ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑΡΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΤΑΡΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ - ΕΙΚΟΝΕΣ

thoth62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
serpentpanΜέλος
11/12/2002, 17:18:18
Ενταξει φιλε Thoth,καταλαβα,και να με συγχωρεις αν ειπα κατι παραπανω.
Οπως εγινε και με την παλια συζητηση για την Μπλαβατσκυ,ο ΕΟΝ,ηταν ενας που με εκνευρισε με τον αναιτιο ερειστικο του τροπο.Αν δεν του αρεσουν αυτα που γραφω,η τα θεωρει κατωτερα απο το πνευματικο του αναστημα,ας τα προσπερασει,και δεν υπαρχει προβλημα.Ο καθενας πορευεται οπως μπορει,και ο Ουρανος εχει για ολους.Ομως το να υποδαυλιζουμε καταστασεις,δειχνει αλλα πραγματα...
...ενα των οποιων ειναι,οτι ο ουροβορος οφις,αν μπορεις ακομη να δεις 'φιλε' ΕΟΝ,ειναι ενα φιλυσυχο φιδακι,χορτοφαγο,που δεν ενοχλει κανεναν,και το μονο που δαγκωνει ειναι η ουρα του,συμβολιζοντας,τα γνωστα,ομως υπαρχουν κατι αλλα ερπετα,αρκετα δηλητηριωδη,που σερνονται στις σκιες,και δαγκωνουν καθε τι που κινειται,χυνοντας κατι σαν δηλητηριο.
Αν εχεις τα κοτσια να κανεις 'ανωτερες'συζυτησεις,εδω στο site, ειναι ο χωρος,κανε τες.Γιατι το μονο που σε θυμαμαι να κανεις ,ειναι να βριζεις και να ειρωνευεσαι,για να υπαρξεις,και βεβαια απο μενα θα παρεις τα ιδια,γιατι αυτα σου αξιζουν,και να με συγχωρουν οι υπευθυνοι του site.Kαι να δηλωνεις βεβαια και χριστιανος.
Ετσι λοιπον,δεν πιστευω στον χριστιανισμο σου,γιατι παραγει ατομα σαν και σενα.
Eπισης δεν τυρβαζω περι πολλων,θελοντας να φανω βαθυστοχαστος εσωτεριστης,αλλα ειναι λιγα και συγκεκριμενα τα ενδιαφεροντα μου,και οι συζητησεις που παρακολουθω η συμμετεχω,αν μπορεις να παρατηρησεις αντικειμενικα,χωρις να σε τυφλωνουν τα παθη σου.
Αφου λοιπον μου εξηγησες με βαθυτατη ενδελεχεια,τι εννοουσε ο Κρισναμουρτι,περιμενω τωρα να μου εξηγησεις για τον χριστιανισμο σου,παντα με δικα σου λογια για να μην μπερδευεσαι,και οπως τα καταλαβαινεις.
Και επιτελους,η ασκηση της διαλεκτικης,του γιατι και του πως,ειναι ευεργετικη για την εκκινηση της λειτουργιας,προηγουμενως ανενεργων τμηματων του εγκεφαλου,και μονος θα δεις ποσο ευεργετικη για σενα θα ειναι η συμβουλη μου.Βοηθησε και καποιους αλλους ομοδοξους σου,πριν απο σενα.
Τελος ,να εχεις το θαρρος να λες ,εγω οταν μιλας,και οχι να κρυβεσαι πισω απο το εμεις,τουλαχιστον με μενα.
Περιμενω λοιπον την απαρχη της πνευματικης και ουσιαστικης σου συνεισφορας,στις συζητησεις που κανουμε εδω.
Και επισης να σεβαστεις τα αναγραφομενα μου,τουλαχιστον για τον Κ.,γιατι καταθεσα ενα μερος του εαυτου μου,εκει,και να μην αναγραφεις αυτα που γραφεις.Σεβασου τουλαχιστον τον Κριαναμουρτι.

serpentpan

Edited by - serpentpan on 11/12/2002 22:41:49

serpentpanΜέλος
11/12/2002, 17:22:47
Και επισης φιλτατε Φωτιε,δεν εχω τιποτε προσωπικο μαζι σου,καλα κανεις και εκφραζεις τις αποψεις σου ,οπως τις εκφραζεις.Αν εκφραζομαι μερικες φορες εντονα,παρε την ουσια,και προσπερασε τα υπολοιπα.
Οι διαφορες των προσεγγισεων,δεν πρεπει να μας χωριζουν σαν ατομα,γιατι οι ιδεες ειναι ιδεες,και εμεις ανθρωπινα οντα που ζουν εδω.

serpentpan

Edited by - serpentpan on 11/12/2002 17:23:49