- ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ #esoterica ΚΑΙ ΒΛΕΠΟ ΜΕΛΗ
ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ!!!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????
-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...
Έ, όχι και πόλεμος;
Για να υπάρχει πόλεμος χρειάζεται να πολεμούν τουλάχιστον δύο μεταξύ τους.
Το Esoterica σίγουρα δεν πολεμάει κανένα metafysiko και δεν έχει ούτε ανάγκη ούτε πρόθεση να το πολεμήσει.
Το πιο πιθανό είναι να πολεμάει, το metafysiko, τον... κακό του εαυτό.
Θα σας παρακαλούσα να μην επικεντρωθούμε και να μην παρασυρθούμε σε ένα τέτοιο θέμα που είναι ανούσιο και περιττό.
Το metafysiko είναι ελεύθερο να... "πολεμάει" όποιον θέλει. Αν θέλει ας πολεμήσει κι εμάς, αν νομίζει ότι το έχει ανάγκη. Εμείς δεν το έχουμε ανάγκη.

Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...
ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ...
ΤΟΝ ***********
ΤΗΟΤΗ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, Η ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ METAFYSIKO VS WICCA; (ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ)
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
Να την πω την λέξη ή θα με διώξει ο Admin ![]()
![]()
![]()
Αλήθεια γιατί ακήρυχτος ο πόλεμος;![]()
Πως το κηρύσσουμε; Να στείλουμε δελτίο τύπου ή να βγάλουμε ντελάληδες στον δρόμο; ![]()
Όταν έχει τελειώσει ο πόλεμος να με ενημερώσει κάποιος γιατί μπορεί να μην το έχω πάρει χαμπάρι.![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
1011010110110101101
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ OLD TIGER.

Πέθανε μια άλλη μέρα
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Gia ti polemo kai "prassina aloga" milate vre paides?
Ksipniste.. mallwn efialtes vlepete..
Oute polemos oute diamaxes iparxoun.. metaksi mellwn autis tis omadas kai tou esoterica.
O kathenas koitaei ti "douleia" tou!
Min arxizete kati pou den iparxei.. kai oute ipirxe prothesi na arxisei. Auta.
bye
quote:
Για να υπάρχει πόλεμος χρειάζεται να πολεμούν τουλάχιστον δύο μεταξύ τους.Το Esoterica σίγουρα δεν πολεμάει κανένα metafysiko και δεν έχει ούτε ανάγκη ούτε πρόθεση να το πολεμήσει.
Το πιο πιθανό είναι να πολεμάει, το metafysiko, τον... κακό του εαυτό.
Θα σας παρακαλούσα να μην επικεντρωθούμε και να μην παρασυρθούμε σε ένα τέτοιο θέμα που είναι ανούσιο και περιττό.
Το metafysiko είναι ελεύθερο να... "πολεμάει" όποιον θέλει. Αν θέλει ας πολεμήσει κι εμάς, αν νομίζει ότι το έχει ανάγκη. Εμείς δεν το έχουμε ανάγκη.
(...)
Όταν έχει τελειώσει ο πόλεμος να με ενημερώσει κάποιος γιατί μπορεί να μην το έχω πάρει χαμπάρι
Άρα δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Και να γινόταν πόλεμος δεν θα τον παίρναμε χαμπάρι ![]()

Αντί να διαψεύδεις το topic, το επιβεβαιώνεις. Ποιος κάνει το μπαράζ προκλήσεων; Ποιος έχει φάει τα ψωμιά του; Σε ποιους αναφέρεται ο Σκαθαροζούμης;
quote:
Οχι ομως και καποιοι...αλλοι που συνεχιζουν το μπαραζ των προκλησεων μετα απο ολα αυτα που ετοιμαζουμε για τη φετινη χρονια..Δεν εχουμε κανενα λογο να πολεμησουμε κανενα...ειδικα αυτη τη στιγμη...(...)
Αλλοι εχουν την αναγκη να πολεμησουν..Πασχιζοντας να καταχωρησουν(- κατοχυρωσουν) και να θριαμβολογησουν για τα νεα τους μελη...Γιατι ο χειμωνας θα ειναι βαρυς....
(...)
Παραδεχομαστε οτι εχουμε να φαμε πολλα ψωμια ακομα οπως λετε...Ναι αληθεια ειναι...Και ξερετε κατι;Μας αρεσει αυτο....Γιατι αλλοι τα εχουν ηδη φαει τα ψωμια τους...
Που είδε τις προκλήσεις; Ποιος έχει φάει τα ψωμιά του; Ποιος προσπαθεί να καταχωρήσει (!!!) νέα μέλη;
Εάν αναφέρεται σε εμάς; Εάν λέω; Ε, τότε τα θα είναι πολύ γελοίο. ![]()
Να είστε καλά ρε παιδιά. Μου θυμίσατε την παιδική μου ηλικία.

quote:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????
Καλα στο esoterica το καταλαβαινω να μπαινεις καθε μερα στο Μεταφυσικο τι κανεις?
Εκτος και αν εχεις εξαντλησει ολα τα θεματα που σε ενδιαφερουν.
quote:quote:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΕΛΣΟΣ ΜΑΣ?Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΕΦΤΑΣΕ!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ,ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ:
"ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ!ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...."![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Edited by - lencolas on 15/10/2003 02:00:42
Ε ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ,ΠΝΕΥΜΑΤΟΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ,ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ,ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ",
ΠΟΥ "ΣΙΓΟΥΡΑ" ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ" ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΤΥΧΕΣ...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ...
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ...ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ...
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ...
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΥΨΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ..
ΟΥΤΕ Κ ΕΣΥ ΚΕΛΣΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!