- 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
σε λίγο θα σε δούμε και σε βραδινή εκπομπή του τύπου "αυπνίες" με ένα σκουότς ον δε ροκς στο χέρι!
Υ.Γ. μήπως να τον πω 666 αντί Θωθ?...![]()
![]()
Λίλιθ! Ακόμα να πάς για ύπνο;;;;;![]()

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums ![]()
"...Και ο πεμτος αγγελος εσαλπισε,και ειδον οτι επεσεν εις την γην αστηρ εκ του ουρανου,και εδοθη εις
αυτον το κλειδιον του φρεατος της αβυσσου.Και ηνοιξε το φρεαρ της αβυσσου...Εξηλθον ακριδες εις
την γην και εδοθη εις αυτας εξουσια...Και αι μορφαι των ακριδων ησαν ομοιαι με ιππους ητοιμασμενους
εις πολεμον,και επι τας κεφαλας αυτων ησαν ως στεφανοι ομοιοι με χρυσων,και τα προσωπα αυτων
ως προσωπα ανθρωπων... ...Και ειχαν,εφ'εαυτων βασιλεα τον Αγγελον της Αβυσσου,οστις εβραιστι ονομαζεται
Αβαδδων,και εις την ελληνικην εχει ονομα Απολλυων..."
Τελικα ποιος ειναι ο Απολλυων;Eχει καποια σχεση με τον Διαβολο;Επισης αναφερει
τις ακριδες που πολλοι μελετητες πιστευουν οτι ηταν οντα με γιγαντιο αναστημα (Νεφιλιμ) και πολλες
φορες συνανταμε στην Βιβλο μια αλλη ονομασια των ακριδων ως "Ανακιμ".Μαλιστα μας θυμιζει πολυ
τους "Τιτανες" που αναφερει η Ελληνικη Μυθολογια.Μαλιστα καποτε σε μαχη που εγινε οι Τιτανες νικηθηκαν
οταν επιτεθηκαν στο βουνο Ολυμπος και ριχτηκαν τελικα στα βαθη της αβυσσου του Ταρταρου.Τι
συμπτωση!Ισως οι Τιτανες και Ανακιμ ή Νεφιλιμ να ειναι απλως διαφορετικες ονομασιες των ιδιων οντων.
Μαλιστα ο Ιαπετος γιος του Ουρανου και της Γαιας που ηταν ενας απο τους Τιτανες εχει λεξαριθμο οπως
ξερουμε 666.Κατα συμπτωση και αυτος οπως και ο Διαβολος που αναφερει η Βιβλος ριχτηκαν στη "Αβυσσο".
Βεβαια αλλοι μελετητες της
Βιβλου δεν δεχονται οτι οι Νεφιλιμ ηταν Γιγαντια οντα που ηταν απογονοι των υιων
του Θεου(Ελοχιμ) αλλα εκπεσοντες Αγελλοι.Εσεις τι νομιζετε
για ολα αυτα;Μαλιστα πρεπει να προσθεσω οτι στο κεφ.12 στιχοι 7-9 μας λεει ξεκαθαρα ο Ιωαννης οτι
εγινε "πολεμος στον Ουρανο".Ορισμενοι μελετητες πιστευουν οτι ο "πολεμος αυτος" εγινε μεταξυ Νεφιλιμ και
Ελοχιμ.
Τελος θα ηθελα την αποψη σας πανω στο τι ηταν ο Διας/Ζευς και τι
αντιπροσωπευε;Δηλαδη αν ειναι αυτος που "διαβαλει" ή
αυτος που κανει "ζευξη".
Σας δινω και ορισμενους λεξαριθμους:
H Μεγαλη Στοα:H(8)+Μεγαλη(87)+Στοα(571)=666
Μαγωγ=888=Ιησους=888(Πολλα ιερα κειμενα μιλουν για τον τελικο πολεμο Γωγ και Μαγωγ,των δυο τασεων
Γωγ-Δερος,Μαγωγ-Βριλ.Για αυτους που πιστευουν σε υποχθονιους κοσμους ,υπογειους πολιτισμους
αυτο θα τους ενδιαφερει.)
Γωγ(807)+Μαγωγ(888)=1695
Αιωνια Ζωη=1695
Καθαρτηριο=619
Δελφοι=619
Ασκληπιος=619
Τιμωρια=1261
Κολασις=1261
Επισης οπως γνωριζεται τα αριθμογραμματα ισχυουν και στο Λατινικο αλφαβητο το οποιο ειναι
συγγενες με το Ελληνικο.Αλλα αρχιζουν με το 100 και τελειωνουν με το 125.
Δηλαδη Α=100,Β=101,C=103...Ζ=125.Ετσι ας δουμε το λεξαριθμο
της λεξης HITLER=107+108+119+111+104+117=666
exembrote.. prosexe eipame tarnia.... please
quote:
Φίλε Παναγιώτη,...είπα στην αρχή - βλέποντας τι μου απαντάς - να σου απαντήσω και εγώ τόσο για τον τρόπο γραφής σου όσο και για την έννοια αυτών που λες...
Αλλά βλέποντας την συνέχεια κατάλαβα ότι ότι τόσο για την γραφή δεν δείχνεις καμμία διάθεση - αν μη τι άλλο - απάντησης σε εμένα όσο και στον Admin, όσο και στις ερωτήσεις μας απαξιείς να τοποθετηθείς καν διότι απλά "δεν καταλαβαίνουμε". Μπορεί...
Για παράδειγμα εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Προσπάθησα δεν λέω...αλλά μου έβγαλε κάτι σαν να είμαι ηλίθιος...(σωστό και αυτό...)
Αν ποτέ όμως θελήσεις να "φτάσεις" το χαμηλό μου επίπεδο για να μπορέσουμε να συνενοηθούμε έχει καλώς... αν δεν με καταδέχεσαι πάλι...νάσε καλά...
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι για 'σένα...
(...και αυτό γιατί δεν μπορώ να προσεύχομαι ΣΕ εσένα!)Κατάλαβα καλά;
file mou na me sunxwris den einai oti den 8elw na sou apanthsw.
kai se kamia periptwsi den se upoBiBazw,ston nou mou.
an den katalaBes den ef8inome egw.uparxoun armodioi.
emena mou edwsan kai katalaBa oti kapoioi katalaBan.
Prin me purobolisis frastika, krine me apo ta erga mou.
Sas to ksanalew einai ali8es.
ta exw olla sta xeria mou.
auto pou esi les an8rwpos gia mena einai enas titlos,tipote parapano.
8a ftasoume sto Jesu kai akoma 8a psaxneste.
Paidia eimai autos pou parakouontas ton 8eo sas estila ston
8anato,eimai autos pou 8a sas ftasi stin zwh,eimai autos,
pou an xriasti 8a sas ksanastilqw ston 8anato.
H aitia pou timwri8ike to an8rwpino genos se 8anato einai
oti exase ton seBasmo ston eauto tou.
kai se euxaristo pou uparxi enas agnwstos se mena an8rwpos
ki omws proseuxete gia mena.
Zordas Panagiotis.
quote:
Re Panagiwti h zwh mas den einai MATRIX katalabe to.
Giati file mou sikwses ta xeria sou kai eBgales ta matia sou
giati;
re panagioti=titlo apo ta xeria tou 8eou prigkipa eks
ouranou,kai oxi euteles san tous dikous sas.
Jesus=titlo Basilews apo ta xeria tou 8eou,kai oxi
euteles san tous dikous sas.
ptuxia; min pwtas!!
file mou h zwh sou edw katw den einai matrix,
einai kolasi,apo merikous,siniditipoiiseto.
kai epitelous 8elete; H den 8elete; 8eo!
sas to ipa ta exw olla sta xeria mou,
skepsou omws katalabeto, 8eos kanonikos,pou den pe8enis,
den arwstenis,den pinas,den uparxi on na se prosbali,alla
kai timwria.
den ftai egw gia to twra monoi sas ta kanete,
file mou ti pernaw egw to kserw.Paidia lew ali8ia fwnaza,
kai sto finale finale exw stoixia.
kai katse na ma8is ti ginete edw katw kai meta,
re panagioti.
akou kai kati allo paradigma, me purobolisan sto kefali
kai egina ftera kai poupoula sta matia sou,
den alazi tipote.o ka8enas 8a timwri8i me auta,
pou exei diapraksi kai oti allo diaprati.
sumperasma:den uparxi kanena problima kai monoi sas trwte
ta moutra sas.
Zordas Panagiotis.
quote:
γιατι πεθαινει κοσμος λογω μη εγκαιρης μεταφορας...
Πέρισυ χάθηκαν δύο "συνάδελφοι" σπηλαλόγοι, σε δύο διαφορετικά ατυχήματα και σε διαφορετική χρονική στιγμή, γιατί δεν ήρθε το ελικόπτερο.
Δούλευαν τον κόσμο, του στύλ ξέρετε, δεν πετάει γιατί είναι νύχτα (τρείς το απόγευμα) ή τα άλλα ανευθυνοανεύθυνα που έχουμε συνηθήσει από κάποιους διορισμένους καταναλωτές δημόσιων πόρων.
Ξυπνήστε και βαράτε τους, όποτε σαν αναγκάζουν. Κάποια μέρα η ανικανότητα θα εκλείψει. Είναι ο νόμος του Δαρβίνου...
quote:
Πέρισυ χάθηκαν δύο "συνάδελφοι" σπηλαλόγοι, σε δύο διαφορετικά ατυχήματα και σε διαφορετική χρονική στιγμή, γιατί δεν ήρθε το ελικόπτερο.
Hi vrill.
Σπηλαιολόγοι λοιπόν.
Ποιός να φταίει αραγε που δεν πήγε το ελικόπτερο?
Οι σπηλαιολόγοι?
Το ελικόπτερο?
Ο καιρός?
Το σύστημα? ή εμείς??![]()
quote:
Σπηλαιολόγοι λοιπόν.
Ποιός να φταίει αραγε που δεν πήγε το ελικόπτερο?
Οι σπηλαιολόγοι?
Το ελικόπτερο?
Ο καιρός?
Το σύστημα? ή εμείς??
Δεν ξέρω τι θέλεις να πείς. Μπορείς να το διευκρινήσεις ?
Πάντως, και στις δύο περιπτώσεις δεν ήρθε η βοήθεια όταν χρειαζόταν. Και επειδή έιναι δύσβατες οι περιοχές, ναι, η βοήθεια είναι το ελικόπτερο. Είναι το μεταφορικό μέσο, που διακομίζει βαριά τραυματισμένους στο νοσκομείο "έγκαιρα"...
καποτε ειχα κανει μια ασφαλεια στην ιντεραμερικαν για εξτρα προστασια στα παιδια μου.
περιελαμβανε και μια επιπλεον συνδρομη για "αμεση μεταφορα" με το ελικοπτερο της εταιριας.
την διεκοψα οταν φιλος μου εχασε τον 13χρονο γιο του επειδη δεν ηρθε εγκαιρα οχι μονο το κρατικο, αλλά ουτε το φακινγκ ελικοπτερο της εταιριας για να τον παραλαβει απο την Σαντορινη...
θελετε και μια προσφατη προσωπικη εμπειρια?
παω να παραδωσω μια ανθοδεσμη στο Σισμανογλειο και περιμενω εξω απο την εισοδο του την συντροφο μου να επιστρεψει απο την παραδοση.
βλεπω στα 20 μετρα απεναντι να τρεχει μια γυναικα αναστατωμενη προς την πυλη και να επιστρεφει ξανα εκει που βρισκοταν - τα παρκαρισμενα αυτοκινητα μου εκρυβαν το αιτιο της αναστατωσης.
μετα απο κανα πενταλεπτο η γυναικα ξανατρεχει προς την πυλη και επιστρεφει παλι κοιτωντας με αγωνια προς το εσωτερικο της εισοδου.
δεν αντεξα και ρωτησα τι συμβαινει - μου ειπε οτι καποιος ειχε μελανιασει και επεσε ξερος και οτι ειδοποιησαν 2 φορες τους φυλακες της πυλης.
φυσικα τα πηρα αυτοματως στο κρανιο και ετρεξα στους φυλακες
- καποιος πεθαινει τους λεω
- ναι ειδοποιησαμε μου λεει ο μεγαλυτερος, απαθης
- ξαναειδοποιηστε του λεω, τι περιμενετε να πεθανει?
- και ποιος εισαι εσυ ρε? μου απαντα εις απταιστον νεοελληνικην
- αυτος που θα καλεσει τωρα τα καναλια και θαρθει μαρτυρας στην δίκη σου για αμελεια μαλακα, του απαντω ευγενεστατα με ματι να γυαλιζει
ε, επεσε ενας πανικος μολις ακουσαν καναλια και ξαναειδοποιουν λεγοντας "τρεξτε αμεσως" αυτη τη φορα.
στο λεπτο εφτασαν οι τραυματιοφορεις και πηραν τον ανθρωπακο - την ωρα που εμπαιναν στο νοσοκομειο τους ρωταω, ζει?
ναι, ναι, μου απανταει χλωμος και τρεχοντας ο νοσοκομος.
αυτα τα ωραια στην πατριδα μας...
ενα "μικρο θαυμα" θα μας σωσει, οπως αυτο με την διαδοση του αγιου φωτος... ![]()

quote:
Δεν ξέρω τι θέλεις να πείς. Μπορείς να το διευκρινήσεις ?
Τι να διευκρινήσω. Η ερώτηση μου είναι σαφέστατη. Ερωτώ ποιός φταίει??
quote:quote:
Δεν ξέρω τι θέλεις να πείς. Μπορείς να το διευκρινήσεις ?Τι να διευκρινήσω. Η ερώτηση μου είναι σαφέστατη. Ερωτώ ποιός φταίει??
Εμείς φταίμε, τους ψηφίζουμε και που τους ταϊζουμε που μας ταϊζουν κουτόχορτο και μας ποτίζουν βλακόζουμο.
Εχω λέει γνωστό τον τάδε.
Και ? Ισχύουν άλλοι νόμοι για σένα ?
Ελλαδιστάν.
όσο για το θέμα του τόπικ πέρασε όντως και ούτε ακούμπησε, εγώ τουλάχιστον δεν το άκουσα πουθενά. Από το τόπικ αυτό το έμαθα.
Κάτι τέτοια θέματα τα θάβουν. Δεν μπορώ να πω όμως. Δεν έχω παραπονο. Πρώτο θέμα η Βανδή και η Βίσση.
ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ jonniebegood
quote:
δεν αντεξα και ρωτησα τι συμβαινει - μου ειπε οτι καποιος ειχε μελανιασει και επεσε ξερος και οτι ειδοποιησαν 2 φορες τους φυλακες της πυλης.φυσικα τα πηρα αυτοματως στο κρανιο και ετρεξα στους φυλακες
- καποιος πεθαινει τους λεω
- ναι ειδοποιησαμε μου λεει ο μεγαλυτερος, απαθης
- ξαναειδοποιηστε του λεω, τι περιμενετε να πεθανει?
- και ποιος εισαι εσυ ρε? μου απαντα εις απταιστον νεοελληνικην
- αυτος που θα καλεσει τωρα τα καναλια και θαρθει μαρτυρας στην δίκη σου για αμελεια μαλακα, του απαντω ευγενεστατα με ματι να γυαλιζει
ε, επεσε ενας πανικος μολις ακουσαν καναλια και ξαναειδοποιουν λεγοντας "τρεξτε αμεσως" αυτη τη φορα.στο λεπτο εφτασαν οι τραυματιοφορεις και πηραν τον ανθρωπακο - την ωρα που εμπαιναν στο νοσοκομειο τους ρωταω, ζει?
ναι, ναι, μου απανταει χλωμος και τρεχοντας ο νοσοκομος.
αυτα τα ωραια στην πατριδα μας...
ΔΟΥΛΕΥΕ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ
Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ another star ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..
quote:
Κάτι τέτοια θέματα τα θάβουν. Δεν μπορώ να πω όμως. Δεν έχω παραπονο. Πρώτο θέμα η Βανδή και η Βίσση.
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ...
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?????
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΘΗΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ (ΠΛΗΡΗ !!!!!) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΝΗΣΙ ???????
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕΑΛΙΤΙ ΣΟΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ??????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Εμείς φταίμε, τους ψηφίζουμε και που τους ταϊζουμε που μας ταϊζουν κουτόχορτο και μας ποτίζουν βλακόζουμο.
Ακριβώς. Είναι η σωστή απάντηση![]()
Ξέρεις vrill .. μπορεί να το λές για αστείο.. αλλά εγώ νομίζω οτι πράγματι κάτι μας ποτίζουν.
Τώρα δεν ξέρω που μας το βάζουν.. στο νερό.. στο κρασί .. στην coca cola .. αλλοιώς δεν δεν μπορεί να εξηγηθεί τέτοια μπουταλοσύνη....
Αντί να κατέβουμε στους δρόμους και να τους πλακώσουμε στις μάπες αρκούμαστε στα δάνεια που μας έχουν μπουρμώσει και κλεισμένοι πίσω απο τα φιμέ παράθυρα του καινούργιου μας τουτού.. εθελοτυφλούμε στις αλλαζονικές τεχνοκρατικές τους ενέργειες.