ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΧΗΜΑ..? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΧΗΜΑ..? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Omni30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
andrianΜέλος
08/01/2004, 15:27:03
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!
ΚRYSTA ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
CyLIGHT ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΔΙΑ
ΙΑΣΟΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 2011??
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ.. ΜΗΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΄99? ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Ε ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ..
ΧD ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ? ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!!
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜAIL Κ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ...
ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.. ΔΕ ΘΑ ΜΠΛΕΞΩ Κ ΜΕ ΤΑ Χ-FILES ΚΙΟΛΑΣ Κ ΕΓΩ Κ Ο ΠΥΡΟΒΑΤΗΣ..
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΠΑΛΙ

ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

ΜιαΜέλος
08/01/2004, 20:57:56
Καλησπερα σε ολους
θα ηθελα μονο καποια πληροφορια απο τον XD
θα ηθελα να μου στειλεις σχετικες ιστοσελιδες που να αφορουν την ευθυγραμμιση τον πλανητων και συγκεκριμενα τον Κρονο, την Αφριδιτη και τον Ερμη. Σε ευχαριστω.

Andriaan η ιστορια ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα δεν γνωριζω κατι σχετικο.

andrianΜέλος
09/01/2004, 22:09:03
http://homepages.pathfinder.gr/onecode2002/sxima.jpg
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Κ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΚΡΥΣΤΑ Κ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

PyRoVaTiSΝέο Μέλος
09/01/2004, 23:19:29
KAI GW ME THN SEIRA MOU THA ITHELA PARA POLU NA EFXARISTISW OLOUS OSOUS AFIERWSAN PROSOPIKO XRONO GIA NA MAS BOITHISOUN.IDIKA TO PALIKARI ME TIS LEKSEIS EDWSE KAPOIA ANOIGMATA.OPOIOS EXEI AKOMA KATI GIA NA BOITHISEI THA NAI DEKTOS KAI STO MAIL KAI EDW.
AFTA TA OLIGA

Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα

CyLightΜέλος
10/01/2004, 02:49:26
quote:
IDIKA TO PALIKARI ME TIS LEKSEIS EDWSE KAPOIA ANOIGMATA.

Το παλικαρι λεει "ευχαριστω".
Αν θελετε να σας αναλυσω και τα υπολοιπα νουμερα πες μου.

http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία

KRySTaΜέλος
10/01/2004, 22:15:48
Δεν μου ειπες Ανδριαν ετσι είναι το σχήμα

XDΜέλος
10/01/2004, 22:35:54
quote:

Καλησπερα σε ολους
θα ηθελα μονο καποια πληροφορια απο τον XD
θα ηθελα να μου στειλεις σχετικες ιστοσελιδες που να αφορουν την ευθυγραμμιση τον πλανητων και συγκεκριμενα τον Κρονο, την Αφριδιτη και τον Ερμη. Σε ευχαριστω.

Σου έστειλα email χθες, ελπίζω να το έλαβες!

ΜιαΜέλος
10/01/2004, 23:08:22
Αγαπητε xd το ελαβα το e-mail σου. Σε ευχαριστω. ελπιζω να μπορεσω να βρω αυτο που ψαχνω.

PyRoVaTiSΝέο Μέλος
15/01/2004, 18:28:07
nai krysta etsi einai to sxhma.exeis kapoia pliroforia?

Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα

andrianΜέλος
27/01/2004, 12:48:38
ΕΜΑΘΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2ο ΤΟ 3ο ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2004-2011 Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ Η' ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΒΡΑΧΟΥΣ Η' ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΜΕΣΑ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑ ΛΟΙΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΡΙΘΜΟΙ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΗ ΑΛΛΑ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ..

ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ