ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

λίλιθ62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
ThiosΜέλος
21/09/2004, 13:27:34
quote:
quote:
ngw ο Γκέλλερ μου φάνηκε ψιλοαπάτη και γενικά κάτι μου βρώμαγε αλλά ο Γιαννουλάκης ζει και βασιλεύει!!! Να είσαι σίγουρος για αυτό!!!

To ξέρω φίλε μου. Δυστυχώς θα συνεχίζει να παραμυθιάζει τον κόσμο.Αλίμονο σ'αυτούς που θα χάψουν ότι μ@λ@&*α ακούσουν από "ερευνητές" τέτοιου τύπου...

Πράγματι. Αυτοί οι "ερευνητές" έχουν μια τάση να μπερδεύουν την φαντασία με την πραγματικότητα. Και έχουν βαλθεί να μπερδέψουν κι εμάς...

JimmerlusΜέλος
21/09/2004, 15:14:38
Αυτό που πρέπει να κάνεις σε κάθε ερευνητή στυλ Γιαννουλάκη είναι να ξεχωρίζεις την ουσία από τη Μ@Λ@ΚΙ@...

Δε μπορείτε να πειτε πάντως...έχει πει και ουσιώδη πράγματα

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

JimmerlusΜέλος
23/09/2004, 21:23:54
Στην εκπομπή τον Geller δεν τον έλεγαν Γιούρι Γκέλλερ και τον έγραφαν Uri Geller?

Ε λοιπόν λέγεται Ούρι γκέλλερ και όχι γιούρι. Το Ούρι προέρχεται από το ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΥΡΙΕΛ.

Άρα λοιπόν πλήρες όνομα Uriel Geller....Εβραίος και αυτός.

Αχ....τι μούφες μας πασάρουν!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

26/09/2004, 23:02:31
Το επεοισόδιο με το πείραμα δεν το παρακολούθησα! Ωστόσο, θεωρώ πως χρειάζεται μια εκπομπή με μεταφυσικά θέματα, μετά μάλιστα και τη λήξη αντίστοιχης εκπομπής στο "EXTRA". Το πείραμα μπορεί και να πέτυχε! Τώρα όσον αφορά τον κ. Γιαννουλάκη: έχει κάνει πολλές έρευνες και εξίσου πολλές αποκαλύψεις. Τα περισσότερα όμως που λέει και γράφει έχει αποδειχθεί κατά καιρούς ότι κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας! Ειδικά το περιοδικό που εκδίδει, το "STRANGE", καθε τεύχος του είναι ένα παραμυθάκι. Το ίδιο συμβαίνει σε μικρότερο βαθμό και με άλλα παρεμφερή περιοδικά.
Ο Φουράκης: κάνει συνεχώς προβλέψεις και σχεδόν πάντα πέφτει έξω!

beyondΜέλος
27/09/2004, 07:32:49
Ο GELLER EINAI ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

JimmerlusΜέλος
27/09/2004, 16:37:30
Καλά, ο φουράκης είναι άλλη φάση!

Είδατε το δεύτερο επεισόδειο?

28/09/2004, 00:53:31
Jimmerlus, κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχουν διπλά θέματα και είχες δίκιο που το επισήμανες, αλλά νομίζω ότι όσοι παρακολουθούν την εδώ συζήτηση, θα πρέπει να πάρουν και μία γεύση από εκεί: Εμπομπη Χαρδαβελλα και Uri Geller.

quote:
Αχ....τι μούφες μας πασάρουν!

Και μία ερώτηση: αν δεν είχες διαπιστώσει ότι πρόκειται για Εβραίο, θα πίστευες το ίδιο;

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

SagaviperΜέλος
28/09/2004, 02:13:56
Ενα καλο site που εξηγα το "Spoon-bending" με "Step by step instructions". Μπορει να υπαρχει επιστημονικη εξηγηση που δεν ξερουμε ακομα αρκετα για να της δωσουμε ονομα οπως "Βαρυτητα".(http://www.fork-you.com/)

JimmerlusΜέλος
28/09/2004, 15:02:06
Φίλη Zadok από την αρχή πίστευα ότι ο Γκέλερ ήταν απάτη αλλά το γεγονός του ότι έιναι Εβραίος και συνεργάστηκε και με τις μυστικές υπηρεσίες και καλά, πιστεύω ότι τεκμηριώνει απόλυτα την άποψή μου!

Το παρόν τόπικ ανοίχτηκε πιο πριν από το παρόμοιο τόπικ στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ
και το θεωρώ δίκαιο να συνεχιστεί η συζήτηση στο παρόν τοπικ.

28/09/2004, 15:56:19
quote:

Jimmerlus

Στην εκπομπή τον Geller δεν τον έλεγαν Γιούρι Γκέλλερ και τον έγραφαν Uri Geller?
Ε λοιπόν λέγεται Ούρι γκέλλερ και όχι γιούρι. Το Ούρι προέρχεται από το ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΥΡΙΕΛ.

Είδατε πως μας εξαπατούν τα καθάρματα, οι αλήτες;
Μας περνάνε για ηλίθιους.
Για να κάνουν νούμερα μας κρύβουν έντεχνα την Εβραϊκή εθνικότητα του Ούρι Γκέλλερ.

Και εντάξει αυτός καλά κάνει και λέει αυτά που λέει…..την δουλειά του κάνει, ο Χαρδαβέλλας όμως;
Γιατί μας έφερε αυτές τις αηδίες εδώ στην Ελλάδα.
Με πιο δικαίωμα παραπλανά τον Ελληνικό λαό;
Γιατί δημιουργεί αυτήν την σύγχυση σε κάποιους έστω αφελείς Έλληνες;
Μόνο και μόνο για να γεμίσει τις τσέπες του το βρομόσκυλο. Αυτήν είναι η αλήθεια. Πλουτίζει και κάνει νούμερα εις βάρος κάποιων αφελών και όχι μόνο. Διότι υπάρχουν και μικρά παιδιά. Αυτά τι φταίνε;
Θα έπρεπε να διώκονταν οι ταλιμπάν της δημοσιογραφίας σαν τον Χαρδαβέλλα.
Για μένα αλλά και για όλον τον κόσμο, έχει χάσει για πάντα αυτό το καθίκι, το κύρος του, την αξιοπιστία του, όλα.

Πρόκειται για μεγάλο αλήτη.

Μεγάλο απατεώνα.

28/09/2004, 16:09:03
Και θα έλεγα ότι δεν είναι κακό να συνεχίζεται παράλληλα η συζήτηση και στο άλλο φόρουμ, διότι αυτό το θέμα ταιριάζει περισσότερο στο Παράξενο αλλά και γιατί εκεί έχει περισσότερη κίνηση.

28/09/2004, 16:30:12
Περίμενα με περιέργεια να ξεκινήσει η εκπομπή...
Εντυπωσιάστηκα από το κλιπάκι στην αρχή,
και απομακρύνοντας από το νου μου τις αρνητικές προκαταλήψεις,
προετοιμάστηκα γιά μια ενδιαφέρουσα συνέχεια...

αμ δε!
η συνέχεια ήταν ανάλογη με τις αρχικές μου -αρνητικές- προσδοκίες.
Ο κύριος Χαρδαβέλας συντονιστής, και απένταντί του συνήθεις ύποπτοι, και κάποιοι άλλοι... (πού τον ξετρύπωσε άραγε τον αξιολογότατο κύριο Μαναριώτη;;;)

Η πολύωρη συζήτηση μου φάνηκε εξαντλητικά κουραστική, ιδιαίτερα σε σημεία όπως αυτό, που από το σπασμένο κουτάλι η συζήτηση οδηγούσε σε κάποιο δρομάκι στην Ιταλία με φαινόμενα αντι-βαρύτητας ή κάτι τέτοιο...

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει, ιδιαίτερα όταν οι κοκόροι είναι και από διαφορετικό ημισφαίριο, οπότε και λαλούν σε διαφορετική γλώσσα και ώρα...

Πιστεύω ότι η Ελληνική τηλεόραση έχει ανάγκη από μία εκπομπή γιά το ανεξήγητο, τη μεταφυσική, τον εσωτερισμό, αλλά με διαφορετική οργάνωση.
Ναι, να υπάρχει κάποιο πάνελ συζητητών, αλλά όχι 8 άσχετα μεταξύ τους άτομα, όπου τα ξερά και άνοστα (π.χ. Παππάς) θα καίγονται με τα χλωρά και νόστιμα (π.χ. Μαναριώτης).

Μιά εκπομπή, που να μην είναι στημένη "στο πόδι" με εύκολες λύσεις γιά να ανέβει η τηλεθέαση, αλλά με αληθινή έρευνα, με επιτελείο που να έχει έστω και τις στοιχειώδεις γνώσεις πάνω στο θέμα, με ανθρώπους που παρουσιάζουν εκπομπή με στόχο την αντκειμενική ενημέρωση και -επαναλαμβάνω- την έρευνα.

Ο Ούρι Γκέλερ δε με έπεισε γιά το πείραμα μέσω τηλεόρασης.
Είχα άλλη γνώμη γιά αυτόν, αλλά δεν γνωρίζω τί ακριβώς συζητήθηκε μεταξύ αυτού και του Χάρδα, προκειμένου να τον πείσει να πραγματοποιήσει το πείραμα με τα κουτάλια.

Φυσικά, έτσι όπως έχει ξεκινήσει η εκπομπή, περιμένω σε επόμενα επισόδεια να παρακολουθήσω ξανά τη δυσφήμηση ανθρώπων, ομάδων, καταστάσεων, την παραπληροφόριση, κλπ. κλπ.

Ο κύριος Παππάς, ο οποίος περίτρανα δήλωνε σε προηγούμενη εκπομπή του κύριου Χάρδα, ότι στοιχηματίζει το πτηχίο του και την επαγγελματική του αξιοπιστία, ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες αν δε θα ματαιωθούν, τουλάχιστον θα αναβληθούν λόγω πολύ έντονων καιρικών συνθηκών, ήταν ο πρώτος που προσκάλεσε ο κύριος Χάρδας, ο οποίος στη συνέχεια έλαβε και το περίφημο Χαρδοκούταλο, γιά να το αναλύσει -ως ειδικός!!!

Τί συμπέρασμα θα μπορούσε να βγεί από μία τέτοια κίνηση, άλλο από το ότι ο ίδιος ο παρουσιαστής Χάρδας με τον τρόπο αυτό χλευάζει και δηλώνει την αντίθεσή του στο φαινόμενο;

Εκτός βέβαια, αν ο καλόκαρδος Χάρδας ήθελε να του δώσει άλλη μία ευκαιρία...

Η φύσικά εκτός αν τα τηλε-μηχανάκια έδειξαν ότι ο κύριος Καραγκιοζόπαππας γράφει καλά στην κάμερα και ότι τα νούμερα της τηλεθέασης ανεβαίνουν...

junk95Μέλος
28/09/2004, 16:32:38
quote:

Είδατε πως μας εξαπατούν τα καθάρματα, οι αλήτες;
Μας περνάνε για ηλίθιους.
Για να κάνουν νούμερα μας κρύβουν έντεχνα την Εβραϊκή εθνικότητα του Ούρι Γκέλλερ.

Γιατί προφανώς είναι Νόμος της Λογικής ότι κάθε Εβραίος είναι απατεώνας,
ενώ κάθε π.χ. Έλληνα πρέπει να τον πιστεύουμε...

29/09/2004, 10:41:42
Χμμ ναι... εκείνη η αποκάλυψη ότι τον κάλεσαν να επηρεάσει τους Ρώσσους για να υπογράψουν την μείωση των πυρηνικών όπλων, κάτι μου έκανε και εμένα. Αν ήταν για κάτι άλλο και όχι για το κοινό καλό, θα μας το αποκάλυπτε;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

29/09/2004, 22:24:46
quote:
Και θα έλεγα ότι δεν είναι κακό να συνεχίζεται παράλληλα η συζήτηση και στο άλλο φόρουμ, διότι αυτό το θέμα ταιριάζει περισσότερο στο Παράξενο αλλά και γιατί εκεί έχει περισσότερη κίνηση.

Κακό δεν είναι! Θa μπορούσε όμως να είχε μεταφερθεί αυτό το θέμα κατευθείαν στο "Παράξενο". Κι αυτό, διότι γίνεται ένας χαμός από θέματα στο site, και πολλά από αυτά είναι όμοια.

JimmerlusΜέλος
29/09/2004, 22:32:08
Άμα γίνεται παρακαλώ την Αμαλία να μεταφέρει το τόπικ μου στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ και να κλειδωθεί η να συνυπάρξει με το όμοιό του.

Ευχαριστώ.

JimmerlusΜέλος
29/09/2004, 22:35:13
quote:
Άμα γίνεται παρακαλώ την Αμαλία να μεταφέρει το τόπικ μου στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ και να κλειδωθεί η να συνυπάρξει με το όμοιό του.

Εννοώ να κλειδωθεί το άλλο τόπικ καθώς αυτό έχει ανοιχτεί πιο πριν!
μην γίνει καμια παρεξήγηση!

30/09/2004, 04:58:28
Επειδή το esoterica προηγήθηκε του Χαρδαβέλλα, δείτε εδώ: URI GELLER

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

30/09/2004, 08:36:01
quote:
το περίφημο Χαρδοκούταλο

Καλημέρα.
Και στα δύο θέματα (στο παρόν αλλά και στο παράξενο) έχουνε ξεκινήσει συζητήσεις, οι οποίες έχουν λάβει αρκετές απαντήσεις.

Η συζήτηση που γίνεται στο φόρουμ .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-., εστιάζεται κυρίως στο φαινόμενο Γκέλερ, ενώ η παρούσα εξ'αρχής είχε ως σκοπό να σχολιάσει τη νέα εκπομπή του κυριου Χαρδαβέλα. Εάν συνεχιστούν με αυτή τη θεματολογία και οι δύο συζητήσεις, δε βλέπω το λόγο γιατί να κλειδωθεί κάποια από αυτές.

Αλλωστε, ο κύριος Χαρδαβέλας θα θίξει και άλλα θέματα.
Οπότε μπορούμε να τα σχολιάζουμε εδώ.

----------------------------------

Μία απορία μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα γραφόμενα στην εδώ συζήτηση:
Aυτό το οποίο μειώνει την αξιοπιστία του Ούρι Γκέλερ είναι η εβραϊκή του καταγωγή;
Από πότε κάτι τέτοιο αποτελούσε κριτήριο για να κρίνει κανείς την αξιοπιστία ή γενικότερα την αξία κάποιου ανθρώπου;;;

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

30/09/2004, 10:07:51
quote:

amalia

Μία απορία μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα γραφόμενα στην εδώ συζήτηση:
Aυτό το οποίο μειώνει την αξιοπιστία του Ούρι Γκέλερ είναι η εβραϊκή του καταγωγή;
Από πότε κάτι τέτοιο αποτελούσε κριτήριο για να κρίνει κανείς την αξιοπιστία ή γενικότερα την αξία κάποιου ανθρώπου;;;

Έχει ανθρώπους πίσω του ο Γκέλλερ που τον προωθούν στα μέσα ενημέρωσης τα οποία και κατέχουν, με σκοπό την αποβλάκωση της ανθρωπότητας.
Η φωτογραφία του με τον Μαικλ Τζάκσον κάτι λέει.
Είναι και οι δύο δημιουργήματα του παγκόσμιου αρρωστημένου συστήματος.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ποιους υπηρετεί ο Γκέλλερ και με τι σκοπό.