- 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
...είπα στην αρχή - βλέποντας τι μου απαντάς - να σου απαντήσω και εγώ τόσο για τον τρόπο γραφής σου όσο και για την έννοια αυτών που λες...
Αλλά βλέποντας την συνέχεια κατάλαβα ότι ότι τόσο για την γραφή δεν δείχνεις καμμία διάθεση - αν μη τι άλλο - απάντησης σε εμένα όσο και στον Admin, όσο και στις ερωτήσεις μας απαξιείς να τοποθετηθείς καν διότι απλά "δεν καταλαβαίνουμε". Μπορεί...
Για παράδειγμα εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Προσπάθησα δεν λέω...αλλά μου έβγαλε κάτι σαν να είμαι ηλίθιος...(σωστό και αυτό...)
Αν ποτέ όμως θελήσεις να "φτάσεις" το χαμηλό μου επίπεδο για να μπορέσουμε να συνενοηθούμε έχει καλώς... αν δεν με καταδέχεσαι πάλι...νάσε καλά...
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι για 'σένα...
(...και αυτό γιατί δεν μπορώ να προσεύχομαι ΣΕ εσένα!)
Κατάλαβα καλά;
---------------------------
και επί του θέματος,
και επειδή το esoterica δεν είναι μόνο φόρουμ,
http://www.esoterica.gr/news/august_03/barc666/barc666.htm
-------------------------
Για κοίτα και εκεί μια από τις αναλύσεις που έχω στην λίστα μου, και που λέει τα αντίθετα:
http://iraklios.ath.cx/bar.code/3tech.anal.htm
υπάρχουν και άλλες όπου φαίνεται ότι οι τρεις γραμμές στο barcode είναι 6αρια.
Exot.
Αλλά...και τι να πιστέψει πια κανείς?
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Λυπάμαι για την τροπή που έχει πάρει η συζήτηση.
eimai se 8esh na fugw sta ourania kai apo kh na sas stelnw
me ta peristeria thn apokalupsh.tarakounhste tous egkefalous sas
kai na kanete erwthshs pou aforoun mono esas.
egw mhlw gia olo ton planhth.
egw 8a ka8wrhsw auto pou lete eseis deutera parousia.
grapse ston egkefalo sas pleon
einai alh8es, exw to xrono sta xeria mou.
ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΣΙΓΚΣΙΓΚΑ ΑΓΚ ΜΠΑΡΑ ΓΙΕ
ΙΝΝΙΝ ΑΓΚΙΣ ΞΕΣΧΟΥΡ ΓΚΙΣΝΟΥ ΟΥΡΜΑ
ΣΑΖΙΓΚΑ ΜΠΑΡΑ ΓΙΕ
ΝΑΜΖΑ ΓΙΕ ΙΝΝΙΝ ΝΤΟΥΡΡΕ ΕΣ ΑΚΚΙ
ΟΥΓΚΟΥ ΑΓΚΜΠΑ ΑΝΤΑΓΚΟΥΜΠ.
ΨΑΛΛΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
IAMBLIXOS
quote:
Η ακτίνα προσπίπτει καθέτως σε ορισμένους χαρακτήρες και υπό γωνία σε άλλους, όπως φαίνεται στο σχήμα 8, πού η ετικέτα είναι τυπωμένη σε κυλινδρική επιφάνεια. μεταβολή τού μεγέθους των χαρακτήρων φαίνεται στην ηλεκτρική κυματομορφή τού σχήματος 10.Παρατηρούμε στό σχ 10, ότι το ζεύγος παλμών πού αναπαριστά τον left guard bar (δύο πρώτοι αρνητικοί παλμοί από αριστερά 1 & 2) διαφέρει κατά πλάτος από το ζεύγος παλμών τού center guard pattern (15ος και 16ος παλμός) και από το ζεύγος παλμών τού right guard bar (29ος και 30ος παλμός), ενώ θα έπρεπε να είναι ίδια υπό ιδανικές συνθήκες αναγνώσεως. Αντιλαμβάνεται δηλαδή ο scanner μία σταδιακή μεγέθυνση των χαρακτήρων από αριστερά προς τα δεξιά.
Επειδή λοιπόν, όπως βλέπουμε, η μεταβολή αυτή τού μεγέθους τών χαρακτήρων δέν είναι εκ τών προτέρων γνωστή, ο μικροϋπολογιστής τού scanner είναι αδύνατον νά προσδιορίσει τον κάθε χαρακτήρα δι απολύτου ταυτίσεως με τον πρωτότυπο χαρακτήρα (nominal dimensions, βλ. πίνακα IV). Γι αυτό καί τόν προσδιορίζει βάσει αναλογικής σχέσεως( [14]
Ποιό αναλυτικά: Στό σχήμα 14 φαίνονται οι πρωτότυπες (original) Tï-distances γιά τόν χαρακτήρα 4 τού set A σε modules.. Η Το1 ισούται μέ 2 modules καί η Το2 μέ 4 modules. Μέ τόν ίδιο τρόπο υπολογίζονται οι Το1 καί Το2 όλων τών χαρακτήρων τού πίνακος ΙΙ.
Γιά νά προσδιορισθεί, κατά τήν αποκωδικοποίησι, ο κάθε χαρακτήρας της ετικέτας πού διαβάζει ο scaner, θά πρέπει οι χρονικές μετρήσεις Τ1 καί Τ2 (βλ. σχ. 12) νά εκφρασθούν ως πολλαπλάσια τού modules τού χαρακτήρος. Τό module χρονικά ισούται μέ C / 7.
Επομένως η τιμή Τ1 / modules = Τ1 / (C/7) θά συγκριθεί μέ τήν τιμή Το1. Ομοίως καί η τιμή Τ2 / modules = Τ2 / (C/7) θά συγκριθεί μέ τήν τιμή Το2. Δηλαδή θά προσδιορισθεί πόσο % κατά προσέγγιση οι τιμές αυτές πλησιάζουν πρός τίς τιμές Το1 καί Το2. Εάν ευρεθούν μέσα στά καθορισμένα όρια ανοχής (tolerance), αναγνωρίζεται ώς ο συγκεκριμένος χαρακτήρας.
(Σημ: Μέ τήν ίδια διαδικασία ‚ R. C. Palmer, Aναφερόμενος στήν Aποκωδικοποίησι του bar code τύπου:Code 49 χαρακτήρες των 16 modules, προσδιορίζει τήν original τιμή του Τ1 διά του τύπου Toriginal * S/16 (…που τό S είναι τό μετρηθέν πλάτος του χαρακτήρα και‚ ο παρονομαστής 16 είναι‚ των αριθμός των modules στόν κωδικό Code 49 (R. C. Palmer, i.d, p. 286).
Δηλαδή εσύ Exot... Erica, κατάλαβες τι λέει το παραπάνω απόσπασμα;
Θα μου κάνεις φροντιστήριο;![]()
Ααα, για να δω ποιος πανεπιστημιακός υπογράφει;
quote:
Μοναχός Πρόδρομος της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους
με την συνεργασία της ομάδας του παρόντος site: http://iraklios.ath.cx
Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω... Αλλά πάλι κάτι μου διαφεύγει...
Λοιπόν βρήκα την λύση. Μου την έδωσε ο Iamblixos.
Θα πάρω ένα τσιπάκι, ένα προιόν από το carrefour (όπως λέει και το site) και θα καθίσω από πάνω και θα αναφωνήσω:
ΣΙΓΚΣΙΓΚΑ ΑΓΚ ΜΠΑΡΑ ΓΙΕ
ΣΑΖΙΓΚΑ ΜΠΑΡΑ ΓΙΕ
Ποιος ξέρει ίσως μπορέσω κι εγώ να καταλάβω αυτά που κατάλαβες εσύ.
Έως τότε ξαναδιάβασε το άρθρο μας από έναν ειδικό στον τομέα. Ξέρεις, για να το καταλάβεις δεν θέλει μαγικές επικλήσεις, ούτε θαύματα. Απλή λογική θέλει.

Αυτοι λειτουργουν πλεον στο...υπερλογο!
Εμεις ασθμαινοντας προσπαθουμε να κατανοησουμε το θεο..
Αυτοι ηδη γνωριζουν τον ..υπερθεο!
Εμεις με την απλη λογικη ευελπιστουμε να γινουμε απλοι εποπτες...
Αυτοι με το υπερλογο ηδη καταφεραν να γινουν υπερ..οπτες!
και συντονιστηκαν με του Αγιου Ορους!
Τραβαει το ατιμο το Ιουδαιοχριστιανικο το τουρμπανι...
quote:quote:
Η ακτίνα προσπίπτει καθέτως σε ορισμένους χαρακτήρες και υπό γωνία σε άλλους, όπως φαίνεται στο σχήμα 8, πού η ετικέτα είναι τυπωμένη σε κυλινδρική επιφάνεια. μεταβολή τού μεγέθους των χαρακτήρων φαίνεται στην ηλεκτρική κυματομορφή τού σχήματος 10.Παρατηρούμε στό σχ 10, ότι το ζεύγος παλμών πού αναπαριστά τον left guard bar (δύο πρώτοι αρνητικοί παλμοί από αριστερά 1 & 2) διαφέρει κατά πλάτος από το ζεύγος παλμών τού center guard pattern (15ος και 16ος παλμός) και από το ζεύγος παλμών τού right guard bar (29ος και 30ος παλμός), ενώ θα έπρεπε να είναι ίδια υπό ιδανικές συνθήκες αναγνώσεως. Αντιλαμβάνεται δηλαδή ο scanner μία σταδιακή μεγέθυνση των χαρακτήρων από αριστερά προς τα δεξιά.
Επειδή λοιπόν, όπως βλέπουμε, η μεταβολή αυτή τού μεγέθους τών χαρακτήρων δέν είναι εκ τών προτέρων γνωστή, ο μικροϋπολογιστής τού scanner είναι αδύνατον νά προσδιορίσει τον κάθε χαρακτήρα δι απολύτου ταυτίσεως με τον πρωτότυπο χαρακτήρα (nominal dimensions, βλ. πίνακα IV). Γι αυτό καί τόν προσδιορίζει βάσει αναλογικής σχέσεως( [14]
Ποιό αναλυτικά: Στό σχήμα 14 φαίνονται οι πρωτότυπες (original) Tï-distances γιά τόν χαρακτήρα 4 τού set A σε modules.. Η Το1 ισούται μέ 2 modules καί η Το2 μέ 4 modules. Μέ τόν ίδιο τρόπο υπολογίζονται οι Το1 καί Το2 όλων τών χαρακτήρων τού πίνακος ΙΙ.
Γιά νά προσδιορισθεί, κατά τήν αποκωδικοποίησι, ο κάθε χαρακτήρας της ετικέτας πού διαβάζει ο scaner, θά πρέπει οι χρονικές μετρήσεις Τ1 καί Τ2 (βλ. σχ. 12) νά εκφρασθούν ως πολλαπλάσια τού modules τού χαρακτήρος. Τό module χρονικά ισούται μέ C / 7.
Επομένως η τιμή Τ1 / modules = Τ1 / (C/7) θά συγκριθεί μέ τήν τιμή Το1. Ομοίως καί η τιμή Τ2 / modules = Τ2 / (C/7) θά συγκριθεί μέ τήν τιμή Το2. Δηλαδή θά προσδιορισθεί πόσο % κατά προσέγγιση οι τιμές αυτές πλησιάζουν πρός τίς τιμές Το1 καί Το2. Εάν ευρεθούν μέσα στά καθορισμένα όρια ανοχής (tolerance), αναγνωρίζεται ώς ο συγκεκριμένος χαρακτήρας.
(Σημ: Μέ τήν ίδια διαδικασία ‚ R. C. Palmer, Aναφερόμενος στήν Aποκωδικοποίησι του bar code τύπου:Code 49 χαρακτήρες των 16 modules, προσδιορίζει τήν original τιμή του Τ1 διά του τύπου Toriginal * S/16 (…που τό S είναι τό μετρηθέν πλάτος του χαρακτήρα και‚ ο παρονομαστής 16 είναι‚ των αριθμός των modules στόν κωδικό Code 49 (R. C. Palmer, i.d, p. 286).Δηλαδή εσύ Exot... Erica, κατάλαβες τι λέει το παραπάνω απόσπασμα;
Θα μου κάνεις φροντιστήριο;
Ααα, για να δω ποιος πανεπιστημιακός υπογράφει;
[quote]Μοναχός Πρόδρομος της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους
με την συνεργασία της ομάδας του παρόντος site: http://iraklios.ath.cx
Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω... Αλλά πάλι κάτι μου διαφεύγει...
Λοιπόν βρήκα την λύση. Μου την έδωσε ο Iamblixos.
Θα πάρω ένα τσιπάκι, ένα προιόν από το carrefour (όπως λέει και το site) και θα καθίσω από πάνω και θα αναφωνήσω:
ΣΙΓΚΣΙΓΚΑ ΑΓΚ ΜΠΑΡΑ ΓΙΕ
ΣΑΖΙΓΚΑ ΜΠΑΡΑ ΓΙΕ
Ποιος ξέρει ίσως μπορέσω κι εγώ να καταλάβω αυτά που κατάλαβες εσύ.
Έως τότε ξαναδιάβασε το άρθρο μας από έναν ειδικό στον τομέα. Ξέρεις, για να το καταλάβεις δεν θέλει μαγικές επικλήσεις, ούτε θαύματα. Απλή λογική θέλει.
FILE THOTH
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΜΑΓΕΙΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ[Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΝΟΩ]ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ .ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ακινδυνο...
πιο επικΙνδυνη η αμφισβητιση και η υγιης σκεψη
και το πλεον ιερο συμβολο ΟΛΩΝ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΙΟ,
ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΩΤΗΡΙΟ,ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ,
Edited by - Helios on 15/09/2003 22:43:54
Edited by - Helios on 15/09/2003 22:44:22
quote:
Ενταξει,απο το Νεκρονομικον-Νεκροφιλικον ειναι,
ακινδυνο...πιο επικΙνδυνη η αμφισβητιση και η υγιης σκεψη
και το πλεον ιερο συμβολο ΟΛΩΝ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΙΟ,
ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΩΤΗΡΙΟ,ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ,
ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ ΡΕ HELIO.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3-4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ θα φυγω για αρκετο διαστημα εξω.Edited by - Helios on 15/09/2003 22:43:54
Edited by - Helios on 15/09/2003 22:44:22
Εγώ πήγα το στην σελίδα του Harris, την ανάλυση του οποίου παραθέτει το essoterika, και δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί τους. Αυτά που λένε σε αυτή την σελίδα αφορούν την εκτύπωση του barcode, αυτά που λένε στην σελίδα iraklios, όπως εξηγήσανε, αφορούν την ανάγνωση του barcode σύμφωνα με στοιχεία από την ΙΒΜ.
Ρωτήστε τους. . . Μην παραθέτουμε αποσπασματικά μερικά δύσκολα που δεν τα καταλαβαίνουμε, Αν σου βάλω εγώ ένα κώδικα από JAVA και δεν καταλάβεις τίποτε αυτό δεν σημαίνει ότι γράφω βλακείες!!! Εκεί μέσα (στη απόδειξη που εβαλα λινκ εγω) μιλάει για τρόπο λειτουργίας μικρυπολογιστου και γλώσσα προγραμματισμού του. Αν δεν ξέρει κάποιος πως θα το καταλάβει?
Μην φέρνουμε τον μεσαίωνα (βλέπε Γαλιλαίο) όπως μου λες στο τόπικ για την σινδόνα
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=3&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1903
Οι άνθρωποι ρώτησαν όπως είπαν ειδικούς καθηγητές και προσυπόγραψαν αυτήν την ανάλυση την οποία και κατάθεσαν, όπως είπαν, και στην σύνοδο της εκκλησίας. . . ρωτήστε τους σαν essoterika (μια και είσαι διαχειριστής), δεν κρύβονται οι άνθρωποι.
Πάντως άσχετα με τις τεχνικές αναλύσεις, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η προθυμία όλων αυτών των κυρίων με τα πολλά διπλώματα να σκοτωθούν να αποδείξουν ότι δεν τρέχει τίποτε με το barcode.
Αυτό με κάνει να ψυλλιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή την ιστορία.
Έτσι σαν χριστιανός δεν μπορώ να δεχτώ 666 στην ταυτότητά μου, ούτε στην κάρτα μου του supermarket.
Ας βάλουν άλλο αριθμό.
Exot.
Θα στείλω την ιδέα μου και στην Ιερά Σύνοδο. Που ξέρεις; Μπορεί έτσι να βρεθεί ένας συμβιβασμός μεταξύ Θρησκείας και Επιστήμης. ![]()
Τώρα θα σου δώσω απάντηση που ελπίζω θα σε πείσει:
79287ηκξηγκφ-82-728νπ238ν23-28ν-23872-387-2874-283μ-7-237-8
Είναι ένα μαγικoεπιστημονικό ξόρκι που κάνει τους ανθρώπους να ακούν και να διαβάζουν αυτά που τους λέω, χωρίς να έχουν ήδη έτοιμες τις απαντήσεις, πριν καν, κάνω τις ερωτήσεις.
Είναι η τελευταία μου ελπίδα στον διάλογό μας.
Και για να τα κάνω τα πράγματα πιο εύκολα, σου προτείνω το εξής:
Δώσε μου μια λίστα με τις απαντήσεις σου και εγώ θα βρω τις ανάλογες ερωτήσεις μου

Εξοτ.
το ΜΕΓΑ θεργιό!
(επανέρχομαι, πάω να βάλω τα πρόβατα στο μαντρί)

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums ![]()
Τα προβατα ειναι προβατα.Τα χορτα ομως των νεοαρχαιολατρων θα φαγοθουν απο τα προβατα [να εισαι καλα ......χορτο το κουνουπιδι σαν λαχανο χορτο ειναι οτι πρεπει].
http://www.nightclub.com/magazine/December00/cover.html
Γαιτί ρε χριστιανή μου σερβίρεις σε αυτό το Bar Code που είναι τόσο μακριά;;; Εμένα ποιος θα με σερβίρει ένα αντίχριστο ποτό.

Άκου όνομα για Bar;;; Και δες και σερβιτόρα.
Μου ξυπνάει τον Σατανά μέσα μου ![]()

Εγώ…. Για το καλό τους το λέω.
Καλέ μου Iamblixe δεν ανήκω σε κανέναν θεό. Ούτε αρχαίο ούτε νέο ούτε κανέναν, να εξηγούμαι. Οι σκληροπυρηνικοί πρέπει να προσέχουν. Όλων των τύπων και θρησκειών. Αυτούς αποκαλώ πρόβατα και το τονίζω! αυτό.
Ας καώ στην κόλαση! Ο άπιστος!
Αχ αυτός ο γιαγβέ! Τα πάντα εν σοφία εποίησε…….
Ξυπνητήρι να βάλουν κάποιοι…….(ντρίν ντρίν) μπα…… είναι νωρίς ακόμα.
(Δεν ειρωνεύομαι, χυμώδη λόγο ποιώ, με δόση πικρίας, αποτέλεσμα των πράξεων κάποιων εκτρωμάτων, τέκνα της λανθασμένης αντίληψής τους για το όλο.
Που ξέρετε, στην ουσία! Ίσος και να συμφωνούμε. Αλά……. στην ουσία όμως.)
Απομακρυνθείτε από τα δόγματα. Κάνουν κακό στην ανθρώπινη φύση.

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums ![]()