- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Εγώ περιμένω Φωτογραφία της Avallon.......
ακρως ενδιαφερον για το εσω-φορουμ...πρεπει να πηρες πολλα για να λες τετοια "-αρη"...:(('η να περιμενεις ακομη...
--αγαπητη "Αβαλλον"...τι μας αφηνεις να περιμενουμε!!!!!
..αποκαλυψου! δεν τους λυπασαι????
τον εξης εναν...![]()
atma is my name but..in this case...
call me...Claudia S....:(Edited by - ΑΤΜΑ on 09/07/2004 03:37:26
quote:
-ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΤΙ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ-
quote:
Έχουμε μια θεά εδώ μέσα και δεν τη βλεπουμε;
steelspring + gretel ευχαριστώ αλλά τι το θέλατε όλο αυτό?
Ολο αυτό που έβαλε σε κίνηση τον τροχό?...
Να'μαι λοιπόν εδώ να απομυθοποιηθώ...από τον μύθο που έπλεξε για μένα η Ατμα
-και χοντρή δεν είμαι...
-και άσχημη...
-και κοντή...
-και χαζή...
-και δεν φοβάμαι την έκθεσή μου σε τρίτους...όσοι ξέρουν...πέρα από την Αvallon είδαν και την αύρα της πέρα από την εικόνα της άκουσαν και τα λόγια της, πέρα απ΄τα λόγια διάβασαν τη σκέψη της...
Αχ Μάνο,Μάνο πόσο πολύ δίκιο είχες...![]()
Από πότε τα emoticons όταν χρησιμοποιούνται από μένα είναι άχρηστα ενώ από σένα απενεχοποιούνται?
Ενας "διδάσκαλος" θυμάμαι μου είπε ότι όταν ζητήθηκε ο αρχηγός των Απάτσι Ιερώνυμος να μιλήσει εκείνος είπε: "Aφού δεν κατάλαβαν τη σιωπή μου γιατί να καταλάβουν τα λόγια μου?"![]()
Gretel φαντάζομαι πως σε έβγαλε και σένα εκτός εαυτού για να φτάσεις σε σημείο να στείλεις μήνυμα συμπαράστασης σε αυτά τα μέλη... ![]()
Εγώ αυτό δε το έκανα ποτέ γιατί απλά τα έχω δει όλα και έχω πάθει ανοσία... σαν τον άνθρωπο που προσπαθούνε να τον δηλητηριάσουν ρίχνοντάς τους σιγά σιγά αρσενικό σε καθημερινή δόση και στο τέλος παθαίνει ανοσία...![]()
![]()
![]()

Edited by - Avallon on 09/07/2004 08:54:56
Αν ο πολιτισμένος μου λόγος δεν εισακουστεί θα έχουμε συνέχεια στην αρένα του Fight Club by Ramoglou το οποίο και έχω ανοίξει.
Δεκτά σαν απάντηση στο post μου μόνο emoticons.

Ο κακός λύκος
ΑΤΜΑ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ10 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ.
ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2003 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2004.
ΘΑ ΨΑΞΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ. ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Eίσαι δηλαδή της "σχολής" που αναγνωρίζει την αξία τους και ξέρει να τα "μεταφράζει"?
Θα κάνω ότι μπορώ...
Ράμογλου ...δεν ήξερα ότι είχες ανοίξει και συ αρένα!![]()
Θα "κουρδιστώ" λιγάκι ακόμα και μετά θα την επισκεφτώ...
για ατελείωτο κλωτσομπουνίδι και ξεμάλιασμα![]()
![]()
![]()
Μη φοβάσαι μέσα στα φόρουμσ δε θα παρεκτραπώ...έχω δώσει υπόσχεση σε κάποια μέλη ότι δε θα ασχοληθώ ξανά![]()
Βέβαια με μια βόλτα με το κότερο θα τα ξέχναγα όλα...μαθαίνω πως στο έφαγε η εφορία...![]()
![]()
![]()
Να'στε καλά και να περάσετε ένα όμορφο και επικοδομητικό εσωτερικά καλοκαίρι...![]()
![]()
![]()

quote:
: "Aφού δεν κατάλαβαν τη σιωπή μου γιατί να καταλάβουν τα λόγια μου?"
προς Gretel>>>>.
quote:
ΑΤΜΑ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ10 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ.
--Εντωμεταξυ μηπως να ΜΑΣ ρωταγες(εμας που τοτε παρεξηγηθηκαμε) αν εχουμε μεταξυ μας λυσει τις -τυχον- "παρεξηγησεις"(αναρρωτηθηκες γιατι καποιοι αρεσκονται να διαιωνιζουν τις παλιες αυτες ιστοριεςς;; ετσι εξακολουθουν να υπαρχουν ανενοχλητοι και να αποδομουν οσα με ψυχη δομισαμε)
-θεωρεις πως ανοιγοντας αυτο το τοπικ συντελεις στην "εξoμαλυνση" 'η στην "αποθρασυνση" των τοσο αποκρουστικα ορκισμενων εχθρων ;(οπου εχθρος εκεινος που ακομη κι αν εισαι φιλικος μαζι τους εκεινοι ορμανε//επειδη ετσι εχουν μαθει να κερδιζουν τις μαχες// ανεντιμα).-
-τι προσεφεραν λοιπον τα μελη αυτα που διαιωνιζουν τις ιδιες και ιδιες επιθεσεις εναντιον μου;
τι κερδιζουν;
τι λογο υποθετεις πως εχω κανωντας "χαμηλες πτησεις";
ειμαι τοσο καιρο εδω και θεωρεις πως ηρθες να με συνετησεις;
η μηπως θεωρεις πως μπορει κανεις να συνετησει καποιον αν ο ιδιος δεν εχει καν τη δυνατοητα να κανει μια αυτοκριτικη αφου πρωτα το βουλωσει;
ειδες εσυ κανενα συκοφαντη να το εχει βουλωσει;
εγω δεν ειδα.
ο τροπος λοιπον αυτος που οδηγει λες;
να σταματησω να γραφω;
να καταστρεψουν το φορουμ;
να δημιουργησουν κλικες που θα μεταμορφωσουν το φορουμ σε εηξωτερικα/η σε κατι ςεντελως κουτσομπολιστικο;
θεωρεις πως επειδη αυτη η ερμη χωρα εχει δημοκρατια μπορει το καθε παρασιτο να δρα εναντια στο ολον;
ξερεις αληθεια ποια ειναι η θεση σου στο ολον;
αν σου πω οτι εγω αυτο το γνωριζω θα με ακουσεις μεμπιστοσυνη η θα με χλευασεις πισω απο την πλατη μου επειδη ζηλεψες η δεν καταλαβες ετσι απλα;
θεωρεις πως απαντωντας σε προκλησεις χαμηλων δονησεων μπορεικαποιος που βρισκεται ψηλα (νοητικα ) να κατεβει;)
φανταζομαι ο χριστος που συναστρεφονταν με κλεφτες πορνες και αναξιπαθουντες ηταν επιρρεπης επισης.-μη βιαστεις εσυ να ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΚΙΝΟΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ~
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΕΞΩ" + "ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ" ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ...ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΤΟΣ".ΜΑ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;~ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.-
;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ
ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;~"ΕΛΑ ΝΤΕ!_!"
ΛΙΓΟ "ΛΟΛΑ" ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ~
ΜΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ "ΚΑΝΕΝΑ"....+ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΖΙΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ...
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΚΡΕΤΕΛ, ΓΝΩΡΙΖΩ "ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ"ΣΑΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΤΙ" ΚΑΙ "ΠΩΣ-Α" "ΕΜΠΕΡΙΕΧΩ"...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΠΡΩΤΑΣ ΕΑΥΤΟΝ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ....ΚΟΣΜΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΕΑΥΤΟΝ.
ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ...Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ....(...)
ΕΙΠΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ//ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΣΥ>>ΑΜΥΝΑ ΕΓΩ.
--ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ'ΚΑΝΕΣ;/ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΗ Σ'ΕΣΕΝΑΜΙΛΑ--
ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ~ΑΛΛΑ "ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ" ΣΤΗ "ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΜΤΙΚΟΝΣ."(ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ:(+
...
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ "ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗ ΒΟΡΕΙΟ ΛΟΓΟ".-
"ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ."
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΓΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.
-ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΕΤΣΙ!"
--"ΚΑΝΕΝΑΣ", ΑΓΑΠΗΤΗ!

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
Edited by - ΑΤΜΑ on 09/07/2004 20:05:40
Φίλοι μου,
Τις τελευτές μέρες μου προέκυψαν κάποιοι συνειρμοί σε άλλα topic, και είπα να τους μοιραστώ και από αυτό το topic.
Οι παρακάτω συνειρμοί δεν απευθύνονται σε κανένα προσωπικά απολύτως. Απλά σκεφτικά μήπως βρείτε κάτι ωφέλιμο.
Ομαδικότητα - Οικουμενικότητα.
Εδώ μέσα δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Αν έτσι κάποιος το αισθάνεται ίσως θα πρέπει να διακρίνει ποιος φόβος είναι που τον κάνει να λειτουργεί έτσι.
Θα πρέπει επίσης να καταλάβουμε όλοι μας ότι εδώ μέσα, και γενικά στην Ζωή μας, δεν είμαστε για να πάρουμε την ρεβάνς σε κανένα επίπεδο.
Ούτε στη Γη ούτε στον Ουρανό. !!!!!!!
Ο γεμάτος Αγάπη άνθρωπος χωράει παντού. Ο Εγωιστής Πουθενά. Ούτε στον Εαυτό του. Το Ναι στην Αγάπη έχει προοπτική. Το Όχι του φόβου καμία.
Η Διάκριση είναι η πιο μεγάλη αρετή. Αν την αποκτήσουμε θα μπορούμε να είμαστε ισορροπημένοι μέσα στην ανισορροπία αυτού του κόσμου.
Αισθάνομαι ότι τα είπα όλα. Αν, και μάλλον, μπορεί να κάνω λάθος.
Υστερόγραφο:
Ζητώ συγγνώμη αν όσα προσέφερα δεν συγχρονίζονται με το topic.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7.
just a man
999
Αν αυτή η αποτίμηση έβγαζε ως συμπέρασμα, πως το μέλος που διάβασε την αρχική τοποθέτηση συνταυτίζετε με αυτή και είχε τα άντερα να το πει και να το παραδεχτεί, πως αναγνωρίζει στο πρόσωπο του ένα κακό μέλος τότε υπήρχε και λόγος αυτό το μέλος να γράψει κάποιο post.
Αν δεν αναγνώριζε τίποτα από αυτά ως δικά του πεπραγμένα τότε δεν είχε κανένα λόγο να γράψει.
Άρα συμπερασματικά όσοι και όσες γράφουμε εδώ μέσα ( εκτός της δημιουργού του θέματος ) αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας την ιδιότητα του κακού μέλους.
Το είπα σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους ότι η διαμάχη για το ποιος είναι καλύτερος είναι ουτοπική και δεν προσφέρει σε κανένα και τίποτα.
Κάποιοι μας αναγνωρίζουν ως καλούς κάποιοι όχι, κάποιους τους αναγνωρίζουμε ως φίλους κάποιους όχι, όμως δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε ΕΓΩ είμαι καλό μέλος εσύ όχι.
Όταν μάθετε να δικάζετε το ΕΓΩ ΣΑΣ, όταν μάθετε να ακούτε έστω και για μία μοναδική φορά τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει την φιλία τους και να μένετε στη σιωπή, τότε θα καταλάβετε πως εσείς οι ίδιοι πληγώνετε τον εαυτό σας και ΟΧΙ οι άλλοι.
Ο μεγαλύτερος εχθρός σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός !
Ελπίζω να μην με αναγκάσετε να συνεχίσω ……………….

Ο κακός λύκος
quote:
Εγώ περιμένω Φωτογραφία της Avallon.......
...και γω θέλω αυτόγραφο!![]()
![]()
![]()

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
quote:
προς Gretel>>>>.
quote:
--Εντωμεταξυ μηπως να ΜΑΣ ρωταγες(εμας που τοτε παρεξηγηθηκαμε) αν εχουμε μεταξυ μας λυσει τις -τυχον- "παρεξηγησεις"(αναρρωτηθηκες γιατι καποιοι αρεσκονται να διαιωνιζουν τις παλιες αυτες ιστοριεςς;; ετσι εξακολουθουν να υπαρχουν ανενοχλητοι και να αποδομουν οσα με ψυχη δομισαμε)
-θεωρεις πως ανοιγοντας αυτο το τοπικ συντελεις στην "εξoμαλυνση" 'η στην "αποθρασυνση" των τοσο αποκρουστικα ορκισμενων εχθρων ;(οπου εχθρος εκεινος που ακομη κι αν εισαι φιλικος μαζι τους εκεινοι ορμανε//επειδη ετσι εχουν μαθει να κερδιζουν τις μαχες// ανεντιμα).-
-τι προσεφεραν λοιπον τα μελη αυτα που διαιωνιζουν τις ιδιες και ιδιες επιθεσεις εναντιον μου;
τι κερδιζουν;
τι λογο υποθετεις πως εχω κανωντας "χαμηλες πτησεις";
ειμαι τοσο καιρο εδω και θεωρεις πως ηρθες να με συνετησεις;
η μηπως θεωρεις πως μπορει κανεις να συνετησει καποιον αν ο ιδιος δεν εχει καν τη δυνατοητα να κανει μια αυτοκριτικη αφου πρωτα το βουλωσει;
ειδες εσυ κανενα συκοφαντη να το εχει βουλωσει;
εγω δεν ειδα.
ο τροπος λοιπον αυτος που οδηγει λες;
να σταματησω να γραφω;
να καταστρεψουν το φορουμ;
να δημιουργησουν κλικες που θα μεταμορφωσουν το φορουμ σε εηξωτερικα/η σε κατι ςεντελως κουτσομπολιστικο;
θεωρεις πως επειδη αυτη η ερμη χωρα εχει δημοκρατια μπορει το καθε παρασιτο να δρα εναντια στο ολον;
ξερεις αληθεια ποια ειναι η θεση σου στο ολον;
αν σου πω οτι εγω αυτο το γνωριζω θα με ακουσεις μεμπιστοσυνη η θα με χλευασεις πισω απο την πλατη μου επειδη ζηλεψες η δεν καταλαβες ετσι απλα;
θεωρεις πως απαντωντας σε προκλησεις χαμηλων δονησεων μπορεικαποιος που βρισκεται ψηλα (νοητικα ) να κατεβει;)
φανταζομαι ο χριστος που συναστρεφονταν με κλεφτες πορνες και αναξιπαθουντες ηταν επιρρεπης επισης.-μη βιαστεις εσυ να ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΚΙΝΟΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ~
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΕΞΩ" + "ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ" ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ...ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΤΟΣ".ΜΑ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;~ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.-
;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ
ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;~"ΕΛΑ ΝΤΕ!_!"ΛΙΓΟ "ΛΟΛΑ" ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ~
ΜΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ "ΚΑΝΕΝΑ"....+ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΖΙΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ...ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΚΡΕΤΕΛ, ΓΝΩΡΙΖΩ "ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ"ΣΑΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΤΙ" ΚΑΙ "ΠΩΣ-Α" "ΕΜΠΕΡΙΕΧΩ"...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΠΡΩΤΑΣ ΕΑΥΤΟΝ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ....ΚΟΣΜΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΕΑΥΤΟΝ.
ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ...Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ....(...)
ΕΙΠΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ//ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΣΥ>>ΑΜΥΝΑ ΕΓΩ.
--ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ'ΚΑΝΕΣ;/ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΗ Σ'ΕΣΕΝΑΜΙΛΑ--ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ~ΑΛΛΑ "ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ" ΣΤΗ "ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΜΤΙΚΟΝΣ."(ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ:(+
...
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ "ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗ ΒΟΡΕΙΟ ΛΟΓΟ".-
"ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ."ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΓΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.
-ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΕΤΣΙ!"--"ΚΑΝΕΝΑΣ", ΑΓΑΠΗΤΗ!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 5000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΑΔΙΚΗ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΓΙΑ ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ.
ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΪΛ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΑ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΪΛ "ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ" ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, "ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ".
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ.
ΞΕΡΩ ΟΤΙ "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ" ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.
ΛΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ?
http://www.mindbodysoul.com/corpus/soul/psychic/crystal/tarot/images/full/world.jpg" border=0>

Edited by - gretel on 10/07/2004 13:47:38
Περιμενω απλως να μου απαντησεις στα ερωτηματα που τεθηκαν κατοπιν ολου αυτου του σκοτεινου (οπως λες)υποβαθρου)
ποιος σε διαφωτησε και εκανες το τοπικ δεν με αφορα μα στο τελος παντα διαφαινεται η αληθεια/οποτε αν δεν εχεις κατι να κρυψεις (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΟΛΟ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΚΗΝΙΚΟ...ΕΔΩ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΩ ~~ΜΕΣΑ...)
Τα τεραστια γραμματα δεν δινουν παντα το νοημα των λεξεων που καταγραφουν--το ειχα κανει κι εγω σ'ενα φιδι κουφο!αυτη η τακτικη του κουφου ερπετου εθρεψε πολλα ζιζανια //ακομη κοβουμε αποκεφαλιζουμε αλλα εκεινα ξαναφυτρωνουν...-
Σε Διαβασα,οκ! //Αλλος ομως- τυφλος εσω- θα δει μιαν επιθεση και εναν καβγα μεταξυ μας//να πως η "ερμη η γυναικουλα"(ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)βλεπει πως κραταω κακιες σε τυχον ανουσιες παρεξηγησεις ετσι ακριβως και τωρα///αν προσεξες εχουμε ηδη + το συμπερασμα ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΔΗΜΩΝΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ:
quote:
Gretel φαντάζομαι πως σε έβγαλε και σένα εκτός εαυτού για να φτάσεις σε σημείο να στείλεις μήνυμα συμπαράστασης σε αυτά τα μέλη..
"εσυ παλι τι θελεις;+ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ βαζεις" φωτιες;"//ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ:
Εισαι αξια του μυθου σου!
Να ηξερες εστω και το υποτυπωδες πως
"το μυθο σου τον φτιαχνεις μοναχος σου+
μοναχος σου τον περπατας"*!!!
---cprghtatma--
//τωρατοεματε~μπαναναεχει;//
-ΑΧ! ΤΟΥΤΟ ΤΟ "ΕΠΙΠΕΔΟ-ΣΑΣ" ΜΑΣ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕ... !--
"Η παρεξηγηση θα λυθει" οταν καταθεσεις τα ονοματα
Τα "γνωριζω"βεβαια!
(ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ;ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ//ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ":)))---ΣΟΒΑΡΑ /ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ + ΕΔΩ ΜΕΣΑ; //ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΜΩΡΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ//-
--αλλα θα ηθελα +ενα αυτογραφο τους..ΕΠΙΣΗΜΟ//ΟΧΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ...-
Επισης να θεωρεις αγαπητη, οτι ΟΝΤΩΣ σου γραφω Ηρεμα
ΟΠΩΣ+ Ηρεμα θελω να μου απαντησεις ΩΣ Οφειλεις....
εφοσον βρηκες ενα λογο να "εξυγειανεις" την υποθεση....Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΞΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
-ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΜΕΛΩΝ..:(--
με υπεκφυγες αυτο δεν πραγματοποειται!
ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ.
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ.
--Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΠΕΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ.--
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ"....ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ "ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ"... ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.
ΚΑΚΙΑΤΜΑ
(ΘΥΜΑΜΑΙ "ΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ "ΠΡΩΤΗ"--ΑΥΤΟ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΑ!(-_@) ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ ΨΥΧΗ+ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ...ΚΑΙ ΤO TOPIC//ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ+ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΕΙΔΕ ΦΩΣ+ ΜΠΗΚΕ.....ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΚΙΝ ΚΑΚΩΣ ...)

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
Edited by - ΑΤΜΑ on 10/07/2004 20:34:30
quote:
ΞΕΡΩ ΟΤΙ "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ" ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.
Θεωρεις αγαπητη μου πως θα πρεπει να μου στερησουν εμενα την γνωμη;;;
--ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΛΟΓΟΥ;--
Το να δινεται η ανεση μεχρι εκτροχιασμου(ανευ συντονισμου)
να συκοφαντουν...σημαινει πως οι αναξιοι τουτοι λογου εχουν το διακιωμα να λειτουργουν ετσι στο χωρο;("βρε μπας και τα παιρνουν χοντρα" για τετοιους εμπρισμους..;)
Σκεψου τι ακριβως μου λες!
ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!
+ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΚΡΥΦΑ/ΦΑΝΕΡΑ-->ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ //ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΙΑ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ ΟΝΤΑ:)//
(ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΠΟΛΛΑ....)
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ
(ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΠΙΖΩ)
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ +ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.
ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ;
ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΑΛΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ-
ΑΚΟΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ -
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ "ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ" ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΦΩΝΟΥΛΑ "ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΛΤ" ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΥΚΟΥΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΤΤΩ;
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΣΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΘΗΞΗΓΗΣΕΙΣ;
ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΥΠΟΚΕΙΜΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΥΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ//ΜΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ// ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΘΕΣΗ ;;
(ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΡΜΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ....:(
ΠΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΕΙΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ (ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ/ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ//ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΜΙΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ>>ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΗΛΑΔΗ)
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΓΜΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΩΜΗΣΘΩ ΚΙΟΛΑΣ;
ΔΥΟ "ΖΗΛΙΑΡΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΡΙΑΡΙΝΕΣ-
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ:Ρ//ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΡΑΓΕ//ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;//ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ;//ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ;//ΠΟΣΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΣΩΤΕΡΑ ΜΟΥ;//-ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ//ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΟΥ ΤΑ "ΞΕΙΠΑΝ"//"ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ", ΔΕ ΛΕΩ!....ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΓΜΑ ΟΜΩΣ:
ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ---
ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ + ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ+ ΠΩΣ;
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ(ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΚΙΟΛΑΣ//ΜΑΣΕ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝΚΙ ΟΛΑΣ ΥΠΟΥΛΑ!//ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ!..ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΧ ΑΤΜΑ..:(ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΙΕΣ(ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ ΣΑΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ)
quote:
ΛΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ~ΞΑΝΑΝΓΡΑΦΩ~
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ~
ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ -ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ- ΚΑΤΙ Μ'ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΙΑ "ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ" ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ
ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ....ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΓΙΑ "ΕΠΙΘΕΣΗ"(ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ) + ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ...ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ....
ΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ....ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΩΝ...
(ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ...:ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ...///ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ...ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ...:(
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗ -ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑΤΜΑ-
-----ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ "ΔΙΠΛΕΣ" ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Η ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΟΒΙΑ ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ "ΙΟ ΝΤΟΛΥ ..."//ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ-![]()

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
Edited by - ΑΤΜΑ on 10/07/2004 21:12:00
quote:
"Χαλαρωσε" αγαπητη ,εγω προσωπικα δεν σου επιτεθηκα.Τα τεραστια γραμματα δεν δινουν παντα το νοημα των λεξεων που καταγραφουν--
"Η παρεξηγηση θα λυθει" οταν καταθεσεις τα ονοματα
Τα "γνωριζω"βεβαια!
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ.--Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΠΕΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ.--
1. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
2. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΚΕΣ.
3. ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΙΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ? ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΤΙ? ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕΪΛ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.
4. ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
5. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Edited by - gretel on 12/07/2004 18:46:10
Edited by - gretel on 12/07/2004 18:51:53
Η Αληθεια οσο+ να μπερδευουν τα πργμτ....δεν θ' αργησει να φανει..
οχι δεν θα κανω ΕΓΩκατι...
απλα με οσα εγιναν σαν δραση εναντιον μου οι "δραστες" θα λουστουν το καρμα τους.
τι ειναι καρμα;(οχι δεν ειπα καρνα
)
Α! ναι...
στους "εξωτερικα" μην μιλας ποτε για "καρμα"..ΚΑΡΝΑ ΝΑΙ/ΚΑΡΜΑ ΟΧΙ.
-θα σου πουν επιτεθουν +ευθυς αμεσως θα πουν για το δικο σου-.
μετα θα σου φορτωσουν οσα εκαναν και θα εγκαθιδρυσουν το ψευδος οπως εχουμε ηδη δει και αλλου ποιο περιτεχνα ομως![]()
"μεσανυχτα" να'χουν/+συ να ξερεις καλα που βαδιζεις/τρελη θα σε βγαλουν / για να βγουν λαδι....
μα το λαδι χρησιμοποιεται και για αλλα θεματα οπως μας ενημερωσε ενα μελος εντελως σχετικο με τις ψευδεις καταθεσεις!
Gretel αγαπητη,αν "θελεις"+εχεις πραγματικα διαθεση να τελειωνει το "θεμα"
ετσι απλα θα το πω/γραψε τα ονοματα των παραληπτων*:(((
*ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΡΕ;//ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ;
--ΠΑΝΤΩΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ...
---
(βαθεια ακουγεσαι αΤμα///ασε που τωρα κατεφθασε + η ζ_ζαΦμα ![]()
αν τωρα ερθει ν'απαντησει αμεσως..εχμ...)
---ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΗ...--
(ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 'ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ'*....)
*ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΠΩ "ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ" ΘΑ "ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ"(τελευταια επικρατεστερη ταση:)

Technoshamanism
(ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΔΕΝ "ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ"//ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ..ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ)
ετσι απλα θα το πω/γραψε τα ονοματα των παραληπτων*:(((
*ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΡΕ;//ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ;
--ΠΑΝΤΩΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ...---"
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ. ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΩ?
ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2-3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ?
ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ10 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ /ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΓΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ /ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΣΙΤΟΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ:((
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ;
Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΓΕ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ!!!1 ΠΑΡΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΔΩ ΕΣΩ ΠΩΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΑ ΜΕΙΛ!
ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΣΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΕΡΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΩΣ + ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ:Ο
(ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΩΔΕΣΤΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ...)
ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΓΩ!@_!
ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ//ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ...
ΕΣΤΩ.
Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΕΡΠΕΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ.
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΔΕΝ ΘΑΠΑΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΩ ΕΔΩ/ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΕΘΙ ΚΑΙ Ο SERVER...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΤΟΣΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ...
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ//ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ //ΜΑΧΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ//ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ !ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ//Η ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ (ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΦΥΕΣΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ:((Η ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ..
ANYWAY/ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΔΕΣΤΑΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ//
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!
ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΖΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΡΟΗ..ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΠΟΜΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ//ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ//ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ....
ΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ....ΣΕ ΛΕΥΚΗ....******
ΕΣΤΩ.....
(Η ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ/ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΓΑΛΗΝΗ ΕΝΤΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΕ ΑΠ'ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΕ //ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.)
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΚΡΕΤΕΛ.
ΑΝΕΒΑΙΝΩ//ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ...(ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΣ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ/ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ/ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΟΡΕΣΤΥΟ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ)
--ΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΕΙΝΟΝ..ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥΛΗ....--
ΑΣΤΟ:)...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
DΙΑ-N-ATMA

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!