ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

johnvfc30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
26/10/2005, 17:52:09
quote:
Αμαλία, εγώ σου προτείνω να αφιερώσεις 10 λεπτά παραπάνω να ξεδιαλύνεις ποια posts αφορούν τα κατεβατά και να τα αφαιρέσεις μαζί με αυτά, αντί να ανοίγουμε άλλο θέμα.
Τι λες?

Συμφωνω και εγω με τον WWalker

tonisΜέλος
26/10/2005, 18:00:22
ΦΙΛΕ 22 ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ
26/10/2005, 18:01:02
Μπράβο στους αδελφούς Ρουμάνους και Βουλγάρους! Εύγε! Τι να πω πια: είπανε να μπούνε στην Ευρωπαική Ένωση το 2007, και βιαστήκαν να βάλουν τους αμερικάνους μέσα τους πριν ακόμα δέσουν το γάιδαρό τους!

Νίντζα, βασικά δεν είχα καταλάβει ότι εννοούσες πως ο π. Νικόδημος είναι χαρισματικός. Νόμιζα ότι απλά είναι ένας πάρα πολύ καλός πνευματικός.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

kyriakopoulosΜέλος
26/10/2005, 18:09:26
WWALKER ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Π.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
26/10/2005, 18:14:52
Αντιθετως εγω χαιρομαι
Η κινηση αυτη των βουλγαρων θα δωσει ενα παραπανω λογο στην αρκουδα να εκμανει!!!
Λογω του οτι οι βασεις θα ειναι πολυ κοντα στον αγωγο του μπουργκας.

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 26/10/2005 18:26:20

menasΜέλος
26/10/2005, 18:24:54
quote:
ΕΙΠΕ O ΜΕΝΑΣ OTI ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο 22,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΩ Ο MENAS ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ(ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ).ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ MENAS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ?ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΡΑΦΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ?ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

΄΄ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ΄΄ΠΙΣΤΟΣ ΒΡΕ MENAS ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ?ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ π.χ.ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ?ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΩ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?ΟΤΑΝ ΒΟΑ Η ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΡΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΙΩ ΚΟΝΤΑΣ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ MENAS?ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ(ΘΑ ΒΔΕΛΥΣΕΤΑΙ ΠΑΣΑΝ ΑΝΟΜΙΑΝ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΑΝ)ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ(ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΑΝΗΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ).ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΟ?ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ?ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Σε ευχαριστώ Κυριακόπουλε, που ακόμα μια φορά λειαίνεις το έδαφος για την τεκμηρίωση του ποιος είναι ο καθήμενος επί του ίππου της Αποκ. 19. Και δεν είναι τόσο οι ευχαριστίες μου γιατί υπάρχει κάποια περίπτωση να πειστείς εσύ προσωπικά. Το αντίθετο, έχεις αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, και ειδικότερα με το ακριβώς ίδιο ζήτημα (τον καθήμενο επί του ίππου), ότι μερικές φορές γίνεσαι χειρότερος και από τον STITS στην κώφωση. Βάζω στοίχημα ότι και αυτή τη φορά θα συμβεί το ίδιο.

Βομβαρδίζεις λοιπόν ξανά με ερωτήματα αναμεμειγμένα με κορώνες και πλάγιες κατηγορίες, παρουσιάζοντάς το σαν και καλά να θέλεις απάντηση στα ερωτήματά σου. Αλλά ο σκοπός σου δεν είναι να ακούσεις την απάντηση. Τις απαντήσεις όμως που ζητάς θα σου τις δώσω (για την ακρίβεια θα τις δώσει η ίδια η Αγία Γραφή μιας και εγώ είναι αδύνατο να δώσω τίποτα, αμαρτωλός ών) καθαρά και μόνο γιατί υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι ακόμα ψάχνονται, και δεν έχουν διαμορφώσει συμπέρασμα για βασικά πράγματα. Πόσο μάλλον να έχουν φτιάξει και ολόκληρα οικοδομήματα που στηρίζονται πάνω ακόμα και σε πλάνες. Όσο μικρότερο το οικοδόμημα, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αναθεωρήσει κάποιος μια πλάνη. Αλλά για αυτούς που η πλάνη έχει γίνει θεμέλιο του οικοδομήματος, είναι σχεδόν αδύνατο να αναθεωρήσουν.

Γι αυτούς λοιπόν που ακόμα ψάχνουν, αυτούς που πραγματικά θέλουν να διαβάσουν την απάντηση στα ερωτήματα για τον λευκό ίππο και τον υποτιθέμενο Ιωάννη που κάθεται πάνω του, γι αυτούς που κάτι δεν τους κάθεται καλά με αυτή την εικόνα του επίγειου στρατηγού του Θεού, του σφαγέα των απίστων και του υποτιθέμενου γήινου αντιπροσώπου του Ιησού Χριστού, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω.

Το θέμα μας λοιπόν είναι:

quote:

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΩ Ο MENAS ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ(ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ).

Ξεκινάω με τα ερωτήματά σου.

1. «Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή»

quote:
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ?ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΡΑΦΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ?ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

Ευθύς εξ αρχής το ερώτημα (και κατ’ επέκταση το επιχείρημα πίσω από αυτό) είναι ελαττωματικό και σου δημιουργεί προβλήματα μεγαλύτερα από ότι υποτίθεται θα δημιουργήσει σε εμένα. Είναι ένα ερώτημα που πολύ απλά είσαι ΚΑΙ ΕΣΥ υποχρεωμένος να απαντήσεις υπέρ της δικής σου θέσης. Αν το αντιστρέψουμε λοιπόν και σε ρωτήσω

quote:
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Ιωάννης?
την πάτησες ανεπανόρθωτα. Αν συνεχίσω ρωτώντας
quote:
ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΡΑΦΗ Ο Ιωάννης ΝΑ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ?
καταστράφηκες. Και ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός. Γιατί ο Ιωάννης, αυτός ο τόσο τεράστιος βασιλέας, ο σχεδόν ισόθεος κατακτητής, ο ευλογημένος μονάρχης με τις υπεράνθρωπες δυνάμεις που θα αποκαταστήσει τα πάντα και θα χωρίσει τους λαούς σε φυλές ανώτερες και φυλές κατώτερες, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ!!!!!!! ΠΟΥΘΕΝΑ.

Δύο φορές προσπάθησες να εμφανίσεις εδάφια που και καλά στήριζαν τη θέση σου, και παρουσίασες εδάφια που αναφερόντουσαν στον Ιησού Χριστό πέραν πάσης αμφιβολίας!!! Και όταν αυτό έγινε φανερό, εξαφανίστηκε χωρίς σχόλιο. Κώφευσες δηλαδή.

Συμπτωματικά δε, η Αγία Γραφή έχει τεράστιο όγκο πληροφοριών για έναν τέτοιο κατακτητή μονάρχη, που θα καθυποτάξει όλον τον κόσμο και θα λατρευτεί σαν θεόσταλτος (το ελάχιστο), ένα σφαγέα στο όνομα της ειρήνης, ένα βασιλιά συνοδευόμενο από όλες τις δυνάμεις του υπερφυσικού. Αλλά ο συγκεκριμένος βασιλιάς θα είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!! Εσύ λοιπόν πρώτα δείξε μου που αναφέρεται ο Βασιλέας ΣΟΥ μέσα στην Αγία Γραφή, και μετά έλα να με ρωτήσεις να σου δείξω τον Βασιλέα ΜΟΥ, τον οποίο δεν μπορείς να διακρίνεις.
ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΡΑΦΗ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ…? Απλά να εικονίζεται. ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

2.

quote:
΄΄ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ΄΄ΠΙΣΤΟΣ ΒΡΕ MENAS ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ?ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ π.χ.ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ?

Να ξανά ένα από τα ερωτήματα που εσύ ο ίδιος έθεσες στο παρελθόν. Και ενώ σου απαντήθηκε, δεν εννόησες. Γι αυτό σου είπα δεν απαντώ για εσένα, αλλά για αυτούς που ακόμα ακούνε.

«Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ»

Η Αποκάλυψη απαντάει για το ποιος είναι ο ΠΙΣΤΟΣ και ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

Rev 1:4 ᾿Ιωάννης ταῖς ἑπτὰ ἐκκλησίαις ταῖς ἐν τῇ ᾿Ασίᾳ· χάρις ὑμῖν καὶ εἰρήνη ἀπὸ …᾿Ιησοῦ Χριστοῦ, ὁ μάρτυς ὁ πιστός , ὁ πρωτότοκος τῶν νεκρῶν καὶ ὁ ἄρχων τῶν βασιλέων τῆς γῆς. ..

Βλέπεις ότι δεν ισχύει αυτό που λές? Πιστός ως προς ποιον Κυριακόπουλε? Εσύ ρώτησες. Από Ιησού Χριστού λέει, ο μάρτυς ο πιστός!!! Δεν σε ικανοποιεί αυτή η παραπομπή. Υπάρχει ακόμα πιο συνταρακτική και ξεκάθαρη, ακόμα και για τους τυφλούς!

Rev 3:14 Καὶ τῷ ἀγγέλῳ τῆς ἐν Λαοδικείᾳ ἐκκλησίας γράψον· τάδε λέγει ὁ ἀμήν, ὁ μάρτυς ὁ πιστὸς καὶ ἀληθινός , ἡ ἀρχὴ τῆς κτίσεως τοῦ Θεοῦ·

Και εδώ μήπως μιλάει για τον βασιλέα Ιωάννη?
Το εδάφιο είναι όσο ξεκάθαρο μπορεί να γίνει ποτέ. Δυστυχώς όμως, δεν έχει υπάρξει κανένα εδάφιο που να πείθει τους εθελοτυφλούντες. Πιστός ως προς ποιόν Κυριακόπουλε? Ως προς τον εαυτό του? Αληθινός ως προς ποιόν? Ως προς τον εαυτό του? Η Αγία Γραφή καταρρίπτει τους ανθρώπινους λογισμούς σου. ΕΣΕΝΑ σου ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι δεν κολλάει το πιστός και αληθινός στον Ιησού. Η μάλλον δεν θέλεις να σου φαίνεται. Ο ίδιος ο Θεός στην Αγία του Γραφή λέει άλλα.

Και σας προκαλώ όλους, μάλλον σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ, σας ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ. Ανοίξτε την Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 19 και διαβάστε. Ερευνήστε. Μην ακούτε κανενός την θέση ή τη δοξασία. Ερευνήστε και καταλήξτε από μόνοι σας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ούτε θέματα της πλάκας. Διακυβεύεται η σωτηρία της ψυχής του καθενός μας. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να το αφήσουμε σε άλλους να το αποφασίσουν, ούτε στα ποσοστά (5 λένε είναι, 2 δεν είναι άρα νικάνε οι πέντε). Οι μεγαλύτερες πλάνες καταπίνονται από τον μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων ανά τη ιστορία. Διαβάστε και όταν τελειώσετε ρωτήστε τον εαυτό σας. Για ποιόν διάβαζα τόση ώρα? Ποιος ήταν ο καθήμενος επί του ίππου. Ζητήστε από το Θεό να σας απαντήσει. Και θα το κάνει, γιατί είναι Πιστός και Αληθινός.

Πάμε τώρα στο τελευταίο μαζικό κομμάτι των ερωτήσεων, που περιέχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα-επιχείρημα.

quote:

ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ(ΘΑ ΒΔΕΛΥΣΕΤΑΙ ΠΑΣΑΝ ΑΝΟΜΙΑΝ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΑΝ)ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ (ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΑΝΗΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ).ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΟ?ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ?ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Καλό ερώτημα και σε ευχαριστώ για την έννοια να μην πλανηθώ. Ελπίζω να καταλάβεις ότι και η δικιά μου έννοια η ίδια είναι, να μην πλανηθείς και λατρέψεις τον Αντίχριστο νομίζοντας ότι είναι ο καθήμενος επί του ίππου ή κάποιος άλλος.

Έστω λοιπόν και όπως λές έρχεται ο αντίχριστος σαν «καθήμενος επί του ίππου». Πρόσεξε, ο Αντίχριστος έρχεται σαν ένδοξος άνθρωπος, βασιλιάς, ηγέτης επίγειων δυνάμεων κάτι που είναι σύμφωνο με τη δική σου ερμηνεία για τον καθήμενο.
Εγώ από τη μεριά μου, έχοντας μια πληθώρα προφητικών γραφών που κάνουν ξεκάθαρο το πώς θα μοιάζει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, ξέροντας ότι η Δευτέρα Παρουσία δεν θα γίνει αν πρώτα δεν αποκαλυφθεί ο Αντίχριστος (όπως ξεκαθαρίζει ο Παύλος), και γνωρίζοντας ότι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί ακριβώς με εκείνα τα χαρακτηριστικά που περίμεναν οι Ισραηλίτες το έτος 0 (στρατηλάτης, ειρηνοποιός αλλά και ένδοξος ανίκητος πολεμιστής. Βασιλέας που θα αποκαταστήσει τα πάντα τάζοντας αίγλη και χρυσά κουτάλια στους εκλεκτούς του) θεωρώ πως δεν κινδυνεύω τόσο πολύ να φάω την πατάτα. Μπορεί για λίγο να προβληματιστώ, να πω «λες να γίνεται η Δευτέρα παρουσία νωρίτερα από ότι περίμενα και να είναι όντως αυτός ο Χριστός?» Όμως σύντομα θα γίνει ξεκάθαρο το ότι αυτός δεν είναι ο Ιησούς Χριστός και αφού εγώ δεν περιμένω βασιλέα Ιωάννη, τότε ο μόνος που μπορεί να είναι είναι ο Αντίχριστος.

Εσύ από την άλλη, σύμφωνα με αυτά που προετοιμάζεις τον εαυτό σου να βιώσεις, μόλις δεις ένα τέτοιο βασιλέα, μεγαλοπρεπή, από την αφάνεια, που θα φέρνει ειρήνη, έναν αποκαταστάτη της ‘πίστης’, σφαγέα των απίστων και θαυματοποιό, θα τρέξεις να τον προσκυνήσεις. Και αν το όλο στόρυ έχει και λίγο από το Τραχώνι επάνω, τότε δεν γλυτώνεις με τίποτα. Και μην αμφιβάλεις. Όταν παίξει το στόρυ, αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου πολέμου, και εμφανιστεί ο ‘σωτήρας’ της ανθρωπότητας, θα έχει και λίγο Τραχώνι, και λίγον Σοφό, και λίγο Μπλαβάτσκυ, και λίγο Στάινερ, και λίγο από όλα. Έτσι ώστε όλοι να μπορέσουν να αναγνωρίσουν στο πρόσωπό του το μέγα Βασιλέα που μεταφέρουν οι θρύλοι και οι δοξασίες τους. Δεν σε έχει προβληματίσει ποτέ αυτό? Που τόσοι και τόσοι περιμένουν τον μέγα βασιλέα. Ο καθένας τον δικό του? Δεν καταλαβαίνετε ότι τέτοιες δοξασίες θα έπρεπε να μας πονηρεύουν αντί να αποτελούν πειστήριο υπέρ του θεόσταλτου βασιλιά?

Ανακεφαλαιώνω για όσους ακούνε ακόμα. Στο κοντινό μας μέλλον θα γίνει ένα παγκόσμιος και καταστροφικός πόλεμος. Ταυτόχρονα, όπως βλέπουμε και από τα φαινόμενα γύρω μας, θα υπάρξουν μεγάλης έκτασης επιδημίες, πείνα και σεισμοί. Το τέλος αυτής της περιόδου θα αφήσει μια γη φαινομενικά κατεστραμμένη και εντελώς απελπισμένη. Θα υπάρξει ανάγκη για ένα εντελώς νέο ξεκίνημα. Θα υπάρξει ανάγκη για μια Νέα Εποχή.
Σε εκείνη την κατάσταση απελπισίας, ξαφνικά θα εμφανιστεί μια φιγούρα που θα πράττει θαυματουργά, θα κηρύττει με γλύκα, και θα υπόσχεται λύση στα δεινά του κόσμου. Τη λύση θα την φέρνει αυτός που έρχεται. Ακριβώς όπως ο Ιωάννης ο Βαπτιστής προλόγιζε τον Κύριο, έτσι θα κάνει και ο Ψευδοπροφήτης. Σύντομα, και αφού πράξει η ανθρωπότητα αυτά που θα πει αυτός, θα μας τον παρουσιάσει. Και αυτός που θα μας παρουσιαστεί θα εξελιχτεί σε ένα παντοδύναμο βασιλέα, που θα υποτάξει όλη τη γη. Και αυτός ο βασιλέας θα είναι ο Αντίχριστος και θα φέρει θλίψη που δεν ξανάγινε πάνω στη γη. Στο τέλος της βασιλείας του, τουλάχιστον επτά έτη αλλά μπορεί και λίγο παραπάνω, θα λάβει χώρα η Δευτέρα Παρουσία και ο Ιησούς Χριστός θα τον κατατροπώσει.

Μεγάλη λοιπόν προσοχή στην ευπιστία μας. Μεγάλη προσοχή στο ποιον θα προσκυνήσουμε σαν θεόσταλτο. Ακριβώς γιατί η πλάνη θα είναι πολύ μεγάλη. Και είναι προφανές ότι η πλάνη έχει ξεκινήσει από πιο πριν. Έχει προσπαθήσει να προετοιμάσει τους ανθρώπους ώστε ο καθένας να περιμένει και από κάποιον δικό του βασιλιά. Και να τον προσκυνήσει τρέχοντας. Εγώ από τη μεριά μου, δεν περιμένω κανέναν ενδιάμεσα να με σώσει από τον Αντίχριστο. Μόνο τους δυο μάρτυρες της Αποκάλυψης, άλλο σημείο εξόχως μυστηριώδες, που και αυτοί τελικά θα θανατωθούν από το θηρίο. Το μόνο που περιμένω και προσμένω, είναι η Δεύτερη έλευση του Κυρίου μου Ιησού Χριστού, όταν η παρουσία Του θα είναι όπως η αστραπή από Ανατολάς εώς Δυσμάς. Κάνεναν χαμένο βασιλιά που θα τον φωτίσει ένας αόρατος προβολέας με σημάδια στα χέρια και τα πόδια. Παρά μόνο τη Δευτέρα Παρουσία, για την οποία θα δυσκολευτεί πολύ ο κάθε βασιλέας Ιωάννης να με πείσει ότι εκπληρώνει.

Εν Χριστώ Ιησού
m

tonisΜέλος
26/10/2005, 18:32:56
Για να επισκεφτείτε το Αγιο Ορος πρέπει προηγουμένως να τηλεφωνήσετε τουλάχιστον ένα μήνα πριν στο Γραφείο στη Θεσσαλονίκη
Το Διαμονητήριο που θα σας εκδοθεί θα το παραλάβετε από το Γραφείο στην Ουρανούπολη το πρωί της ημέρας που θα μπείτε στο Αγιο Ορος και του οποίου η διάρκεια είναι 4 ημέρες.
νιντζαΜέλος
26/10/2005, 18:42:30
θα καταλαβεις μολις του μιλησεις για πρωτη φορα,αυτο σου λεω μονο.συμφωνω και εγω με τον νικο και μαζι σου για τον στιτς.
LiakoFanΜέλος
26/10/2005, 19:13:07
menas, συγνώμη για την απλοϊκότητα της ερώτησης, αλλά τι γίνεται αν αδυνατώντας να ξεχωρίσουμε ποιος εκπροσωπεί τον Θεό και ποιος όχι, τους αφήσουμε όλους να μάχονται για τα εγκόσμια, και την κάνουμε για καμιά Πίνδο?

Διαδίδοντας το Λόγο και τη γνώμη μας όπου βρίσκουμε πρόσφορο έδαφος, όπως πρότεινες κάποτε.

Τώρα τι πρόσφορο έδαφος θα βρούμε στην ερημιά και στα χιόνια (για να γλυτώσουμε το χάραγμα) είναι άλλη ιστορία.

STITSΜέλος
26/10/2005, 20:09:21
http://homepages.pathfinder.gr/stits3/SOS