ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
12/01/2004, 18:51:57
καλησπερα:))))))))))))))

θα αναφερω κατι ,που μου εχουν πει και συμφωνω,θελοντας να ευχαριστησω τον ανθρωπο που μου το ανεφερε:)

"οταν σε προσωπικο η γενικο επιπεδο και πλαισιο ,τα πραγματα δεν εχουν να πανε πιο κατω,δηλαδη εχουν πιασει πατο,...μια πιθανοτητα υπαρχει ,...να ανεβουν,το ποσο θα ανεβουν ,δεν εχει σημασια,σημασια εχει αυτο καθ'αυτο το γεγονος της υψωσης".

ειμαι ανθρωπος που βλεπω το ποτηρι μισοαδειο ,αν οχι απολυτα αδειο :)))

τα πραγματα δεν ξερω κατα ποσο θα φτιαξουν,ουτε το ποτε,αυτο που ειναι γεγονος,ειναι πως ακομη και η σκεψεις αυτες που κανουμε,δηλαδη η διαπιστωση και διεργασια/επεξεργασια που κανουμε,ειναι μια πολυ μεγαλη αρχη.

υ.γ θελω να ειμαι στην επομενη δενδροφυτευση.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 12/01/2004 18:53:56

12/01/2004, 19:02:46

θα αναφερω κατι ,που μου εχουν πει και συμφωνω,θελοντας να ευχαριστησω τον ανθρωπο που μου το ανεφερε:)

"οταν σε προσωπικο η γενικο επιπεδο και πλαισιο ,τα πραγματα δεν εχουν να πανε πιο κατω,δηλαδη εχουν πιασει πατο,...μια πιθανοτητα υπαρχει ,...να ανεβουν,το ποσο θα ανεβουν ,δεν εχει σημασια,σημασια εχει αυτο καθ'αυτο το γεγονος της υψωσης".

[/quote]

----------------
ΚΟΡΥΦΑΙΟ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

13/01/2004, 14:37:02
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ,ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.

Ο 9ΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ ΙΡΑΚ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,000,000 ΝΕΚΡΟΥΣ ???
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???????

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ???

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

AredhelΝέο Μέλος
14/01/2004, 00:29:42
Θα συμφωνήσω λίγο πολύ με όλους αλλά κυρίως με τον AVATARGR!
Κάποια στιγμή και εγώ σκεφτόμουνα τι θα γινόταν στην περίπτωση ενός Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου.Γρήγορα, όμως, κατάλαβα ότι δεν είχε νόημα να σκέφτομαι για κάτι που ίσως συμβεί στο μέλλον αφού πολεμοι γίνονται συνέχεια...
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ρώτησε το εξής:
quote:
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ?

Δεν θα ήταν λίγο άδικο για το δώρο της ζωής που μας δόθηκε (εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι δώρο) να ζούμε για την αναμονή και τον αποχαιρετισμό; όσον αφορά το γιατί να μη ζούμε μονιασμένοι...πειράζει που δεν μπορώ να σκεφτώ μια εποχή (από αυτές που ξέρω) της ανθρώπινης φυλής που να ζούσαν όλοι μονιασμένοι;;!!

Ταξιδιώτη
Δρόμος δεν υπάρχει
Το δρόμο
Τον φτιάχνεις
Προχωρώντας (Αντονιο Μακαντο)

Πάντα φιλικά,
Αρέδελ

14/01/2004, 10:25:06
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΩΣΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ?????

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ?????

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 100,000 ΕΤΗΣΙΩΣ....
(ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΑΡIΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ)

ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ <<ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ>>
Ε ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

14/01/2004, 11:01:13
Με όποιον τρόπο κι αν δω το θέμα, δεν μπορώ παρά να έρχομαι στα λόγια του αγαπητού AVATARGR...

Ο τρομερός πόλεμος που επισήμως έληξε πριν από μισό αιώνα και συγκλόνισε την ανθρωπότητα σημαδεύοντας για πάντα τις μνήμες των ανθρώπων δεν έχει σταματήσει ούτε για μια στιγμή. Μπορεί να άλλαξαν οι συσχετισμοί δυνάμεων, τα πρόσωπα, ο τόπος και ο τρόπος διεξαγωγής του πολέμου, όμως δεν άλλαξε η ΟΥΣΙΑ του πράγματος που είναι ότι εκατομμύρια άθρωποι εξακολουθούν να βιώνουν το θάνατο, την προσφυγιά, την εξαθλίωση.

Θα διαφωνήσω μαζί σου, καλέ φίλε AVATARGR, μόνο σε τούτο :

quote:
ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ.

Πιστεύω ότι ήδη ζούμε--και στο μέλλον θα ζήσουμε πιο έντονα--τις τραγικές συνέπειες της αδιαφορίας μας προς την ανθρώπινη δυστυχία...

14/01/2004, 12:20:50
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ....

ΣΥΝΧΩΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ durden_alie....
ΑΛΛΑ ΕΘΕΣΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ....

quote:
την προσφυγιά, την εξαθλίωση.

ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

stam_baΝέο Μέλος
08/02/2006, 20:41:27
Εντάξει παιδιά δεν το είχα δει ότι υπήρχε αυτό το θέμα, θα συνεχίσουμε εδώ
stam_baΝέο Μέλος
08/02/2006, 20:53:19
quote:

----------------
ΚΟΡΥΦΑΙΟ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
[/quote]

stam_baΝέο Μέλος
08/02/2006, 21:07:51
quote:

Ενας ενδεχομενς Γ παγκοσμιος πολεμος δεν θα είναι σαν τους 2 προηγουμενους. Στα δυο αντιπαλα στρατοπεδα θα είναι οι δυτικοι με τους Αραβες μονο που οι Αραβες θα είναι στην ουσια αορατοι. Απ’ την ενδεκατη Σεπτεμβριου του 01’ εχουν γινει πολλες τρομοκρατικες επιθεσεις σε πολλες χωρες {ορισμενες απ’ αυτές Αραβικες}. Ενας τριτος παγκοσμιος πολεμος θα είναι καπως ετσι αλλα με πολύ περισσοτερες επιθεσιες. Ο εχθρος θα είναι αορατος {μιλαω παντα σε υποθετικο λογο, μη με θεωρησετε πολεμοχαρη} και οι τρομοκρατικες επιθεσης θα μπορουν να γινοντε και από μια μικρη ομαδα φανατικων μοσουλμανων χωρις καμια οργανωση {τι οργανωση χρειαζεται μια ομαδα 10 ατομων-10 κινουμενων βομβων?} Θα μπορουν να υπαρξουν ισως και μερικες χιλιαδες τετοιες ομαδες, διασκορπισμενες σε ολο το κοσμο. Χωρις οργανωση ή καλυτερα και χωρις ονομα οι μυστικες υπηρεσιες θα δυσκολευοντε εξαιρετικα να τις εξαρθρωσου.
Η κάθε χωρα του δυτικου κοσμου θα είναι ένα μικρο Ισραηλ, συνεπως θα γινιντε τρομοκρατικες επιθεσεις κάθε μερα. Επι της πραξης: αν ερθουν στην Ελλαδα 40 ομαδες τετοιων Αραβων με γρηγορους υπολογισμους βρησκουμε ότι θα εχουμε κάθε μερα επι περιπου ένα μηνα επιθεσεις με γυρω στους 10 νεκρους η κάθε μια δηλαδη….. καπου 4.000 νεκρους μεσα στον μηνα. Φυσικα νεες ομαδες θα ερχοντε και αυτό το πραγμα δεν θα σταματαει. Καπως εστι θα είναι ενας τριτος παγκοσμιος πολεμος.

Αγαπητέ φίλε χαίρομαι που βλέπεις έτσι τα πράγματα οι δικές μου σκέψεις έρχονται να συμπληρώσουν ακόμα ορισμένα πράγματα σε αυτό το κλίμα, πρέπει να συνυπολογιστεί και η διαταραχή των ισορροπιών,( έχουμε δει πόσο εύκολα δεν μπορούν να διαταραχθούν αυτές οι ισορροπίες) και στο εσωτερικό του δυτικού κόσμου, αλλά και στις μουσουλμανικές χώρες, βλέπουμε τώρα τελευταία με ορισμένα σκίτσα και τι έχει γίνει, σκέφτηται για κάτι πιο σοβαρό τι πρόκειται να γίνει, εμένα το μυαλό μου φτανει, στο ότι τα δυτικά κράτη θα αρχίσουν μαζικές απελάσεις μουσουλμάνων όταν παρεκτραπούν τα πράγματα, και πιστεύω ότι θα Χρησιμοποιηθούν ακόμα και πυρηνικά όπλα, έστω μικρής κλίμακας, για να μην πω ότι μπορούν και οι μουσουλμάνοι να εξαπολύσουν πυρηνική επίθεση

stam_baΝέο Μέλος
08/02/2006, 21:13:48
quote:

Αγαπητη φίλη Αφροδίτη υπάρχει κάτι ακόμα πιο κάτω και από το πάτο, αυτό το έχετε σκεφτεί? για προσέξτε το λιγάκι αυτό

----------------
ΚΟΡΥΦΑΙΟ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
[/quote]

cassiopeiaΜέλος
27/11/2003, 12:54:05
Ε.Υ.Π = ΕΘΝΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Είμαστε όλοι φακελομένοι...

Πράκτορας της ΕΥΠ κ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ 1-0!
Αστυνομικός δεν μπορεί να ψαξει αυτοκίνητο της ΕΥΠ.

κ ο Κουφοντίνας της ΕΥΠ ήταν.Καμιά απορία?

Εγώ πάντως θα ήθελα να μάθω αρκετά. .για αυτό που λέγεται ΕΥΠ.

Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..

drumx13Μέλος
27/11/2003, 14:33:13
H πληροφορια ειναι δυναμη

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

endoramaΜέλος
28/11/2003, 01:49:30
η δουλεια της ΕΥΠ ειναι να βλεπει αλλα να μην την βλεπουμε και ετσι πρεπει να ειναι αλλιως τι μυστικη υπηρεσια θα ηταν?

πρεπει να παρανομει για να κανει την δουλεια της γιατι αυτες οι δουλειες δεν γινονται με τον σταυρο στο χερι ομως αφου εχει να κανει με την εθνικη ασφαλεια δεν προκειται να βγει κανενας να την κατηγορησει για τιποτα αν και κατα καιρους ολο και καποια μελη της ειχαν τρεχαματα με τα δικαστηρια και ηταν πρωτη μουρη στις εφημεριδες

ομως πιστευω οτι καποιος λογος υπηρχε για να "ξεσκεπαστουν"αυτα τα μελη και φυσικα δεν θα τον μαθουμε ποτε

οταν ημουν φανταρος στα Γιαννενα πηγαιναμε τα βραδυα 3,4 ατομα και φυλουσαμε καποιο μερος που ανηκε στην ΕΥΠ και μπορω να πω οτι δεν ειχε και τιποτα το σπουδαιο ο χωρος απο αποψη ηλεκτρονικου εξοπλισμου (φυσικα υπηρχαν φακελοι παντου)

και τα ακρως απορητα εγγραφα που πεφτουν στα χερια του καθενος φυσικα και δεν ειναι απορητα
παραδειγμα
φανταρος παλι στα συνορα με την τουρκια μαζι με εναν λοχαγο και αλλα δυο ατομα ξεκινησαμε για το αρχηγειο του στρατοπεδου σε περιπτωση πολεμου
για να δουμε αν εχει τιποτα φθορες και για να το καθαρισουμε λιγο

μετα απο μια αρκετα μεγαλη διαδρομη μεσα στα βουνα φτασαμε σε εναν λοφο ο οποιος αποδειχτηκε τεχνιτος μπηκαμε λοιπον μεσα απο μια "μυστικη" εισοδο και με το που αναψαμε το φως ειδαμε εναν πελωριο χαρτη ο οποιος εγραφε πανω πανω με μεγαλα κοκκινα γραμματα "ακρως απορητο" και εδειχνε ποιες θα ειναι οι θεσεις μας σε περιπτωση πολεμου

παπατζα βεβαια σιγα να μην αφηναν τετοια πραγματα αφυλακτα στο πουθενα και μαλιστα πισω απο μια πορτα που εκλεινε με λουκετακι ουτε καν κλειδαρια δεν ειχε.

φυσικα και δεν μπορει αστυνομικος να κανει ερευνα σε υπαλληλο της ΕΥΠ ο ενας εχει καθηκον την ταξη και ο αλλος την εθνικη ασφαλεια ειναι θεμα προτεραιοτητων

μπορει ο απλος αστυνομικος να ψαξει το αυτοκινητου ενος εισαγγελεα?

ο αστυνομικος εβγαλε εκει μια σχολη αστυνομιας και τελειωσε ο αλλος ομως μπορει να περασε και 10 χρονια απο την ζωη του μαθαινοντας τουρκικα και μελετωντας τον τροπο ζωης του τουρκου με σκοπο αν χρειαστει να εισχωρησει στην χωρα αυτη για διαφορους λογους και η εκπαιδευση του δεν τελειωνει ποτε

ετσι λοιπον ο μονος που μπορει να πει μερικα πραγματα για την ΕΥΠ ειναι αυτος που δουλευει για αυτην ομως δεν νομιζω οτι θα μιλησει καποιος ετσι απλα για αυτο το θεμα και αν μιλησει θα πει μπουρδες οι οποιες ομως δεν θα ειπωθουν ετσι απλα θα εχουν καποιο λογο ισως για αποπροσανατολισμο

quote:
Είμαστε όλοι φακελομένοι
δεν σε εχει φακελωσει η ΕΥΠ απο την στιγμη που ηρθες σε αυτον τον κοσμο μπηκες σε ενα φακελο σε οποια δημοσια υπηρεσια και να πας θα βρεις το ονομα σου γιατι το φακελωμα πολλες φορες ειναι και θεμα λειτουργικοτητας δεν γινεται να μην ξερει το κρατος ποιος κατοικει σε αυτη την χωρα

και αν δεν γινοταν αυτο πως θα πηγαινες σε καποια δημοσια υπηρεσια για να παρεις καποιο πιστοποιητικο?

ετσι λοιπον απο οσα λεγονται για την ΕΥΠ 99% ειναι παπατζες και το 1% τραβηγμενο απο τα μαλλια (εχω ενα φιλο του οποιου ο πατερας ειναι στην ΕΥΠ και εκανε αυτο και εκεινο) μπορει να ειναι και ο γειτονας σου στην ΕΥΠ και να τον ξερεις σαν πορτιερη σε ουζερι

μπορει και να ξερεις οτι ο φιλος σου ειναι στην ΕΥΠ κα να σου λεει διαφορα μπορεις να τον πιστεψεις ομως? υπαρχει και η περιπτωση να ειναι σοβαρος και εντιμος αλλα να κανει το κομματι του διαδιδοντας ιστοριες για αγριους γιατι λιγο δυσκολο να βρεις και αλλον της ΕΥΠ για να σου πει "ξερεις κατι? λεει αληθεια ημουνα μπροστα"

Ε!!!!! και αν βρεις πες τα και σε εμας που δεν εχουμε γνωριμιες

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

28/11/2003, 12:13:16
Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι η ΕΥΠ είναι λιγάκι υπερτιμημένη...Άλλα πρέπει να φοβόμαστε...

Τώρα τι σόι μυστική υπηρεσία είναι αυτή που οι υπάλληλοί της "συνδικαλίζονται" ανοιχτά (ξέρετε τώρα πράσινη ΕΥΠ, μπλε ΕΥΠ κλπ) δεν μπορώ να καταλάβω...

AnounakisΜέλος
28/11/2003, 20:17:29
Η ΕΥΠ είναι μπακάλικο μπροστά σε άλλες υπηρεσίες.

Αρχηγοί πιστεύω , είναι οι Βρετανοί I.S. οι οποίοι έχουν καταφέρει να κάνουν ότι τους αρέσει και μάλιστα χωρίς αντιδράσεις και δημοσιότητα.

Βέβαια και η NSA from USA δεν πάει πίσω.

Χαρακτηριστικά να σας αναφέρω ότι στο σύνταγμα στην Αμερική (USA) υπάρχει άρθρο που αναφέρει ότι αν ένας νόμος δεν αναφέρεται ρητά ότι ισχύει και για την NSA τότε δεν ισχύει.

Καλό ε;

CyLightΜέλος
28/11/2003, 23:00:50
Εδω να προσθεσω και την ΚΓΒ (Ρωσσια) ειδικα τα τμηματα C και Ε (που ασχολουντε με τα "παντα" στη χωρα!!!).
μου εχουν τυχει αρκετες περιπτωσεις που οι μυστικες υπηρεσιες της Ρωσσιας γνωριζαν πραγματα που δεν μπορουσα να φανταστω!!! και δεν μιλω για μυστικες συμφωνιες ή κατι παρομοιο αλλα για ατομα.

Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.

AnounakisΜέλος
01/12/2003, 02:09:52

http://www.nis.gr/

Edited by - Anounakis on 01/12/2003 02:12:21

AnounakisΜέλος
01/12/2003, 02:15:26
Ποιό είναι το έργο που ο νομοθέτης καλεί την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών να προσφέρει;

Αποστολή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι η ασφάλεια της χώρας και ειδικότερα:

Η συλλογή, επεξεργασία και διανομή, στις αρμόδιες Αρχές, πολιτικών, οικονομικών και στρατιωτικών πληροφοριών που αφορούν στην Εθνική Ασφάλεια της χώρας.
Η αντιμετώπιση της κατασκοπευτικής, σε βάρος της χώρας, δραστηριότητας των ξένων Οργάνων Πληροφοριών.

http://www.nis.gr/Hellenic/GreetingGR/greetinggr.html

AnounakisΜέλος
01/12/2003, 02:19:27
Ενδιαφέρον το σήμα της ΕΥΠ.
Να το αποκρυπτογραφήσουμε να μάθουν και αυτοί που μας παρακολουθούν τι αντιπροσωπεύει το οικόσημό τους;