- Βγήκε το συρτάρι ενώ κοιμόμουν (βοηθήστε) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Βγήκε το συρτάρι ενώ κοιμόμουν (βοηθήστε)
Καλά πολύ "περίεργος" τύπος είσαι εσυ...
Λες καλά-καλά να σε βοηθήσουμε,με το
πρόβλημά σου,σου προτείνω μια λύση
και εσύ "μούγκα".
Άλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε!!!
Πές μου σε παρακαλώ,(γιατί στο κάτω-κάτω
της γραφής να ασχοληθώ μαζί σου;),αυτό
που σου πρότεινα το έκανες;
Αν όχι,γιατί; Βοήθεια δεν ζήτησες;
Και αν το έκανες,και έφυγε το "ρημαδοπράμα",
ότι κι'αν ήταν αυτό,
γιατί δεν μας το λές;
Απορώ μαζί σου,πώς εννοείς εσύ
την βοήθεια;!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:quote:
Βγήκε το συρτάρι ενώ κοιμόμουν (βοηθήστε)Καλά πολύ "περίεργος" τύπος είσαι εσυ...
Λες καλά-καλά να σε βοηθήσουμε,με το
πρόβλημά σου,σου προτείνω μια λύση
και εσύ "μούγκα".
Άλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε!!!Πές μου σε παρακαλώ,(γιατί στο κάτω-κάτω
της γραφής να ασχοληθώ μαζί σου;),αυτό
που σου πρότεινα το έκανες;Αν όχι,γιατί; Βοήθεια δεν ζήτησες;
Και αν το έκανες,και έφυγε το "ρημαδοπράμα",
ότι κι'αν ήταν αυτό,
γιατί δεν μας το λές;Απορώ μαζί σου,πώς εννοείς εσύ
την βοήθεια;!!!ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Βρε kapodistria, δεν είπε ότι του βγαίνει κάθε μέρα το συρτάρι. Μια φορά πετάχτηκε και θέλει να μάθει το γιατί.

quote:
Βρε kapodistria, δεν είπε ότι του βγαίνει κάθε μέρα το συρτάρι. Μια φορά πετάχτηκε και θέλει να μάθει το γιατί.
libero diegrammenos logariasmos,αυτός μας
παρουσιάστηκε ως τρομαγμένο "αρνί",και
ζήτησε βοήθεια!!!
Γι'αυτό του πρότεινα,το ψωμί κάτω απ'το μαξιλάρι...![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Συνοπτικά απο φυσικής άποψης μπορεί όντως να είναι φαινόμενα συστολής-διαστολής, λιγο απιθανο αλλα ποτε δεν ξερεις το συρταρι να ειχε σφηνωθει βιαια και ειχε δημιουργηθει καποια πιεση και εκεινη την στιγμη εκτονωθηκε εξου και ο θορυβος και η μετατοπιση.
Αυτο δυσκολα μπορεις να το αποδειξης.
Εκεινη την μερα εψαξες να δεις αν εγινε καποια σεισμικη δονηση γιατι μπορουμε να συνδεσουμε και το φαινομενο συντονισμου.
Επειτα αν ξεφυγουμε απο τα φυσικα φαινομενα μπορει να παιζει η περιπτωση υπνοβασιας.Το οτι ακουσες το θορυβο και σηκωθηκες μετα δεν σημαινει κατι
ποσες φορες βλεπεις ενα ονειρο και νιωθεις οτι περασαν ωρες ενω στην πραγματικοτητα περασαν λιγα λεπτα.Οποτε μπορει να σηκωθηκες, να το εβγαλες εξω, ακουσες και ο εγκεφαλος κατεγραψε τον ηχο και επειτα επεσες στο κρεββατι και καποιο ερεθισμα οχι ο θορυβος σε ξυπνησε αγνωστο ποσο μετα απο το συμβαν και εσυ απλως θυμασαι οτι κοιμοσουν και το ακουσες. Αυτο μπορεις να το αποδειξεις ειτε να σε παρακολουθησει καποιος αλλος που κοιμαται μαζι σου ειτε με καμερα.
Η καμερα γενικα μπορει να σου λυσει πολλα ερωτηματα.
Σε λιγο παραφυσικο επιπεδο παιζει αρχικα η περιτπωση του Poltergeist.
Ερευνησε το το θεμα και μαθε περισσοτερες πληροφοριες στο νετ.
Σε πιο παραφυσικο επιπεδο μπορεις να σκεφτεις το αιθερικο σωμα που ειπε και αλλος φιλος παραπανω, ειδικα αν ασχολησε με τετοια θεματα ή ειχες καποια ενασχοληση εκεινη την περιοδο.
Και τελος το πιο προχωρημενο για μαγια και πνευμα.
Αλλά το καλυτερο ειναι να το ξεκινησεις ιεραρχικα και αφου αποκλεισεις ολα τα αλλα να καταληξεις στο τελευταιο και αφου βεβαια εχεις κι αλλες ενδειξεις ανεξηγητων φαινομενων στο σπιτι.
Στο σπιτι εμεναν καποιο αλλοι πριν απο εσενα;Αν ναι και εχεις επαφη κανε τους καμια ερωτηση επι του θεματος.
Πιστευω να σε βοηθησουν τα βηματα και να λυσεις την απορια σου και να μπορεσεις να κοιμηθεις ησυχος.
Το ίδιο θέμα με το συρτάρι, έχει αναρτηθεί και σε ένα άλλο φόρουμ ,ίδιας περίπου θεματολογίας,από τον blueskies,στις 8-10-10.
Δικαίωμά του ασφαλώς,απλώς μπερδεύτηκα στην αρχή όταν τα είδα.
Πάντως και στο άλλο απαντησε 2 φορες,ενω πήρε 8 ανταποκρίσεις από τα μέλη.
Ίσως,να ενοχλήθηκε,ίσως να περίμενε κάποια συγκεκριμένη απάντηση,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται μεσα από τα φόρουμ να περιμένει κανεις διάγνωση ενός προβλήματος,παρα μονο να ''ακουσει''αποψεις.
Θα ήθελα να μάθω αν είναι καλά ο blueskies και αν βρήκε κάποια λύση στο πρόβλημα του.
quote:
blueskiesΚλέφτης μπήκε μέσα,το σκυλί κοιμόταν δεν τον άκουσε,και στην προσπαθειά του να το βγάλει ο σκύλος τον άκουσε βρέθηκαν τετ α τέτ και τον τρόμαξε και το πέταξε.Όμως γιατί το σκυλί να μην γαυγίσει,γιατί δεν του όρμηξε,γιατί δεν τον κυνήγησε??
Ισως ο πιθανός κλέφτης να τρόμαξε ή να απώθησε το σκυλί με κάποιο τρόπο (π.χ. με κάποιο σπρέι?). Μπορεί το σκυλί αρχικά να γάβγισε αλλά εσύ να μην το άκουσες λόγω βαθιού ύπνου.

Αν θέλεις τόσο πολύ να πείσεις τον εαυτό σου ότι εκείνη την νύχτα έγινε κάτι παραφυσικό απλώς πίστεψέ το.Γιατί όμως πρέπει κι εμείς να το πιστέψουμε; Με το ζόρι; Και τι άλλη περίπτωση να σου πούμε; Έλεος!
Μόνο εσύ θα δώσεις την απάντηση στον εαυτό σου...Αν εκείνη την νύχτα ένιωσες έτσι τότε ερεύνησέ το...Εδώ μέσα τι ψάχνεις να βρείς;
Φόρουμ είναι όχι μέντιουμ ούτε ψυχαναλυτής.
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Σαν άνοιξε το συρτάρι -ο κλέφτης- ξαφνιασθηκε και το σκυλί και ο κλέφτης...
Ο κλέφτης -μέχρι να συνειδητοποιήσει το σκυλί τι ακριβώς συμβαινει μέσα στο σκοτάδι- την κοπάνησε πήδηξε απο το παράθυρο και ο σκύλος έμεινε κάγκελο...μετά δεν υπήρχε και λόγος να γαυγίσει μιας και ο επίδοξος κλέφτης είχε ήδη φύγει...
Ηρακλής Πουαρό...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
λοιπον φιλε blueskies νομιζω οτι βρηκα το προβλημα αλλα θα πρεπει να το αποδεχθεις και εσυ , χωρις την δικη σου αποδοχη δουλεια δεν κανουμε
γραφεις λοιπον αγαπητε φιλε ,
quote:
...Εκείνο το πρωί 2/10 κατά τις 9 και κάτι πρίν πάω να κοιμηθώ άφησα ανοιχτά την μπαλκονόπορτα...
ΠΡΩΙ??? 9 η ωρα το ΠΡΩΙ ??? ρε μπας και εκανες ΧΙΚ ΧΙΚ ? μηπως τα ειχες τσουκσει το βραδακι και ενα αγαλμα που σε ειδε σε θυμηθηκε ? και το πηρες μαζι σου και ηθελε να φορεσει κατι γιατι ηταν γυμνουλη και εβγαλε το συρταρι ? μετα ειδε το σκυλο , ο σκυλος το αγαλμα ... εεε ΣΟΚ και ΔΕΟΣ ... δε ξερω ρωταω ... αλκοτεστ εκανες ? !!!!!
εσκασες 700 ευρω ? ΤΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΠΑΣ ??? ή δεν καλεσες το παπα ? απαπαπαπα δεν εισαι χριστιανος εσυ !!!
τωρα το τηλεφωνο των ΑΑΑ δεν το εχω αλλα εαν δε το βρεις να το ψαξω φιλε μου !!!
Σοβαρα τωρα (και ας σε πειραζω) επειδη εχω παθει και εγω σοκ με ασχετο θεμα , οπου η γυναικα μου εχει αλλαξει κατι μεσα στο σπιτι και εγω νομιζω οτι μπηκε κλεφτης και αλλαξε θεση το επιπλο γιατι εψαχνε κατι ... εαν δεν ηταν κλεφτης καποιος που εκανε δουλειες ξεχασε το συρταρι εξω ... κατι αλλο δεν εχω να πω .... και μη σκας κανε αυτο που νομιζεις , τωρα για τα μεταφυσικα τι να σου πω ? η αποψη μου ειναι οτι δεν μπορει να υπαρχει μεταφυσικο... (... εγω βρηκα το σπιτι "αναστα" ο πεθαμενος κυριος με τα ροξ (τα ΣΟΥ ειχαν τελειωσει) ... απο κλεφτες!!!! επι ενα 6μηνο σχεδον μπαιναμε στο σπιτι και καναμε ανιχνευση!!!! αστα να πανε ... οποτε αφου δεν τον πετυχες με το συρταρι στο χερι παλι καλα)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΠΩΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ...
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ
χαχαχαχαχα

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!!
Είχα πει κάμερα γιατί ότι και να είναι είτε παραφυσικό είτε φυσικό θα το καταγράψει και θα μπορεί την άλλη μέρα να δεί τι γίνεται.
Τώρα σκυλιά και τέτοια δεν τα δίνω τόσο εμπιστοσύνη ακόμα και οι χήνες είναι καλύτεροι φύλακες και από τους τους σκύλους γιατί ότι και να της δώσεις από μέτρα μακριά τσιρίζει φρικτά.
Οπότε πάλι στο θέμα μας, η κάμερα βοηθάει τέλος.
Τώρα βέβαια μπορεί να συμβεί άλλο ζήτημα όπως να δεις τι κάνεις τα βράδια στον ύπνο σου και να τρομάξεις...άλλο αυτό!
αλλά πραγματικά μη δεις το τέλος και δεν μπορείς μετά να κλείσεις βλέφαρο...
Βγήκε το συρτάρι ενώ κοιμόμουν (βοηθήστε)
ανοιγεις ενα θεμα (διαβασε ξανα να δεις τι εχεις γραψει, εσυ λες οτι ειναι απιστευτο, φαντασου εμεις που το διαβαζουμε τι λεμε!!!!) και ολοι εχουν αποψη , ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ την καταθετουν, σοβαρη ,αστεια , γελοια δεν εχει καμια σημασια ... εκτος εαν ηθελες μονο αποψεις που συμφωνουν με εσενα (οποτε ισως το ερωτημα σου επρεπε να το κανεις σε εναν καθρεφτη), οποτε επρεπε να μας το πεις ρε φιλε και να δωσεις προδιαγραφες
κουβεντες , οπως , δεν ηρθε η ωρα σου ή οταν μιλας για θεο , θα σου πω οτι τις εχω γραμμενες εκει που δεν πιανει μελανι και δεν εννοω αυτο που εννοεις εαν εννοιεις τι εννοω!!!!! αυτα τα φασιστοειδη στην οικογενεια σου ... για να το σοβαρεψουμε αφου εισαι του σοβαρου ρεπερτοριου εσυ !!!
μαλιστα μεταξυ σοβαρου και αστειου σου εδωσα και συγκεκριμενες οδηγιες / σκεψεις καθως μου εχει συμβει το χειροτερο ... αλλα εσυ κολλας και σου το ειπα μη κολλας, χαμογελα , ΓΕΛΑ , αλλιως σε περνει απο κατω ... εαν σου πω τι εχω περασει θα πας ερποντας ως την τηνο και θα απορεις γιατι ΔΕΝ πιστευω , αστο ομως δεν ειναι το θεματος , η συμβουλη μου μια ... ΓΕΛΑ , γελα με οτι σου συμβαινει γιατι αλλιως φιλε μου καθαρη δεν τι βγαζουμε ... πιστευε οτι θες αλλα αφηνε και τους αλλους να κανουν το ιδιο ...θα χαρω να μου απαντησεις με τον τροπο που σου απανταω να με κανεις να γελασω ...
τωρα το οτι η αγια γραφη ειναι γραμμενη το 96μχ , για καλο μου το λες ρε φιλε ? και τι θες να κανω εγω ? να στην μεταφρασω ? να σου βρω αντιγραφο απο τοτε ? ή μηπως να την ξαναγραψω ? πες τι θες και εγω αμεσως θα σε βοηθησω ....
εγω παλι περνω στα σοβαρα βιβλια που γραφθηκαν ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΥ και οχι 2000 χρονια πριν ... ή θες να καθορισω την ζωη μου και την σκεψη μου με τις ιδεες ανθρωπων που σε σχεση με τα παιδια του νηπιαγωγιου σημερα ειναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ??? τι θες να μου πεις και το λες αυτο ?? ή θες να πουλησεις οτι εισαι καλος χριστιανος και ξερεις ποτε γραφτηκε η αγια γραφη ? οκ το ξερεις(νομιζεις δηλαδη γιατι λυπαμαι αλλα μαλλον δεν γραφτηκε τοτε, αλλα να μη στο χαλασω) και ? θα σε προτεινω στον αρναουτογλου να σε παρει στο παιχνιδι γιατι ξερεις ΠΟΛΛΑ!!!
και δε ΜΕ ειπες , ο παπας τι ειπε ? ευλογησε το συρταρι? το εκανε εξορκισμο ? ή εβαλε και αυτος τα γελια ?
εαν δεν το καταλαβες , η αγια γραφη σε κανει να πιστευεις οτι τα συρταρια σηκωθηκαν και εκαναν βολτα μεσα στο σπιτι , γιατι σε εχει γεμισει φοβο για τον κοσμο(προφανως την πηρες στα σοβαρα) ... διαβασε και τιποτα αλλο ... μη φοβασαι τα αλλα δεν μιλανε για ιπταμενες ντουλαπες ουτε για διαβολους και τριβολους , ουτε για πνευματα ... ετσι θα κοιμασε και ποιο ηρεμος
εσυ ρωτας τι εγινε και ολοι οι μηδενιστες μαζευτηκαν εδω , εαν η λογικη για σενα ειναι μηδενισμος ... τι να σου πω ? ξανα στην αγια γραφη !!!! εγω παλι θα ρωταγα ολοι οι θρησκοληπτοι και οι φαντασιοπλικτοι χριστιανοι εδω μαζευτηκαν ? αλλα δεν το ρωταω ... απλα το γραφω !!!
μηπως εισαι και εσυ παλαιοημερολογητης ?
επισης εαν εχεις να πεις κατι για το θεμα του συρτιαριου πες να μαθαινουμε γιατι εισαι ΕΚΤΟΣ θεματος ΤΟΥ θεματος ΠΟΥ εσυ ΑΝΟΙΞΕΣ και μπορει να θυμωσει ο θεματοθετης και ποιος τον ειδε και δεν τον φοβηθηκε!!!
αντε και καλη σου μερα !!!!

το συρταρι ηταν αβαπτιστο μηπως ? !!!!