- 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Κάτι τέτοια θέματα τα θάβουν. Δεν μπορώ να πω όμως. Δεν έχω παραπονο. Πρώτο θέμα η Βανδή και η Βίσση.
Το πρώτο και σοβαρότερο θέμα είναι η χωματερή.
Ερώτηση...
Ποιός Ελληνας πολίτης ασχολείται με αυτό το θέμα.
Κανείς...![]()
Ολοι ομως θέλουν να μην έχουν σκουπίδια στην πόρτα τους.
Ολοι θέλουν να μην βλέπουν χωματερή.
Η χωματερή των Ανω Λιοσίων εχει γίνει ίσα με την Πάρνηθα και απειλεί να καταστρέψει το υπέδαφος ολου του νομού και τα φορτηγά με την λυματολάσπη πηγαίνουν με φορτηγίδες στην Ιορδανία..
Οποιον ρωτήσεις..
Αυτοί φταίνε.. ![]()
Ποιοί αυτοί...?? ![]()
Οι αρμόδιοι...![]()
Και οι αρμόδιοι ψάχνουν στο Βαρνάβα.. στο Σχοινιά...και αφού κάνουν το γύρο της Αττικής ξανά στα Λιόσια...
Δίδαγμα..
Πρέπει ο κάθε πολίτης να σταματήσει να πίνει αυτό που πίνει.
Να καταλάβει οτι δεν είναι δεσμώτης του διαμερίσματός του και οτι εκτός απο το διαμέρισμα του εχει και αυτός ευθύνη για οτι γίνεται και εκτός του διαμερίσματος του.
Να παρακολουθεί τα γεγονότα και να λαμβάνει μέρος σθεναρώς στα καθημερινά προβλήματα.
Να εκμεταλευτεί τα τριήμερα και τα Σαββατοκύριακα και να οργανωθεί να πάει να καθαρίσει καμμία πλατεία μιας και οι εργαζόμενοι στο δήμο εχουν ξεσκιστεί να καθαρίζουν .. οταν δεν λουφάρουν
Αρε μεγάλε νεοέλληνα.. δεν χόρτασες το Πάσχα ετοιμάζεσαι για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς..
Φευγάτοι ολοι...
Στην Εθνική Οδό στα φανάρια της Κηφισσιάς περιμένει ο αφέτης δώσει την εκίνηση της μεγάλης φυγής...
Και ρωτάω γ#$@##μου ποιός φταίει....![]()
quote:
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΘΗΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ (ΠΛΗΡΗ !!!!!) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΝΗΣΙ ???????
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕΑΛΙΤΙ ΣΟΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ??????
Όχι μόνο τα παρακολουθούμε βρούμε δέν βρούμε ευκαιρία αλλά προσπαθούμε να κάνουμε και διαγωνισμό γνώσεων απο πάνω.
Ποιός είναι ο περισσότερο ενημερωμένος?![]()
Με συγχωρείς που δεν ανέφερα και την Μαστροκώστα και άλλα σημαντικά πρόσωπα επιπέδου.
Εμ βρε avatargr προτιμώ να βλέπω αν χώρισε η Θεοδωρίδου με τον άντρα της από το να ακούω τέτοια πράγματα, πληγώνομαι, θυμώνω, γιατί έχουμε καταντήσει ζώα για το χρήμα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι γύρω μας.
Βέβαια με την αποστασιοποίηση δεν γίνεται και τίποτα, αλλά αυτοί ότι και να γίνει έχουν τον Θεό τους, το χρήμα.
Καλά κάνω και δεν ψηφίζω. Κάνω τη μούτζα μου επάνω και τους την χαρίζω. Επίσης μία φορά ψήφισα και garfield. Τον έκανα πολύ ωραίο.
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ?
(αν θελω εγω να μιλησω πολιτισμενα με εναν θα παω και θα τον σαπισω στο ξυλο πρωτα?)
ε, αν σκωτωσουν και ακομα λιγους τι θα γινει.
Οι πολιτισμοενοι ανθρωποι σημερα προσπαθουν να φανε ο ενας τον αλλον.
αυτος ειναι ο πολιτισμος ο καθενας για τον εαυτο του να απαξει οτι μπορει.
Δεν υπαρχει ανθρωπια , το χρημα ειναι ο σημερα ο βασιλιας και αυτον ακουνε ολοι.
Edited by - FindTheLife on 27/04/2006 23:58:09
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ another star ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ... ![]()
ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΖΩΗΣ...
Α-ΠΟΛΙΤΙΚΗ Α-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ)..
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (10-12 ΠΕΡΙΠΟΥ) ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ (ΜΠΡΕΛΟΚ,ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ,ΑΡΩΜΑΤΑ) ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Η ΑΓΟΡΑ ΑΚΡΙΒΩΝ ΕΙΔΩΝ (ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ) ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΚΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΟΙ.
ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ).
ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΒΕΒΑΙΑ...
ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
nk
Απεστάλη: 22/04/2006, στο τοπικ για τον Ραϊχ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7244
"Ο πολιτισμός θα αρχίσει την ημέρα που η ευημερία των νεογέννητων θα αποτελέσει τη σημαντικότερη προτεραιότητα των ανθρώπων"
Β.Ράιχ