- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:Κάτσε, κάτσε ... περίμενε, περίμενε, αυτό το λες τώρα. Και συμφωνώ, έτσι ; δεν λέω όχι. Αλλά το λες τώρα, δηλ. σ' αυτήν την ηλικία που είσαι, με το μυαλό που έχεις τώρα. Αν ήσουν όμως πιτσιρικάς ; Αν ήσουν π.χ. λίγο αλητάκος, λίγο τυχοδιώκτης, λίγο ερωτιάρης, χωρίς υποχρεώσεις (μόνο εσύ και το πουλί σου) μια χαρά θα σου καθότανε να πας μια βολτίτσα μέχρι την Πάτρα π.χ. Δεν χρειάζεται δηλ. να είσαι λούζερ ή προβληματικός τύπος. Accommodation τζαμπαντάν, καλοκαιράκι, περιπετειούλα, γκομενίτσα λίγο ψωνισμένη με τον εσωτερισμό, σεξάκι ταντρικό κι έτσι ... με κόλπα μυστήρια στο κρεβάτι, why not μεγάλε μου ? Αν είσαι δηλ. σε τέτοια φάση που λέω, εγώ δεν το κόβω κακό αυτό. Μια χαρά το κόβω.
Αρκεί μόνο να βρεις το κατάλληλο "θύμα". Μην πέσεις δηλ. και σε καμιά εντελώς φεύγα και βρεις και το μπελά σου.
Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό και σε καμία περίπτωση δεν εντάσσεται σε αυτά που ανέφερα. Γνώρισες (μάλλον εσύ) μια γκόμενα μέσω του φόρουμ και έφυγες για Πάτρα για να την βρεις. Στα τυφλά; Μαγκιά!. Κι εγώ στα 25 μου έχω φύγει από Χανιά, πλοίο Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη και μετά Χαλκιδική. Σχεδόν άυπνος 24 ώρες, πάνω σε κάθισμα πλοίου και σε σέλα μηχανής. Απο μια γνωριμία μέσω ραδιοσταθμού. ΟΚ, καλά περάσαμε, οσο κράτησε.
Ερώτηση κρίσης: χρησιμοποίησες "κόλπα ζόρικα που κάνουν στις Ινδίες για να τη ρίξεις;" ή πήγες στο στιλ "είμαι ότι δείχνω κι αμα σου αρέσω; Γιατί τότε δεν έπαιζαν και κινητά και selfies θυμαμαι. Ότι πεις από το τηλέφωνο και εσύ άντε πες πως ήσουν άντρας με μπέσα. Εκείνη... παίζει και το "last year!", παίζει και το "η χοντρή του Θησαυρού".
quote:
Ένας πραγματικά επικίνδυνος άνθρωπος δεν μπορεί να βρεθεί σε ένα φόρουμ. Κατ' αρχήν αν είναι πραγματικά επικίνδυνος, η διαχείριση δεν θα τον αφήσει, θα τον διαγράψει αμέσως. Όσο κι αν κρυφτεί, για όσο χρονικό διάστημα κι αν το παίζει άγιος, κάποια στιγμή, με κάποιον τρόπο, θα εκδηλώσει αυτήν την επικινδυνότητά του και θα γίνει αντιληπτός είτε από τους υπεύθυνους του φόρουμ, είτε από κάποια άλλα μέλη του φόρουμ. Νομίζω, είμαστε λίγο υπερβολικοί με το όλο θέμα, εδώ, στο συγκεκριμένο φόρουμ, θέμα το οποίο ασφαλώς παίρνει άλλες διαστάσεις όταν αρχίσουν οι δια ζώσης επαφές.
Ναι, όπως καλή ώρα εδώ που λένε. Στο φόρουμ "όλοι οι καλοί χωράνε", όπως δούλευε μέχρι πρότινος. Καλός ήσουν τουλάχιστον μέχρι να αρχίσεις να ψάχνεις κοπέλες να αναπαραστήσετε τα Καβείρια (ανθρωποθυσίες) σε κανένα βουνό. Τότε κάτι μπορεί να τρέχει ...
quote:
Υπάρχουν νομίζω αλλά μόνο στην αρχή του θέματος. Στην 1η σελίδα, στα πρώτα 4 ή 5 posts του, περιγράφει μια, ας πούμε, βιωματική εμπειρία. Είναι εκεί που αναφέρεται στο α' ενικό πρόσωπο και περιγράφει πώς παίζει ρακέτες με τον γιο του. Μετά, στις υπόλοιπες σελίδες ... άσ' το.
Ας πούμε ναι. Τώρα με αυτό το συμπέρασμα που έβγαλε, εξ αρχής φάνηκε που πάει το πράγμα. Που δεν πάει μάλλον.
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Edited by - Heretic on 10/06/2019 16:55:09
quote:
Εσεις ουτε λιγο ουτε πολυ πατε να με κανετε ισια και ομοιο με τον νταβελη
Κανένα Νταβέλη. Αντιθέτως, αυτό που κάνεις ΕΣΥ, το έχω κάνει κι ΕΓΩ και πολλοί ΑΛΛΟΙ εδώ μέσα. Κάποιοι από εμάς το συνειδητοποιήσαμε και το περιορίσαμε, αν μη, το κόψαμε. Εσύ το συνεχίζεις και μάλιστα σε κάθε απόπειρα να σου πούμε πέντε πράγματα, μήπως και το καταλάβεις, καταλήγει σε καυγά με μπινελίκια. Γιατι νομίζεις ότι άλλη δουλειά δεν έχουμε παρά να σου την πέφτουμε.
Βέβαια εσύ περίμενες ακροατήριο κάτι σε ... Μυθήρα, να ευλογάτε τις τρίχες σας παρέα. Δυστυχώς εκείνη βρίσκεται ... στην Καραϊβική (κάτι έμαθα πως έγινε ιέρεια βουντού), οπότε θα αναγκαστείς να τα λες μαζί μας, έστω να τα ακούς από εμάς
![]()
quote:
Γνώρισες (μάλλον εσύ) μια γκόμενα μέσω του φόρουμ και έφυγες για Πάτρα για να την βρεις. Στα τυφλά; Μαγκιά!
Όχι, υποθετικά μιλούσα. ![]()
quote:
Ναι, όπως καλή ώρα εδώ που λένε. Στο φόρουμ "όλοι οι καλοί χωράνε", όπως δούλευε μέχρι πρότινος. Καλός ήσουν τουλάχιστον μέχρι να αρχίσεις να ψάχνεις κοπέλες να αναπαραστήσετε τα Καβείρια (ανθρωποθυσίες) σε κανένα βουνό. Τότε κάτι μπορεί να τρέχει ...
Έλα ρε ... μην είσαι υπερβολικός.
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
quote:
Αντιθέτως, αυτό που κάνεις ΕΣΥ, το έχω κάνει κι ΕΓΩ
Οχι παληκαρε
Δεν ξερω για αλλους ,αλλα εσυ δεν μπορεις να κανεις αυτο που κανω εγω
Αν μπορουσες να το κανεις....... η εστω αν μπορουσες να υποπτευθεις τι κανω ........τοτε και η αντιμετωπιση σου απεναντι σε αυτο.... θα ηταν διαφορετικη
Πρωτιστως θα μπορουσες να αποτισεις σεβασμο οχι μονο στην ερευνα,....αλλα ακομη και σε αυτην την ιδιοτητα καποιου να μπορει να σκεφτει και να δρασει εξω απο το τρυπακι που μας εχουν βαλει....οι οποιοι
Για να κανει κανεις αυτο που κανω εγω θα πρεπει πρωτιστως να μην ειναι ικανοποιημενος απο αυτο που του εχει δοθει απο κατεστημενες κουλτουρες και δευτερο θα πρεπει να εχει παρει την τυχη της δουλειας του στα δικα του χερια
Εσυ λεγοντας εσωτερισμο ενοεις καποιοα πολυ στενα ορια για την ενοια αυτη
Συνηθως σκεπτεσθαι σαν εσωτερισμο αυτα που το συστημα εχει αφησει να μαθετε
Και να σου πω και κατι ακομα.......
Καθολου δεν με νοιαζει πλεον αν γραφεις η δεν γραφεις σε θεματα που εχω ανοιξειι η θα ανοιξω ....αν και το βλεπω δυσκολο να κανω κατι τετοιο ξανα
Το μονο που καταφερνεις ειναι να επειδεικνυεις ενα ηθος οχι και τοσο ευ......
quote:Έλα ρε ... μην είσαι υπερβολικός.
Καθόλου. Γνωστό και μη εξαιρετέο trol, που ευτυχώς εκδιώχθηκε οριστικά.
quote:
Οχι παληκαρεΔεν ξερω για αλλους ,αλλα εσυ δεν μπορεις να κανεις αυτο που κανω εγω
Στη μικρόνοια που κουβαλάς ΕΣΥ, δεν σε φτάνει κανένας άσχετε φανφαρώνε. Που δεν νοάς μία από αυτά που σου γράφω. Δεν περίμενα και κάτι παραπάνω φυσικά. Τις έρευνές σου, του κ... τα 9μερα τις ξέρω. Μόνο να δει κανείς ΤΙ γράφεις και ΠΩΣ γράφεις εδώ μέσα από το 13 μέχρι σήμερα, μια κατηφόρα 45 μοίρες είσαι. Απ' την πολύ "έρευνα" όλα αυτά φαντάζομαι. Από θράσος όμως και παπάντζα στα κόκκινα μονίμως. Θα πέφτει η φάπα σύννεφο λοιπόν, μέχρι να μάθεις από έρευνα. Οπότε... ξάσου!
Και αν δεν το κατάλαβες, αυτό Χατζηχρήστο μου είναι το χόμπι μου. Δεν έχω μάνα μου κάτι καλύτερο να κάνω, αργόσχολος είμαι, χειρότερος κι από σένα να καταλάβεις. Και φυσικά σε ζηλεύω βρε κουτό. Τέτοιον έξυπνο και ομορφάντρα... το όνειρο μου ήταν να γίνω σαν κι εσένα. Ατύχησα όμως.
Άιντε τώρα... νάνι και από αύριο η συνέχεια. Της φάπας!
Edited by - Heretic on 11/06/2019 00:45:16
quote:
Συμφωνώ, αλλά μόνο αυτό ; Δηλ. μόνο μια προτροπή γενικής φύσεως και αυτοσχεδιασμού (που, στην τελική, δεν λέει και απολύτως τίποτε σε έναν αδαή αναγνώστη) ; Τςςς ... τίποτε δεν είναι αυτό, πταίσμα! Αν ήμουν δικαστής, η απόφασή μου γι' αυτόν θα ήταν αθωωτική.Φίλε Peronosporos, έχεις επισκεφθεί καθόλου την ενότητα - ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ - του φόρουμ, να διαβάσεις ΤΙ γράφεται εκεί ; Θες να σου φέρω ένα παράδειγμα να καραφλιάσεις εντελώς ;;; Ξέρεις τι είδους προτροπές και συμβουλές δίνονται εκεί ;;; Μπροστά σ' αυτές, οι προτροπές του xristosxatz είναι ... απλές οδοντόπαστες.
Δεκτό αλλά εγώ δεν βλέπω τα πράγματα υπό το πρίσμα του μέσου αναγνώστη, οπότε αντιδρώ και διαφορετικά.
Ζήκο
quote:Αυτά που γράφεις είναι παραπλανητικά και καθυστερούν την ανάπτυξη όσων σε ακολουθούν. Η προτροπή για αυτοσχεδιασμό είναι εξαιρετικά επικίνδυνη αλλα έχεις περιορισμένες γνώσεις στο αντικείμενο και δεν μπορείς να το καταλάβεις.
Βρειτε μου που προετρεψα καποιον σε επικυνδυνα μονοπατια
Η εστω καθυστερησα την πορεια του την πνευματικη
quote:Εδώ είναι και η ουσία κυρίες και κύριοι, ο Ζήκος δεν είχε αποτέλεσμα... γιατί άραγε;
Καποια στιγμη βαρεθηκα να μην εχω ουσιαστικα αποτελεσματα
Θα σου λύσω την απορία εγώ, δύο τινά συμβαίνουν, είτε δεν είσαι έτοιμος, είτε δεν είναι σωστό το σύστημα που ακολουθείς.
quote:
Αποφασισα λοιπον να εκμεταλευτω μια ορμη που με διεπε εκεινο τον καιρο να γραγω μηπως και γινει κατι διαφορετικο
Α δηλαδή περίμενες χωρίς να αλλάξεις καμία παράμετρο να αλλάξουν τα αποτελέσματα του πειράματος;; Ενδιαφέρον! Για πες και άλλα!
quote:
Καποια στιγμη ανακαλυψα οτι δεν ειχα ουτε καν πλησιασει την ενοια της αυτοπαρατηρηησης
Με λίγα λόγια δεν είχες προχωρήσει καν στην προπαίδεια του εσωτερισμού.
quote:
Αυτοι που απλα ακολουθουν πεπατημενες δεν πανε ποθες που λεν και στο χωριο μουΕχοτν χασει την δυναμη που δινει το κινητρο και η θεληση να βρεθουν πραγματα και να απαντηθουν ερωτησεις
Και ύστερα απορούμε για το αν ο Ζήκος κάνει ζημιά στην εσωτερική αναζήτηση ή όχι....
Ρε φίλε kangaroo για το παραπάνω τι πρέπει να σχολιάσω;;;;;
Αυτοί που ακολουθούν ένα σύστημα εγκαθιδρυμένο για χρόνια που έχουν εκπαιδεύσει χιλιάδες δεν ξέρουν που πάνε ενώ ο Ζήκος χωρίς καθοδήγηση ξέρει;;;;;
Ο αποκρυφισμός σηκώνει τα χέρια ψηλά με αυτά που γράφονται εδώ μέσα!
Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ συγκεκριμένος, μια απάντηση του στυλ "διαλογίζομαι 1 ώρα τη μέρα" μου αρκεί.
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
quote:quote:
Συγκεκριμένα η προτροπή του να ακολουθήσουμε μόνοι τον δρόμο μας και να αυτοσχεδιάζουμε είναι επικίνδυνη. Μακάρι να γινόταν έτσι. Δυστυχώς η καθοδήγηση στα πρώτα βήματα είναι απαραίτητη.Συμφωνώ σε αυτό, μόνο που δεν θα έλεγα δυστυχώς. Ευτυχώς μάλλον, θα πεις μόνο αν έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που αφιλοκερδώς θα σε βοηθήσει. Πρέπει πρώτα να παρατηρήσεις αυτόν τον άνθρωπο. Αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, ίσως είναι το ένστικτό σου, ίσως και όχι. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν ακολουθούμε τις συμβουλές αγνώστων και "μεθόδων" που ψαρέψαμε στο ίντερνετ. Για το κάθε γνωστό σύστημα, ψάξε λίγο να δει τα αποτελέσματά του. Παρατήρησες τους ανθρώπους που το ακολουθούν; Υπάρχει "θολούρα"; Σου αρέσει αυτό;
Το δυστυχώς πάει στο ότι έχει πολλούς απατεώνες και οι καλοί δάσκαλοι είναι και ακριβοί. Οι συμβουλες που δίνεις για να διαλέξει κάποιος δάσκαλο, είναι καλές.
Έτυχε να δω εν δράσει σε άλλο φόρουμ ένα αερολόγο όπως τον παραπάνω μόνο που ήταν πιο δομημένος στην αλλοπαρμένη κοσμοθεωρία του. Φυσικά δεν ήταν μύστης αλλά πίστευε σε ένα κολλάζ απο πεποιθήσεις που διάβασε δεξια και αριστερά.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το έκανε για να ρίχνει γκόμενες.Εκτός του γελοίου της υπόθεσης, υπάρχει ένα εμφανές πρόβλημα. Δεν θα εμπιστευόμουν έναν άνθρωπο, όταν κατέφευγε σε τέτοια κολπάκια για να "ρίχνει γκόμενες". Αν οι γκόμενες δεν μπορούν να πέσουν με τα κλασικά που διαθέτεις, τότε συμβαίνουν τα εξής: ή είσαι κάποιος βαθιά προβληματικός τύπος και το ένστικτο της μέσης γυναίκας το αντιλαμβάνεται, γι' αυτό δεν σου κάθεται, ή είσαι λούζερ (για διάφορους λόγους), κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν να είσαι λούζερ και στα πνευματικά ή είσαι ένα είδος χειραγωγού, που τεστάρει τις δυνάμεις του σε θύματα.
Ένας τύπος δηλαδή που δεν έχει θέματα "εύρεσης" αλλά χρησιμοποιεί κι άλλες μεθόδους για να γράφει σκορ . Αυτοί είναι οι πραγματικά επικίνδυνοι, γιατί είναι πολύ αποτελεσματικοί, όταν ασχολούνται σοβαρά. Δεν θα πάω μακριά, αποδείχτηκε ότι άτομο στην παρέα μου, ο οποίος δήλωνε μάλιστα ότι δεν πίστευε σε τίποτε, είχε ολόκληρο οπλοστάσιο από τέτοια "κόλπα" στη διάθεση του. Μάνο κάποια ακριβά σεμινάρια σε NLP θα αναφέρω, για όσους καταλάβουν.
Σε πληροφορώ ότι υπάρχει αντίκτυπο στο κάρμα αυτού που καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους. Αν δεν πιστεύεις στο κάρμα, ο Μπάρντον το αναφέρει σαν "θεία πρόνοια". Πάλι μέσα είμαστε.
Γεγονός είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες γοητεύονται απο το μυστήριο που αιωρείται γύρω απο τον εσωτερισμό και τις διδασκαλίες του. Κάποιο χαρακτηριστικό του γυναικείο ψυχισμού εικάζω ότι πρέπει να είναι.
Η αλήθεια είναι οτι εμένα έτυχε στο παρελθόν να μου στείλουν μυνήματα (όχι πολλά) για να με ρωτήσουν πράγματα αλλά ουδέποτε εκμεταλλεύτηκα το γεγονός για κάτι άλλο. Απάντησα ότι ήξερα επι του θέματος και άφησα την συζήτηση σιγά σιγά να τερματιστεί φυσιολογικά.Υπάρχει κάτι το επικίνδυνο με τον κόσμο που γνωρίζεις στα φόρουμ. Κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου και νομίζει πως μπορεί πρακτικά να κάνει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε. Έτσι, οι δήθεν απελπισμένοι/ες που ξαμολιούνται για βοήθεια, μπορεί να είναι κάποιοι ψυχοπαθείς με απίστευτη κακοήθεια, που περιμένουν να βρουν ένα θύμα που θα τους συμβουλέψει καλόπιστα πέντε πράγματα, για να ξεσπάσουν επάνω του. Έχει συμβεί σε μένα και σε άλλους παλιότερα, έχω μάθει να τους αναγνωρίζω με τα χρόνια. Φυσικά αυτοί που θα γνωρίσεις στο δια ζώσης μπορεί να είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι, μιας και έχουν περισσότερο θράσος.
Πάντα βλέπω με καχυποψία κάθε ιστορία που διαβάζω αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με το να απαντώ σε ερωτήματα μέσω διαδικτύου. Για αυτό ποτέ δεν δινω προσωπικά στοιχεία.
Επειδή δεν κάνω τον δάσκαλο δεν είχα ποτέ προβλήματα εκτός της διαδικτυακής ζωής.
Αυτο εμενα μου θυμιζει ατομικα οπλα και οχι κοσμοσφαιρες.Ασχετα αμα μπορουν να κανουν απο μονες τους πολυ ζημια.
ΑΑΑ!!
Το πανε γυρευοντας οι "γειτονες" μας...
Και κατι αλλο...
Εδω περα δεν ειμαστε για να κατακρινουμε τον εναν η τον αλλο η για το αν πιστευει στο Θεο η οχι.Ειμαστε εδω για να συζηταμε περι προφητειων.Οσοι δεν πιστευουν σε αυτες δεν θα θιγουν οσους πιστευουν.Αν δεν τους αρεσει αυτο ας παρουν το μπουλο οκ?
Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 31/07/2005 01:09:48
• Αποκάλυψη Ιωάννη
• φωτισμένων Γερόντων από το Άγιο Όρος,
• Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
• Άγιος Ανδρέας
• Τραχώνι Λεμεσού (υπό αμφισβήτηση για αρκετούς)
Σημαντικό είναι να ξεκαθαριστεί αν οι προφητείες εκπληρώνονται από τις πράξεις των ανθρώπων και τίποτα δεν θεωρείται προδιαγεγραμμένο. Άρα αυτό που λέει ο λαός «έρχονται τα γραμμένα» πρέπει να θεωρηθεί λάθος; Αλλά πάλι όταν όλα γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι εμείς που τα παρατηρούμε σαν απλοί και ανίκανοι θεατές να έχουμε την εντύπωση ότι τα νήματα κινούνται με μοναδικό σκοπό την δεδομένη εκπλήρωση των προφητειών; Τί θέλω να πω... Οι πόλεμοι, η τρομοκρατία και ο τρόπος ζωής που επιβάλλει, οι έντονες κλιματολογικές αλλαγές, οι φυσικές καταστροφές (σεισμοί, πλημμύρες, ξηρασίες, φωτιές), η εξάντληση των φυσικών πόρων, η γνώση για το σύμπαν* είναι σενάρια που το καθένα από μόνο του μπορεί να επαληθεύσει όλες τις προφητείες.
Όμως υπάρχουν κάποια σημεία των προφητειών τα οποία ξεφεύγουν από γνωστές συμβατικές καταστροφές. Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι λανσάρεται μια γνώση η οποία ήταν άγνωστη στον απλό Ελληνορθόδοξο πολίτη (εννοώ κάποιον που μορφώθηκε με την δημόσια ελληνική παιδεία). Αυτή η γνώση πλασάρεται με όλα τα μέσα (τηλεόραση, σινεμά, βιβλία, επίσημες ανακοινώσεις επιστημονικών κοινοτήτων) και μάλιστα με ένα τρόπο σεναριολογικό.
Σαν να δίνεται η εντύπωση ότι μας προετοιμάζουν για κάποια από τα μελλούμενα. Ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ είναι και τα ρυπαρά γένη. Εδάφιο της Παλαιάς Διαθήκης αφήνει την υπόνοια ότι κάτι διαφορετικό από τον άνθρωπο αγάπησε τις θυγατέρες των ανθρώπων. Τα αρχαία κείμενα κάνουν αναφορές για αυτά τα όντα, τα οποία η δημόσια ελληνική παιδεία μας έμαθε να τα λέμε μυθολογικά. Δέχονται οι αρχαίοι συγγραφείς την ύπαρξη όντων που ζουν κάτω από τη Γη και τα ονομάζουν υποχθόνια. Όλα αυτά τα διατήρησε ο λαός με τους θρύλους και τις παραδόσεις (καλικάντζαροι, δαιμόνια κ.α). Μάθαμε ότι ακόμα και η εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν έργο θεάρεστο γιατί βοήθησε στο να κλείσουν οι πύλες δίοδοι για τα ρυπαρά αυτά γένη που πίκραιναν το ανθρώπινο γένος. Και τώρα πως να μη συνδέσουμε όλα αυτά με το φρέαρ της αβύσσου που θα ανοίξει ο άγγελος Κυρίου, όπως μας λέει η Αποκάλυψη. Από το πηγάδι αυτό θα ανεβεί καπνός και όντα που θα μοιάζουν με ακρίδες για να βασανίσουν τους ανθρώπους. Με απλά λόγια δεχόμαστε τη θεωρία της Κούφιας Γης; Φυσικά πολλοί θα θεωρήσουν ασύνδετη και τη τριλογία του Άρχοντα των δακτυλιδιών, αλλά αν τη θεωρήσουν ως εξοικείωση και συμβιβασμό με μια κατάσταση υπαρκτή θα καταλάβουν τί εννοούσα παραπάνω (τα μέσα που χρησιμοποιούνται -εδώ το σινεμά- για να συμβιβαστεί η ανθρωπότητα με μια καταστροφή).
Την ίδια εντύπωση μου δημιουργεί και το περιβόητο βιβλίο του Μπράουν. Διευκρινίζω ότι δεν το έχω διαβάσει. Αλλά η θεωρία που τόσο αθώα και μυθιστορηματικά υποστηρίζει μήπως προλειαίνει το έδαφος για να πιστέψει η ανθρωπότητα σε αυτόν που θα της υποδειχθεί;
quote:
Τα πυρηνικα τα ανεφερα γιατι ο Αγιος Κοσμας ειχε πει οτι "οι πολειτειες θα καταντησουν παραγκες" και"πισω απο μια πορτα να κρυφτει κανεις γλυτωνει".
Αυτο εμενα μου θυμιζει ατομικα οπλα και οχι κοσμοσφαιρες.Ασχετα αμα μπορουν να κανουν απο μονες τους πολυ ζημια.ΑΑΑ!!
Το πανε γυρευοντας οι "γειτονες" μας...
Πυρηνικά θα πέσουν λογικά, απλώς θα είναι δύσκολο να βρουν τον στόχο τους τα περισσότερα λόγω SDI Defense systems, πυρηνικές ασπίδες και άλλα ομοειδή που διαθέτουν αμφότεροι Ρώσοι- Αμερικάνοι. Το άσχημο είναι ότι τέτοια συστήματα δύσκολα πιάνουν τα ειδικά "βαλιτσάκια" τα οποία ανατινάζονται με ωραιότατο μανιταράκι μέσα σε δευτερόλεπτα, και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Αντίθετα, εγώ θα έλεγα να το ρίξουμε αλλό το θέμα. Δεν χρειάζονται πυρηνικά. Στην πραγματικότητα, όταν ο Κομφούκιος στην προφητεία του έλεγε πως θα χρησιμοποιηθεί ένα όπλο που θα ανατρέπει τους νόμους της φύσης, εννοούσε κάτι τέτοιο:
Our Lady of Fatima ~
"A huge war will erupt: fire and smoke will fall from the sky. The waters of the ocean will become mist, and the foam will rise to tremendous heights and everyone will drown.
Ένα τέτοιο όπλο θα σήμανε την καταστροφή του Δυτικού ευρωπαικού πολιτισμού. Ας κοιτάξουμε λίγο τον χάρτη της Ευρώπης: τα μόνα τρωτά σημεία απ'την θάλασσα για την Ρωσία είναι η Αγία Πετρούπολη, το Βλαδιβοστόκ και ο Εύξεινος, και σε αυτά δεν κατοικούν οι μάζες της Ρωσίας. Στην πραγματικότητα, η ΕΕ με την χρήση ενός τέτοιου όπλου στην Βόρεια θάλασσα ή στην Βαλτική (ή ακόμα στην Μεσόγειο) μπορεί να πάθει τεράστιες ζημειές. Η Βρετανία ας πούμε, μπορεί να πνιγεί ολόκληρη και να αναδυθεί άδεια, αφού απομακρυνθούν τα κύμματα. Το ίδιο και για τις κάτω Χώρες.
Εξίσου τρωτές είναι και οι μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ σε τέτοιο χτύπημα "τσουνάμι". Την τεχνολογία οι Ρώσοι για να κάνουν κάτι τέτοιο την έχουν, εξάλλου έχουμε και τα HAARP και τα άλλα σχετικά.
quote:
Και κατι αλλο...
Εδω περα δεν ειμαστε για να κατακρινουμε τον εναν η τον αλλο η για το αν πιστευει στο Θεο η οχι.Ειμαστε εδω για να συζηταμε περι προφητειων.Οσοι δεν πιστευουν σε αυτες δεν θα θιγουν οσους πιστευουν.Αν δεν τους αρεσει αυτο ας παρουν το μπουλο οκ?
Να συμφωνήσω και γω, παιδιά άμα δεν σας αρέσουν οι προφητείες ή ο Θεός της Ορθοδοξίας, εγώ να σας προτείνω να μεταφέρετε το θέμα στο ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ που είναι ο χώρος για τέτοια. Αν και δεν θα καταφέρετε τίποτα, γιατί έχει ξανακουβεντιαστεί το θέμα πάρα πολλές φορές.
Λοιπόν, εγώ προτείνω να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εντοπίσουμε το πότε θα γίνει ο πόλεμος.
Εγώ έχω σκεφτεί τα εξής στοιχεία:
α) Απ'την Ορθοδοξία μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως θα είναι πριν ο Πούτιν φύγει απ'την Ρωσσία, και μάλιστα σύντομα (γέροντας Ιωσήφ).
β) Απ'τον καθολικισμό, αν και με ανορθόδοξο τρόπο, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως ο Ratzinger είναι ο τελευταίος (ή προτελευταίος) Πάππας, με όνομα Gloria De Olivae (η δόξα των Ελαιών).
Αυτό έχουν επιχειρήσει αρκετοί να το μεταφράσουν ποικιλλοτρόπως. Κυρίως κολλάνε στο "Ειρήνη" ή "θα έχει κάτι να κάνει με την Μεσόγειο", ωστόσο μάλλον έξω θα πέσουμε έτσι. Εγώ σκέφτομαι το άλλο. Να ρωτήσω εσάς καλύτερα που είστε πιο μέσα στα πράγματα: Υπάρχει σε κάποιο σημείο στους προφήτες στην Παλαιά Διαθήκη, κάποιο χωρίο το οποίο να λέει πως το όρος των Ελαιών θα σκιστεί στα δύο;
γ) Απ'τα δεδομένα της εποχής μας: Η Τουρκία έχει πάρει την κατιούσα, η ΕΕ πάει προς διάλυση... Σύντομα τα βλέπω αυτά να γίνονται. Μάλλον τον Δεκέμβριο θα απορριφθεί η αίτησή της, και οι στρατηγοί θα εικραγούν, και θα ξεσπάσουν σε μας. Ίσως το προκαλέσουμε και εμείς κιόλας, αν ο Τάσσος (Παπαδόπουλος) βάλει βέτο τώρα που η Τουρκία κάνει τσαλίμια στην ΕΕ.
δ) Μια περίεργη πηγή. Η ανατομική ανάλυση της Βίβλου. Bible Code:
http://www.biblecodedigest.com/
Ε λοιπόν, το σύστημα αυτό που ανιχνεύει κρυφούς κώδικες στην Βίβλο, λέει παγκόσμιο το 2006!
quote:
Υπάρχει σε κάποιο σημείο στους προφήτες στην Παλαιά Διαθήκη, κάποιο χωρίο το οποίο να λέει πως το όρος των Ελαιών θα σκιστεί στα δύο;
<<Και ο Κύριος θέλει εξέλθει , και θέλει πολεμήσει κατά των εθνών
εκείνων, ως επολέμησεν εν τη ημέρα της μάχης.Και οι πόδες αυτού θέλουσι σταθεί κατα την ημέρα εκείνη επι του όρους των Ελαιών, του απέναντι της Ιερουσαλήμ εξ ανατολών.και το όρος των Ελαιών θέλει σχισθεί κατά το μέσον αυτού προς ανατολάς και προς δυσμάς , και θέλει γίνει κοιλάς μεγάλη σφόδρα.και το ήμισυ του όρους θέλει συρθεί προς βορράν και το ήμισυ αυτού προς νότον....και προς την εσπέραν θέλει είσθαι φως.>>
Υπάρχουν και άλλα σημεια στην παλαιά διαθήκη για <<την ημέρα εκείνη>> που εκτος απο αυτό περιγράφουν αναστροφή των πόλων με αφορμη μια δυνατη πυρηνικη εκρηξη (όσο αστείο και να φαινεται για κάποιους) η οποία θα ανοίξει στα δύο το Όρος των Ελαιών ενώ ο Αντίχριστος θα έιναι σε αυτό και παρακολουθει την μάχη του Αρμαγεδώνα.Εννοείται οτι ούτε κοκκαλάκι του δεν θα μείνει!
Το θέμα είναι (έχω μπερδευτεί πραγματικά εδώ) αν η <<ημερα εκείνη>> θα είναι στη περίοδο που ζουμε ή αν είναι στη Δευτέρα Παρουσία!!;;;;;;
Απο αυτους που θα συμετάσχουν στην μαχη δεν θα μείνει κανένας ζωντανος άρα το μόνο που μπορω να συμπεράνω είναι οτι ο Βασιλέας Ιωαννης δεν θα είναι εκεί!
Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα
θεία ειν η δάφνη,
μια φορά κανείς πεθαίνει
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/4731411.stm
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
quote:
<<Και ο Κύριος θέλει εξέλθει , και θέλει πολεμήσει κατά των εθνών
εκείνων, ως επολέμησεν εν τη ημέρα της μάχης.Και οι πόδες αυτού θέλουσι σταθεί κατα την ημέρα εκείνη επι του όρους των Ελαιών, του απέναντι της Ιερουσαλήμ εξ ανατολών.και το όρος των Ελαιών θέλει σχισθεί κατά το μέσον αυτού προς ανατολάς και προς δυσμάς , και θέλει γίνει κοιλάς μεγάλη σφόδρα.και το ήμισυ του όρους θέλει συρθεί προς βορράν και το ήμισυ αυτού προς νότον....και προς την εσπέραν θέλει είσθαι φως.>>Υπάρχουν και άλλα σημεια στην παλαιά διαθήκη για <<την ημέρα εκείνη>> που εκτος απο αυτό περιγράφουν αναστροφή των πόλων με αφορμη μια δυνατη πυρηνικη εκρηξη (όσο αστείο και να φαινεται για κάποιους) η οποία θα ανοίξει στα δύο το Όρος των Ελαιών ενώ ο Αντίχριστος θα έιναι σε αυτό και παρακολουθει την μάχη του Αρμαγεδώνα.Εννοείται οτι ούτε κοκκαλάκι του δεν θα μείνει!
Να'σαι καλά ρε Pontios1986 που έκανες τον κόπο και το βρήκες.
Να δούμε λίγο μια προφητεία καθολικών; Καλή μου φαίνεται. Ας μην την πάρουμε τόσο σοβαρά όσο τις δικές μας, αλλά αυτή η προφητεία λέει.
Melanie Calvat (1831-1940)
"A forerunner of Antichrist will marshall an army drawn from all nations, united under his banner. He will lead them in a bloody war against those still faithful to the living God. He will shed much blood in eradicating the cult of the living God and by taking His place. Then there will be seen many types of punishment on Earth besides the diseases and hunger which will be universal. Wars will follow wars and the final one will be led by one of the ten kings of Antichrist who will have only one will and will be the only ones to rule in the world.
"Before this event the world will have apparent peace and people will think of nothing but pleasure and the bad ones will commit sins of all kinds. But the sons of the Holy Church, the Sons of Faith, My perfect imitators, will grow in the love of God and in all virtue, under the guide of the Holy Spirit. I will fight on their side until they arrive at the fullness of time.
Καλό;
Α και ένα ωραίο. Οι Καθολικοί Άγιοι, εκτός από το ότι προβλέπουν παγκόσμιο τώρα εδώ κοντά με την Ρωσία να βάζει φωτιά στην Ευρώπη (ειδικά στην Πολωνία, στην Ιταλία και στην Γερμανία, όχι όμως κάτω απ΄την Αυστρία), προβλέπουν μια περίεργη μάχη στο Birch Tree, μια τοποθεσία κάπου στα δυτικά της Γερμανίας, όπου οι Γερμανοί (μαζί με τα λοιπά έθνη) θα αντισταθούν επιτυχώς ενάντια στους Ρώσους, αλλά θα έχουν καταστραφεί τόσο που δεν θα μπορούν να ξαναεπιτεθούν στην Ρωσία και να φτάσουν στην Μόσχα. Εδώ μου θυμίζει την προφητεία του Ιωσήφ, που λέει πως η Ρωσία θα αναδιπλωθεί και θα μπει σε φάση άμυνας, στην οποία δεν θα νικήσει κανείς.
Κοιτάξτε τα εδώ, έχει και άγιους της παλιάς Εκκλησίας, εκτός από καθολικούς:
http://www.rexresearch.com/prophist/phf3eu~1.htm
Δεν λέω πως αυτά τα οποία λένε οι καθολικοί είναι σωστά, αλλά είναι αξιοθαύμαστο το ότι συγκλίνουν προς αυτά τα οποία λένε οι δικοί μας οι άγιοι.
Edited by - WWalker on 01/08/2005 10:05:17
β.έχουμε την ευρωπαική ένωση σε πορεία διάλυσης (το λέει και ο Νοστραδαμος ότι θα θελησουν τα ευρωπαικα γενη να ενωθουν αλλα θα διαλυθει πριν προλαβουν να ενωθουν εντελως,προφανως απο τον Γ΄παγκοσμιο).
γ.Μια προφητεια λεει οτι ο τελευταιος παπας της Ρωμης θα ειναι αυτος που ειναι τωρα,και σε συνδιασμο με το οτι ο παπας ρατσινγκερ ειναι ηδη μεγαλης ηλικιας και αρρωστος διοτι περασε εγκεφαλικη αιμοραγια το 1993 αν θυμαμαι καλα και εξαντληση του οργανισμου πριν 3-4 χρονια και οι γιατροι δεν του δινουν παρα ελαχιστα χρονια ζωης.
δ.την προφητεια του Νοστραδαμου που λεει οτι οι ολυμπιακοι αγωνες θα αρχισουν στην Αθηνα (1886) και θα τελειωσουν στην Αθηνα (2004)διοτι προφανως μετα θα ξανακαταργηθουν λογω του τριτου παγκοσμιου.
ε.τον Αγιο Κοσμα τον Αιτωλο που μας λεει οτι θα μας βαλουν πολυ βαρια φορολογια εκεινη την εποχη ,λιγο πριν γινει ο πολεμος με την Τουρκια,και οτι θα μας βαλουν φορο στις κοτες και τα παραθυρα(τα τετραγωνικα των σπιτιων μας),κατι που ειδικα τους τελευταιους μηνες ειναι ξεκαθαρο.
στ.τον Ιωσηφ τον Βατοπεδινο που λεει οτι ο Πουτιν θα ειναι αυτος που θα μπει στην Τουρκια,και δεδομενου οτι η θητεια του τελειωνει το 2007 το καλοκαιρι,η τελευταια χρονια που μπορει να γινει ο πολεμος ειναι το 2006 δεδομενου οτι θα ξεκινησει φθινοπωρο (θα φυτευθουν λαχανα και θα φανε πολλοι απο αυτα).
ζ.Η γενικοτερη κατασταση στον κοσμο που οπως λεει και ο Χαντιγκτον θα υπαρξει η συγκρουση των πολιτισμων,δηλαδη ενας τριτος παγκοσμιος που θα συγκρουστουν πολλοι πολιτισμοι μεταξυ τους(μουσουλμανικος,ορθοδοξος,καθολικος,προτεσταντικος κ.λ.π.)
η. σε σκεψεις με βαζει επισης οτι καποιοι που <<ξερουν>> φροντισαν να βαλουν συνθηματικα ως προεκλογικο τραγουδι-επικληση του κομματος που μας κυβερναει(δεν το λεω κομματικα,αλλωστε δεν ανηκω εκει)το τραγουδι που λεει οτι ερχεται ο μεγας βασιλευς στα λευκα!
θ. Η οικονομια του κοσμου παει....κατα εξ'αποδω.
ι.Η Ρωσια ειναι παλι η κραταια δυναμη που ηταν και στο παρελθον,και ειναι ετοιμη για νεες μαχες.
κ.και κατι ακομα που αν θελετε το δεχεστε,σκεφτομαι οτι με το παλαιο ημερολογιο το Πασχα και η 25η Μαρτιου σχεδον συμπιπτουν το 2007(πεφτει μεγαλο σαββατο η 25η Μαρτιου),οποτε αν ξεκινησει ο πολεμος το 2006 το φθινοπωρο,θα τελειωσει την ανοιξη του 2007,καθολου απιθανο δε να τελειωσει το βραδυ της αναστασης.Σκεφτειται λοιπον την πιθανοτητα να τελειωσει το βραδυ του μεγαλου Σαββατου(πρωτη ανασταση) και 25ης Μαρτιου και ταυτοχρονα βραδια αναστασης.Θα υπαρχει μεγαλυτερη γιορτη για τον ελληνισμο απο αυτην;
Θελω λοιπον να πω οτι αν συνδιασουμε ολες αυτες τις πληροφοριες,θα καταληξουμε στο συμπερασμα οτι ο,τι ειναι να γινει θα γινει φετος ή του χρόνου,αλλα επειδη φετος δεν φαινονται ακομα εντελως ωριμες οι συνθηκες προσανατολιζομαι προς το 2006, που συμφωνα και με τον Νοστραδαμο και με τον Ιωσηςφ τον Βατοπεδινο και κατα μια εννοια και συμφωνα με τον αγιο Μαλαχια ειναι η τελευταια χρονολογια που μπορουν να γινουν ολα αυτα.
quote:
Φίλε wwaker δεν ηξερα οτι ο <<κώδικας της βίβλου>> δίνει ως έτος του τρίτου παγκοσμίου το 2006! Όμως και η δική μου εκτίμηση είναι ότι το 2006 θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος,και αυτό το στηρίζω στα εξής α.έχουμε την τουρκία σε ξεκάθαρη πλέον πορεία διάλυσης
Υπάρχει ένα μητρώο που έχει τις ημερομηνίες 2000 και 2006 δίπλα στην φράση "παγκόσμιος πόλεμος". Εννοείται όλα αυτά στην Αρχαία Εβραική. Διαβολικό πάντως έτσι;
Να σας προτείνω να κοιτάξετε λίγο τα μητρώα που σχηματίζονται. Μερικά είναι πολύ πετυχημένα, πχ "Νεύτωνας βαρύτητα". Ακόμα και για τα απόκρυφα λέει ότι είναι επικίνδυνα ή για τον Μαιτράγια ότι είναι κακό βουνό δύναμης, κάτι τέτοιο.
quote:
κ.και κατι ακομα που αν θελετε το δεχεστε,σκεφτομαι οτι με το παλαιο ημερολογιο το Πασχα και η 25η Μαρτιου σχεδον συμπιπτουν το 2007
Φίλε 22,το Πάσχα είναι ίδιο πάντοτε με το παλιό και με το νέο ημερολόγιο . . .