- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αφεθείτε σε ένα νοητικό ταξίδι πέρα απο τα όρια του πλανήτη.
Πηγαίνετε στην Σελήνη και κοιτάξτε πίσω σας την Γη.Εν συνεχεία στον Αρη και ξανακοιτάξτε.Τι βλέπετε?
Ενα μικρό φωτεινό αντικείμενο,σε μέγεθος πορτοκαλιού.Προχωρήστε στον Κρόνο.Τι βλέπετε απο την Γη?Τίποτα πλέον.
Κοιτάξτε ολόγυρα στο διάστημα.Δείτε δισεκατομμύρια κόσμους,τρισεκατομμύρια πλανήτες.
Εδω βρε του έκατσε του θεού,να κάνει "παιχνίδι"?
Οι κόκκοι άμμου της όλης της Γης,δεν είναι ούτε το 1/1000 των κόσμων που υπάρχουν στο σύμπαν.Αν είσασταν θεός,θα διαλέγατε ένα κόκκο απο όλους αυτούς να δημιουργήσετε ζωή και να την βάλετε σε ταλαιπωρίες και ανισότητες,με απώτερο σκοπό να την οδηγήσετε σε λατρεία προς την "αφεντιά" σας?
Δυο πράγματα συμβαίνουν.
Α) Μας δουλεύετε και μας επεξεργάζεστε.
Β) Είστε τόσο φρενοβλαβείς,όσο δεν πάει άλλο.
Αντε με βλέπω με χριστουγενιάτικη κάρτα,εξ΄αιτίας σας!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ένας Χριστιανός γιατί όχι; Επειδή του το πε ένα κείμενο; Αν δεν του το χε πει no prob?
quote:
Κοιτάξτε ολόγυρα στο διάστημα.Δείτε δισεκατομμύρια κόσμους,τρισεκατομμύρια πλανήτες.
Ειλικρινα οταν εμεις τα βλεπουμε δοξαζουμε το μεγαλειο και την δυναμη του Θεου και την απειροτητα Του..Πως εσυ βλεπεις αντιθετα ειναι αποριας αξιον ..
quote:
Γιατι, ανακαλυφθηκε πλανητης σαν την γη? Εχει και αλλους πιο διπλα?
Ειναι επιχειρημα αυτο, με το μικρο σου μυαλο να κρινεις υποθετικα οτι δεν μπορει να του εκατσε εδω? Και αν του εκατσε οπως λεμε εμεις ?
Πολυ ρισκο τραβας για μια αποφαση που θα σου κοστισει αιωνια ..
Η εστω θα σε ριξει σε υποδιεστερη κατασταση στην μετενσαρκωση (δεν την πιστευω) αλλα για να σου δειξω οτι ο περισσοτερος πλανητης διαχρονικα πιστευει στην Θεια Κριση ..
Ναι εδω εκατσε το παιχνιδι..Σου φαινεται μικρη για εμας τους ανθρωπους? Ε και ο Θεος ειναι απειρος και ακριβως για αυτο τον λογο χωρεσε σε ανθρωπινο σωμα ενα του προσωπο..Αδιανοητο για εμας ε?
Ε εμεις δεν εχουμε απειρο μυαλο για να κανουμε τετοιο παιχνιδι..
Μονη μας ελπιδα να ενωθουμε ψυχικα και εγκεφαλικα μαζι του..
Να μετεχουμε στο High λικι του..Να γινουμε αθανατοι..
Οσοι πεταξουν την ευκαιρια λογω της κουτοπονηρης προσωρινης βλακειας τους και των προσωρινων παθων τους, ας προσεχαν ..
quote:
Οι κόκκοι άμμου της όλης της Γης,δεν είναι ούτε το 1/1000 των κόσμων που υπάρχουν στο σύμπαν.
Τι μαθαινω...χιλιαδες κοσμοι ε? Τι λες βρε παιδι μου να μην ξερω πανω απο εναν..αντε δυο με αυτον των δαιμονων και των αγιων..
Μονο που οσοι δεν προσεχουν τα δαιμονακια και τις απατες τους, νομιζουν οτι υπαρχουν πολλοι κοσμοι και παραλληλα συμπαντα ..
Αποδειξεις για τους αλλους πλανητικους κοσμους εχεις?
quote:
Αν είσασταν θεός,θα διαλέγατε ένα κόκκο απο όλους αυτούς να δημιουργήσετε ζωή και να την βάλετε σε ταλαιπωρίες και ανισότητες,με απώτερο σκοπό να την οδηγήσετε σε λατρεία προς την "αφεντιά" σας?
Εαν ενδιαφερομουν να δημιουργησω ηθος μεσα απο δοκιμασιες με καθαρα αυλα κριτηρια , μετρησιμα στοιχεια μονο με κλιμακα αρετης, και οχι υλης που την κανω οτι θελω οποτε θελω, ας φαινεται στους ανθρωπους αδιανοητο.. η ταχυτητα του φωτος και οι αποστασεις για μενα ειναι σαν να μην υπαρχουν ...Ειμαι παντου και πουθενα για τους αδαεις ..
Ειμαι απειρος ...μεσα στο συμπαν και εξω απο αυτο ..
Οποτε αφου ο σκοπος μου ειναι να δοκιμασω τα πνευματα και να κανω να με λατρευσουν αγαπητικα και θυσιαστικα μονο οι καλοπροαιρετοι που πασχιζουν να δειξουν αρετη, σε εμενα η τον συνανθρωπο τους, ναι το εκανα..Αλλωστε η γη ειναι το κεντρο του ενδιαφεροντος μου τωρα ..
Το συμπαν ειναι background..Ετσι για να κινειται κατι και να υπενθυμιζω σε ολους τους καλοπροαιρετους ελαχιστη απο την απειρη δυναμη μου και σοφια..ωστε να με αναζητησουν..Ειμαι ο βασιλιας συμπανταρχης, κανε το πρωτο βημα και θα σε κανω γιο μου, αρχοντα, στο υποσχομαι..δοκιμασε λιγο απο αυτα που σου ειπα και θα με βρεις μπροστα σου και μεσα σου , στην ζωη σου, στο νου σου , παντου ...
Ειμαι ταπεινος , απο την φυση μου, ειμαι απειρος και εισαι τιποτα μπροστα μου, εαν θελω σου κανω την ζωη σου κολαση απο τωρα ..πιο κολαση απο οσο μπορεις να φανταστεις..
Δεν το κανω ομως, το αποφευγω, εκπαιδευω τωρα με τις δυσκολιες, συντηρω το συμπαν και την ανθρωποτητα ...Ολοι για το σχεδιο μου δουλευουν και ο ανοητος διαβολος ακομη ..Ειτε ετσι ειτε αλλιως, στο τελος εγω θα ειμαι ακαριαιος νικητης..Θα κληρονομησω για παντα τις ψυχες της αρετης, θα τις γεμισω υπερμετρα Φως και Ευτυχια που το καλυτερο επιγειο life style μοιαζει κουραφεξαλο, σε εναν κοσμο τελειο..Τοτε θα ειναι τελειος ο κοσμος...
Γιατι αυτος ο κοσμος ειναι πλασμενος λιαν καλως οπως δηλωσα, δεν τον εκανα τελειο...διοτι χρειαζομαι και την δικη σου συμβολη ..
Ναι την δικη σου ελευθερη βουληση..μονο τοτε υπαρχει τελειοτητα στην αγαπη..Γιατι ειμαι φως, ειμαι πνευμα και πυρ, καιγομαι απο αγαπη και ευτυχια και θελω να γεμισω την ψυχη σου με αυτη, να κανω την σωσμενη ανθρωποτητα φως και ευτυχια ατελειωτη, χωρις κουραση, χωρις αναγκες χωρις τελος ...ενα ατελειωτο παρτυ ...Να αναπληρωσσω τους αγγελους μου..
Οσο πιο πολυ με λατρευει καποιος, τοσο πιο πολυ ευτυχισμενος θα ειναι ..Για αυτο βλεπεις και πεθαινουν για μενα..Για αυτο με υμνουν σε γη και ουρανο..γιατι τους τα δινω ολα ...τους γεμιζω την ψυχη και δεν τους λειπει τιποτα ..και οσο πιο πολυ διαγωνιζονται, τοσο πιο πολυ το νοιωθουν ..
Δεν με ενδιαφερει ο κοκος της γης ..Δεν με ενδιαφερει η υλη , οι αποστασεις , οι φυσικοι νομοι τους οποιους δημιουργησα και θα τους εξαφανισω εν ριπη οφθαλμου την μεγαλη ημερα, κανοντας οσους θεοποιησαν την επιστημη να νοιωσουν την ανοησια τους..Χωρις φυσικους νομους, δεν υπαρχει επιστημη..δεν δουλευει τιποτα ..
Ολες οι γνωσεις της ανθρωποτητας θα γινουν αχρηστες..ολες οι τεχνες, τα γραμματα ...Μονο η θεολογια και η φιλοσοφια της αρετης θα μεινει..
Οι νομοι της αγαπης..Οσοι με αρνηθουν συνεχως εδω, θα καιγονται απο το φως μου, δεν θα το αντεξει η ακαθαρτη ψυχη τους, που θα παγιωθει με πονο και φρικη..θα χωριστουν απο ολους τους σωσμενους..
Ειναι το τιμημα οταν μια ζωη δεν καταλαβαινεις την θυσια του Βασιλια Δημιουργου, και περιμενεις χωρις να τον καλεσεις, παρακαλεσεις και χωρις να καθαρισεις και στολισεις το φτωχικο σου να σου χτυπησει την πορτα..
Για αυτο ετοιμασου και θα σου κανω την τιμη. Θα γινουμε φιλοι, θα σου χτισω παλατι στην ψυχη πανω απο ολα, ειμαι απειρος και κουβαρντας σε ολα ..Μπορω να σε λιωσω απο χαρα ..να μην το αντεχεις , να νοιωθεις οτι θα τρελαθεις και να μην μπορεις να το μοιραστεις...
Χωρις ουσιες και οινοπνευματα ...ειμαι Θεος, ενας και μοναδικος και δεν υπαρχει αλλος κανεις! Την ευτυχια μου και τα υπολοιπα, που τα δινω και στους ζητιανους του κοσμου τουτου , δεν την εχουν ουτε οι αρχοντες με τα καλυτερα υλικα ..Ειναι θεικο ποτο , για τις πλουσιες και καθαρες καρδιες μονο ..Ψυχες καθαρες θελω, αυτος ειναι ο λογος της υλικης δημιουργιας..Εκει στην καθαροτητα της αρετης αναπαυομαι, βλεπω τα πλασματα μου, τα παιδια μου και τα χαιρομαι και με χαιρονται..
Η επιλογη ειναι δικη σας..Θελει βεβαια θυσια μεγαλη στην εποχη σου να πας κοντρα στο ρευμα ..
Σε λιγο ο εωσφορος θα μοιαζει ανικητος και θα τυλιξει την γη ..
Οσοι μεινουν πιστοι σε μενα με καθε τιμημα μεχρι θανατου , θα γινουν αρχοντες, ατελειωτη δοξα και ευτυχια ..θα τους μακαριζουν αγγελοι για παντα ..
Οσοι προσπαθησουν να γλυτωσουν την ζωη τους θα χασουν και αυτη και τα παντα ...Ελατε μετανοημενοι σε μενα , και ολα ειναι δυνατα ..
Θυμηθειτε , ελεγχω τα παντα και οτιδηποτε οποτε θελησω..Ακαριαια..
Ενα Κυριε ελεησον απο τα βαθη σου με ενα σου δακρυ μπορει να ειναι αρκετα για αρχη..
Ποτε μην το ξεχνατε αυτο ..Ειστε στον στιβο της αρετης ..
Δειξτε μου οτι αξιζετε να γινεται ενδοξοι και αθανατοι ..
Δειξτε μου οτι μπορειτε να διαχειριστειτε το Θειο Φως μεσα σας με συνεση και συναισθηση οτι ειστε κτισματα.. Οσο ειμαι μεσα σας θα ειστε θεοι ..για παντα ..Καθαριστε για να με δεχτειτε..
Edited by - vas019 on 08/12/2012 18:37:48
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

macedon

macedon
quote:
Βρε θρησκόληπτοι των απανταχού θρησκειών,βγείτε λίγο προς τα "έξω".Αφεθείτε σε ένα νοητικό ταξίδι πέρα απο τα όρια του πλανήτη.
Πηγαίνετε στην Σελήνη και κοιτάξτε πίσω σας την Γη.Εν συνεχεία στον Αρη και ξανακοιτάξτε.Τι βλέπετε?
Ενα μικρό φωτεινό αντικείμενο,σε μέγεθος πορτοκαλιού.Προχωρήστε στον Κρόνο.Τι βλέπετε απο την Γη?Τίποτα πλέον.
Οι κόκκοι άμμου της όλης της Γης,δεν είναι ούτε το 1/1000 των κόσμων που υπάρχουν στο σύμπαν.Αν είσασταν θεός,θα διαλέγατε ένα κόκκο απο όλους αυτούς να δημιουργήσετε ζωή και να την βάλετε σε ταλαιπωρίες και ανισότητες,με απώτερο σκοπό να την οδηγήσετε σε λατρεία προς την "αφεντιά" σας?
Δυο πράγματα συμβαίνουν.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ρε φιλε μην μας τσουβαλιαζεις ολους σαν χαζουλιακες μωροπιστευμενους...για να σε πω την αληθεια δεν εχω θρησκοληψια...ειμαι χριστιανος αλλα ειμαι κ λογικος...προσπαθω να μην παραμυθιαζουμαι...καλα οσα λες αλλα πε μου ομως δηλαδης δεν υπαρχει κακια ενεργεια κακιες οντοτητες???...ολα ειναι αγγελικα πλασμενα στον κοσμακη που ζουμε???...κ γιατι τοση δυστυχια τοτενες???????????????
εγω νομιζω πως οπως λενε κ οι παπαδες οτι υπαρχει η κακια δυναμη που της εχει δοθει εξουσια να καμει κ αυτη το παιχνιδι της στη δημιουργια που μας γραφεις...κατα παραχωρηση θεου η κακια δυναμη ενεργει κ ενεργειται.
Ποιός ήρθε?
Edited by - Κostakourtas on 08/12/2012 22:30:47
quote:
Βρε θρησκόληπτοι των απανταχού θρησκειών,βγείτε λίγο προς τα "έξω".Αφεθείτε σε ένα νοητικό ταξίδι πέρα απο τα όρια του πλανήτη.
Δυο πράγματα συμβαίνουν.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
φιλε αμα παιζει λορδα κοντραμπασο κλαρινετο τα ταξιδακια του μυαλου μοιαζουν σαλονατες χαβιαρικες πολυτελειες
π.σ. γιογκες κ πιλατες στις κοντραμπασες λορδες μοιαζουν για μπον φιλε στο hotel king george κ great britain
Ποιός ήρθε?
Edited by - Κostakourtas on 08/12/2012 23:15:10
quote:
macedon
Τελικά πόσα κομμάτια είστε;
Αυτό ακριβώς θα ρώταγα κι εγώ φίλε Κώστα , γιατί απ' ότι φαίνεται υπάρχουν κι εδώ διάφορες σχολές εσχατολογίας μεταξύ του χριστεπωνύμου πληρώματος .
Και κάτι ακόμα . Είναι δυνατόν να υπάρξει ποτέ "αντί" για κάποιο ιστορικά ανύπαρκτο πρόσωπο ?
*