ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ψυχοτρονική τεχνολογία... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ψυχοτρονική τεχνολογία... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/01/2007, 00:43:57
quote:
Γηγενή, δεν μπορώ να καταλάβω την επιθετικότητα που δείχνεις.

επιθετικοτητα;;
που την ειδες;;
ρωτησα γιατι δεν κανουν χρηση των οπλων στο ιρακ ενω συμφωνα με τα λεγομενα των υποστιρηκτων εκαναν χρηση σε διαδηλωσεις και στο ιρακ το 91
και ειπα πολυ απλα οτι το αν θα παρει το θεμα και θα το παει αλλου δεν ειναι μοχλος πιεσης για το εσωτερικα

quote:
Τώρα τα περί γιδοβοσκών κ.τ.λ, εγώ τα θεωρώ λόγια της στιγμής.

πολυ μεγαλη αυτη η στιγμη, του αγγελοπουλου πρεπει να ειναι

η στιγμη ξεκινησε

gentleman
Απεστάλη: 17/01/2007, 23:07:01
(ηταν το πρωτο μηνυμα) και κραταει τουλαχιστον μεχρι
gentleman
Απεστάλη: 19/01/2007, 03:37:30

μεταξυ των δυο σημειων της "στιγμης" εχουν μεσολαβησει μεταφορες μηνυματων (αν και το τελευταιο που γινετε παλι αναφορα περι γιδοβοσκων ξεχασαν να το μεταφερουν οι συντονιστες)
συστασεις και 52 ωρες 30 λεπτα και 29 δευτερα

κατα τα αλλα εγω ειμαι επιθετικος και ο κυριος ειναι λαθος της στιγμης
τωρα που το σκεφτομαι και που το βλεπω καλυτερα σαν να εχεις δικιο ειναι λαθος της στιγμης

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Edited by - gigenis on 20/01/2007 00:45:44

21/01/2007, 12:43:57
Βαριέμαι να το μεταφράσω αλλά δείτε αυτό το άρθρο της washingtonpost.

Από την τελευταία σελίδα
An academic paper written for the Air Force in the mid-1990s mentions the idea of a weapon that would use sound waves to send words into a person's head. "The signal can be a 'message from God' that can warn the enemy of impending doom, or encourage the enemy to surrender," the author concluded.

In 2002, the Air Force Research Laboratory patented precisely such a technology: using microwaves to send words into someone's head. That work is frequently cited on mind-control Web sites. Rich Garcia, a spokesman for the research laboratory's directed energy directorate, declined to discuss that patent or current or related research in the field, citing the lab's policy not to comment on its microwave work.

In response to a Freedom of Information Act request filed for this article, the Air Force released unclassified documents surrounding that 2002 patent -- records that note that the patent was based on human experimentation in October 1994 at the Air Force lab, where scientists were able to transmit phrases into the heads of human subjects, albeit with marginal intelligibility. Research appeared to continue at least through 2002. Where this work has gone since is unclear -- the research laboratory, citing classification, refused to discuss it or release other materials.

The official U.S. Air Force position is that there are no non-thermal effects of microwaves. Yet Dennis Bushnell, chief scientist at NASA's Langley Research Center, tagged microwave attacks against the human brain as part of future warfare in a 2001 presentation to the National Defense Industrial Association about "Future Strategic Issues."

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/01/10/AR2007011001399_5.html

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

21/01/2007, 23:52:05
Αγαπητοί (το αγαπητοί για ορισμένους και συγκεκριμένους) φίλοι (παρομοίως) επανέρχομαι στο θέμα ύστερα απο αρκετές μέρες απουσίας για έναν και μόνο λόγο που θα τον δείτε παρακάτω... Πριν όμως απο αυτό να πω κάτι... τελικά Αγγελική έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα... δυστυχώς.... ίσως χρειάζεται να κάνεις κάτι για αυτό γιατί θα υποφέρεις στην ζωή σου... όσα ψευδώνυμα και να αλλάξεις καρφώνεσαι και μάλιστα άσχημα....
Τώρα για κάποιους άλλους θα πω το εξής... Η μεγάλη πληγή σε αυτήν την έρημη πατρίδα είναι ο ξερολισμός... Κάποιοι που επειδή άπλωσαν ένα σκοινί και βούτηξαν μερικά μέτρα παρακάτω απο τους υπόλοιπους ανθρώπους νομίζουν ότι έπιασαν τον Πάπα απο κάπου... και νομίζουν ότι έχουν απαντήσεις για όλους και για όλα...
Το κακό δεν είναι να είσαι ανόητος... το κακό είναι να είσαι και περήφανος γι αυτο...
Επίσης η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια...
Προσωπικά είμαι οπαδός εκείνου του σοφού παππούλη του Σωκράτη που είπε ότι: "ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ" και η Αθηναϊκή πολιτεία για να τον τιμήσει τον δηλητηρίασε. Και αυτός με ξερόλες είχε να κάνει...
Επειδή εγω δεν την αντέχω τόση γνώση εδω και δεν μπορώ να παρακολουθήσω ορισμένα φωτεινά μυαλά που προβλέπω να γίνονται οι μελλοντικοί ηγέτες του πλανήτη... μεταφέρω την αρχική μου τοποθέτηση στο φόρουμ του Μεταφυσικού (www.metafysiko.gr)και στην ενότητα Ψυχικά Φαινόμενα). Επειδή δεν έχω το δικαίωμα να μεταφέρω τα κείμενα κάποιων καλών φίλων που τοποθετήθηκαν κόσμια και με ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις, τους προτείνω και τους παρακαλώ να τα μεταφέρουν αν θέλουν εκεί και να συνεχίσουμε σε ανθρώπινες συνθήκες και κάτω απο κόσμια πλαίσια την κουβέντα μας...
Ευχαριστώ τους είρωνες, κακοπροαίρετους, λασπολόγους, φασίζοντες, πρακτορίσκους του φόρουμ του εσωτέρικα, αλλά δεν θα πάρω απο την πραμάτεια τους... Αγαπητοί συντονιστές ειλικρινά λυπούμαι για την κατάντια του φόρουμ, γιατί στο παρελθόν είχα περάσει όμορφα και είχα πάρει πολλές πληροφορίες και απόκτησα και καλούς φίλους απο εδω...
Έχετε γειά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

Edited by - Απέριττος on 22/01/2007 00:20:08

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
22/01/2007, 01:32:39
quote:

Απέριττος λέει....

Τώρα για κάποιους άλλους θα πω το εξής... Η μεγάλη πληγή σε αυτήν την έρημη πατρίδα είναι ο ξερολισμός... Κάποιοι που επειδή άπλωσαν ένα σκοινί και βούτηξαν μερικά μέτρα παρακάτω απο τους υπόλοιπους ανθρώπους νομίζουν ότι έπιασαν τον Πάπα απο κάπου... και νομίζουν ότι έχουν απαντήσεις για όλους και για όλα...

Τί σχέση έχει το άλογο με την μπανάνα... Αυτοί οι άνθρωποι που εσύ αναφέρεις και πρίν πιάσουν το σκοινί...ήταν λογικοί και με την λογική τους δίνανε και ακόμη δίνουν απλές απαντήσεις σε απλά ερωτήματα που άνθρωποι σαν εσένα τις παρουσιάζουν σαν παγκόσμιες συνομωσίες...Δεν είναι τυχαίο που σε πολλά ψυχολογικά τεστ υπάρχει και η εξής ερώτηση..."Οταν περπατάτε στο δρόμο ...νομίζετε πως κάποιος σας παρακολουθεί;"

quote:

Απέριττος λέει....

Προσωπικά είμαι οπαδός εκείνου του σοφού παππούλη του Σωκράτη που είπε ότι: "ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ" και η Αθηναϊκή πολιτεία για να τον τιμήσει τον δηλητηρίασε. Και αυτός με ξερόλες είχε να κάνει...

Ο Σωκράτης όμως προσέφερε κάτι στην κοινωνία και ακόμη και σήμερα υπάρχει το όνομά του.... Εσένα, που είσαι θερμός οπαδός του, θα σε θυμόνται άραγε σε 2000 χρόνια από σήμερα;

quote:

Απέριττος λέει....

Επειδή εγω δεν την αντέχω τόση γνώση εδω και δεν μπορώ να παρακολουθήσω ορισμένα φωτεινά μυαλά που προβλέπω να γίνονται οι μελλοντικοί ηγέτες του πλανήτη... μεταφέρω την αρχική μου τοποθέτηση στο φόρουμ του Μεταφυσικού (www.metafysiko.gr)και στην ενότητα Ψυχικά Φαινόμενα).

Είναι η δεύτερη φορά που μας το λές....ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ;

quote:

Απέριττος λέει....

..τους προτείνω και τους παρακαλώ να τα μεταφέρουν αν θέλουν εκεί και να συνεχίσουμε σε ανθρώπινες συνθήκες και κάτω απο κόσμια πλαίσια την κουβέντα μας...

Μια συμβουλή...πρόσεχε μην εναντιωθείς στο κολλητάρι σου τον Μηνά (Μπιτλτζους), γιατί με τη μία σε έχει διαγράψει..."ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ...;;" Θα σου λέει...., και εσύ να απαντάς "ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ"..αυτή είναι η συζήτηση στα "κόσμια" πλαίσια του μεταφυσικού...

quote:

Απέριττος λέει....

Ευχαριστώ τους είρωνες, κακοπροαίρετους, λασπολόγους, φασίζοντες, πρακτορίσκους του φόρουμ του εσωτέρικα, αλλά δεν θα πάρω απο την πραμάτεια τους...
Έχετε γειά...

Στο καλό και με τη νίκη....

-----------------------------------------------------------------
Κάποτε κάποιος ευγενής κύριος (στα Αγγλικά gentleman) μου είπε οτι ΧΑΝΩ!!
Το οτι χάνω, αυτό είναι αλήθεια... μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι...όπως μπορούν επίσεις να του επιβεβαιώσουν οτι μια μέρα από την ζωή μου ... η ζωή του όλη και άν....

Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 22/01/2007 01:34:25

artaxerxesΜέλος
22/01/2007, 16:56:30
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ Η ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ,Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ πολαπλασιάζοντάς τη προφανώς ,και οχι αυτά που προαναφέρονται.Τώρα συσκευές πού
αναφέρατε πιό πρίν, είναι ηλεκτρονικές πού επηρεάζουν εγκεφάλους καί μόνο.

<world wide web whacko>

22/01/2007, 17:01:01

Ενδιαφερον κειμενο Ostria.Κραταω απο αυτο οτι τα μηνυματα που προσπαθησαν να μεταφερουν με την βοηθεια ηχητικων κυματων,παραληφθησαν ακαταληπτα απο τον εγκεφαλο των αντικειμενων του πειραματος.

"records that note that the patent was based on human experimentation in October 1994 at the Air Force lab, where scientists were able to transmit phrases into the heads of human subjects, albeit with marginal intelligibility."

Γνωριζουμε ότι ηχητικα κυματα μπορουν να προκαλεσουν οπτικες παραισθησεις.Επισης γνωριζουμε οτι η σκεψη (και τα αισθηματα και τα συναισθηματα) ως προιοντα της υλης,μπορουν να επηρεαστουν απο διαταραχες της υλης.

Το προβλημα είναι πως κατευθυνεις αυτή την τεχνολογια εαν υπαρχει ώστε να παραγεις τα επιθυμητα αποτελεσματα.Διοτι ο κάθε εγκεφαλος μπορει να επηρεαστει εντελως διαφορετικα.

Ξανατονιζω αυτου του ειδους οι τεχνολογιες δεν εχουν καμια σχεση με «ψυχοτρονικα φαινομενα» που αναφερονται στην εκμεταλευση/ενισχυση της υποτιθεμενης «ψυχικης ενεργειας» με την χρηση μηχανων.Για να εκμεταλευτεις κατι,πρεπει και να υπαρχει.

22/01/2007, 17:11:47
quote:
AZAX_XAZA:
Δεν είναι τυχαίο που σε πολλά ψυχολογικά τεστ υπάρχει και η εξής ερώτηση..."Οταν περπατάτε στο δρόμο ...νομίζετε πως κάποιος σας παρακολουθεί;"

AZAX_XAZA, υποδεικνύεις πράγματα για άλλους ανθρώπους με τρόπο ύπουλο, αγενή και γκεμπελικό. Λίγο φθηνός τρόπος ομολογουμένως, για να υποστηρίξεις τη θέση σου…
quote:
AZAX_XAZA:
Το οτι χάνω, αυτό είναι αλήθεια... μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι...όπως μπορούν επίσεις να του επιβεβαιώσουν οτι μια μέρα από την ζωή μου ... η ζωή του όλη και άν...

Ξέρεις, κάτι τέτοια θυμίζουν κλασσικά φραστικά κλισέ που επαναλάμβαναν τα παιδιά και οι έφηβοι στο σχολείο, του στυλ "ξέρεις εμένα ο πατέρα μου ποιος είναι;" ή "αυτά που έχω κάνει εγώ, δεν τα έχεις ονειρευτεί καν στη ζωή σου".
Καλό θα είναι να ξεπεράσεις την εφηβική αυτή φάση και εφόσον όπως φαίνεται σε "ενδιαφέρει" η ψυχολογία, θα σου προτείναμε να εξετάσεις το ενδεχόμενο, μήπως συγκεκριμένες στάσεις και συμπεριφορές σου, επαναλαμβανόμενες κατά κόρον στις συζητήσεις, σχετίζονται με αντίστοιχους ψυχολογικούς αυτοματισμούς.
Κακό δεν είναι, αν τυχόν και βρεις ότι υπάρχουν τέτοιοι αυτοματισμοί που πιθανόν σε οδηγούν σε λάθος συμπεριφορές, θα σε βοηθήσει κιόλας να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Δεν είναι κακό - όλοι κάνουμε λάθη.

Απέριττε, σχετικά με τους «πρακτορίσκους του φόρουμ του εσωτέρικα», έχεις απολύτως άδικο αν τυχόν και πιστεύεις ότι αυτή η προσπάθεια του ESOTERICA κι εμείς ως υπεύθυνοι της προσπάθειας, έχουμε "πρακτορίσκους" και ειδικότερα ότι υποθάλπουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και δε χρειάζεται κάποια περαιτέρω αιτιολόγηση γι' αυτό που σου γράφω: μια αντικειμενική έρευνα στα εκατοντάδες πράγματα που έχουμε γράψει και έχουμε πράξει επάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, υποδεικνύουν και τη στάση μας.
Αλλά η δική μας στάση φυσικά και δε φτάνει, ούτε και πιστεύουμε σ' αυτό. Το ESOTERICA προσπαθεί να επιβοηθήσει στις διαδικασίες συνειδητοποίησης των ανθρώπων που συμμετέχουν, οπότε αυτό που πραγματικά έχει μεγαλύτερη αξία για εμάς, δεν είναι το τι κάνουμε εμείς μόνο, αλλά το εάν υπάρχει επιβεβαιωμένη, ουσιαστικά φιλοσοφική και στοιχειοθετημένη αντικειμενικά θέση από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, κι όχι μόνο από εμάς. Η συνεργασία έχει αξία.

Παρακαλούμε, οποιεσδήποτε άλλες τοποθετήσεις, που σχετίζονται με αυτά που θίγονται στο παραπάνω μήνυμά μου, να τοποθετηθούν στο θέμα που είχε ανοίξει ο jonniebegood και που για την ώρα έχει τον τίτλο:
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

22/01/2007, 17:44:15
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ Η ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ,Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ πολαπλασιάζοντάς τη προφανώς ,και οχι αυτά που προαναφέρονται.Τώρα συσκευές πού
αναφέρατε πιό πρίν, είναι ηλεκτρονικές πού επηρεάζουν εγκεφάλους καί μόνο.

Συνειδηση,σκεψη,συναισθηματα,αισθηματα,χωρις το απαραιτητο υλικο υποβαθρο (εγκεφαλος και νευρικο συστημα) ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.Βλεπουμε ότι βλαβες στο υλικο εγκεφαλο επηρεαζουν ή καταστρεφουν εντελως από διαφορες νοητικες λειτουργιες ως την ιδια την προσωπικοτητα.Η συνειδηση,η σκεψη,τα συναισθηματα,τα αισθηματα ΕΙΝΑΙ προιοντα του υλικου εγκεφαλου,που αποτελειται απο νευρωνες (νευρικα κυτταρα)που αποτελουνται από μορια,που αποτελουνται από ατομα ανθρακα, υδρογονου οξυγονου,φοσφορου και κατι ψιλα από κατι αλλα στοιχεια,τα οποια υπακουουν στους κανονες της φυσικης,της χημειας και της βιολογιας και μπορει αυτό να σου χαλαει την σουπα του δυισμου σωματος –ψυχης και όλα τα ονειρα για αιωνια ζωη παρολη την φθορα του υλικου σωματος αλλα ετσι εχουν τα πραγματα.ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.Μαλιστα για την συνειδηση απαιτειται η παρουσια των 2 ημισφαιριων και οχι μονο του εγκεφαλικου στελεχους (το πιο αρχαιο απο εξελικτικη αποψη τμημα του εγκεφαλου).Βλεπουμε οτι βρεφη που γεννιουνται ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΕΝ εχουν συνειδηση.Εαν η συνειδηση ηταν ανεξαρτητη του υλικου εγκεφαλου γιατι αυτα τα βρεφη δεν εχουν συνειδηση?

Καλο θα ηταν να μελετησεις νευρολογια.

Εαν φυσικα εχεις αποδειξεις για υπαρξη μιας νοητικης δυναμης ανεξαρτητης του υλικου εγκεφαλου παρακαλω να μας τις παραθεσεις.

Παρακατω η εμπειρια οπτικης παραισθησης εξαιτιας υποηχων του Vic Tandy:

infrasound

Infrasound refers to extreme bass waves or vibrations, those with a frequency below the audibility range of the human ear (20 Hz to 22 kHz). Even though these waves can't be heard by us, they can be felt and have been shown to produce a range of effects in some people including anxiety, extreme sorrow, and chills. "Loud infrasound in the range of 0.5 to 10 Hz is sufficient to activate the vestibular, or balance system, in the inner ear."* Psychologist Richard Wiseman of the University of Hertfordshire thinks that the odd sensations that people attribute to ghosts may be caused by infrasonic vibrations.* He is not alone.

In 1998, Vic Tandy, experimental officer and part-time lecturer in the school of international studies and law at Coventry University, and Dr. Tony Lawrence of the psychology department wrote a paper called "Ghosts in the Machine" for the Journal of the Society for Psychical Research. They cited infrasound as the cause of apparitions seen by staff at a so-called haunted laboratory in Warwick.

Several years earlier, Tandy was working late in the "haunted" Warwick laboratory when he saw a gray thing coming for him. "I felt the hairs rise on the back of my neck," he said. "It seemed to be between me and the door, so the only thing I could do was turn and face it."* But the thing disappeared. However, it reappeared in a different form the next day when Tandy was doing some work on his fencing foil. "The handle was clamped in a vice on a workbench, yet the blade started vibrating like mad," he said. He wondered why the blade vibrated in one part of room but not in another. The explanation, he discovered, was that infrasound was coming from an extractor fan. "When we finally switched it off, it was as if a huge weight was lifted," he said. "It makes me think that one of the applications of this ongoing research could be a link between infrasound and sick-building syndrome." When he measured the infrasound in the laboratory, the showing was 18.98 hertz--the exact frequency at which a human eyeball starts resonating. The sound waves made his eyeballs resonate and produced an optical illusion: He saw a figure that didn't exist.*

Infrasonic waves can carry over long distances and are less susceptible to disturbance or interference than higher frequencies.

Infrasound may be produced by wind, by some types of earthquakes, by ocean waves, and by such things as avalanches, volcanoes, and meteors.* Elephants have the ability to emit infrasound that can be detected at a distance of 2 km. Even tigers emit infrasound.*

Εδω βεβαια ο υποηχος δεν επηρεαζει τον εγκεφαλο αλλα το οπτικο οργανο (οφθαλμικο βολβο)που συντονιστηκε και παρηγαγε την οπτικη παραισθηση.

quote:
AZAX_XAZA, υποδεικνύεις πράγματα για άλλους ανθρώπους με τρόπο ύπουλο, αγενή και γκεμπελικό. Λίγο φθηνός τρόπος ομολογουμένως, για να υποστηρίξεις τη θέση σου…

Προφανως ο AZAX (όπως και εγω και πολλοι αλλοι) εχει κουραστει από τις συνεχεις συνωμοσιολογικες κατηγοριες ("πρακτορες μυστικων υπηρεσιων",υπαλληλοι φαρμακευτικων εταιριων,χρηματιζομενοι, διεφθαρμενοι" κτλ) που ακουμε συχνα σε τετοια forum αντι επιχειρηματων απο τους συνομιλητες μας,όταν εκφραζουμε τις διαφωνιες μας στα πιστευω τους,εξ ου και η αναφορα του σε «συνδρομο καταδιωξεως».Οσο ΑΓΕΝΗΣ είναι η αναφορα του AZAX σε διαταραχες της προσωπικοτητας αντι της απαντησης στην κατηγορια,άλλο τοσο ΑΓΕΝΗΣ είναι η αναφορα σε πρακτορισκους απο καποιον που δεν μπορει να στηριξει τις αποψεις του και καταφευγει σε τετοιες κατηγοριες και αφου συκοφαντει αποδρα κι ολας απο την συζητηση.Λοιπον αυτη η τακτικη (ειστε ολοι πρακτορες)ειναι εξισου ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ,ΦΘΗΝΗ και ΥΠΟΥΛΗ αν την εξετασουμε με τα ιδια κριτηρια με τις νυξεις περι ψυχασθενειας.

Edited by - medtech on 22/01/2007 17:51:07

Edited by - medtech on 22/01/2007 17:54:53

Edited by - medtech on 22/01/2007 18:09:37

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
22/01/2007, 18:51:36
quote:

Amalia λέει...

Τί να κάνω;;; Προσπαθώ να πώ στον ελέφαντα οτι είναι τεράστιος χωρίςνα τον προσβάλλω...!! Τώρα αν είναι ύπουλος, αγενής η γκεμπελικος ο τρόπος μου ...ειναι ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ... Αλλά ρε συ είναι απίστευτο ... μόνο εμείς οι ορθολογιστές έχουμε τρόπους αγενείς, ύπουλους και γκεμπελικους...όλοι οι άλλοι, που κατ΄εμέ είναι πυροβολημένοι, είναι Άγιοι για σας... !!!

quote:

Amalia λέει...

Ξέρεις, κάτι τέτοια θυμίζουν κλασσικά φραστικά κλισέ που επαναλάμβαναν τα παιδιά και οι έφηβοι στο σχολείο, του στυλ "ξέρεις εμένα ο πατέρα μου ποιος είναι;" ή "αυτά που έχω κάνει εγώ, δεν τα έχεις ονειρευτεί καν στη ζωή σου".

Μα ακολουθώ πιά και γώ το κλίμα του ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.... Με εφήβους και παιδάκια έχουμε να κάνουμε... οπότε τι σκούζεις;;; Ο άλλος έλεγε τον άλλον γιδοβοσκό και συ ζητούσες από τον "γιδοβοσκό" να πεί ΣΥΓΝΩΜΗ... !!!

quote:

Amalia λέει...

Καλό θα είναι να ξεπεράσεις την εφηβική αυτή φάση και εφόσον όπως φαίνεται σε "ενδιαφέρει" η ψυχολογία, θα σου προτείναμε να εξετάσεις το ενδεχόμενο, μήπως συγκεκριμένες στάσεις και συμπεριφορές σου, επαναλαμβανόμενες κατά κόρον στις συζητήσεις, σχετίζονται με αντίστοιχους ψυχολογικούς αυτοματισμούς.
Κακό δεν είναι, αν τυχόν και βρεις ότι υπάρχουν τέτοιοι αυτοματισμοί που πιθανόν σε οδηγούν σε λάθος συμπεριφορές, θα σε βοηθήσει κιόλας να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Δεν είναι κακό - όλοι κάνουμε λάθη.

Μιλάς σαν ειδικός τώρα;;;; Αν ναί πές μου τί χρωστάω και πότε έχουμε ξανά ραντευού !!!

quote:

Amalia λέει...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

Και μένα μου θυμίζουν τα λόγια αυτά συμπεριφορά εφήβου..αλλά δεν τα σχολιάζω... Εσένα τί σε κόφτει κάθε φορά με την υπογραφή μου δεν σε καταλαβαίνω...

-------------------------------------------------------------------
Το οτι χάνω, αυτό είναι αλήθεια... μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι...όπως μπορούν επίσεις να του επιβεβαιώσουν οτι μια μέρα από την ζωή μου ... η ζωή του όλη και άν....

Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 22/01/2007 18:53:59

22/01/2007, 20:21:01
quote:
Παρακαλούμε, οποιεσδήποτε άλλες τοποθετήσεις, που σχετίζονται με αυτά που θίγονται στο παραπάνω μήνυμά μου, να τοποθετηθούν στο θέμα που είχε ανοίξει ο jonniebegood και που για την ώρα έχει τον τίτλο:
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ

AZAX_XAZA, είναι πιθανό να μην πρόσεξες την παραπάνω παράκληση μας.
Ας μην δοθεί περαιτέρω συνέχεια σ' αυτό εδώ το θέμα.

In anticipation of my resurrection...

LeonardΝέο Μέλος
30/09/2006, 03:02:14
THE VAMPIRE BIBLE
(Temple of the Vampire)

CONTENTS

I. The Vampire Creed

II. The Dragon Speaks

III. The Calling Of The Undead Gods

IV. The Secret Methods of Vampirism

V. The Predator of Humans

VI. The Book Of Dreaming

VII. The Coming Apocalypse

(...)
αφαιρεθέν τμήμα

Τα κείμενα εκφράζουν άκρως εμπρηστικούς, αντικοινωνικούς ιδεασμούς
και προτρέπουν σε στάσεις, συμπεριφορές και πράξεις που προσβάλλουν
την ανθρώπινη υπόσταση, ατομική και κοινωνική.

Ο συγγραφέας υποτιμάει την νοημοσύνη των αναγνωστών, μα πάνω απ'όλα
προσβλέπει στην βίαιη κατάργηση της ανθρώπινης βούλησης με μεθόδους
που στοχεύουν σε ψυχολογικές ανασφάλειες, αδυναμίες, δυσκολίες και
στην εκμετάλλευση του ψυχικού πόνου των άλλων.

Παρακαλούμε, παρολαυτά τους Συζητητές να θυμούνται ότι τόσο
διαδικτυακά όσο και με παραδοσιακότερες εκδοτικές μεθόδους κείμενα
σαν αυτά είναι άφθονα στην εποχή μας και ότι τέτοια ζητήματα
απαιτούν για τον χειρισμό τους βαθύτατο στοχασμό και κατανόηση
για την ανθρώπινη φύση. Ο Διάλογος, εάν γίνεται με στόχο τη
διεύρυνση της Συνείδησης(δικής μας και των άλλων) καθώς και
την αντιμετώπιση της κάθε είδους προσωπικής και συνολικής/κοινωνικής
αλλοτρίωσης, είναι από τα καταλληλότερα μέσα που υπάρχουν...

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

- 16/10/2006 -

wendigoΜέλος
30/09/2006, 19:02:49
Temple of Vampire!

Good Bussines:
"If you are so drawn to Our Temple you may purchase an authorized edition of The Vampire Bible which is required for attaining membership.

This site remains the one and only place in the world to obtain an authorized copy of The Vampire Bible.

If you have obtained a copy of The Vampire Bible elsewhere then you will still need to obtain an authorized copy here to make the Connection required so that the instructions will work for you.

It is most unwise to attempt to use an unauthorized (stolen) copy of The Vampire Bible."

The Connection? THE CONNECTION???

Ιδού the Connection:
"Their present sales plan is as follows:

1. A person can become a member by purchasing The Vampire Bible for $35.00 (hard cover) or $20.00 (soft cover). The Vampire Bible numbers around 20 pages. Much like the Church of Satan and its supposedly elite ranks, anyone is free to become a Lifetime Member and carry the ToV Membership Card so long as their money is green.

2. The member must now pay $100.00 annually for Active Membership. Active Membership will grant the member the ability to get graded, purchase The Vampire Predator Bible and carry the title of Vampire Initiate.

3. The Vampire Predator Bible (book 2 of 5) and the subsequent Vampire Bibles use to be sold for $25.00 each in the past. It is possible that figure has risen or fallen by a few dollars. After purchasing The Vampire Predator Bible the member can have an application for the degree of Vampire Predator graded for the price of $25.00.

4. Here or elsewhere in the course of the member's membership he or she may have purchased the official ToV ring or medallion for $50.00 each. The member may have also purchased several issues of their monthly newsletter titled Lifeforce which is sold for $10.00 an issue. Each issue usually numbers between 5 and 8 printed pages. The paper utilized for Lifeforce is basic 20 lb. computer paper. The annual journal called Bloodlines is sold for $50.00. Bloodlines usually numbers 20 - 30 pages.

5. Moving along, the member will be encouraged to achieve the degree of Vampire Priest/Priestess. To do so he or she must purchase The Vampire Priesthood Bible. After studying the book the member will have to pay a $25.00 application fee to enter the Priesthood of Ur and sign an oath swearing their loyalty to the group.

6. Having achieved the degree of Vampire Priest/Priestess the member will be encouraged to attain the next degree of Vampire Sorcerer/Sorceress. To do so he or she must purchase The Vampire Sorcery Bible. After studying the book the member will have to pay a $25.00 application fee.

7. If it has been over a year since the member acquired Active Membership, he or she will have to again pay $100 to sustain that level of membership.

8. Having achieved the degree of Vampire Sorcerer/Sorceress the member will be encouraged to attain the next degree of Vampire Adept. To do so he or she must purchase The Vampire Adept Bible. After studying the book the member will have to pay a $25.00 application fee.

The above sales plan was for a member who was involved for over one year actively. According to the outline above the member will have given the ToV $400.00 - $585.00 or more over that period. Every time an additional year of Active Membership is added also add $100.00 to the sum. Given that the quality of their materials is appallingly low, the ToV's profit margin must be incredible. While the revenue generated is pennies compared to Christian cults it is still substantial in light of the value of their goods."

What Gods?
"The Undead Gods are simply the advanced members of our religion"

"Bow down before me"?
Temple Law #1: "No criminal activity, or advocacy."
Temple Law #2: "No drinking of physical blood"

Διότι είμαστε κορυφαίοι, αθάνατοι, παιδαράδες αλλά αν τσαμπουκαλευτεί κανένας εισαγγελέας θα έχοουμε ντράβαλα με το police, το IRS και ποιός ξέρει πόσους άλλους θνητούς και τέρμα τα μάνια (=monies, money).

"Bow down before me"?
Περίμενε, στη γωνία είμαι, έρχομαι, μη φύγεις...

No Method, No Guru, No Teacher

mariha2912Μέλος
02/10/2006, 03:28:36
I co to jest?
LeonardΝέο Μέλος
16/10/2006, 14:18:06

Τα κείμενα εκφράζουν άκρως εμπρηστικούς, αντικοινωνικούς ιδεασμούς
και προτρέπουν σε στάσεις, συμπεριφορές και πράξεις που προσβάλλουν
την ανθρώπινη υπόσταση, ατομική και κοινωνική.

Ο συγγραφέας υποτιμάει την νοημοσύνη των αναγνωστών, μα πάνω απ'όλα
προσβλέπει στην βίαιη κατάργηση της ανθρώπινης βούλησης με μεθόδους
που στοχεύουν σε ψυχολογικές ανασφάλειες, αδυναμίες, δυσκολίες και
στην εκμετάλλευση του ψυχικού πόνου των άλλων.

Παρακαλούμε, παρολαυτά τους Συζητητές να θυμούνται ότι τόσο
διαδικτυακά όσο και με παραδοσιακότερες εκδοτικές μεθόδους κείμενα
σαν αυτά είναι άφθονα στην εποχή μας και ότι τέτοια ζητήματα
απαιτούν για τον χειρισμό τους βαθύτατο στοχασμό και κατανόηση
για την ανθρώπινη φύση. Ο Διάλογος, εάν γίνεται με στόχο τη
διεύρυνση της Συνείδησης(δικής μας και των άλλων) καθώς και
την αντιμετώπιση της κάθε είδους προσωπικής και συνολικής/κοινωνικής
αλλοτρίωσης, είναι από τα καταλληλότερα μέσα που υπάρχουν...

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

- 16/10/2006 -

Προσκαλούμε - για τελευταία φορά - τον Leonard σε κανονική Συζήτηση(και όχι
παράθεση θεωριών και αντιγραφές κειμένων), μόνον στο θέμα:
"Ψυχολογικά Προβλήματα // (πιθανότατα ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ τίτλος)" ώστε να
μας μιλήσει για την προέλευση και την σκοπιμότητα αυτών των κειμένων
που έχει καταθέσει, εννοείται από την καθαρά προσωπική του οπτική...

Το παρόν θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης και ως εκ τούτου απενεργοποιείται.

- 16/10/2006 -