- ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ-ΔΙΑΓΝΩΣΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Μπα απο οτι βλεπω ηλιθια pandi μου πρεπει να κοψεις τις πολλες ψωλες και να κοιτας την τρυπα σου. Γυναικα δεν εισαι; Μηπως εισαι και πορνιδιο και χεστηκες πανω σου οταν διαβασες την αληθεια για σενα;Ασε τις πουτανιες μωρη βλαμμενη για κανενα πουστη Ελληνα.
Πουτανα χρονια να εχεις.
τέτοια γλυκόλογα τακτικά τά ακούμε ν΄άσε καλά μού έφτειαξες τό κέφι
Δεν λεω για ολους,αλλα για τους πολλους.Πανε εκει και αμεσως ντρεπονται για την καταγωγη τους και θεωρουν βρισια να πουν απο που ειναι.Σκυβουν το κεφαλι μπροστα στους Νεοκελτες αγροικους και ασπαζονται,οτι μαλακια τους σερβιρουν.
Γυριζουν πισω για διακοπες και συμπεριφερονται με μια ηλιθια Νεοκελτικη ανωτεροτητα του κωλου.
Ειδικα αν συμετεχουν σε εκδρομες,για την λατρεια των προγονων τους Κελτων,εκει στα βραχια της Κορνουαλης,που μοιαζουν με το τελος του κοσμου,απο την αγριαδα τους,εκστασιαζονται και νομιζουν οτι ειναι Κελτες.Με την μπυρα στο χερι και αλλαλζοντες,φωναζουν *γαμιουνται οι ελληνες*.Δεν τα βαζουν με αλλη φυλη μονο με μας.
Απο κει μπορει να την ακουσε και ο φιλος.
Λεμε τωρα,γιατι προκειται για εντελως καμμενη συζευξη.
Απορροια της πολλης γνωσης?Ισως.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Άμα συνεχέσεις θα με πληγώσεις και δεν έχω χαρτομάντιλο για να σκουπίσω τα δάκρυα. lol δέν εχω τήν διάθεση νά σέ πληγώσω αντιθέτος νά σέ καταλάβωΓιατί να μην ντρέπονται για σένα; επειδή γνωρίζουν αυτό πού είμαι
Τι ξέρεις εσύ για μένα μωρή βλαμμένη τίποτα γιάυτό είμαι βλαμμένη άν μάθω όμως..........!!!!!!!
και ποιος σου είπε ότι μπορεί μια τρύπα να με κρίνει;δέν ειναι τό στίλ μου νά κρίνω .
quote:
Απλά μετέφρασα τα λόγια σου στην γλώσσα μου. Oταν εσύ μου έλεγες για τα σαπούνια κλπ σου είχα δώσει κάποιο προσωπικό λόγο;οχι εχεις δίκαιο εδώ συγνώμη ,Απλά απάντησα ανάλογα, αφού πρώτα σου έδωσα την ευκαιρία να κοιτάξεις τα δικά σου.
Θα μου πεις οτι εσυ δεν βριζεις;
Θα μoυ πεις εσυ οτι εχεις καποιους λογους που βριζεις;
Πως ξερεις εσυ οτι δεν εχω και εγω λογους; όλοι έχουμε λόγους ,σκέψου όμως ΠΡΕΠΕΙ??
Μην με ερωτευτεις παραφορα δεν θα το αντεξεις.δέν τό ξέρεις
quote:Εγώ έχω φίλους που σπουδάζουν Αγγλία και δεν μου έχουν μεταφέρει τέτοια εικόνα αλλά θα ρωτήσω...
Pandi εχεις ιδεα,απο Ελληνες φοιτητες,που σπουδαζουν Αγγλια?Δεν λεω για ολους,αλλα για τους πολλους.Πανε εκει και αμεσως ντρεπονται για την καταγωγη τους και θεωρουν βρισια να πουν απο που ειναι.Σκυβουν το κεφαλι μπροστα στους Νεοκελτες αγροικους και ασπαζονται,οτι μαλακια τους σερβιρουν.
quote:
Ειδες τι επιπεδο εχεις και ποσο χρησιμα ειναι τα βρισιδια; lolλιγοτερα απο τα δικα σου,τα δικα σου ειναι σε επιπεδο ηλιθιωτητος.(black humor)
Ηρεμισε και αμα δεν μπορεις υπαρχουν και ψυχιατροι.
εσυ τον χρειαζεσε οχι εγω.
Αφου δεν θες να με γνωρισεις τοτε τι σου φταιει ο θεος;
αλλο ενα κομπλεξ που εχεις.
Μηπως εισαι κακασχημη και αγαμητη και με φοβασαι;
αλλο ενα κομπλεξ που εχεις.

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει ξεχωριστό!

Μάλλον το θέμα αυτό είναι ακατάλληλο ή/και μη αρμόζον για συζήτηση.
Απενεργοποιείται λοιπόν πάραυτα.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------