- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Γιατί τί έπαθε;
AitheroVamonΣοκ υποθέτω απο το "ιδιοκοσμικό πανσερναντόκοκκο"
Ρε σείς γιατί λέτε κακίες για μένα..![]()
Σας έχει βάλει ο αλλος ο φυτιλιάρης ο industrialangel και σας λέει οτι είμαι γέρος? εε..?
Θα σας πώ τι συμβαίνει..
Με ζηλεύει για αυτό τα λέει..
quote:
Μην μασάς από τους κακούς που σε δουλεύουν!
Δεν δουλεύει κανείς κανέναν.
Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι είναι έτσι οπως τα λέει με τη μόνη διαφορά οτι αν ήξερε δεν θα μιλούσε.
Ομως που ξέρεις μπορεί..
Επιτέλους βρέθηκε ο ένοχος !!!

quote:
Εννοώ ότι όταν πραγματεύεσαι με τέτοια θέματα, εξωφρενικά κατά την γνώμη μου, λογικό δεν είναι να πέσει και δούλεμα? Στο πρόγραμμα είναι όλα.
Πάντως το να λές ότι ξέρεις όλη την αλήθεια αλλά δεν μας την λές, δεν είναι.. κάπως???
Όταν λες να πέσει δούλεμα τί ακριβώς εννοείς; Δούλεμα από τα άτομα που συμμετέχουν στο φόρουμ ή δούλεμα από αυτούς που είχα τις επαφές;
Είπα ότι γνωρίζω ορισμένες αλήθειες που δεν είναι γνωστές σε κανέναν άλλον. Βεβαίως και υπάρχουν αλήθειες που γνωρίζουν άλλοι και δεν γνωρίζω εγώ. Να και ένας επιπρόσθετος λόγος που μπήκα σε αυτό το φόρουμ, μπορώ κι εγώ να μάθω κάποια πράγματα από εσάς και να τα αντιπαραβάλω με τις δικές μου θέσεις. Κάποιος που είναι πολύ έξυπνος μπορεί να πει και μια μεγάλη βλακεία. Και αντιστοίχως, κάποιος που είναι πολύ βλάκας μπορεί κι αυτός να πει κάτι πολύ έξυπνο στην ζωή του.
quote:
Πάντως το να λές ότι ξέρεις όλη την αλήθεια αλλά δεν μας την λές, δεν είναι.. κάπως???
Έχεις δίκιο, Zephyr. Πολλές φορές έχω φέρει τον εαυτό μου στην δική σας θέση. Ναι, θα μπορούσα άνετα να διατυπώσω κι εγώ αυτό το ερώτημα. Αν έβλεπα κάποιον που ισχυριζόταν τέτοια πράγματα, θα είχα κι εγώ τις εύλογες απορίες που έχετε κι εσείς και θα τον αντιμετώπιζα με μεγάλο σκεπτικισμό. Δεν θα μπορούσα όμως και να τον απορρίψω κατηγορηματικά.
Edited by - User 120 on 03/09/2010 22:43:51
τον σκεπτικισμό (κοινώς... δούλεμα) πρέπει να τον θεωρήσεις δεδομένο. Επειδή όσα αναφέρεις ξεφεύγουν κατά πολύ από την πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πείσεις. Έχουν εμφανιστεί τόσο πολλοί γραφικοί με παρόμοια θέματα που πλέον δεν κάνει αίσθηση ένα "σενάριο" σαν το δικό σου. Βέβαια, θα μου πεις ότι δεν έχεις σκοπό να πείσεις, απλά αναφέρεις όσα εσύ προσωπικά πιστεύεις. Γι' αυτό υπάρχει το forum εξάλλου!
quote:
User 120
Υπάρχει καμία ιστοσελίδα που να ασχολείτε με το θέμα που μας είπες;
Αν ναι μπορεις να μας την δωσεις;

Πάντα αγαπάμε αυτά που δεν μπορούμε να έχουμε ![]()

quote:
User 120
Είπα ότι γνωρίζω ορισμένες αλήθειες που δεν είναι γνωστές σε κανέναν άλλον. Βεβαίως και υπάρχουν αλήθειες που γνωρίζουν άλλοι και δεν γνωρίζω εγώ. Να και ένας επιπρόσθετος λόγος που μπήκα σε αυτό το φόρουμ, μπορώ κι εγώ να μάθω κάποια πράγματα από εσάς και να τα αντιπαραβάλω με τις δικές μου θέσεις.
Καλός είσαι και του λόγου σου. Ήλθες να ψωνίσεις αλλά χωρίς να δώσεις από τα δικά σου, ε;
Κατάλαβες ο δικός σου; Τα δικά του τα κρατά για τον εαυτό του, για τους λόγους που αυτός θέλει, αλλά αν είναι να αρπάξει κάτι άλλο από εδώ, δεν θα τον χαλούσε.
Τουλάχιστον έχεις το θάρρος και το παραδέχεσαι. ![]()
Αχ βρε Έλληνα, παντού και πάντα ο ίδιος!! Το έχουν τα γονίδια τελικά!
quote:quote:
User 120
Έχεις δίκιο, Zephyr. Πολλές φορές έχω φέρει τον εαυτό μου στην δική σας θέση. Ναι, θα μπορούσα άνετα να διατυπώσω κι εγώ αυτό το ερώτημα. Αν έβλεπα κάποιον που ισχυριζόταν τέτοια πράγματα, θα είχα κι εγώ τις εύλογες απορίες που έχετε κι εσείς και θα τον αντιμετώπιζα με μεγάλο σκεπτικισμό. Δεν θα μπορούσα όμως και να τον απορρίψω κατηγορηματικά.Edited by - User 120 on 03/09/2010 22:43:51
Ναι, έχει δίκιο ο Zephyr, αλλά εσύ όμως τι κάνεις;
Και γιατί να σου πουν τότε αλήθειες οι άλλοι από εδώ μέσα; Γιατί να μην κάνουν όπως και εσύ;![]()

Όσο κι αν καποιοι το ....αποκλειστικοποιούν...