- Τον αθώωσε το Εφετείο μετά από 2407 χρόνια! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
Αν αυτός ο κάποιος θα είναι έξυπνος και καλός δεν έχει να κάνει πια και τόσο με την ομορφιά του, τώρα αν θελήση να καβαλήσει το καλάμι και να τρέχει εντάξει τότε ίσως δεν ήταν τελικά και τόσο έξυπνος.
Πολυ σωστό αυτό Τριανταφυλλιά. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν και οι δύο είστε ευχαριστημένοι γιατί να τρέξει αλλού?? Μόνο για να ικανοποιηήσει μερικές ανασφάλειες που πιθανόν να του δημιουργεί η "ομορφιά του". ΑΥτές όμως πιστεύω εναπόκεινται στη δική σου εξυπνάδα να τον κάνεις να μην αισθανθεί ανασφαλής και ψάξει αλλού για επιβεβαίωση είτε λόγω κρίσης ηλικίας είτε λόγω μη ικανοποιήσεων ορισμένων κρυφών απαιτήσεων που πιθανών να έχει. Οι πειρασμοί δεν λείπουν ποτέ. Ποιός μας λέει ότι ο άλλος ή η άλλη θα είναι 100% τέλειος/α.
Με εκτίμηση

quote:Kύττα είναι σχεδόν απλό. Πλησιάζεις τον άλλον. Δεν στέκεσαι σε ότι βλέπεις. Διεισδύεις. Ψάχνεις, ανακαλύπτεις. Αν υποτεθεί ότι είχε ανασφάλειες δεν τις αισθάνθηκα. Εγώ... ΄Ηταν καθαρός ειλικρινής διέθετε χιούμορ, τα μάτια του ήταν πανέξυπνα χανόσουν μέσα τους, θαρρείς και διάβαζες τεράστια βιβλία γνώσης σαν του μιλούσες και σου απαντούσε. Είχε άποψη και ποιότητα λόγου σκέψης έκφρασης.
Αναρωτήθηκες ποτέ ΑΦΡΟΔΙΤΗ πως αισθανόταν αυτός και τι ανασφάλειες είχε??
΄Ισως να είχε ελάχιστες ανασφάλειες. Πάντως δεν είχα διακρίνει ούτε μία. Φαινόταν δυνατός απόλυτος σταθερός και γενναίος. Κυρίως απέναντι στη ζωή.
΄Ισως μία μικρή ανασφάλειά του μπορεί και να ήταν παιχνίδι της στιγμής δεν ξέρω εντόπισα στο ότι, πάντα όταν έβλεπε ωραίες γυναίκες στο δρόμο της πείραζε τις κυττούσε τις κοπλιμεντάριζε και μπροστά μου, έστριβε το κεφαλάκι και αφηνόταν σε γοητευτικών παρουσιών το ατένισμα... Δεν ενοχλήθηκα ποτέ. Πρώτον, γιατί ξέρω εμένα. Δεύτερον γιατί είχα έχω και θα έχω εμπιστοσύνη σε εμένα, και τρίτον γιατί το ωραίο πρέπει να το κυττούν διακριτικά οι άνθρωποι και να το θαυμάζουν. Την ανασφάλεια που λέω την αμυδρή τη διέκρινα στο ότι όταν συνοδεύειες μιά αρεστή παρουσία δεν είναι ανάγκη να κάνεις επιδεικτικό φλερτ. Αυτό πρόσεχε δεν με ενόχλησε με προβλημάτισε και το σκέφτηκα μιά δυό φορές μετά. Γιατί το επιδεικτικό κύτταγμα μπροστά σε εμένα ενώ μοναχός του σαφώς και είχε δυνατότητα να απολαύσει τις παρουσίες γύρω του πιό ανέμελα.
Και μου άρεσε. Πολύ. Σιγά σιγά. Το [μπαμ και κάτω δεν λέει πάντα...]
* Οταν λέτε τη λέξη αγάπη, μπορεί να συλλαμβάνετε την αίσθηση, η ουσία της όμως είναι αδύνατον να περιγραφεί.
* Η πιό αμιγής αγάπη βρίσκεται εκεί που κανείς δεν το περιμένει: Στην ελευθερία.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΩΡΙΜΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ?ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ 1)ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΑΥΤΟΣ)2)ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΠΕΙΔΙΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΤΟΝΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ.ΑΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
quote:
* Η πιό αμιγής αγάπη βρίσκεται εκεί που κανείς δεν το περιμένει: Στην ελευθερία.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
απαντήσουμε σοβαρά...
Απάντηση 2) Ιτ μέιξ τού, του τάνγκο
Απάντηση 3) Ο καθείς με ότι έχει προσπαθεί να υπερέχει
Απάντηση 4) Η σοβαρή σχέση αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για ένα
εξωτερικά όμορφο άτομο;
Απάντηση 5) Κάθε σχέση είναι σοβαρή στη ζωή μας. Το πόσο την
ζυγίζουμε είναι μια δικιά μας εσωτερική διαδικασία που δεν αφορά
το άτομο το οποίο έχει σχέση με την εξωτερική ομορφιά του.
Άφησα μια ποικιλία για να έχετε καθότι το θέμα είναι ποικίλης ύλης
quote:
Ευχαριστώ πολυ για την ευχή, σου μετράει για εμένα, μου άρεσε επίσης πολύ αυτό που εγραψες , δεν το αναλυω ακόμα περαιτέρω γιατι θα το πάμε αλού το θέμα, πάντως είναι καλό.quote:
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
Χαίρομαι πάντως που συμφωνούμε στο ότι η εξωτερική ομορφιά ευτυχώς δεν μετράει πάντα. Από μόνη της τι να σου κάνει;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.