- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Ο ΦΙΛΟΣ funel ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ....
quote:
OI ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΗΤΤΟΙ
ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ funel ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΙΠΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ...
ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΥΛΑΞΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

είναι προσόν μεγάλο
πόσοι την έχουνε στη γη
τελάλι θε, να βγάλω...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
Δε μου λες... θα "ερθει η μερα" που θα ερθουν οι εψιλον με διαστημοπλοια? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αυτα με τους εψιλον ειναι τα μονα καραγκιοζιλικια που ξεπερνανε τις παλαβομαρες των χριστιανων. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΜΑ ΝΑ: ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ

ΕΕΙΙΙ ΟΠΑΑΑΑ! (οπα οπα οπα!)
ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ!
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
quote:
Χαιρε ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ! Εσυ εισαι ο μονος ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ, ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! Μεγαλεεεε!
Δε μου λες... θα "ερθει η μερα" που θα ερθουν οι εψιλον με διαστημοπλοια? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αυτα με τους εψιλον ειναι τα μονα καραγκιοζιλικια που ξεπερνανε τις παλαβομαρες των χριστιανων. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΜΑ ΝΑ: ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ
Velial,θες να πεις πως τολμας και δεν πιστευεις στα λογια της αυτου Uber-LIakoutrotis...τολμας και λες το ονομα του ΘΕΟΥ!!!!!!!!!...(liako)...φτου σου!![]()
Και σε εσενα υψηλε θεματοφυλακα....πες στον ΘΕΟ-προεδρο πως ο λαος του τον περιμενει!!!!![]()
![]()
![]()
WIR HAIL,WIR HAIL,WIR HAIL UBERMIENCHLIAKO!!!!
und darf das alle El-Götter sind mit ihm!!!!
Πλεον απο πλευρας μου, ο μονος τροπος να αποδεχθω αυτο το καραγκιοζιλικη που εχει δημιουργησει ο Λιακουρας...ειναι με το να γελαω μεχρι να πεθανω με τους βλακες που τον πιστευουν αλλα και με τα χαλια του...Η σοβαροτητα στη βλακεια δεν εχει χωρο!!!
quote:
Χαιρε ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ! Εσυ εισαι ο μονος ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ, ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! Μεγαλεεεε!
ΕΕΙΙΙ ΟΠΑΑΑΑ! (οπα οπα οπα!)ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ!
βγάζει και κουνάει με βιά:"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
Τουλαχιστον ο Funel ασχολειται με το θεμα(φυσικα ειναι το μονο με το οποιο ασχολειται και σκοπος ζωης γι αυτον).Εσυ τι βγαινεις και λες οτι σου κατεβει;Ο Λιακοπουλος οχι μονο δεν αναφερεται στους "Ε" αλλα εχει παλιοτερα δηλωσει πως πιστευει οτι δεν υφιστανται(τουλαχιστον ως εξωγηινοι).Και μαλιστα δεχτηκε γι αυτο τις καταρες του Κεραμυδα που ειναι φαν των Εψιλον.Αρα τα οσα ειπες τα ειπες μη γνωριζοντας το θεμα.Και οταν δεν γνωριζουμε κατι καλο θα ειναι να το βουλωνουμε.
Και απο οτι δειχνεις δεν γουσταρεις ουτε τους Χριστιανους.Σεβομαι το δικαιωμα σου να μην ακολουθησεις τον δρομο του Θεου αλλα δεν μπορεις να χλευαζεις τα πιστευω καποιου.Γιατι οπως σε σεβομαι εγω πρεπει να με σεβαστεις και εσυ.Η συμπεριφορα σου σε ταυτιζει με τους αντιχριστιανους η κοινως με τους σατανιστες.Γι αυτο προσεχε τα λογια σου.

Εν Λιακώ Αδελφέ Έσεται Ήμαρ Επίτιμο Υπασπιστή των Ιερών, Αγίων και Ιερών ... κλπ
Βρίσκεσαι στο Σωστό δρόμο. Βλέπουμε μεθ' ευχαριστήσεως ότι εξελίσεσαι Δυνατά και Ελληνικά.

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
quote:
Α, και βασικα αυτο με τους Εψιλον, δεν το ειπα για το Λιακοπουλο, αλλα για... σενα! Γιατι σε εκοψα, πρεπει να εισαι και εσυ εψιλονακιας! Μπορει να σε εχουν παει και βολτα με το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Ειδες που δεν εχεις ιδεα απο εκπομπες Λιακοπουλου και δεν εχεις δικαιωμα να συμμετεχεις στο συγκεκριμενο θεμα;Τα βιβλια που αναφερεις παραπανω ναι μεν τα παρουσιαζει ο Λιακοπουλος αλλα λεει πως οι θεωριες τους ειναι παρατραβηγμες και αυτος συγκεκριμενα δεν τις δεχεται(ως βιβλια επιστημονικης φαντασιας πωλουνται).Γι αυτο καλυτερα να μασας παρα να μιλας.Παντως παραπονο δεν εχω απο εσενα γιατι μεχρι τωρα μας τα μασας.
Και πιστευω στην υπαρξη της γηινης(και οχι εξωγηινης)ομαδας "Ε" και στην προηγμενη της τεχνολογιας.Αρα δεν ειμαι εψιλονακιας οπως εσυ το εννοεις.Ειμαι ομως Ελακιας.
Έσεται Ήμαρ:
quote:Φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος, ο Κεραμυδάς δεν είναι ένας απλός οπαδός-θιασώτης της θεωρίας, είναι ο εμπνευστής των Έψιλον και της ομώνυμης ομάδας και θεμελιωτής της όλης θεωρίας. Ο Κεραμυδάς δεν έκανε κάτι πρωτότυπο. Έχει αντιγράψει κατά ενα μεγάλο μέρος την νεοναζιστική λογοτεχνία και τις θεωρίες της για Arisches deutsches Volk, υπερανθρώπους, υπανθρώπους και την καταγωγή της "ανώτερης" γερμανικής φυλής απο τον πλανήτη Aldebaran.
Και μαλιστα δεχτηκε γι αυτο τις καταρες του Κεραμυδα που ειναι φαν των Εψιλον.
Υποστηρίζει επίσης η συγκεκριμένη θεωρία πως το τρίτο REICH (και ο Hitler) κατόρθωσε να επιβιώσει της ήττας του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και δημιούργησε υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική. Στις βάσεις λοιπόν αυτές αναπτύσεται υπερτεχνολογία, υπερόπλα, ιπτάμενοι δίσκοι τύπου Vril και μεταγενέστερα μοντέλα ιπτάμενων αντιβαρυτικών δίσκων. Έχουν λέει μάλιστα κατατροπώσει τους αμερικανούς σε αρκετές αερομαχίες οι οποίες (όπως πάντα) μένουν κρυφές στο ευρύ κοινό.
Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά;;
FunEL team: Εξαιρετική απο καλλιτεχνικής απόψεως η δουλειά σας και με έξυπνα δοσμένη σάτυρα. Έχω να σας προτείνω μόνο μια μικρή διόρθωση. Η λέξη UBERMENSCH (υπεράνθρωπος) προφέρεται UEBERMENSCH και παίρνει Umlaut στο "U" (δυο μικρές τελίτσες διπλα-δίπλα πάνω απο το U δηλαδή).

"Today we say that Greeks fight like heroes, from now on we will say that heroes fight like Greeks"
quote:
Και πιστευω στην υπαρξη της γηινης(και οχι εξωγηινης)ομαδας "Ε" και στην προηγμενη της τεχνολογιας.
ΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙ ΟΠΠΑΑΑΑΑ!

ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ!!!!
Καλα σε εκοψα λοιπον! Δε μου λες, κανει και σουζες το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
billh
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ .-=ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ=-. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 09/01/2005 19:17:56
Και όχι μόνο αυτό, αλλά ούτε που μας εξηγείς ποιοι είναι οι "Λίθοι τόσων αιώνων", και μας αφήνεις με την απορία.
Στο φόρουμ "ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ" θα βρείς πολλά τοπικ να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου.
Κάτι ακόμα: Σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμεριφοράς του Ιντερνετ, γραφή με κεφαλαία μόνο, σημαίνει ΦΩΝΑΖΩ.
Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος να φωνάζεις...
k