- Απόψεις για την Ψυχή στην Αρχαία Ελλάδα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
και σε -αρμονικη- συνεχεια της ροης που εδωσες με τα λογια του καθηγητη Λιαντινη..
φως εν σκοτει!
επειδη η ψυχη θετει ερωτηματα ....και η ληθη...οπως και η αναμνηση η γνωση του παρελθοντος ..δηλωνουν τα βηματα στην ατραπο της εκαστοτε ...ζωης..
ερως+ψυχη...

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ(ΠΛΑΤΩΝΑΣ-ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΣΟΦΟΚΛΗΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)ΚΑΙ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΑΝ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΣΑΝ ΒΑΣΗ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ Π.Χ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ
ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΙ ΜΟΡΦΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΤΙ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΔΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ
ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ !!
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΜΥΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΙΧΑΝ
ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΥΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ
ΑΠΟΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ !!!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ "ΜΑΤΙ"
ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΙΣΤΟΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ?
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.....
ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΙΟΔΟΥ
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΖΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,Η ΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ,Η ΜΗΤΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ Ο ΠΟΛΥΤΕΧΝΟΣ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ
ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΑΝ Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΔΑΔΟΥΧΟΣ Ο ΚΥΡΥΚΑΣ
Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΚΑ
ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ
ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΟΔΗΓΕΙΤΟ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ
ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΗΣΤΕΙΑ
ΕΞΑΓΝΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΟ
ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ,ΟΙ ΔΕ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΡΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΙΓΟΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ!!(ΠΛΑΤΩΝ)
AN OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!! (ΤΣΩΡΤΣΙΛ)
ΖΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ
quote:
Mορφέα μου εννοεις ότι θα γινουμε ομαδα με το μικρο,θα γινει όλη η διαδικασια (ασπιδα προσωπικη -ομαδική...)??
Αν θες πες κατι παραπανω γιατι το θεωρω σημαντικό να γινει σωστα.
Σου απάντησε η Τοξότης
quote:
Γλυκιά μου Γαλάζια σφαίρα!Όχι προς θεού, δεν αναφερόταν σε κάτι τέτοιο ο Μορφέας, απλά του είχα ζητήσει παραπάνω να μου πει αν μπορώ μόνη μου να χρησιμοποιώ τη γαλάζια ακτίνα θεραπείας στην κόρη μου όταν είναι άρρωστη όπως τώρα π.χ.
![]()
Λίλιαν... γλυκιά μου (σε έψαχνα χτες)
quote:
Εχω μείνει άναυδη απο την άσκηση που δίνεις με το δένδρο! και επιβεβαιώνω τα αποτελέσματά της!Διότι την είχα κάνει (ακολουθώντας το μονοπάτι που μου άνοιξε ο κορμός του δένδρου καθώς το είχα αγκαλιάσει) με ένα ιδιαίτερο δένδρο -που υπήρχαν πάνω του σημεία σαν "μάτια" τα οποία αντιστοιχούσαν ακριβώς πάνω στα ενεργειακά μας κέντρα (έχω φωτογραφία θα σου την δείξω απο κοντά). Η φίλη που ήταν μαζί μου θυμάμαι πως μου είπε ότι μίλησε/συνδέθηκε με το δένδρο, όπως και εγώ.
Ηταν μια ονειρεμένη εμπειρία, γείωσης, κάθαρσης και ψυχοπνευματικοσωματικής ανάτασης. Ανεπιφύλακτα όποιος μπορεί να την κάνει να την κάνει!
Βλέπεις σε θυμήθηκα....πριν 4 χρόνια! και μόλις σε γνώρισα...
Χαίρομαι πολύ, που έχεις ΄βιώσει αυτήν την εμπειρία. Είναι και για μένα η πιο αγαπημένη μου άσκηση στην φύση.
Μέτεορ...
quote:
Μορφέα ήρθα για βοήθεια (του αδύναμου φύλου)μας.
Να σαι καλά, γιατί δύσκολα τα πράγματα με τόσες γυναίκες, άντε να τα βγάλεις πέρα
, και τι γυναίκες έτσι;
quote:
Μορφέα τελικά όντως μου επιβεβαίωσες αυτά που γνώριζα και υποπτευόμουν πάνω στις σκεπτομορφές.
Υπάρχει κάποιος κοντινός σου που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα;
Τοξότη...
quote:
Τώρα η αλήθεια είχε ειπωθεί κα παλαιότερα, να σας ειδοποιήσω στην ομάδα, όταν έρθει η ώρα για να με "υποστηρίξετε".Με ποιό τρόπο ακριβώς δεν ξέρω. Αν έχουν κάτι συγκεκριμμένο στο μυαλό τα παιδιά της ομάδας κι εγώ θα ήθελα να μας το περιέγραφαν.
Εάν μπορέσεις θα μας στείλεις ένα sms ομαδικό. Εάν ούτε αυτό μπορέσεις να το κάνεις, τότε απλά θα μας σκεφτείς και θα μας φωνάξεις νοητικά. Το εγρηγορός μας θα ανταποκριθεί αυτόματα και αφού παρθούν τα ανάλογα μέτρα τα αστρικά μας σώματα θα βρίσκονται δίπλα σου, είτε το αντιληφθούμε εμείς είτε όχι.
Αυτό παρεπιπτώντος ισχύει και για τα έξι μέλη της νεραϊδομάδας. Σε περίπτωση που βρεθεί οποιοσδήποτε σε μία δύσκολη θέση ή κατάσταση, μπορεί να φωνάξει τους υπόλοιπους να τον βοηθήσουν. Εφόσον είμαστε μέλη της ομάδας το εγρηγορός θα ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμα και θα καλέσει όλα τα αστρικά σώματα των άλλων, αφου όπως είπα πριν ακολουθηθουν όλα τα μέτρα ασφαλείας, και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο.
quote:
Και κάτι ακόμη σχετικό-άσχετο:
Πρίν λίγες μέρες διάβασα κάπου πως οι γυναίκες που στην παιδική τους ηλικία δεν έχουν νιώσει γαλήνη και ηρεμία, το βγάζουν στις δικές τους οικογένειες αργότερα με υπερβολικές "φωνές", "μη ικανοποίηση" και καταστρέφοντας τη δική τους οικογενειακή γαλήνη.Παρ' ότι το πολεμάω πάρα πολύ, δυστυχώς ανακαλύπτω πως -ιδιαίτερα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης- έγινα πολλές φορές άδικη, φώναξα για ασήμαντα στην ουσία πράγματα και "δηλητηρίασα" την αρμονία με τον -μέχρι ανασισθησίας υπομονετικό!- άντρα μου. Η φωνή που έλεγε "γίνεσε άδικη και υπερβολική" μου μιλούσε, αλλά εγώ ακάθεκτη ήθελα να ξεσπάσω...μετανιώνοντας αμέσως μετά.
Πολύ θα ήθελα να απαλλαγώ από τα οποιαδήποτε αρνητικά κατάλλειπα
της παιδικής-εφηβικής ζωής μου. Είναι στιγμές που πιστεύω πως το έχω καταφέρει και άλλες πάλι που ανακαλύπτω πως όλο και κάτι "ζει" ακόμη...
Αγαπητή μου Τοξότη, πράγματι υπάρχει η τάση, όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες να αντανακλούν την οικογενειακή τους κατάσταση κατά την παιδική τους ηλικία, στην μετέπειτα οικογένειά τους.
Κάποιες φορές αυτό αντιστρέφεται και φτάνουν στο άλλο άκρο βέβαια.
Δηλαδή μπορεί να δεις ένα παιδί που το δέρνουν οι γονείς του συχνά πυκνά και όταν πλέον αποκτήσει την οικογένειά του να συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο ακριβώς και στα δικά του παιδιά, ή να φτάσει στο άλλο άκρο και ούτε τα χτυπάει, ούτε τους φωνάζει, ούτε τους κάνει καν παρατηρήσεις΄.
Για να αλλάξουν αυτές οι επιρροές καλή μου Τοξοτίνα, θα πρέπει να λύσεις τα θέματά σου της παιδικής ηλικίας, να κατανοήσεις γιατί συνέβαιναν.
Κατεπέκταση ένας καλός τρόπος να συγκρατιέσαι είναι η αυτοπαρατήρηση. Φαντάσου πως ό,τι λες, κάνεις ή πράττεις απευθύνεται στον ίδιο σου τον εαυτό. Πως θα ένιωθες; Εάν κάνεις για κάποιο διάστημα αυτήν την άσκηση είμαι σίγουρος οτι θα δεις θεαματικά αποτελέσματα.
quote:
***Μέσα από αυτή την "ατυχία" ανακάλυψα κάτι πολύ σημαντικό για'μένα:αν πέσεις μέσα στο βούρκο και πίασεις πάτο...μόνο προς τα πάνω μπορείς μετά να ας, πιο κάτω δεν έχει, αλλά και αρχίζεις να εκτιμάς διαφορετικά ακόμη και πράγματα που πριν θεωρούσες "ασήμαντα" και δεδομένα...
Ελπίζω να μη σας χάλασα τη διάθεση...με αυτή την τάση "κατάθεσης ψυχής" που μ'έπιασε...
Καταθέσεις ψυχής...
![]()
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

quote:
Το άτομο που σου είπα ότι έχει πρόβλημα στα νεφρά του, και μου απάντησες ότι έχει φοβίες, να σου αναφέρω ότι είναι ένα τρομερά νευρικό άτομο, που όταν νευριάζει εκτός από τσιρίδες έχει φτάσει μέχρι στο σημείο να χτυπήσει τον άλλον που νευριάζει μαζί του, επίσης έχει κάνει και απόπειρα να σκοτώσει. Αλλάζει το πρόσωπό του, δηλαδή μόλις διάβασα αυτό που είπες για τη σκεπτομορφή και ότι μπαίνει στον ίδιο τον άνθρωπο που τη δημιούργησε, θυμήθηκα αυτόν. Λες και υπάρχει εκείνη τη στιγμή κάποιος άλλος που μιλάει και φωνάζει.Αυτό το άτομο εκτός από τα νεφρά που απλά σε ρώτησα χθες γιατί τον έπιασε πάλι ο πόνος έχει γενικά ενοχλήσεις στην υγεία του.
Σαφέστατα και έχουν όλα σχέση...
Η νευρικότητα δεν που περιγράφεις οτι διακατέχει το άτομο, επιβεβαιώνει την εκδοχή των ισχυρών φοβιών. Και μάλιστα φοβίες που προκαλούνται από το πρότυπο του πατέρα, την χρήση ουσιών και την μανία καταδίωξης.
quote:
Και κάτι άλλο που έτσι απλά ήθελα να καταθέσω. Ευχαριστώ όλους σας για τη παρέα και βασικά τις γνώσεις που μου δίνετε κάθε μέρα, και με κάνατε να αλλάξω τους στόχους της ζωής μου
Κι εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ Πούμα... που μας δίνεις την άδεια να μάθαίνουμε από σένα κι εσύ να μαθαίνεις από εμάς.
Ανσίν...
quote:
Ο άλλος είναι να φωτίσει με την πίστη και τη θετική του ενέργεια το μέλλον του, προβάλλοντας σε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα γίνει
π.χ. Εσύ ![]()
quote:
Η προσωπική μου μαρτυρία που σου την παραδίδω από το σύνολο αυτού που είμαι και του πώς έχω ζήσει, είναι ότι θα γίνει. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μη γίνει κάτι που το πιστεύεις με όλη σου την ψυχή.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηλιακτίδα...
quote:
παιδιά καλημέρα σς όλους ηθελα να απαντήσω στον Μοπφέα σχετικά με την οικογενειά μου .Δεν μπορώ να πω ότι αντιμετωπίζω κάποιο προβλημα ,ίσως το ότι εγω δεω έχω μάθει να ανοίγομαι και να εκδηλώνω τα συναισθήματα μου είναι κάτι που δεν μπορώ να το χρεώσω σε κανέναν έτσι δεν είναι .Αυτό ισχύει και για την σχέση μου με τα αδέλφια μου . Ολα καλά .Εγώ είμαι κλειστός τύπος .
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τώρα μια τελευταία ερώτηση η οποία ήρθε τελείως διαισθητικά λίγο πριν σου γράψω έναν οραματισμό...
Θέλεις πραγματικά να κάνεις παιδί;
Ψάξε λίγο μέσα σου τι συμβολίζει το παιδί για σένα...
Αναρωτήσου τι φοβάσαι πραγματικά
Δεν είναι πάντως το οικονομικό...
Δεν σου ζητώ να απαντήσεις εάν έρχεσαι σε δύσκολη θέση. Μπορείς να μου απαντήσεις ακόμα και σε προσωπικό μαιλ, ή αν δεν θες ούτε αυτό, μπορείς απλά να μου πεις ένα ναι η όχι.
Λυπάμαι που σου καθυστερώ τον οραματισμό, αλλά κι εγώ ακολουθώ την εσωτερική μου ώθηση πριν προτείνω κάτι για ένα τόσο σημαντικό θέμα.
Γκαλάντριελ
quote:
για τις κοσμικές παλίρροιες τώρα....τόσο στο φυσικό μας σώμα και σύμπαν, όσο και στο ενεργειακό υπάρχουν κάποιοι περιοδικοί κύκλοι ανάπτυξης και ύφεσης... δείτε για παράδειγμα τον ημερήσιο κύκλο του σώματος με την εναλλαγή ύπνου και εγρήγορσης... ή τους κύκλους κίνησης των ουράνιων σωμάτων...
το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα εσωτερικά πεδία (όπως Πάνω έτσι και Κάτω ) και για να συννενοούμαστε καλύτερα δανειζόμαστε τον όρο "παλίρροια" από το φαινόμενο που παρατηρείται κατά την επίδραση της βαρυτικής έλξης της Σελήνης πάνω στην Γη με περιοδική συχνότητα...
όπως επίσης δανειζόμαστε τα σημεία των δύο ισημεριών για να περιγράψουμε μία περιοδική κίνηση στα ρεύματα της ζωής που προσομοιάζουν με την αύξηση του ηλιακού φωτός ή την μείωση του αντίστοιχα, κατά την διάρκεια του 24ώρου ...
ας πούμε ότι αντιστοιχούν στο γνωστό "καιρός να σπέρνεις και καιρός για να θερίζεις"... όταν αναγνωρίζουμε αυτές τις περιόδους οτιδήποτε κάνουμε έχει καλύτερο συντονισμό και άρα καλύτερα αποτελέσματα...
για παράδειγμα : από την εαρινή μέχρι την φθινοπωρινή ισημερία, όπως ακριβώς ο φυσικός μας ήλιος γίνεται ορατός για περισσότερη ώρα μέσα στην ημέρα, έτσι και οι εργασίες μας στα εσωτερικά πεδία φτάνουν ευκολότερα και γρηγορότερα σε εκδήλωση στο φυσικό... και φυσικά αυτό πρώτα απ' όλα γίνεται αντιληπτό σε όσους ασχολούνται με την θεραπευτική...
μία μικρότερη αλλά πιο γνωστή περιοδικότητα είναι αυτή του κύκλου της Σελήνης... όσοι έχουν ασχοληθεί με την καλλιέργεια γνωρίζουν π.χ. ότι τα φυτά ανταποκρίνονται καλύτερα σε διαφορετικές εργασίες (κλάδεμα, λίπανση κλπ) σε διαφορετικά σημεία αυτού του κύκλου... ή ότι ευκολότερα λειτουργεί ο δημιουργικός οραματισμός κατά το "γέμισμα", ή η διαδικασία ενδοσκόπησης και απολογισμού εμπειριών κατά το "άδειασμα" του φεγγαριού...
να επιμείνω όμως στο ότι, αυτές τις περιοδικότητες τις δανειζόμαστε μονάχα στα εσωτερικά πεδία και δεν αντιστοιχούν στα φυσικά φαινόμενα...
Εξαιρετική διατύπωση!

τι με έψαχνες χθές βρε !22! που ξεροστάλιασα να περιμένω να σου δώσω ένα φιλί στο τρυφερό σου μάγουλο και να σε ευχαριστίσω και είχες πιάσει το μπούρου μπούρου με τρείς κυρίους που γίναν τέσσερεις και κατόπιν ανήλθες την σκάλα ! ![]()
Πάραυτα μίλησα πολύ εγκάρδια με ένα κύριο και το χάρηκα πήρα το φυλλάδιο σας και πήγα σπιτάκι μου για ύπνο, διότι αν καθόμουν να λάβω Johrei θα ξυπνούσα και πραγματικά το σώμα μου φώναζε για οριζόντια κατάσταση!
Ομως θα το ευχαριστηθώ στα σεμινάρια!
Καλημέρα G.
Πολύ, πάρα πολύ ωραίο το κείμενο, σ'ευχαριστώ!
~~ * ~~
quote:
Θέλω να πώ κάτι που νοιώθω σχετικά με τις ενέργειες.
Κατά περιόδους νοιώθω πολύ ευάλωτη σε ενέργειες.
Τι εννοώ. Όταν δε νοιώθω πολύ καλά, δηλ. πιό ευαίσθητη, λιγότερο δυνατή, λίγο ανασφαλής, τότε εισπράττω από το περιβάλλον ενέργειες που μέ κάνουν να νοιώθω χειρότερα. Αδυναμία, ζαλάδα κλπ.
Πολλές φορές λέω, δεν πάω πουθενά σήμερα γιατί θα γίνω χάλια.
Το παθαίνει κανένας άλλος αυτό;
Βάζω ασπίδα, αλλά αν σκεφτούμε ότι οι περισσότερες έχουν μιά διάρκεια 4 ώρες, πρέπει να θυμάμαι να το κάνω κάθε 4 ώρες. Δύσκολο.
Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό και πως το αντιμετωπίζουμε, θα ήθελα να την ακούσω.
Αυτό συμβαίνει γλυκιά μου γιατί το αιθερικό σου σώμα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα...
Χμμμ... θα σου κάνω κάποιες ερωτήσει μέσω μαιλ.
Αυτό που μπορείς ωστόσο να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις όταν θα είσαι σε κρίση άλλες ασπίδες όπως την Πυραμίδα που έχει 24ωρη διάρκεια.
Όταν το αιθερικό σώμα δεν είναι συμπαγές τότε υπάρχουν αυτές οι μεγάλες διαφοροποιήσεις ως προς την πρόσληψη της εξωτερικής ενέργειας.
Ένας άνθρωπος για παράδειγμα που "τον πιάνει το μάτι" όπως συνηθίζεται να λέμε, έχει κάποιο πρόβλημα στο αιθερικό του σώμα.
Να είσαι καλά

quote:
Όταν το αιθερικό σώμα δεν είναι συμπαγές τότε υπάρχουν αυτές οι μεγάλες διαφοροποιήσεις ως προς την πρόσληψη της εξωτερικής ενέργειας.
Μορφέα μπορείς να επεκταθείς πάνω σε αυτό επειδή με ενδιαφέρει και εμένα?
Τι εννοείς συμπαγές και πως γίνεται?
[ πάλι ερωτήσεις κάνω..........![]()
Σήμερα μπήκα μόνο και μόνο για ένα λόγο: για να πάρω λίγο από την αισιοδοξία σας και να μου δώσετε λίγο κουράγιο…
Αύριο 25 Μαρτίου έχω τα γενέθλιά μου και είναι η πρώτη φορά που δε μπορώ να βρω ένα λόγο για να τα γιορτάσω…
Η μικρή μου είναι με 39 πυρετό και καραμπινάτη ωτίτιδα και γω καθημερινώς με 37.5 προφανώς λόγω της εξάντλησης…
Σας σκέφτομαι συχνά και μου λείπετε διαρκώς!
Φιλάκια πολλά![]()
Y.Γ. Μορφέα αν θέλεις μας εξηγείς πως μπορούμε να διορθώσουμε ένα "ελάττωμα" στο αιθερικό μας??

μα τι λες τώρα? δεν μπορείς να βρεις έναν λόγο να γιορτάσεις?
εμείς έχουμε ήδη έναν πολύ σημαντικό! ότι σε έχουμε μαζί μας!![]()
θα είσαι τα "καλά νέα" λοιπόν για μάς (άντε σε ξαναβαφτίσαμε
)
όλα καλά καλή μου, όλα καλά!![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ AVALLON!
Σου στέλνω μια τούρτα αισιοδοξίας με επικάλυψη depon, γέμιση φουντούκι, πάνω σε ένα δίσκο απο χρυσές αγκαλιές!
Περαστικά και στις δυό σας
~~ * ~~
πόσα τέτοια έχω περάσει με τα παιδιά.
Κουράγιο. Να λες κι αυτό θα περάσει.
Σου εύχομαι να ζήσεις πολλά πολλά και ευτυχισμένα χρόνια γεμάτα αγάπη.
Γιώτα
Καλη μου Avallon...
και μόνο η δική σου ύπαρξη για ακόμη ένα χρονο,χρονο δημιουργικό,χρονο που σουέδωσε κι αλλες εμπειρίες ειναι αρκετος για να γιορτασεις.Η ύπαρξη του παιδιου σου με μια ωττιτιδα και μόνο ειναι αρκετη για να γιορταζεις και να ευχαριστεις.....
Να σου πω κι αλλα...???
Χρονια πολλα καλη μου
Χρονια αναλαφρα...και κυριως χρονια αισιοδοξα!!!!!!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Υπέροχος ο νέος οραματισμός. Με ταξίδεψε.
another star πως το ένοιωσες εσύ; Το έκανες;
Σχετική ησυχία σήμερα. Που είσαστε;
Κάνετε γιορτή με τα σχολεία;
Χρόνια Πολλά Avallon.
Με πολλή αγάπη
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Θα το κάνω
ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΕΕΙΙΣΣΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑΑΑ ΜΑΛΛΙΑΑΑΑΑ
ΠΑΝΤΟΥΥΥ ΝΑΑΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙΣΣΣΣΣ ΤΗΣΣΣ ΓΝΩΩΩΣΕΙΣΣΣ ΤΟΟ ΦΩΩΩΣΣ
ΜΠΛΑΑΑ ΜΠΛΑΑ ΜΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ AVALLON!!!
Συγνώμη βρε παιδιά αλλά όσο πάει τρέχω και πιο πολύ. Δεν πρόλαβα. Μπήκα μόνο για χρόνια πολλά.
Θα γράψω κάποια άλλη στιγμή
Για την εορταζούμενη προσφέρω τα αγαπημένα μου λουλούδια
Φιλιά σε όλους
![]()
**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
quote:
Ένας άνθρωπος για παράδειγμα που "τον πιάνει το μάτι" όπως συνηθίζεται να λέμε, έχει κάποιο πρόβλημα στο αιθερικό του σώμα.
Moρφέα μου, από παιδί θυμάμαι πως με "έπιανε" τόσο πολύ το μάτι, που ξαφνικά χανόμουν και σχεδόν λιποθυμούσα.
τώρα νιώθω πάλι σχετικά συχνά μια ξαφνική ζάλη-αδυναμία-πονοκέφαλο μετά από "μάτιασμα", αλλά με μια "προσευχή"-ξεμάτιασμα το καταφέρνω συνήθως να μη με ρίχνει εντελώς και να γλιτώνω γρήγορα.
Αλλά όπως λες οφείλεται σε πρόβλημα στο αιθερικό μας σώμα, τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό?
Σχετικά με την ειδοποίηση, νομίζω πως ένα sms, θα καταφέρω να σας το στείλω...εξάλλου, όπως είπα και στη Γαλάζια μας σφαίρα θα σας έχω κοντά μου ούτως ή άλλως και δε θα αισθανθώ στιγμή μόνη.![]()
Α! και μη νομίζετε πως θα αργήσει η στιγμή: απ' ότι βλέπω και απ' ότι λέει και η γιατρός μου το πολύυυυυυυυυυυ πολύ μέχρι τις 2 Απριλίου.
Σχετικά με τη συνάντηση μας προχθές, όλα πήγαν καλά, αν και δυσκολευόμουν ιδιαίτερα να μείνω ακίνητη, λόγω πόνου. Παρ' όλ'αυτά είχα περάσει με μεγάλη ευκολία και πολύ καλή συγκέντρωση όλα τα στάδια. Δεν εντόπισα κάποιες εικόνες ιδιαίτερες, αλλά θυμάμαι πως έβλεπα τη Σφαίρα μας με ριχμένο το κεφάλι ανέμελα στο πλάι και στην αρχή έβλεπα σκοτεινά την περιοχή γύρω από το λαιμό της...
Avallon, καλή μου Χρόνια Πολλά πολύχρονη και ότι επιθυμείς μέσα σε μία αγκαλιά από φως και αγάπη να το βρεις!
Nstούλα μου, Λίλιαν, Ανσιν, Πυραμιδούλα μου, Γαλάζια μου σφαίρα και Μορφέα σας ευχαριστώ ιδιαίτερα, για όλα όσα μαζί σας έχω ζήσει και για το ωραίο εσωτερικό μονοπάτι που δημιουργήθηκε για να το περπατήσω
αναζητώντας την "αλήθεια" μου και την ολοκλήρωση
Ευχαριστώ και όλους τους υπόλοιπους της όμορφης παρέας.
Ειληκρινά εδω μέσα, μέσα σε τόσο λίγο διάστημα βρήκα τόση πνευματική τροφή και τόσο ζεστούς ανθρώπους που "έξω" θέλει χρόνια για να συμβεί.
Την αγάπη μου και πολύ φως στις καρδούλες σας

Αχ βρε Τοξότη... καρδιακούς μας έκανες με τα sms ![]()
Άβαλλον... σου εύχομαι χρόνια καλά!
Είθε η πραγματικότητα που θα βιώνεις να είναι τα πιο μεγάλα σου όνειρα.
Είθε να πορεύεσαι πάντα προς το φως.
Να είσαι καλά