ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ασταθής δίσκος, οι εύθραυστες εγγραφές και η στοχαστική απόγνωση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ο ασταθής δίσκος, οι εύθραυστες εγγραφές και η στοχαστική απόγνωση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

DSM60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
Σοφία_Μέλος
13/04/2014, 10:37:54
Μαρακι περαστικα. Επειδη τυγχανει να ειμαι του συναφιου, αν πηγες σε δημοσιο νοσοκομειο σε μερα γενικης εφημεριας, καλο θα ηταν να παρεις και μια δευτερη ιατρικη αποψη. Το γιατι το φανταζεσαι και η ιδια.

14/04/2014, 04:02:04
Υπάρχουνε στιγμές και στιγμές. Δεν αναφέρομαι στις τελείες. Στις άνω και στις κάτω. Μολονότι οι στιγμές στις οποίες αναφέρομαι, έχουν και πάνω και κάτω. Μιλάω για αυτές, που έτσι και τις κάνεις κορδόνι, φτιάχνουν διαστήματα και ζωές. Ορίζουνε χρόνο ρε παιδί μου. Ή χρόνους. Ή χρόνια. Πάρε και κάνε παιχνίδι μόνος σου.

Οι ταρζανιές, που τάχα μου είμαστε φτιαγμένοι από κύτταρα και μόρια και άτομα και κουάρκς, είναι για άλλα κεφάλια. Όχι για το δικό μου, και πάντως όχι για τη στιγμή που σου γράφω. Σε ετούτη τη στιγμή, που δεν έχω αποφασίσει αν είναι άνω ή κάτω, είμαστε φτιαγμένοι από χρόνο. Όχι μόνο εμείς στο πολύ συγκεκριμένο, αλλά οτι κι αν ανήκει στους χρόνους μας. Για τα χρόνια που μας απαρτίζουν, μαζί και με οτι μπορούμε να κατανοήσουμε. Σε αυτό το τελευταίο, προφανώς ανήκουν και όσα καταλάβαμε που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε.

Στην παρούσα στιγμή, δεν θα ανοίξω την κουβέντα περί του τί θα πει κατανοώ και τί καταλαβαίνω. Τί θα πει γνωρίζω και τί ξέρω. Αν το γνωρίζω έχει ολοκλήρωμα το αναγνωρίζω, κι αν το ξέρω είναι παράγωγος της στιγμής. Γιατί αν το κάνω, θα πρέπει επιτέλους να μιλήσουμε σοβαρά περί του τί σημαίνει το «Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα».

Και δεν είναι ο χρόνος για τόσο σοβαρές κουβέντες.

Είναι ωστόσο το κατάλληλο διάστημα, για να πω που έχω κενά. Από πολλές στιγμές. Από εκείνες που φτιάχνουνε ζωές. Που μετά τις διηγείσαι σαν χρόνους κι αποκτούνε νόημα. Και σειρά. Χρονική.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

14/04/2014, 04:05:16
https://www.youtube.com/watch?v=JwYX52BP2Sk

14/04/2014, 21:16:32
Κάνω μιά βόλτα σε άλλες...θάλασσες!
Ρυπαρές παιδί μου, βρώμικες πολύ.Ρυπαρογραφήματα των γνωστών αγνώστων.Από θάψιμο...ψυχής στο χώμα, μέχρι κάλεσμα διαβόλων.
Και ενδιάμεσα αερολογίες, μαλακίες, κράξιμο, είπεν ο Ιησούς, ξεστόμισε ο Παύλος και θέλει ο Γιαχβέ και δοκιμάζει ο Μεγαλόσαυρος.

Από τους γνωστούς ντε.Τους πεθαμένους της Καραϊβικής.
Βρώμα και δυσωδία αναδύουν οι...ανάσες τους.Οπου μιλήσουν-γράψουν, διαφαίνεται πως κακώς αναπνέουν την γήϊνη ατμόσφαιρα.Δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα έγινε.Πως γίνεται και είναι τόσοι πολλοί?

Και επιτάφιους έχει ο ντουνιάς και ξεκαρδισμένες γεροντοκορασίδες, περικυκλωμένες από θάλασσα, που τις έχει φάει η αρμύρα και έχει αλώσει τον νού τους.

Και αυτοί Πανε, άντε και μεις Παμε λέμε να γλυτώσουμε, αλλά φεύ!!Είναι της μοίρας προσταγή.Οσο δεν παίρνουμε την βρεγμένη σανίδα, αλλά λογαριάζουμε τα χρηστά ήθη και τις δημοκρατικές ευαισθησίες, τόσο θα τους λουζόμαστε.

Και θα δοκιμάζουμε τις αντοχές μας.

Αλήθεια Aitherovamon, στις πόσες μέρες χωρίς ξέχεσμα, θα πάρω μετάλλιο Αντοχής?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

14/04/2014, 21:36:00
http://www.imaik.gr/?p=1170

Edited by - Επιτάφιος on 14/04/2014 21:37:20

14/04/2014, 22:09:34
Μα το ήξερα, ότι δεν έπεσα έξω.

Ποτέ δεν πέφτω έξω, όταν έχει να κάνει με...πειρατές.

Τους ανθίζομαι, είναι επίκτητο, είναι..άστο καλύτερα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/04/2014, 02:25:29
Το τρίτο σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι ο σύντροφος. Δεν σου μιλάω τώρα σοσιαλιστικά, ούτε και θυμάμαι τις ένδοξες μέρες στα μέτωπα του 80 ΤΥΠΕΘ με τις σουηδέζες. Εδώ λέμε για όλες τις στιγμές.

Τηνε βλέπεις την άλλη, ωραία μεμέ, τσακμακάει και στο μπλα μπλά, σκάνε και οι ματάρες Κυριακή ξημερώματα, τελείωσες. Άντε τώρα να μαζεύεις κιθάρες κι ενισχυτές. Δέθηκες τις μπαλαντέζες πισθάγκωνα, κατάπιες τις πένες και τα μικρόφωνα, και πας άκλαφτος.

Καλημερίζεις το απόγευμα, φτιάχνεις καφέ και λες εδώ είμαστε. Αγαπάμε. Τέλος. Τα υποδέλοιπα είναι διαδικαστικά.

Αυτό το διαδικαστικά, παίζει συνήθως στην αρχή και στο τέλος. Είναι αυτό που λένε μουσική τίτλων. Και καλά να στην έχει γράψει ο Ennio Morricone. Η γκαντεμιά είναι, που μάλλον την γράφεις εσύ.

Κι εσύ φίλε, δεν έχεις δει ούτε το σενάριο, ούτε τον σκηνοθέτη. Πας στα τυφλά και με αυτοσχεδιασμό. Τραβάει το έργο, αλλάζουν οι σκηνές, μπαινοβγαίνουν πρωταγωνιστές, αλλά μέχρις εκεί. Ότι έγραψε, έγραψε. Το πιό ακριβό σελιλόιντ είναι η ψυχή σου. Δεν πετιέται, δεν αντικαθίσταται. Το έργο γράφεται άπαξ. Με εικόνες. Και διαστήματα.

Στα αρχικά διαστήματα, πρέπει να κρατήσεις λίγο χρόνο για εικόνες από το μέλλον. Χωρίς ματάρες και μεμέ. Μόνο με αδυναμία. Και να θυμάσαι, που το μπλα μπλα έχει δύο κόψεις.

15/04/2014, 02:26:56
https://www.youtube.com/watch?v=28P5wU7DINs

sofia7Μέλος
02/06/2003, 17:31:57
Τι βλέπουν τα ματάκια μου

και τι ακούν τ' αυτάκια μου ????

Μπάς και σας βάρεσε ο ήλιος στο κεφάλι και μπερδέψατε τα θέματα;;;;

Εδώ είναι το φόρουμ για το Πάρτυ

και όχι ραντεβουδάδικο και σουξουμουξουμανταλάκια

ΛΙΛΙΙΙΙΙΘγια συμμάζεψέ τους λίγο!!!

Καλά μου παιδιά κάντε λίγη υπομονή

μερικές ασκήσεις διαλογισμού για συγκράτηση αυτής της

πως την είπαμε;;;; ααα, ναι σεξουαλικής ενέργειας

αυτοσυγκράτηση λοιπόν για να τα ...δώσουμε όλα

ΝΑΙ στο ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ,
ΝΑΙ στα ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ πανω στα τραπέζια
ΝΑΙ στις ΒΟΥΤΙΕΣ μέσα στην πισίνα
ΝΑΙ στις ΞΑΠΛΕΣ κάτω απο τον φοίνικα
ΝΑΙ στα ΜΠΛΟΥΖάκια του Ερμή
και στα ΦΙΔΑΚΙΑ του Γρηγόρη

24+1 ακόμα μείνανε, υπομονή και θα 'ρθει η ώρα

02/06/2003, 17:48:57
Αγαπητή Σοφία7, όλα αυτά είναι μέρος του πάρτυ, δεν είναι άσχετα. Αλλά εσένα δε κατάλαβα γιατί σε ενόχλησε. Η συμπάθειά μου προς την Avallon έχει να κάμει με ό,τι γνωρίζω μέσα απο τα μηνύματα που ανταλλάσουμε. Όσο για το...

quote:
όσον αφορά τις φωτογραφίες, άς αφήσουμε να υπάρχει και το "εκπληκτικόν στοιχείον" αιωρούμενον στην ατμόσφαιρα!

να αρχίζω απο τώρα να εκ-πλήττομαι? με ενα μικρό ερωτηματικό?

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

02/06/2003, 20:26:51
quote:
Βρε Avallon! βρε κουρτσούδι'μ! Το αντίθετο κατάλαβα απο το μήνυμά σου.

Μάλλον κατάλαβες λάθος (τί εστί κουρτσούδι? Ο Φυτράκης δε το λέει να κοιτάξω Μπαμπινιώτη?)

quote:
...γιατί ούτε εμένα μ' αρέσουν τα σκυλοσουξεδοτσιφτετελόπουλα!
Απο Ελληνικά ακούω λίγο και εκ διαμέτρου αντίθετα. Τύπου "Ηρω", "Μίκρο" και μετά "Καραίνδρου", "Ξυλούρη", "Θοδωράκη" και γενικά οτιδήποτε εύηχο και καλό έντεχνο.

ENTEXNO ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και... φυσικά Ξυλούρη (έχω τα καλύτερα)
Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ = (Ανοχή σε άσματα εμπορικής ελαφρολαϊκής και σκυλαδικοκλαρινικής κουλτούρας)

quote:
Λιλιθάκι, δίνομαι ψυχή τε και σώματι στην τυχερή που θα με κερδίσει κι αυτό γιατί ερωτεύομαι σπάνια αλλά γερά.

Ατυχής δήλωση που τυγχάνει σοβαρής απάντησης: Mη χέ.. που θα μας πεις ότι οι Τοξότες ερωτεύονται ΣΠΑΝΙΑ!! Σε τα μάς? [:D}

Λιλιθάκι υπάρχει περίπτωση να μπει χορευτική ξένη μουσική πέραν του rave ? γιατί με βλέπω να ρεϊβάρω και να την "κάνω" με ελαφρά πηδηματάκια από την ταράτσα σου...

"Τάδε έφη Avallon"
02/06/2003, 23:15:42
quote:
ΝΑΙ στο ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ,
ΝΑΙ στα ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ πανω στα τραπέζια
ΝΑΙ στις ΒΟΥΤΙΕΣ μέσα στην πισίνα
ΝΑΙ στις ΞΑΠΛΕΣ κάτω απο τον φοίνικα
ΝΑΙ στα ΜΠΛΟΥΖάκια του Ερμή
και στα ΦΙΔΑΚΙΑ του Γρηγόρη

Και μην ξεχάστε να πάρετε τις ρακέτες του τέννις μαζί σας.
Μπαστούνια του γκολφ θα βρείτε στην είσοδο του πάρτυ, οπότε δε θα χρειαστεί να τα κουβαλήσετε κι αυτά.
Ακου βουτιές στην πισίνα...

αυτή...που τα κατάφερε!

02/06/2003, 23:35:18
Στο πάρτι δεν θα πατήσει ψχ και το ξέρετε. Εάν καταναλώνετε την ενέργειά σας εδώ…..
τότε τι θα μείνει για το πάρτι;;;

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….

03/06/2003, 01:29:50
φίλε μου Εχέμβροτε,
κοίτα στο θέμα

"σεξουαλική ενέργεια"... και πως ν αυξήσετε την προσωπική σας ενέργεια μέσα από το σεξ, και τότε θα καταλάβεις... που θα βρούμε την ενέργεια γιά το πάρτυ!

τώρα, real sex μπορεί να μην υπάρχει γιά όλους με τις σωστές ταντρικές και άλλες σε -ικές τεχνικές, αλλά, σοβαρά τώρα πιστεύω ότι η δίαιτα που παραθέτω σε προηγούμενο μήνυμα μπορεί και να βοηθήσει!

λέμε τώρα...

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

03/06/2003, 02:03:42
quote:
ENTEXNO ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και... φυσικά Ξυλούρη (έχω τα καλύτερα)
Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ = (Ανοχή σε άσματα εμπορικής ελαφρολαϊκής και σκυλαδικοκλαρινικής κουλτούρας)

Εδώ θα στο χαλάσω γιατί εγω είμαι καλύτερη παρέα και θα σε παρεκτρέψω στον ονειρικό κόσμο του psychedelic trance. Αν δε γνωρίζεις, για μια πρώτη επαφή με τον πλανήτη αυτόν (όχι τον Κ-Πάξ) ψάξε στα Kazaa για "Blue Planet Corporation-blue pill".
Εγχειρίδιον χρήσεως ή πτήσεως psychedelic trance
*Δεν είναι απαραίτητη η βρώση ή πώση ψυχοτροπικής ουσίας
*Δεν είναι rave. Rave είναι ονομασία που χρησιμοποιεί η γιαγιά μου.
*Πριν την ακρόαση δέστε τις ζώνες σας στο deck του DJ και λύστε τις άλλες ζώνες σας, αυτές που σας δένουν με την καθημερινότητα.
*Δεν υπάρχει τρόπος, μέθοδος, γκουρού που θα σου δείξει πως να χορέψεις. Ακούς τη μουσική, βγαίνει απο μέσα σου και αν το αφήσεις να μιλήσει, θα μεταμορφώσει το νωχελικό σώμα σου(όχι το δικό σου ρε παιδί μου-γενικές οδηγίες είναι!).
*Θα καταλάβεις όταν "φτάσεις" σε κάποιο επίπεδο συνειδητότητας απο τους γύρω σου που θα σε κοιτούν λες και είσαι απο τον Κ-Παξ και απο τον DJ που θα σε "αντιληφθεί" και θα του θυμίσεις τα παιδικά του χρόνια στον B2345omega του Κενταύρου, οπότε θα σε βοηθήσει να εξαυλωθείς (μη ξεχάσεις φεύγωντας να το ευχαριστήσεις το παληκάρι)
*Τέλος, μετά απο το χορευτικό 8ωρο, ακολουθεί χαλάρωση είτε σε παραλία της αρεσκείας σας ή ακόμη πιο μπανάλ σε μπουγατσατζίδικο.

quote:
Ατυχής δήλωση που τυγχάνει σοβαρής απάντησης: Mη χέ.. που θα μας πεις ότι οι Τοξότες ερωτεύονται ΣΠΑΝΙΑ!! Σε τα μάς?

Όποτε νοιώσεις το εντεράκι να πάλεται με παλινδρομικές κινήσεις πάνω-κάτω, πάνω-κάτω...μπορείς να χέ όπως είπες γιατί αυτό που είπα είναι έτσι. Δεν είμαι τυπικά γνήσιος Τοξότης. Είμαι τυπικά γνήσιος Γρηγόρης
Μετάφραση:Μην καλουπώνεται περικαλώ ανθρώπους μέσα σε ζωδιακές επιγραφές. Ο καθένας είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος...just like me!

quote:
Λιλιθάκι υπάρχει περίπτωση να μπει χορευτική ξένη μουσική πέραν του rave ? γιατί με βλέπω να ρεϊβάρω και να την "κάνω" με ελαφρά πηδηματάκια από την ταράτσα σου...

Μη στεναχωριέσαι, δύο είναι καλύτερα του ενός. Μαζί θα πάμε γρηγορότερα κάτω

quote:
Και μην ξεχάστε να πάρετε τις ρακέτες του τέννις μαζί σας.
Μπαστούνια του γκολφ θα βρείτε στην είσοδο του πάρτυ, οπότε δε θα χρειαστεί να τα κουβαλήσετε κι αυτά.
Ακου βουτιές στην πισίνα...

Για την τολμηρή που θα αψηφήσει τα βλέμματα του κόσμου και θα κολυμπήσει μαζί μου (αφήνωντας εκτεθειμένα τα περιττά) θα παρέχω ειδική αναμνηστική πλακέτα η οποία...(είναι έκπληξη)

~Γρηγόρης~

sofia7Μέλος
03/06/2003, 14:49:07

Γρηγοράκι θα ακολουθήσω την ...κουμπάρα μου

και θα σου πω Μ Χ που θα ρεζιλέψεις με τα καμώματά σου

το εκπληκτικό, το ανεπανάληπτο, το φανταστικό, το μοναδικό

ΖΩΔΙΟ ΜΑΣ

ΖΧΝΞΣΔΟΕ@Ξ$Ν&&&Ν*Ν@ΝΩΦΞ+ΞΗ!ΦΗΞ$ΓΚ^ΞΞΓΘ#ΗΙΚΝ#ΝΚΦΞΚΞΝΞΦΛΚΠΟΦΚΠΞΓΞ

ακούς εκεί τι μ' ενόχλησε;;;;

πως τολμάς;;;; με ξέρεις ρεεε;;;;;

Ωχχχ, σε λάθος τόπικ βρέθηκα!!!
...αλλά τα πήρα με το ερπετό

καλά λένε πρόσεχε τα φίδια που ελίσονται κρυφίως

03/06/2003, 15:49:05
...Σοφάκι...διάβασα αυτά που έγραψες αναφορικά με μένα στο πρώτο μνμ σου, διάβασα αυτά που έγραψα εγώ και διάβασα και την τελευταία σου δήλωση...Δεν θα απαντήσω γιατί δε θέλω να μαλώσω μαζί σου. Αν θέλεις κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα μνμτά μας και ίσως δείς (σαν δίκαιος Τοξότης) οτι με κατηγορείς άδικα και υπερβολικά....

~Γρηγόρης~

sofia7Μέλος
03/06/2003, 16:30:59

Τσόπα, τσόπα μην κλαίς τσαμένο μου εσύ