ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απόψεις για την Ψυχή στην Αρχαία Ελλάδα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Απόψεις για την Ψυχή στην Αρχαία Ελλάδα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

konosk53 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ΜορφέαςΜέλος
25/03/2006, 14:43:43
Νστ...

quote:

Μορφέα μπορείς να επεκταθείς πάνω σε αυτό επειδή με ενδιαφέρει και εμένα?

Τι εννοείς συμπαγές και πως γίνεται?

Λοιπόν... υπάρχουν κάποια γεγονότα, συναισθήματα η πράξεις, τα οποία οδηγούν στην ενεργειακή αποδυνάμωση του σώματος του ανθρώπου.

Τι σημαίνει λοιπόν ενεργειαική αποδυνάμωση; Θα μπορούσε να σημαίνει πάρα πολλά πράγματα αλλά εγώ θα αναφερθώ μόνο στο αιθερικό σώμα το οποίο είναι και το πιο βασικό.

Το αιθερικό σώμα εξυπηρετεί κάπως σαν το διάμεσο μεταξύ του υλικού φορέα και του πιο πνευματικού φορέα. Είναι ουσιαστικά το φίλτρο από τις εισερχόμενες ενέργειες πάσης φύσεως.

Εξωτερικά λοιπόν το αιθερικό μας σώμα ειναι σαν ένας πολύ σκληρός, αλλά ταυτόχρονα απορροφητικός φλοιός ο οποίος αναλύει, επεξεργάζεται και μπορεί να μετουσιώνει κάθε είδος ενέργειας που επιχειρεί να εισχωρήσει.
Εξωτερικά λοιπόν το αιθερικό σώμα του ανθρώπου είναι απροσπέλαστο.

Από την άλλη, κάθε άνθρωπος, ανάλογα με το πνευματικό του έπίπεδο και εξελικτική πορεία έχει μεγαλύτερο η μικρότερο αιθερικό σώμα.
Όσο λοιπόν πιο ψηλά ένας άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερο και το αιθερικό του σώμα.
Φανταστείτε οτι το σώμα αυτό είναι αυτό που λέμε η αύρα στο χώρο. Είναι πολύ συμπαγές και έτσι μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τα αισθητήρια όργανα μας.

Τι σημαίνει όμως μεγαλύτερο αιθερικό σώμα;
Το αιθερικό σώμα είνου ουσιαστικά η ακτινοβολία του ανθρώπου, φέρει άμεσα την ενέργειά του και τις ποιότητές του και είναι η αντανάκλαση όλων των σωμάτων και των ενεργειών του ατόμου. Για αυτό πολλές φορές ακούμε περιπτώσεις ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά σε δασκάλους και θεραπεύτηκαν χωρίς καν να τους αγγίξουν ή ακόμα και να τους δουν. Όλες αυτές οι διεργασίες γίνονται μέσω της επαφής με το αιθερικό σώμα της οντότητας.

Επίσης πολλοί πιστεύουν οτι όλες οι ασθένειες του ανθρώπου οφείλονται στο αιθερικό σώμα και οτι από εκεί αρχίζουν όλες οι ασθένειες πριν καταλήξουν στο σώμα.
Σε αυτήν την θεωρία βασίζεται και ο Joao και άλλοι που ασκούν πνευματικές αναίμακτες εγχειρήσεις.
Αφαιρεί λοιπόν το πρόβλημα από το αιθερικό σώμα και αυτό άμέσως αντανακλάται στο υλικό.

Προσωπική μου άποψη είναι οτι σαφώς όλες οι ασθένειες εκδηλώνονται πρώτα στο αιθερικό σώμα και μετά στο υλικό, αλλά από την άλλη οι αιτίες των ασθενειών πιστεύω ακράδαντα αρχίζουν από τα ανώτερα σώματα τα οποία βέβαια δεν μπορούν να νοσήσουν καθεαυτά λόγω της συχνότητάς τους αλλά αντανακλούν την κάθε ανωμαλί αή διαστρεύλωση στο αιθερικό.

Έκανα μια αρκετά μεγάλη παρένθεση, αλλά πιστεύω πως είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τις ιδιότητες του αιθερικού σώματος πριν μιλήσουμε για αυτό.

όπως είπα και προηγουμένως το αιθερικό σώμα ενός ανθρώπου είναι απροσπέλαστο εξωτερικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το ίδιο και εσωτερικά. Όσο σκληρό είναι το εξωτερικό κομμάτι, τόσο πιο ρευστό και ευαίσθητο και ευπαθές είναι το εσωτερικό.

Ανάλογα λοιπόν με τις δονήσεις ενός ανθρώπου το αιθερικό σώμα αυξομειώνεται. Στου περισσότερους ανθρώπους το σώμα αυτό είναι κάπου αρκετά παχύ και κάπου αρκετά λεπτό.
Εκεί που το πάχος είναι μεγαλύτερο σημαίνει οτι τα κέντρα που αντιστοιχούν σε εκείνο το σημείο λειτουργούν αρκετά καλά, και άρα είναι ισχυρά. Εκεί που το πάχος είναι μικρότερο ισχύει το αντίστροφο.

Όταν λοιπόν ερχόμαστε σε επαφή με χαμηλές ενέργειες, υπό κανονικές συνθήκες απορροφώνται από το αιθερικό σώμα και εξουδετερώνονται ή και μετουσιώνονται.
Όταν όμως έχουμε αυτές τις ανωμαλίες στο πάχος του σώματος, τότε κινδυνεύουμε εάν αυτές οι ενέργειες είναι νοήμων να λατευθυνθούν προς τα λεπτότερα σημεία με σκοπό να διαπεράσουν το σώμα.
Όταν λοιπόν έχουμε αυτές τις καταστάσεις ο άνθρωπος επηρεάζεται πιο έντονα αρνητικά από το περιβάλλον του μιας και το πάχος του αιθερικού σώματος είναι μικρότερο και οι διάφορες ενέργειες εργάζονται προς τον σκοπό αυτό.

Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε το λεγόμενο "μάτι".

Τώρα θα σας αναφέρω καποιες αιτίες πολύ δυνατές που μπορύν όχι μόνο να λεπτύνουν το πάχος του αιθερικού σώματος, αλλά και να το τρυπήσουν εντελώς.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΑΛΚΟΟΛ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ
ΦΟΒΟΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Από τα παραπάνω τα ναρκωτικά είναι ικανά να τρυπήσουν ολοσχερώς το αιθερικό σώμα, μέρχι και να το καταστρέψουν και μην υπάρχει πια.

Πως όμως μπορουμε να γεμίσουμε και να εξισσοροπήσουμε το αιθερικό μας σώμα;

Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο άνθρωπος να αλλάξει και να αυξήσει τις δονήσεις του. Αυτό βέβαια είναι αρκετά χρονοβόρο όταν γίνεται μοναχικά.
Η καλύτερη μέθοδος για μένα, είναι η χρήση ενεργειακής θεραπείας. Εκεί υψηλές ενέργειες αρχίζουν τάχιστα την διαδικασία επούλωσης και ομαλοποίησης του αιθερικού σώματος. Για κάποιο διάστημα ανάλογα με το πρόβλημα του αιθερικού σώματος, η εισερχόμενη ενέργεια θα διαρρέει μέχρει να υπάρξει πλήρης επούλωση στις "τρύπες" αυτές.

Θα αναφερω όμως και κάποιους φυσικούς μεθόδους ίασης του αιθερικού σώματος, που σαφέστατα είναι πολύ πιο αργοί, αλλά είναι αποτελεσματικοί.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΧΑΛΑΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΞΟΧΗ
ΗΣΥΧΙΑ
ΥΠΝΟΣ
ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ

Και άλλα πολλά...

Να είστε καλά

Πείτε μου τυχόν απορίες σας

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 25/03/2006 14:48:59

toxotisΜέλος
25/03/2006, 14:47:13
quote:
Αχ βρε Τοξότη... καρδιακούς μας έκανες με τα sms

Sorry παιδιά, λάθος συναγερμός...

Όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν θα σας το στείλω την άλλη φορά δε θα με πιστεύεται...θα θέλει και επαλήθευση

ΜορφέαςΜέλος
25/03/2006, 14:51:06
Χαχα, για φαντάσου!

ήταν μια καλή άσκηση ετοιμότητας παρόλα αυτά.

Το Κριαράκη μας έρχεται όπου νάναι ούτως η άλλως

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

25/03/2006, 16:34:24
Χρόνια πολλά σε όλους εν όψη της εθνικής και θρησκευτικής μας εορτής.

Μορφέα πολύ κατατοπιστική η ανάλυση σου. Αν έχω αντιληφθεί σωστά η διάσπαση στο αιθερικό μας σώμα είναι δική μας '' ευθύνη'' και γίνεται απο μέσα πρός τα έξω.
Είπες οτι κάποια κέντρα είναι πιο δυνατά απο άλλα. Πως μπορούμε να ξέρουμε ποιά είναι αυτά που έχουν ελλείψεις και πως τα ισχυροποιούμε?

Τοξότης, σε εμένα δεν έστειλες σήμα...κλάψ !!!]
Παιδιά την επόμενη φορά που θα σημάνει ο συναγερμός ας με ειδοποιήσει κανείς απο τούς άλλους, όποιος προλάβει... είναι και γρήγορη...

Με αγάπη

25/03/2006, 17:35:54
Nst μου απλώς μας κοψοχόλιασε!!!
Ανοίγω το κινητό βλέπω το μήνυμα σταλμένο 7 το πρωί, κοιτάζω την ώρα 11, τι να κάνω...λέω θα πάρω την Unseen που έχει ξυπνητήρι τον γιό της μπας και πρόλαβε.
Εν τω μεταξύ να μην μπορώ να βρω στο κινητό τα τηλέφωνα, λες και δεν τα έβλεπα.
Τελικά βρίσκω το τηλέφωνο, παίρνω... και ευτυχώς ήταν λάθος συναγερμός.

Δεν την ξαναπατάω όμως, δεν θα κλείνω το τηλέφωνο και θα ψάξω να βρω ήχο που να με ξυπνάει σε περίπτωση που είναι βράδυ.
Από μιά άποψη καλώς έγινε γιατί δεν θα έπαιρνα χαμπάρι, ενώ τώρα θα ετοιμαστώ κατάλληλα.

Φιλιά σε όλους.

25/03/2006, 17:53:27
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις ευχές...
και για τις πολύ όμορφες κάρτες!!!

Να'στε όλοι καλά και ... Μορφέα σε ευχαριστώ για την απάντηση...

Υ.Γ. Το καλύτερο δώρο σήμερα μου το έκανε μια γειτόνισα που μου είπε ότι πριν δυο βδομάδες μάζεψε 7 σκυλάκια πεταμένα μέσα σε μια πλαστική σακούλα.... Σήμερα τα σκυλάκια είναι 1 μηνός και ψάχνουν οικογειακή θαλπωρή... Οσοι τολμούν... ας επικοινωνήσουν μαζί μου γιατί η κυρία αυτή δε μπορεί να τα κρατήσει καθώς έχει ήδη 3 σκυλιά και 7 γάτες!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
another starΜέλος
25/03/2006, 21:28:26
Βρε τοξοτούλα, στείλε μου μήνυμα όταν έρθει η ώρα να έρθω.
Θα τους κανω ζωντανή αναμετάδοση!!!

Και σε περίπτωση που η τοξοτούλα εκείνη την ώρα δεν στείλει παιδιά σε μένα ρίχτε μου μήνυμα (πόσους να προλάβει να ειδοποιήσει???) για να πάω από κει.

Μη τυχόν και ξεχαστείτε.

Έγώ παράτησα τους μ.... τους Κινέζους στο ξενοδοχείο σήμερα το βράδυ, τους είπα να κάνουν νανάκια. Παιδιά το μεσημέρι κάνανε ένα ωραίο κοκκινο χρωματάκι από τα ούζα, χαρούμενους τους έκανα.

Σε λίγο θα την κάνω για Μπαξέ τσιφλίκι που λέει το τραγούδι για ποτάκι με την κολλητή. Για να ζουλεύετε!!

Άντε τα λέμε γιατί πρέπει να ετοιμαστώ

Φιλούδια σε όλους

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
toxotisΜέλος
25/03/2006, 23:15:21
Νστούλα μου τυχερή είσουνα απλά γιατί ήταν 1ο το τηλ του σπιτιού σου και οχι το κινητό σου, αλλιώς δεν τη γλίτωνες ούτε εσύ, την άλλη φορά όμως...

UnseenΜέλος
27/03/2006, 08:54:19
Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Τα sms μας φέρνουν όλους πιο κοντά! Για να γίνει η λάθος αποστολή βρήκα την ευκαιρία να μιλήσω με το τοξοτάκι και την pyramid! Συν ότι έκανα πρόβα τζενεράλε... στα κλάματα, γιατί με έπιασε τέτοια συγκίνηση με το που είδα το sms της Βίκυς που... Τέλος πάντων!!!

Κι εμένα μου αρέσει πολύ και αυτός ο οραματισμός Γιώτα μου! Η another star... μου φαίνεται πως κάνει την Κινέζα (ας όψονται οι Κινέζοι που δεξιώθηκε!)

Μορφέα

απορίες-διευκρινήσεις:

quote:
Φανταστείτε ότι το σώμα αυτό είναι αυτό που λέμε η αύρα στο χώρο. Είναι πολύ συμπαγές και έτσι μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τα αισθητήρια όργανα μας.

Τι εννοείς καλέ μου; Γιατί νομίζω ότι δεν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω ότι εννοείς. Η αύρα ασφαλώς δεν ταυτίζεται με το αιθερικό. Και τι σημαίνει "πολύ συμπαγές"; Γιατί στο ενημερωτικό απόγευμα για την αύρα που κάναμε με τη Λίλλιαν ιδρώσαμε προκειμένου να μπορέσουν να ψηλαφίσουν το αιθερικό οι φίλοι μας... Εμείς που είμαστε περισσότερο εξοικειωμένοι μπορούμε ίσως να το δούμε ή να το αγγίξουμε, αλλά για κάποιον που προσπαθεί πρώτη φορά μάλλον δεν είναι και τόσο εύκολο...

quote:
Προσωπική μου άποψη είναι ότι σαφώς όλες οι ασθένειες εκδηλώνονται πρώτα στο αιθερικό σώμα και μετά στο υλικό, αλλά από την άλλη οι αιτίες των ασθενειών πιστεύω ακράδαντα αρχίζουν από τα ανώτερα σώματα τα οποία βέβαια δεν μπορούν να νοσήσουν καθαυτά λόγω της συχνότητάς τους αλλά αντανακλούν την κάθε ανωμαλία ή διαστρέβλωση στο αιθερικό.

Και για ποιο λόγο νοσούν τα ανώτερα σώματα; Και ποια ακριβώς από αυτά; Μπορεί π.χ. να νοσήσει το αιτιατό;

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον. Πολλές καλημέρες σε όλους.

Με πολλή αγάπη,
Ανσίν

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

galazia_sfairaΜέλος
27/03/2006, 09:33:04
Καλημερούδια με "άνοιξες" μυρουδάτες λουλουδατες!
Καλημερουδια με άνοιξη ψυχης!
Ομαδα μου τι κανεις?
Και όλοι εσεις συνοδοιποροι αναζητητες....
www.mensamagazine.gr/Hellas/ort1.jpg" border=0>

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

galazia_sfairaΜέλος
27/03/2006, 09:40:22
Aν δεν πετυχει παλι συγνώμη!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΛίλλιανΜέλος
27/03/2006, 10:57:08

Kαλημέρα παιδιά, καλή εβδομάδα και εύκολη εβδομάδα !

Σήμερα τρέχω σε διάφορες κατευθύνσεις, εκτός απο το forum.

Καλές συζητήσεις σήμερα και αγκαλιές σε όλους!

~~ * ~~

SM-GIOTAΜέλος
27/03/2006, 10:57:48
Καλημέρααααα,
Αλήθεια υπάρχει τρόπος να δούμε ή να ψιλαφίσουμε το αιθερικό σώμα και να εντοπίσουμε τα λεπτά σημεία όπως λέει ο Μορφέας;

Ax, γιατί δεν ήρθα εκείνη την Κυριακή που έκανες Unseen μου μαζί με τη Λίλλιαν για την αύρα; Αν το ξανακάνετε να με ειδοποιήσετε.

Avallon, ελπίζω να είσαι καλύτερα κι εσύ και το παιδάκι σου.

Φιλάκια και καλή εβδομάδα σε όλους.