- ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Έχω μία ερώτηση για σένα φίλε glinaaea.
Διάβασα τις θέσεις σου στο θέμα που παραπέμπεις και θα ήθελα να ξέρω που στηρίζεις την άποψή σου ότι
η Ψυχή πρέπει να επιβληθεί του Πνεύματος;
Γιατί θεωρείς το Πνεύμα εκπρόσωπο της ύλης;
Προτιμότερο να μιλήσεις με όρους Αρχών και Ιδιοτήτων, προς αποφυγή παρανόησης.
Ποιές οι ιδιότητες ή οι ποιότητες της ψυχής;
Ποιές του Πνεύματος;
Ποιό θα επιβληθεί σε τι και γιατί.
Περιμένω την απάντησή σου.
Οδυσσέα, συγνώμη για την κάπως άσχετη παρέμβαση στο ενδιαφέρον θέμα σου.
Βλέπωντας το θέμα της ημιμάθειας τώρα κατάλαβώ σε πλεόν συνειδήτο μέρος πως Γνώση δεν υπάρχει και αυτός που δεν γνωρίζει μπορεί παντά να μαθεί .
Γνώση είναι το δόγμα , αμφισβήτηση αυτής είναι δεν μας φερνεί την γνώση αλλά μιά ελευθερία . Σκοπός δεν είναι να κανουμε καλύτερα δογμάτα αλλά να κοιτάξουμε και ενα δευτερόλεπτο μετά να αμφισβητίσουμέ .
Για την ψυχή πνευμά δεν ξερώ πολλά , εχώ το φτιαγμένο από εμενα πιστευώ δογμα πως η ψυχή είναι μερός του εγκεφάλου , και είναι η αισθηση με την οποία καταλαμβαίνουμε την λογική .
Η λογικη υπάρχει , από την αλλή εχεί κανένας ανθρωπός πλήρη λογική .
ΚΑΙ Αυτή η αισθησή στον ανθρωπό δεν είναι δυνατόν να υπάρχει σε αψυχα οντα (πέτρες) ή είναι απλά ενας αλλός κανόνας .
Η Υλή δεν είναι κακιά αφου τρώμε , ζουμε , χαιρόμαστε ή αναγκη για επικράτηση πανω στο κοσμό είναι νομίζω το κακό ;
Γιατί να εχουμέ όμως τετοιά αναγκή ;
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
Δεν ειμαι μισογυνης.Πιστευω οτι η γυναικα ειναι ιερο πραγμα,χρειαζεται τρυφεροτητα,καλοσυνη και αγαπη.
Σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω την αυτοκτονια.Υπαρχει καποια παρανοηση των οσων ειπα.Η αυτοκτονια ειναι εγκλημα,πραξη δειλιας,παραιτηση απο την ζωη.Ποτε μην το επιχειρησει κανεις.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗ ΖΩΗΣ.Ο Χαροντας διαλεγει ποτε θα ερθει,εμεις δεν εχουμε διακαιωμα να τον καλεσουμε πριν την ωρα μας.
Αλλα υπαρχουν ορισμενα πραγματα που με βασανιζουν.Ειναι τρομερο να βασανιζεσαι απο αρνητικες σκεψεις και φοβιες.Για αυτο ζητω την κατανοηση σας και τν βοηθεια σας.
Θελω να ρωτησω για ποιο λογο υπαρχουμε;
Θα υπηρχαμε αν δεν διεπραττε το μοιραιο λαθος ο Αδαμ και η Ευα;
Ειναι ο θανατος φιλος η εχθρος;Ειναι λυτρωση;
Πως μπορει να καταπολεμηθει ο φοβος του γηρατος,της φθορας και του θανατου;
Κλεινοντας θελω να ζητησω την απενεργοποιηση του λογαριασμου μου.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ Η ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡIΔΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!!
ΠΡΩΗΝ DANILOVIC
Edited by - DANILO2 on 05/11/2006 13:53:46
Edited by - DANILO2 on 05/11/2006 13:54:51
Edited by - DANILO2 on 05/11/2006 13:57:12
Edited by - DANILO2 on 05/11/2006 13:59:46
Edited by - DANILO2 on 05/11/2006 14:20:28
quote:
...ειμαι 20 χρονων...
quote:
Σαν σημερα 2000 εκανα το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου.Παντρευτηκα την γυναικα μου.
Σαν σημερα 2003 βιωσα την πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης μου.Πηρα διαζυγιο απο την γυναικα μου.Σαν σημερα 1984 ανακαλυψα τις τεραστιες δυνατοτητες που ειχε το πουλι μου.
Σαν σημερα το 2004 εκλεχτηκε Προεδρος της Αμερικης ο εξυπνοτερος πολιτικος του κοσμου,ο Τζωρτζ Μπους Τζουνιορ.
Σαν σημερα το 1991 εμεινα στην ιδια ταξη παιρνοντας κατω απο την βαση σε ολα τα μαθηματα.
Σαν σημερα το 1993 ηττηθηκε στις βουλευτικες εκλογες ο πιο τυχερος ανθρωπος στον πλανητη.Ο Κομης Δρακουλας γνωστος ως Κ.Μητσοτακης.Φτου του να μην το ματιασω.
Σαν σημερα το 1995 υπεστη βιασμο απο 4 παρθενες στο νησι Μαμπεγια.
Σαν σημερα 2004 ητηθηκαν στις βουλευτικες εκλογες οι ΣοσιαΛηστες.Πρωτο κομμα αναδειχθηκε η Νεα Δικτατορια (Ν.Δ) του Κ.Καραμανλη.Σαν σημερα το 1918 ιδρυθηκε το Κ.Κ.Ε (Κομμα Καραγκιοζηδων Ελλαδας)
Σαν σημερα το 2001 κερδισα το βραβειο Οσμης και Ισχυος συμμετεχοντας στο Πανευρωπαικο Πρωταθλημα Πορδων.Την δευτερη θεση κατελαβε ο Αρχιεπισκοπος Πασης Ελλαδας κυριος Χριστοδουλος.
Σαν σημερα το 1974 ιδρυθηκε η Πανελληνια Σοσιαλιστικη ομαδα Κλεφτων (Πασοκ.)
Σαν σημερα γυρω στο 7500 π.Χ ο Θεος εκανε το μοναδικο λαθος του.Δημουργησε τον πρωτο ανθρωπο.Τον Αδαμ.
Σαν σημερα κατα το διαστημα 1836-1840 κατασκευαστηκε η Βουλη των κλεφτων,λωποδυτων(Παλαιά Ανάκτορα)
Σαν σημερα το 1989 αγορασα το κορυφαιο βιβλιο επιστημονικης φαντασιας την Βιβλο.Σαν σημερα to 1994 εφαγα φυλακη στο στρατο με την κατηγορια οτι εκτοξευσα 4 διαδοχικες πορδες ισχυροτατης ισχυως.
Τί μας λες ρε Ντανυ... Βουρ στο ψυχιατρειο....

Η Ηλικια δεν παιζει ρολο μεχρι ενος σημειου... Μπορει καποιος 12 χρονος να εχει μυαλο 30χρονου και ενας 30 χρονος να εχει μυαλο 2 χρονου!!!
Αρα αν το ειπες για δικαιολογια δεν στεκει! Το θεμα ειναι να μην εισαι προσβλητικος με τα λεγομενα σου! Αυτος ηταν ο λογος που οι διαχειριστες και η Συντονιστρια σε απερριψαν!
Τουλαχιστο ελπιζω, προσωπικα, να μην επαναληφθουν τα γεγονοτα των προηγουμενων ημερων. Την προσοχη θα την τραβαγες αν ησουν ευγενικος
Καλη ΑΡΧΗ, αυτη την φορα το εννοω και καλη συνεχεια!
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Αλλα υπαρχουν ορισμενα πραγματα που με βασανιζουν.Ειναι τρομερο να βασανιζεσαι απο αρνητικες σκεψεις και φοβιες.Για αυτο ζητω την κατανοηση σας και τν βοηθεια σας.
Εγώ τουλάχιστον, δεν μπορώ να σε βοηθήσω φίλε. Υπάρχουν άλλοι όμως που ίσως να μπορούν.
Ίκαρος.
Edited by - DANILO2 on 06/11/2006 00:02:20
Υπαρχουν και τρελλοι εξω απο τα ψυχιατρεια τελικα...
Παντελως ψυχακηδες και εμπαθεις...
Θα ηθελα να ημουν απο μια πλευρα για να σ΄εβλεπα στην καθημερινη σου σου ζωη...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσογλανι του κερατα!!!!!!!!!!!!!!!!

quote:
Υπαρχουν και τρελλοι εξω απο τα ψυχιατρεια τελικα...
Παντελως ψυχακηδες και εμπαθεις...
Θα ηθελα να ημουν απο μια πλευρα για να σ΄εβλεπα στην καθημερινη σου σου ζωη...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσογλανι του κερατα!!!!!!!!!!!!!!!!
Οπα παραξηγηση.Δεν ξερω γιατι με βριζεις.Προφανως δεν καταλαβες το λογω που ζητω το σβησιμο των μυνηματων.
Τα ακραια μυνηματα που εστειλα και για τα οποια ζητησα συγνωμη ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ θεωρω οτι το καλυτερο που πρεπει να γινει ειναι να σβηστουν διοτι ειναι πιθανο καποιος να επηρεαστει αρνητικα .Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι με βριζεις.Καποια παρεξηγηση.
Ας παρεμβει η ΑΜΑΛΙΑ.
Μερικες εκδοχες...
Σε παρατησε η γκομενα και τα εχεις βρει σκουρα (στο δικο σου σημειο μπορει να ονομαστει και παρανοια).
Εχεις μπλεξει με ουσιες.
Στην καθημερινοτητα εισαι απο τους ονομαζομενους...μπουληδες...
Σε οποια περιπτωση και να εχω πεσει μεσα,
Αει σιχτηρ βρε Λουλη...
Υπαρχουν και ειδικοι στους οποιους θα μπορουσες να απευθυνθεις...εαν δεν ησουν...Λουλης/Μπουλης...

quote:
Μερικες εκδοχες...
Σε παρατησε η γκομενα και τα εχεις βρει σκουρα (στο δικο σου σημειο μπορει να ονομαστει και παρανοια).
Εχεις μπλεξει με ουσιες.
Στην καθημερινοτητα εισαι απο τους ονομαζομενους...μπουληδες...Σε οποια περιπτωση και να εχω πεσει μεσα,
Αει σιχτηρ βρε Λουλη...
Υπαρχουν και ειδικοι στους οποιους θα μπορουσες να απευθυνθεις...εαν δεν ησουν...Λουλης/Μπουλης...και πολυπροσωπουλης...

quote:Θελω να ζητησω συγνωμη διοτι θεωρω οτι ξεπερασα τα ορια.
τα δικα σου ή τα δικα μας?
quote:Επρεπε να τραβηξω την προσοχη μεσω ακραιων θεσεων.
τοχεις ΤΟΣΟ αναγκη το να τραβηξεις την προσοχη?
γιατι δεν βγαινεις να τα πεις σε καμια πλατεια αυτα που γραφεις?
μηπως γιατι τραβωντας τους την προσοχη απο κοντα θα σε πλακωσουν στις φαπες? ![]()
quote:Δεν ειχα αλλα σκοπιμοτητα.θΕΛΩ επισης να πω οτι ειμαι 20 ετων για να λυθει η απορια καποιων...
τοσο εισαι ή τοσο θαθελες να δειχνεις?
quote:Δεν ειμαι μισογυνης.Πιστευω οτι η γυναικα ειναι ιερο πραγμα,χρειαζεται τρυφεροτητα,καλοσυνη και αγαπη.
και καμιά σφαλιαρα για να μας πλυνει τα ποδια ![]()
quote:Σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω την αυτοκτονια.
αν την υποστηριζεις, ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα
ξεκινα εσυ κι εμεις ερχομαστε σιγα σιγα με το πασο μας ![]()
quote:Υπαρχει καποια παρανοηση των οσων ειπα.
εμενα μου φανηκες εσυ παρανοϊκος, αν κρινω απο τα τοπικ και τα ποστ σου
quote:Θελω να ρωτησω για ποιο λογο υπαρχουμε;
οι αντρες?
για να δερνουμε τις γυναικες μας βρε συ ![]()
quote:Πως μπορει να καταπολεμηθει ο φοβος του γηρατος,της φθορας και του θανατου;
γερνωντας, φθειρομενος και πεθαινοντας
quote:Κλεινοντας θελω να ζητησω την απενεργοποιηση του λογαριασμου μου.
το εκαναν ηδη, κι ας αργησαν
δεν το καταλαβες??? ![]()
quote:ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ Η ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡIΔΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
εσυ δεν ταγραψες?
αρα εσυ μετεδωσες αρνητικα επικινδυνα μηνυματα
quote:ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!!
στειλτους εξωδικο, καντους αγωγη, καντους μηνυση, κατηγγειλε τους στις αρχες για παρανομη διακινηση ουσιων απο το φορουμ
ειναι της μοδος ξερεις ![]()

εχουν κλειδωθει τα θεματα, απενεργοποιηθηκε ο πρωτος λογαριασμος
οποτε μπορει να κλεισει αυτο το θεμα
και ο dani εφοσον ζητησε συγνωμη, ας συνεχισει να συμμετεχει..
να ξερει ομως..οτι η εμπιστοσυνη κερδιζετε..
και θα ειναι ποιο δυσκολα αυτη τη φορα τα πραγματα...

![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος εκφράζει ακραίες και μη αποδεκτές απόψεις οφείλουμε να μην προσδίδουμε υβριστικούς και προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Νομίζω ότι και χωρίς τους χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν μπορούμε να κάνουμε ξεκάθαρη την άποψή μας.
Οι προσβολές και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί είναι μακριά από το φιλοσοφικό ιδεώδες.
Ευχαριστώ
Πάντα με καλή διάθεση
Γκρέτελ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Το παρόν θέμα κλειδώνεται επίσης.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"