- UFO'S ΣTIΣ AΓIOΓPAΦIEΣ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όπως τελικά φαίνεται άν υπάρχουν θα θέλουν να κρατήσουν ολοκληρωτική μυστικότητα αλλιώς η παρουσία τους θα ήταν πλέον αποδεδειγμένη με βούλα και υπογραφή. Αλλά μυστικότητα με τέτοιου είδους εμφανίσεις, σε κάποιους αργότες ας πούμε που κατέληξαν τελικά σε κανένα Δαφνί μου φαίνεται απίστευτο και αδύνατο.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Σε έναν τόσο υπερυπερεξελιγμένο πολιτισμό που εμείς ούτε με τα πιό ισχυρά τηλεσκόπια δέν θα μπορούσαμε να δούμε δέν δικαιολογούνται με κανέναν τρόπο κάποιες τέτοιες παιδαριώδεις και ηλίθιες απροσεξίες. Μου θυμίζουν πολλές φορές άνθρωπο με χαμένα τα λογικά του, δέν γίνονται αυτά.
Στο ίδιο έχω καταλήξει κι εγώ.
Εδώ βρε παιδιά κάποιοι έχουν πάθει παράκρουση.
Το έγραψα και κάπου αλλού.
Υποτιθέμενες απαγωγές με κοινα στοιχεία μεταξύ τους αυξάνονται καθημερινά.
ΟΙ ειδικοί μιλούν πια για μια νέα ψυχασθένεια.
Μετά από υπνώσεις αποτέλεσμα δεν βγήκε.
Όσο για τα κοινά στοιχεία..Διαβάζουν ίδια βιβλία,υλικό με το τί προέκυψε από υπνώσεις κλπ.
Κι εγώ είμαι σίγουρη πως δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν.
quote:
Κι αν δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν μυστική την ύπαρξη τους σε εμάς και για αυτό εμφανίζονται...?
Ας υποθέσουμε ότι δεν τους ενδιαφέρει.
Την ΝΑΣΑ όμως?
Κάποιοι αστρονόμοι που ασχολούνται μανιωδώς?
Μα μετά από τόσες θεάσεις,η ΝΑΣΑ δεν θα είχε καταλήξει κάπου?
Αυτό το ερώτημα προσπαθούν να το απαντήσουν λέγοντας πως η ΝΑΣΑ γνωρίζει και πως η αμερικανική κυβέρνηση έχει κάνει συμφωνία μαζί τους,με όρους...
Παραμυθάκια...Που μάλιστα έχουν γραφτεί από απόστρατους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ,και από δυσαρεστημένο προσωπικό της ΝΑΣΑ που απολύθηκε, και βέβαια βρήκε την εύκολη οδό της:<θεωρίας της συνομωσίας>
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Για τα σημερινά φαινόμενα ufo, πιστεύω ότι πάλι κατά 99% πρόκειται για γήινα κατασκευάσματα (γνωστά ή μυστικά) ή και φυσικά φαινόμενα (λιγότερο από ότι παλιότερα πάντως) και ότι οι ιστορίες επαφών που ακούγονται είναι κατά 99% φανταστικές.
(πολυχρησιμοποιημένο το 99%! χεχε)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 07/08/2005 11:56:20
Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!
quote:
και το 1% να ισχυει απο ολα αυτα τοτε ναι υπαρχουν και μας επισκεπτονται
Χεχε!
Ακριβώς! ![]()
Μα, Ελευθερία μου, η NASA είναι λογικό να τα αποκρύπτει όλα αυτά.
Μπορεί να έχει γίνει μόδα η απαγωγή από UFOs και η θέαση αυτών κτλ κτλ αλλά δεν απορρίπτεται η ύπαρξη τους.
Και θα συμφωνήσω με την αγαπητή μου Ostria...
quote:
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το 99% των αρχαίων απεικονίσεων ufo καθώς και οι περιγραφές τέτοιων φαινομένων σε ιστορικά κείμενα, αφορούν απεικονίσεις και αναφορές σε άγνωστα ή περίεργα φυσικά φαινόμενα (όσα δεν αφορούν καθαρά φανταστικές εικονοποιήσεις όπως σε αρκετές αγιογραφίες).

quote:
Άν ισχύει έστω το 1% θα ισχύει και το υπόλοιπο 99%.
Η κατάσταση είναι απόλυτη ή υπάρχουν ή δέν υπάρχουν μέση λύση δέν υπάρχει. Άν υπάρχουν εξηγούνται αμέσως όλες οι αρχαίες αγιογραφίες και όλα τα σημερινά μεταφυσικά φαινόμενα και μαρτυρίες.
Αλλά η απορία μου είναι άν τυχόν και υπάρχουν γιατί να εμφανίζονται τόσο πολύ επιλεκτικά!!?
Προφανώς θα θέλουν να μας αφήσουν να συνεχίσουμε τον δρόμο μας, δέν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Κάποιες γλώσσες λένε οτι είναι γνωστοί και συνεργάτες με κορυφαίους ανθρώπους που βρίσκονται στην ηγεσία των Μεγάλων δυνάμεων. Αποδείξεις βέβαια δέν υπάρχουν καθόλου παρά μόνο μαρτυρίες όχι και λίγες κάποιων ανθρώπων που κατέληξαν τελικά σε κανένα ψυχιατρείο
Όλα είναι ανοιχτά ...
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Όπως πολύ σωστά είπες, μπορεί να θέλουν να μας αφήσουν να ακολουθήσουμε τον δρόμο μας, μπορεί να είναι συνεργάτες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα παγκοσμίου φήμης, μπορεί να πάλι να μας παρατηρούν απλά και να μην τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο από εμάς.

Χεχε!

quote:
Φίλε μου, Krisnna, το έχω πραναφέρει πως με το νόμο των πιθανοτήτων δεν γίνεται να είμαστε το μοναδικό ζωντανό είδος σε τόσους γαλαξίες.
Οτι δέν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν, αυτό είναι πέρα για πέρα σίγουρο, δέν αμφιβάλλει κανένας.
Το ερώτημα είναι άν τυχόν και οι άλλοι είναι τόσο πολύ υπερεξελιγμένοι σε σχέση με εμάς που να φτάσουν στην γή απο χιλιάδες έτη φωτός μακρυά και να μας επηρεάσουν τόσο πολύ που να καθορίζουν κάθε βήμα της ζωής μας και να τους ονομάσουμε Θεούς!!
Γιατί να μήν μπορούμε και εμείς να κάνουμε κάτι αντίστοιχο σε κάποιους άλλους καθυστερημένους εξωγήινους??
ΒΑΚΩΝ
Οι πολιτισμοί που δεν θα είναι τόσο εξελιγμένοι δεν θα μας έχουν επισκεφθεί.
Λογικό δεν σου ακούγεται, φίλε μου?

quote:
Γιατί να μήν μπορούμε και εμείς να κάνουμε κάτι αντίστοιχο σε κάποιους άλλους καθυστερημένους εξωγήινους??"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Δεν το κάναμε ηδη σε ιθαγενεις?
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:quote:
Άν ισχύει έστω το 1% θα ισχύει και το υπόλοιπο 99%.
Η κατάσταση είναι απόλυτη ή υπάρχουν ή δέν υπάρχουν μέση λύση δέν υπάρχει. Άν υπάρχουν εξηγούνται αμέσως όλες οι αρχαίες αγιογραφίες και όλα τα σημερινά μεταφυσικά φαινόμενα και μαρτυρίες.
Αλλά η απορία μου είναι άν τυχόν και υπάρχουν γιατί να εμφανίζονται τόσο πολύ επιλεκτικά!!?
Δεν θα συμφωνήσω αγαπητέ Krisnna, εκτός κι αν δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις.
Αν ισχύει το 1% τότε σημαίνει ότι όντως έχουμε δεχτεί κάποιες -ολιγάριθμες πιθανώς- επισκέψεις εξωγήϊνων στο παρελθόν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα δεχτούμε ως αληθινό το κάθε καταγεγραμμενο περιστατικό ή ως αληθινή την κάθε φαινομενική απεικόνιση ufo ή την κάθε θεωρία που κυκλοφορεί.
Ας δεχτούμε για λίγο ότι όντως μας έχει επισκεφτεί μία εξωγήϊνη φυλή 3 φορές στο παρελθόν, το 3000πΧ, το 500πΧ και το 1600μΧ.
Θα πρέπει να διεκρινίσουμε το μέρος όπου εμφανίστηκαν και αν είχαν κάποιες επαφές με γήινους ή όχι, αν τους είδαν κάποιοι και τους αποκάλεσαν "θεούς", αν το "έπαιξαν" οι ίδιοι θεοί, αν βοήθησαν τους ανθρώπους και με ποιόν τρόπο, αν κάποιος έμεινε πίσω, αν ήρθε σε ερωτική επαφή με κάποιον γήινο κλπ.
Σίγουρα η θετική πιθανότητα του 1% ανοίγει μία τεράστια έρευνα!
Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να ήρθαν, είδαν και απήλθαν! ![]()
Χωρίς να επηρεάσουν στο παραμικρό την ζωή των ανθρώπων πάνω στην γη, εκτός ίσως από τον μοναχικό παρατηρητή (ή την μικρή ομάδα) που κατέγραψε αυτό το γεγονός, ως κάτι το παράξενο και μετά συνέχισε την δουλειά του.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Θα πρέπει να διεκρινίσουμε το μέρος όπου εμφανίστηκαν και αν είχαν κάποιες επαφές με γήινους ή όχι, αν τους είδαν κάποιοι και τους αποκάλεσαν "θεούς", αν το "έπαιξαν" οι ίδιοι θεοί, αν βοήθησαν τους ανθρώπους και με ποιόν τρόπο, αν κάποιος έμεινε πίσω, αν ήρθε σε ερωτική επαφή με κάποιον γήινο κλπ.Σίγουρα η θετική πιθανότητα του 1% ανοίγει μία τεράστια έρευνα!
Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να ήρθαν, είδαν και απήλθαν!
Χωρίς να επηρεάσουν στο παραμικρό την ζωή των ανθρώπων πάνω στην γη, εκτός ίσως από τον μοναχικό παρατηρητή (ή την μικρή ομάδα) που κατέγραψε αυτό το γεγονός, ως κάτι το παράξενο και μετά συνέχισε την δουλειά του.
Ίσως έγιναν και τα 2...
Δηλαδή, μας βοήθησαν παλιότερα (πυραμίδες Αιγύπτου, αεροδιάδρομοι στη Κεντική Αμερική) και τώρα μας παρατηρούν πού και πού!
Το βρίσκετε ακραίο...? ![]()

quote:
Μα, Ελευθερία μου, η NASA είναι λογικό να τα αποκρύπτει όλα αυτά.
Μπορεί να έχει γίνει μόδα η απαγωγή από UFOs και η θέαση αυτών κτλ κτλ αλλά δεν απορρίπτεται η ύπαρξη τους.
Κανείς δεν απέρριψε την ύπαρξή τους.
Όσο για την Ostria διαβάζω και ξαναδιαβάζω το post της.
Συμφωνώ μαζί της.
Αφήνει ανοιχτό το 1%. Και είναι λογικό να το κάνει, μη θέλοντας να γίνει απόλυτη.
Γιατί βιαζόμαστε τόσο πολύ να καλύψουμε εύκολα αυτό το 1%????
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Edited by - Ελευθερία on 08/08/2005 01:54:25
quote:
Αν ισχύει το 1% τότε σημαίνει ότι όντως έχουμε δεχτεί κάποιες -ολιγάριθμες πιθανώς- επισκέψεις εξωγήϊνων στο παρελθόν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα δεχτούμε ως αληθινό το κάθε καταγεγραμμενο περιστατικό ή ως αληθινή την κάθε φαινομενική απεικόνιση ufo ή την κάθε θεωρία που κυκλοφορεί.
Πραγματικά πολλά απο τα σύγχρονα φαινόμενα θεάσεως UFO αποδείχτηκαν είτε πλάνες και οφθαλμαπάτες, είτε περίεργα φυσικά και καιρικά φαινόμενα, είτε κάποια μορφή σύγχρονης τεχνολογίας που δέν είναι γνωστή στον πολύ κόσμο.
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ το 1% τότε εξηγούνται περίφημα όλα τα περίεργα και άγνωστα μυστήρια του μακρυνού παρελθόντος με τις προιστορικές τοιχογραφίες με ιπτάμενα αντικείμενα και αστροναύτες όπως και με Θεούς απο τον ουρανό (θα είδες νομίζω πιό πίσω την ΙΣΤΑΡ πέσμου την γνώμη σου
Για τα σύγχρονα φαινόμενα δέν υπάρχει τίποτα το πολύ περίεργο και παράξενο, δέν χρειαζόμαστε εξηγήσεις με εξωγήινους τα περισσότερα έχουν εξηγηθεί. Αλλά άν τυχόν και έχουν περάσει - κάποτε - τότε σημαίνει οτι υπάρχουν εξηγήινοι ικανότατοι να μας επισκεφτούν σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο με τον ίδιο τρόπο. Άρα δέν αποκλείεται επίσης και οποιοδήποτε ανεξήγητο σύγχρονο φαινόμενο να έχει όμοια εξήγηση.
quote:
Δεν το κάναμε ηδη σε ιθαγενεις?
Ναί το κάναμε αλλά ... άλλο η απόσταση Ευρώπης-Αμερικής που είναι μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα και άλλο η απόσταση Γής με το Γ του Κενταύρου ας πούμε που είναι μερικές χιλιάδες έτη φωτός
ΒΑΚΩΝ
quote:
Ίσως έγιναν και τα 2...
Δηλαδή, μας βοήθησαν παλιότερα (πυραμίδες Αιγύπτου, αεροδιάδρομοι στη Κεντική Αμερική) και τώρα μας παρατηρούν πού και πού!
Το βρίσκετε ακραίο...?
Οχι, αλλά κάτι δεν μου κολλάει σε αυτή την θεωρία. Θεωρώ όλες αυτές τις γνώσεις και τις κατασκευές ανθρώπινες επινοήσεις, δηλαδή δεν έχουμε κάτι που να ξεφεύγει από τα ανθρώπινα, ώστε να μιλάμε για εξωγήϊνη παρέμβαση. Δεν την αποκλείω και τελείως βέβαια, από την στιγμή που έχουμε μύθους που παραπέμπουν στην παρουσία πιό ανεπτυγμένων όντων που έδωσαν γνώσεις στους ανθρώπους.
quote:
(θα είδες νομίζω πιό πίσω την ΙΣΤΑΡ πέσμου την γνώμη σου)
Ναι την είδα! Υπάρχει μία σειρά τέτοιων αγαλματιδίων ή ζωγραφιών που παραπέμπουν σε εικόνα "αστροναύτη" ή και "εξωγήϊνου".

Αλλά θα μπορούσαν να είναι απλώς περίεργα ρούχα και καπέλα (αληθινά ή φανταστικά) ή στυλιζαρισμένες συμβολικές μορφές που σήμερα μας φαίνονται παράξενες (πχ τα αγαλματίδια με τα δύο, τρία ή και τέσσερα κεφάλια). Δες εδώ
-Arthur C. Clarke-
quote:΄
Οχι, αλλά κάτι δεν μου κολλάει σε αυτή την θεωρία. Θεωρώ όλες αυτές τις γνώσεις και τις κατασκευές ανθρώπινες επινοήσεις, δηλαδή δεν έχουμε κάτι που να ξεφεύγει από τα ανθρώπινα, ώστε να μιλάμε για εξωγήϊνη παρέμβαση. Δεν την αποκλείω και τελείως βέβαια, από την στιγμή που έχουμε μύθους που παραπέμπουν στην παρουσία πιό ανεπτυγμένων όντων που έδωσαν γνώσεις στους ανθρώπους.
Ούτε εμένα με πείθει εντελώς αλλά δε μου φαίνεται κι εντελώς απίθανη..
Το να κάνεις πχ τις Πυραμίδες της Αιγύπτου να μην έχουν σκιά και να τις κατασκευάσεις χρησιμοποιώντας τέτοιες ογκώδεις πέτρες, ανυψώνοντας τες, μου φαίνεται εξωπραγματικό τη στιγμή που σήμερα δε μπορούν να πετύχουν κάτι τέτοιο.
Ούτε να δεχθώ οτι οι αεροδιάδρομοι στη Κεντρική Αμερική που έχουν κατασκευαστεί με πλήρη ακρίβεια και που για να κατασκευαστούν με αυτή την ακρίβεια απαιτούνταν η συνεχής παρακολούθηση τους από μεγάλο ύψος, είναι ανθρώπινο επίτευγμα... ![]()