- Ο ασταθής δίσκος, οι εύθραυστες εγγραφές και η στοχαστική απόγνωση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ακους εκει διαιτα ειδικη για να πας σε παρτυ....!!!
And I keep on wondering....
quote:
κι όλ αυτά γιατί τα μέλη Sofia7 & Reptilesalonica
δεν αποφάσισαν ν' αρχίσουν την..."ειδική δίαιτα" ακόμη!!!
Όλοι δεν έχουν ανάγκη απο δίαιτα
Κι εγώ ζήτησα πρόσφατες φωτογραφίες και με γράψατε (να μη πώ που)
Αντιφτού σας!
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
quote:
Κι εγώ ζήτησα πρόσφατες φωτογραφίες και με γράψατε (να μη πώ που)
To πακέτο Avallon νομίζω το έχεις δει εδώ μέσα οπότε και ξέρεις...
όσο για το περυτίλιγμα θα πρέπει να έρθεις στο πάρτυ. ![]()
![]()

ps nothing personal meaning
~Γρηγόρης~
quote:
Avallonάκι...μάλον ανάποδα τα είπες. Το περιτύλιγμα το είδα εδώ, το "πακέτο" θα το ανοίξω στο πάρτυ...αν και τα περιτυλίγματα με δίδαξαν να μη τα εμπιστεύομαι...
nothing personal meaning
Το "πακέτο" είναι η ψυχή μου, αυτό που βγάζω προς τα έξω, η προσωπικότητά μου... το περιτύλιγμα είναι τα σωματικά μου "προσόντα", η εμφάνιση... ![]()

να παραθέσω για ακόμα μία φορά την γνωστή -πια- ρήση της ξανθιάς φουρνάρισας από τη Σκύρο:
Εξαρτάται τι θέλει να φάει κανείς...!
αυτή...που τα κατάφερε!
Αμαλία, δε μ' αρέσει το κρέας. Λατρεύω τα λαχανικά και τα φρουτάκια (όχι τα ηλεκτρονικά)να τα τρώω με τα χέρια και να τρέχουν τα ζουμιά
~Γρηγόρης~
αυτή...που τα κατάφερε!
Αν είναι να κάνεις κάτι σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, γιατί αν είναι ωραίο, το ξανακάνεις κι αύριο.
~Γρηγόρης~
γκρρρρρρρρρρρ...
με- ή χωρίς το περιτύλιγμα, ο Ερπετούλης δηλώνει Αβαλλόπληκτος, και είναι δικάιωμά του.
τώρα, αν εσείς -Αμαλία και Ιωάννα της Λωραίνης- ζηλεύεται, ε, τότε δε φταίει το παλκάρι, καθόλου!
δόξα νάχει ο admin, τα forums είναι τίγκα στα λεβεντόκορμα παλκάρια, και δόξα νάχω και γω, θα τους καλέσω όλους στο πάρτυ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οπότε, κρατήστε κορίτσια την όρεξή σας γιά το πάρτυ, γιατί εκεί, από κρουτάκια και φρέας... θα έχει ένα σωρό, να φαν και οι κότες!!!
quote:
Λοιπόν επειδή επιδεικνύετε ανάρμοστη συμπεριφορά σας κάνω δεξί κλικ, cut και paste στο "Σεξουα-λυθείτε άφοβα"
Δεν μπορώ αλήθεια να σε καταλάβω ερπετοσαλόνικιε.
Ποιος έκανε σεξουαλικά υπονοούμενα;
Μήπως εσύ βλέπεις παντού τέτοια; Μήπως δεν ειναι τελικά τυχαία η συγγραφή του θέματος: "Σεξουαλική ενέργεια" και αμέσως μετά από λίγες βδομάδες (αφού πήρες θάρρος και είδες ότι σε πέρνει) το τολμηρότατο: "σεξουαλυθήτε άφοβα";
Αν είναι βάβαια έτσι τότε...
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ!
ΓΙΟΥΧΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(τι πίνω πάλι και δε μου δίνω;;;...![]()
)
αυτή...που τα κατάφερε!
~Γρηγόρης~
quote:
οπότε, κρατήστε κορίτσια την όρεξή σας γιά το πάρτυ, γιατί εκεί, από κρουτάκια και φρέας... θα έχει ένα σωρό, να φαν και οι κότες!!!
Αν μπερδευτούν τα πίτουρα με τις κότες, θα είναι το "σύνθημα" για να την "κάνω" με την Avallon
~Γρηγόρης~
Πές μου τα λόγια (αν έχουν) απο κάποιο τραγούδι.Πές μου έναν μουσικό (οχι dj) που παίζει αυτήν την μουσική.Δεν νομίζω να υπάρχει γιατι πολύ απλά δεν παίζουν μουσικά όργανα.Πολύ καλά είχε πει ο Πανούσης οτι αυτά τα τραγούδια είναι σαν τα Χριστουγενιάτικα λαμπάκια.
Σου τα λέω αυτά όχι για να κάνω τον ξερόλα αλλά τουλάχιστον σαν μουσικός (ντραμερ) τα έχω φάει όλα αυτά τόσα χρόνια με το κουτάλι.Η μουσική που ακούω είναι η ROCK.Δεν σου λέω οτι είναι και η καλύτερη αλλά τουλάχιστον τα τραγούδια είναι διαχρονικά και όλο και βγαίνουν καινούρια και πολύ ωραία τραγούδια.Πχ η METALLICA άρχισαν αρχες το 80 και ακόμα παίζουν και ακούγονται.
Λες για τον Ξυλούρη οτι δεν σου αρέσει.Εχεις ακούσει ποτέ σου Ξυλούρη;Εχεις ακούσει την μοναδικότητα της φωνής του;Εχεις καταλάβει ποτέ σου τα λόγια απο τα τραγούδια του;
Το έντεχνο μπορεί να είναι λίγο βαρετό αλλά έχει μερικά πολύ ωραία τραγούδια.
Εχεις ακούσει ποτέ σου κλασσική μουσική.Μπάχ, Μοτσαρτ, Μπετόβεν;Σε μια συμφωνική ορχήστρα παίζουν πάνω απο 20 διαφορετικα μουσικά όργανα με πάνω απο 50 με 80 ανθρώπους και βγάζουν ένα τέλειο μουσικό άκουσμα.
Τέλος πάντον θα έλεγα κι'άλλα αλλά το τόπικ αυτό δεν είναι για την μουσική αλλά για το πάρτι που θα κάνει η φίλη μας Λίλιθ.
Φιλε μου μην το πάρεις στραβά όλα αυτά που σου γράφω.Σου τα λέω φιλικά και ξέρω οτι ο καθένας ακούει ότι μουσική του αρέσει.Αν ήταν για κάτι άλλο δεν θα απαντούσα αλλά απο τα 14 μου παίζω ντράμς (τώρα είμαι 30) και έχω παίξει και ακούσει τα πάντα (σχεδόν) πάνω στην μουσική.
ΥΓ.Sorry Λιλιθάκι για το εκτός τόπου θέμα.
ΥΓ2.
quote:Καπου το εχω ξανακούσει αυτό.
Εξαρτάται τι θέλει να φάει κανείς...!
quote:
...γιατί ούτε εμένα μ' αρέσουν τα σκυλοσουξεδοτσιφτετελόπουλα!
Απο Ελληνικά ακούω λίγο και εκ διαμέτρου αντίθετα. Τύπου "Ηρω", "Μίκρο" και μετά "Καραίνδρου", "Ξυλούρη", "Θοδωράκη" και γενικά οτιδήποτε εύηχο και καλό έντεχνο.
Όχι μόνο ακούω Ξυλούρη αλλά τον Λατρεύω. Απαντώντας στα σχόλιά σου για κλασσική μουσική, σου λέω οτι έχω 30 δίσκους με κλασσική μουσική απο τα 25 μου και τώρα είμαι 34. Ανάμεσά τους Πρελούδια για Harpshichord και Προκλασσική Αγγλική καθώς και Γαλλική. Επειδή βλέπω οτι τα όριά σου δεν είναι αρκετά διευρυμένα, πρέπει να σου εκμυστηρευτώ οτι ακούω (σχεδόν) όλα τα είδη μουσικής (αν και δεν είμαι ντράμερ) και δεν ντρέπομαι στα 34 μου να χορεύω μέχρι τελικής πτώσεως (τελευταίο ρεκόρ 8 ώρες
*Mamas and the Papas
*Electric Prunes
*The Byrds
*Cream
*The Yardbirds
*Free
*Joan Baez
*Jimmy Hendrix
*Bob Dylan
*The Band
*Mariane Faithful
*Melanie
*The Who
*Country Joe and the Fish
*Santana
*Greatful dead
*Creedence Clearwater Revival
*Janis Joplin
*Jefferson Airplane
*Ten Years After
και τόσα άλλα που λυπάμαι να υπερφορτώνω τους server αυτού του site
για να αναφέρω. Για 2-3 χρόνια ζούσαμε (εγώ και η παρέα μου) τελείως λιτά όχι απο μιμητισμό προς τα παιδιά των λουλουδιών αλλά απο πλήρη ταύτιση απόψεων και θέσεων με αυτόν τον τρόπο ζωής. Ίσως λοιπόν τις νότες που "έπιανες" παίζοντας τύμπανα, εγώ να τις ζούσα...
Ελπίζω να απάντησα στην θέση σου φίλε μου.
~Γρηγόρης~
αλλά θα απαντήσω λίγο στον φίλο μας plane.
O φίλος reptilesalonica όταν είπε ότι του αρέσει η ψυχεδελική τράνς δε νομίζω ότι εννοούσε ότι δεν του αρέσουν τα υπόλοιπα είδη μουσικής και μάλιστα πιστεύω ότι γιά να καταλήξει να του αρέσει η ψ.τ. έχει περάσει απο όλα τα υπόλοιπα είδη και έχει καταλήξει εκεί, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο και καλλιεργημένο άτομο. Εξάλλου, ας μην αρχίσουμε να αναλύουμε όλα τα είδη μουσικής, όταν κάποιος τολμήσει να εκφράσει τι του αρέσει, γιατί να μην αρχίσω τώρα εγώ γιά τα Ηπειρώτικα, όπου πάνω στο συγκεκριμένο είδος μουσικής στηρίχθηκαν τα πιό γνωστά ροκ συγκροτήματα...
Τα υπόλοιπα στο πάρτυ και εκεί να σε δω μεγάλε, μόλις θα παίξουν τα Ηπειρώτικα, τι θα βγεί από μέσα σου, νά ξερες μόνο.
Αν είναι να κάνεις κάτι σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, γιατί αν είναι ωραίο, το ξανακάνεις κι αύριο.
(Ιωάννα της Λωραίνης, πολύ σωστά με "διάβασες")
~Γρηγόρης~