναι κόπος, έχεις την καλοσύνη να στείλεις και σε ‘μενα το αρχείο?

oneiric1@yahoo.com

Σ’ ευχαριστώ προκαταβολικά.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

02/01/2004, 19:19:08
αν δεν ειχα καποιες εμπειριες θα μου φενονταν πραγματικα απιστευτα οσα εχουν ειπωθει.

οταν μιλατε για μαυρες τρυπες ενοειτε κατι σαν δινη?μαυρη δινη?εχω δει 2 τετοιες γιαυτο ρωταω.βεβαια εγω της ειχα δει πανω στον τοιχο μερα μεσημερη στα εβερεστ της κηφισιας με φουλ κοσμο μεσα.

ακομα δεν μπορω να καταλαβω τη γινετε.απο τη μια υπαρχει οτι μπορω να δω και να αγγιξω,μετα (σταδιο) λιγο διαβασμα αντε και λιγο αστρικο,μετα(σταδιο) λεμε οτι υπαρχει και μαγεια,μυστες,διαταγες σε πνευματα και λοιπα,μετα(σταδιο)θεουργια η ανωτερη μαγεια(τερμα οι διαταγες),μετα(σταδιο) παραλληλες πραγματικοτητες,εξωγηινοι και πολλα λοιπα,αλλα αμα μαγος σε βαλει στο ματι βρασε ορυζα που λεει και ενας φιλος :))

αποτελεσμα?? ηττα να εισαι ανοιχτομυαλος.?

thunderΝέο Μέλος
04/01/2004, 12:26:59
ΦΙΛΕ ΑΠΕΡΙΤΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΗΧΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΩ.ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ.
thunderΝέο Μέλος
04/01/2004, 12:29:26
Α ΞΕΧΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ Ε-ΜΑΙL.

nikosbrilis@yahoo.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

matrxΜέλος
06/01/2004, 02:38:13
quote:
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΑΛΛΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 'ΑΠΟ ΠΑΝΩ'ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ,ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

oneiric1Μέλος
09/01/2004, 15:11:08
Φίλε Απέριττε σ’ ευχαριστώ πολύ για την αποστολή του ήχου. Να ‘σαι καλά.

Προσωπικά δεν έχω ιδέα από τεχνικές για ηχητικές επεξεργασίες και τα σχετικά, μπορώ να πω όμως ότι αυτό που άκουσα, ότι και αν ήταν, με κατατρόμαξε!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

andrianΜέλος
19/01/2004, 19:05:16
ΦΙΛΕ Απέριττε
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ..
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΓΩ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ..
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ..
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗ ΠΤΟΗΣΕ..ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝΤΩΣ... ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ..
ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΟ onecode2002@yahoo.gr Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.. ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ Κ ΟΙ ΗΧΟΙ Η΄ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ.. ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΗΝΙΚΑ??

ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ

27/01/2004, 23:28:23
Αγαπητοί φίλοι επανέρχομαι με νέα συγκλονιστικά περιστατικά.
Περιστατικό πρώτο. Εχθές σε μια συγκέντρωση που είχαμε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κάνουμε ασκήσεις συγκέντρωσης την ώρα που είμαστε σε φάση συντονισμού κατά την διάρκεια φωνητικής άσκησης, ακούγεται ένα δυνατό κτύπημα στην πόρτα του χώρου όπου βρισκόμασταν ίδιας έντασης και ίδιας συχνότητας ακριβώς με τον ήχο που άκουσα στο υπόγειο του ίντερνετ καφέ που αναφέρω στην αρχή του θέματος. Περιττό να σας πω ότι δεν υπήρχε κανένας απ' έξω.
Περιστατικό δεύτερο.
Σήμερα το μεσημέρι μέσα στο σπίτι μου και την στιγμή που προετοίμαζα το δημοσιογραφικό μου κασετοφωνάκι το οποίο θα έπαιρνα μαζί μου το απόγευμα για να καταγράψω μια ομιλία, ακούστηκε ένας απομακρος γυναικείος θρήνος και μάλιστα επαναλήφθηκε για αρκετά δευτερόλεπτα. Δυστυχώς δεν κατέγραψα τον ήχο γιατί νόμισα ότι προερχόταν απο το κάτω σπίτι στο οποίο διαμένουν συγγενείς και ανησύχησα οπότε βγήκα έξω για να διαπιστώσω τι συμβαίνει. Όταν κατάλαβα ότι ο ήχος ερχόταν απο "αλλού" ήταν πια αργά γιατί δεν επαναλήφθηκε.
Αγαπητοί φίλοι φαίνεται πως όταν αρχίσει κάποιος και ασχολείται με καταστάσεις όπως αυτές σιγά σιγά ευαισθητοποιείται με αποτέλεσμα όλο και πιο συχνά να αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα. Νομίζω ότι αυτά δεν θα πρέπει να μας τρομάζουν, γιατί έτσι και αλλοιώς υπάρχουν απλά εμείς δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και για να τα αντιληφθούμε, αλλά και αν τα αντιληφθούμε ο φόβος μας δεν μας αφήνει να τα αποδεχτούμε και να τα ερευνήσουμε με νηφαλιότητα.
Το θέμα είναι ότι η αλήθεια βρίσκεται πέρα και πάνω απο όλα αυτά και καλό είναι να μην κολλάμε εκεί...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...