ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CHARMED330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/03/2010, 21:25:58
riku WELCOME TO ESOTERICA

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

Η ΜΩΡΑ (Η' ΛΙΛΙΘ) ΛΕΓΕΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΥΑ
ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΟΤΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΗ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ,
ΕΞΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ..
ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΩΣΠΟΥ
ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΣΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
Ο ΑΔΑΜ ΟΜΩΣ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΠΙΣΩ
ΕΤΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΣΤΕΙΛΕ 3 ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ
ΤΗ ΜΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΑ
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ Η ΜΩΡΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΙ 3 ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΚΕΙΝΗ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΩΡΑ ΕΠΕΚΤΗΣΕ
ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥ ΟΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΕΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ
ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ
ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗ ΜΩΡΑ

CHARMED

25/03/2010, 21:39:35
MIA ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΜΩΡΑ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ
ΕΚΕΙΝΗ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ
ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ
ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΗ ΜΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Σανβί, Ο Σανσαβί ΚΑΙ Ο Σαμεγκελάφ.

ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
CHARMED

25/03/2010, 21:48:52
quote:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ 4ΧΕΡΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ?????????
Δεν το νομίζω υπάρχουν πολλοί άλλοι καλοί λόγοι να το κάνουν αυτό.
Φίλη riku σωστή η σκέψη σου να πεις το πάτερ ημών και θεωρείται απο όσο ξέρω και στους περισσότερους το ίδιο πράγμα δουλεύει.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

rikuΝέο Μέλος
25/03/2010, 22:35:37
Αγαπητέ φίλε Dr Jekyll Mr Hyde είμαι άνδρας αλλα ο καθένας μπορούσε να κάνει λάθος :). Άλλη φόρα που ένιωθα σιγά- σιγά την παραλυσία να με κυριεύει έκανα μια απότομη κίνηση και ελευθερώθηκα. Πριν από δυο μήνες κοιμόμουν, ξυπνάω κατα την διάρκεια της νύχτας από ένστικτο κατά την δική μου γνωμη και ήμουν πάράλυτος και ανίκανος να μιλήσω. Σε μια φάση ακούω μια απαίσια φωνή να φωνάζει το ονομά μου Κώστααααααα, έτσι με λενε, χωρις δεύτερη σκέψη είπα από μέσα μου το Πάτερ Ημών κι έφυγε

Κ.Α

rikuΝέο Μέλος
25/03/2010, 22:38:15
Θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση: έχει ακούσει κάποιος να φωνάζει το ονομά του η μόρα; Θα εκτιμούσα την απαντησή του.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κ.Α

26/03/2010, 14:24:22
quote:
Αγαπητέ φίλε Dr Jekyll Mr Hyde είμαι άνδρας αλλα ο καθένας μπορούσε να κάνει λάθος :).
Αα σόρι! Μου θύμισε ένα χαρακτήρα του FFX απο τα "νιάτα" μου χαχα.
quote:
Θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση: έχει ακούσει κάποιος να φωνάζει το ονομά του η μόρα; Θα εκτιμούσα την απαντησή του.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ναι μου χει τύχει αλλά όχι απο μόρα. Το ακουσμα του ονόματος μας είναι ξέχωρο "φαινόμενο" δεν μπορεί δηλαδή απο μόνο του να αποδοθεί στη μόρα(ούτε κ οφείλονται στη μόρα όλων των λογιών τα παράξενα φαινόμενα, είναι απλά a cog in the machine)
pierΝέο Μέλος
26/03/2010, 20:35:56
δυσκολες στιγμες.... εγω δεν εχω ποτε και ελπιζω να μην το παθω ποτε αυτο. παρολα αυτα εχω νιωσει ενα κλειδομα στα χερια μου αλλα το υπρνικισα ευκολα

ολοι για εναν και ενασ για τον εαυτο του

rikuΝέο Μέλος
27/03/2010, 08:33:01
Πάρα πολύ σωστή η φράση σου φίλε Pier. Ας αναφέρω κι εγώ δυο απο τις εμπειρίες μου. Ήμουν μαθητής του δημοτικού, καθώς ήταν νύχτα έπεσα να ξαπλώσω στο πλάι αλλά απο τη αριστερή μεριά. Ξαφνικά ξυπνώ μεσα στην νύχτα ανίκανος να μιλησω και να κουνηθω, και σαν να μην εφταναν ολα αυτά άλουγα βήματα όπως όταν τρέχει κάποιος να ξεκινούν απο την κρεββατοκάμαρα των γονιών μου που βρίσκεται απένανατι απο το δικό μου υπνποδωμάτιο να έρχονται σε αυτό. Επειδή τότε ήμουν μικρο΄ς κια δεν ήξερα τι ηταν η μόρα το άφησα να με παρασύρει. Το κεφάλι νου βούιζε τόσο που νόμιζα οτι θα εκραγεί, Αλλά μετά από κάποια λεπτά άρχισε να εξασθενεί. Την επόμενη εμπειρία την είχα πριν δυο βράδια. Κοιμόμουν στο πλάι και αυτή την φορά, βρισκόμουν στην φαση υπνου- ξυπνιου και είχα πλήρη αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Σε μια στιγμη γυρίζω ανάσκελα, ταυτόχρονα ένιωθα μια παρουσία στο φωματιό μου η οποία δεν είχε καλές διαθέσεις, μετά απο λίγα δευτερόλεπτα νιώθω το γόνατο ενός ποδιού να με πιέχει στη κοιλοιακή μου χώρα. Προσπάθησα να κουμήσω τα χέρια μου τα οποία κουνιούνταν λίγο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός αυτό τα χέρια μου κουνήιηκαν φυσιολογικά μετά από πολλή προσπάθεια και αυτό έφυγε. Την άλλη ημέρα ήμουν χάλια τόσο εξαντλημένος σαν να έκανα δύσκολες και επίπονες εργασίες το προηγούμενο βράδυ.

Κ.Α

rikuΝέο Μέλος
27/03/2010, 08:44:57
Και συνεχίζω.
Σύντομη μεν εμπειρία αλλά πήγα να πάθω συγκοπη. Κοιμόμουν στο πλάι, άρχισα να έχω ξανά εκείνο το αίσθημα φόβου. Το σώμα μου άρχισε να παραλύει σε κλάσματα δευτερολέπτου και είμουν ανίκανος για το οτιδήποτε. Το μάτι μου επειδή είχε μείνει λίγο ανοιχτό μπόρεσα να διακρίνω ακριβώς μπροστά από το κρεββάτι μου μια σκιά με κουκούλα να με κοιτά. Δεν μπορούσα ούτε στο ελάχιστο να κλείσω τα μάτια μου για να μην βλέπω αυτό το θέαμα. Προσπάθησα να κουνηθώ πάλι αλλά τίποτα. Το μόνο μέρος του σωματός μου που μπορούσα να κουνήσω αλλα λίγο ήταν η γλώσσα μου και με αυτή έκανα τον σταυρό μου μέσα στο στομα μου ενώ ταυτόχρονα έβλεπα αυτή την σκια να εξαφανίζεται. Απο τον φόβο μου πετάχτηκα απο το κρεββάτι χτύπησα στον τοίχο του δωματίου κι έπεσα κάτω. Συγγνώμη για τα μπερδέματα στα προηγούμενα μηνύματα γίνονται εξ΄ αιτίας της κεκτημένης ταχύτητας των χεριών μου στο πληκτρολόγιο.

Κ.Α

rikuΝέο Μέλος
27/03/2010, 08:58:09
Και συνεχίζω...
Άλλη μια νύχτα ξάπλωσα ανάσκελα με την πεποίθηση οτι δεν θα έρθει η μόρα. Κοιμήθηκα ως τα μεσάνυχτα, ξυπνάω κοιτάζω το ρολόι μου η ώρα ήταν δώδεκα και μισί, και αναρωτιόμουν μα γιατί ξύπνησα τόσο νωρίς; Πέφτω στο κρεββάτι ανάσκελα πάλι και με κυρίευσε ένα αίσθημα φόβου το κατάλαβα πως θα έρθει, το κεφάλι μου βούιζε τόσο που θα έσπαγε. Τα μάτια μου ήταν ανοιχτά κανονικά διότι λόγω της παραλυσίας δεν μπορούσα να τα κλείσω. Και βλέπω στην ντουλάπα απέναντι απο το κρεββάτι μου μια μαύρη ανθρώπινη σιλουέτα πιο μαύρη και από το σκοτάδι του δωματίου η οποία με πλησίαζε αργά αλλά σταθερά, όσο πλησίαζε τόσο το κεφάλι μου βούιζε περισσότερο. Άρχισα να λέω από μέσα μου το Πάτερ Ημών και όσο το έλεγα έφευγε καθώς επίσης το βουητό και η παραλυσία. Μόλις σταμάτησα να το λέω ερχόταν πάλι με τα ίδια αποτελέσματα τελικά το ολοκλήρωσα όλο κι έφυγε εντελώς. Περιττό να σας πω οτι δεν έκλεισα μάτι όλη την νύχτα,

Κ.Α

27/03/2010, 20:58:03
..Όλο το είπες? Το πάτερ ημών που ξέρει ο πολύς κόσμος(αυτό που λέγεται στα σχολεία δηλαδή) δεν είναι ολοκληρο, είναι το μεγαλύτερο μέρος πλην ένα κομμάτι. Εν τούτοις η τελευταία φράση του μέρους αυτού είναι που αφορά τις κακές οντότητες(απάλλαξε μας απο τον πονηρό).

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/03/2010 20:59:41

rikuΝέο Μέλος
27/03/2010, 21:03:32
Με την φράση ολόκληρο εννοώ πως το μυαλό μου κολλούσε και δεν μπορούσα να το συνεχίσω, ενώ στο τέλος βρήκα την δύναμη και το ολοκλήρωσα.

Κ.Α

pierΝέο Μέλος
30/03/2010, 09:16:04
οι ονειροπαγιδεσ βοηθουν????

ολοι για εναν και ενασ για τον εαυτο του

30/03/2010, 10:36:41
Τίποτα το άψυχο δεν βοηθάει
εκτός κ αν έχει κάποια ιδιότητα την οποία όμως θα πρέπει να του τη δώσεις εσύ(χρειάζεται γνώσεις ειδικές αυτό).
rikuΝέο Μέλος
31/03/2010, 08:41:42
Σε κάποιο άλλο φόρουμ του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι έλεγε κάποιος ότι ένα ποτήρι με νερό δίπλα απο το κρεββάτι σου βοηθάει στο να μην έρχεται η μόρα. Η εμπειρία τύπου μόρα που είχα προχθές ήταν η εξής: Κοιμόμουν στο πλάι, κατά την διάρκεια της νύχτας ξυπνώ αθελά μου και αποφασίζω να ξαπλώσω ξανά. Ένιωσα ένα παράξενο αίσθημα φόβου και το σώμα μου παρέλυσε τόσο γρήγορα σαν να το διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα,εν τω μεταξύ ένιωθα κάποιος να προσπαθεί να με γυρίσει από την αριστερή πλευρά γιατι εγώ ήμουν στην δεξιά. Άρχισα να λέω το Πάτερ Ημών και σιγά- σιγά το ένιωθα να φεύγει. Αυτό το φαινόμενο να προσπαθεί να με γυρίσει δεν μου έχει τύχει ξανά μέχρι προχθές.

Κ.Α

31/03/2010, 11:21:52
Το νερό δεν είναι άψυχο αλλά δεν είναι απαραίτητα και το ασφαλέστερο μέτρο κατα τη γνώμη μου(εκτός βέβαια αν το λουζόταν κάποιος). Νομίζω όμως riku ότι αξίζει να το δοκιμάσεις.
31/03/2010, 15:00:04
Φίλε riku έχεις κολλήσει. Θα μπορούσα να το πω αστρικό μπλοκάρισμα. Βρες αυτά που έχω γράψει σε αυτό το τοπικ σε παλιότερα μηνύματα για να καταλάβεις τι σου συμβαίνει.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

XXdnaΝέο Μέλος
09/04/2010, 02:22:54
Καλησπερα. Εψαξα πολυ κ σας βρηκα. Μια ή δυο φορες εχω αναφερει αυτο που μου συμβαινει σε καποιους αλλα δεν το συνεχιζω γιατι ξερω πως δεν καταλαβαινουν. Δεν ειναι ακριβως σα να ξυπναω με παραλυση διοτι ξερω πως δεν εχω ποτε κοιμηθει. Μου συμβαινει οταν ξαπλωνω και αρχιζουν να κλεινουν τα ματια μου. Νιωθω ενα ξαφνικο βυθισμα σα να πεφτω και επανερχομαι στιγμιαια σε μια κατασταση οπου δε μπορω να κουνηθω, να ξυπνησω, να μιλησω, να ζητησω βοηθεια. Ακουω δυνατο βουητο και το βλεμμα μου ειναι καρφωμενο σε ενα μονο σημειο. Μετα απο προσπαθεια, καταφερνω να επανελθω εξαντλημενη και τρομαγμενη και σε ενα λεπτο, βρισκομαι παλι στο ιδιο σημειο. Μπορει να μου συμβαινει μια ωρα συνεχεια, 15-20 φορες. Η τελευταια φορα που το επαθα ηταν πριν 4 μερες, οπου στο τελος ξυπνησα τον αντρα μου και του ζητησα να με αγκαλιασει γιατι "ειδα ασχημο ονειρο", οπως του ειπα. τι να ελεγα? Θα με περναγε για τρελη. Δεν πιστευω πως μπορει να το καταλαβει καποιος που δεν το εχει ζησει. Ειναι φριχτο. Μια φορα καθως συνεβαινε για πολλοστη φορα στη σειρα, σκεφτηκα "χαλαρωσε, μην παλευεις και θα περασει οπως παντα". Κ δεν περασε. Γινοταν ολο και πιο εντονο το βυθισμα αυτο που νομιζα πως πεθαινω Φοβηθηκα τοσο που ξαναρχισα να παλευω μεχρι που συνηλθα. Μπορει να περασουν και 6 μηνες χωρις να το παθω. Μπορει να συμβει και καθε βδομαδα. Οτνα συμβαινει ομως, ειναι πανω απο 3 φορες καθε βραδυ. Το παθαινω συστηματικα απο την παιδικη μου ηλικια. Ειμαι 28. Αν χαλαρωσω, θα ζησω την αστρικη προβολη? Και πως μπορω να σκεφτω λογικα εκεινη τη στιγμη οτι δε θα πεθανω?
anny tokatliΝέο Μέλος
23/04/2010, 23:52:00
καλησπερα σε ολους!!
Σημερα τυχαια μπηκα και βρηκα τη σελιδα σας. Εχω διαβασει μερικες εμπειριες σας και πραγματικα μου εκανε μεγαλη εκπληξη που συναντησα 3 δικες μου. για την μορα ειχα ακουσει απο την εκπομπη του Χαρδαβελα χωρις να ξερω οτι λεγετε αυτο το πραγμα "μορα"...
θα ηθελα πολυ να τα μοιραστω και εγω μαζι σας... και οποιο κι αν ειναι το σχολιο σας, ειναι δεκτο!!
εδω και 5 χρονια εχουμε μετακομισει με τον συζυγο μου και τα παιδια σ'ενα χωριο στο οποιο αγορασαμε το σπιτι μας. Το σπιτι αυτο ειναι σχετικα καινουριο (7 χρονων) αλλα εδω εμενε μια γυναικα η οποια εχει πεθανει μεσα στο σπιτι και την βρηκαν μερικες μερες αργοτερα. δεν γνωριζω σε ποιο ακρυβως μερος του σπιτιου εχει πεθανει, νωμιζω στο σαλονι. απο τοτε που κοιμαμαι στο δωματιο που κοιμοταν αρχησα και εγω να βλεπω διαφορα...
Μου εχει συμβει πολες φορες να δω τη μορα αλλα θελω να πιστευω πως κοιμομουνα και ξυπνησα. μια φορα ομως ειδα και ημουνα σιγουρη οτι το ειδα στο ξυπνιο μου. κοιμομουνα και ξαφνικα ξυπνησα, ανοιξα τα ματια μου και ειδα μπροστα μου τρεις ανθρωπινες φιγουρες με μαυρη καπα απο πανω μεχρι κατω... ηταν ακριβως φιπλα στο κρεβατι μου και με κοιτουσαν. δεν μπορουσα να δω τα προσωπα τους. ειχα παραλησει. ηθελα να φωναξω τον αντρα μου που κοιμωταν στο διπλανο δωματιο αλλα δεν εβγαινε η φωνη μου. το μωρο μου που κοιμοταν διπλα μου αρχησε να ξυπναει και να γκρινιαζει. τοτε και εγω αρχησα να ξεμουδιαζω και να ανοιγοκλεινω τα ματια μου και να προσπαθω μ'αυτον τον τροπο να με πεισω πως τα ειδα στο ονειρο μου. μολις ξεμουδιασα εντελως η καρδια μου αρχησε να χτυπαει πολυ δυνατα και ενιωσα να με πιανει κατι σαν παγωμενος υδροτας. ηθελα να ξανακοιμηθω πολυ γρηγορα αλλα δεν μ'επιανε ο υπνος... κοιτουσα δεξια και αριστερα. τα ματια μου αρχησαν να φτιαχνουν εικονες αλλα ηξερα οτι εγω το προκαλουσα... περασε αρκετη ωρα μεχρι να με παρει ξανα ο υπνος.

το δευτερο παραξενο που μου συνεβει και που παρομοιο διαβασα εδω απο μια κοπελα αν καταλαβα καλα ειναι οταν μια φορα λογο ζεστης ειπα να μην κοιμηθω στο κρεβατι αλλα στον καναπε στο σαλονι και ο συζυγος μου στο δωματιο που κοιμομουνα εγω... Η ωρα ειχε παει σχεδον δωδεκα. αρχησαμε σιγα σιγα να ηρεμουμε. τα παιδια ξαπλωσαν στο δικο τους δωματιο και εγω στον καναπε. ο συζυγος ξαπλωσε τελευταιος γιατι εκλεινε τα φωτα... εκλεισε λοιπον το φως και πηγε στο δωματιο. εγω εκλεισα τα ματια και προσπαθουσα να κοιμηθω με διαφορες ασχετες σκεψεις στο μυαλο. ξεφνικα νιωθω κατω στα ποδια σαν καποιος να εκατσε στον καναπε. ενιωσα τη το βαρος να χαμιλωνει το μαξιλαρι του καναπε... χωρις να ανοιξω τα ματια μου ειμαι εντελος σιγουρι οτι ηταν ο αντρας μου. συνηθιζει να ερχεται διπλα μου καμια φορα και να συζηταμε με την ησυχια μας διαφορα... Ξαφνικα νιωθω οτι σηκοθηκε και λεω εγω "Γιωργο μην φευγεις, κενε μου λιγη παρεα μεχρι να με παρει ο υπνος" και ακουω να μου απανταει ο συζυγος απο το δωματιο "αγαπη μου ειμαι ηδη ξαπλωμενος και νησταζω πολυ, συγνωμη" τοτε πεταγομαι ξαφνικα και ανοιγω τα ματια μου και με πιανει ταχυπαλμια. ρωταω τον συζυγο αν ηρθε καθολοου κοντα μου και μου απανταει οχι!! μιλαμε τα ειχα χασει...

ακομα ενα που διαβασα εδω ηταν για δυο κοριτσακια με ασπρα ρουχα...
στην αρχη δεν εδωσα σημασια αλλα μετα το μεσημερι που ξαπλωνα με τον συζυγο τον ρωτησα αν του ειχα πει ποτε για δυο κοριτσακια που ειδα να μπαινουν στο δωματιο που κοιμαμαι κρατωντας κατι στα χερια τους. μου ειπε οτι δεν θυμωταν να το εχω αναφερει ποτε και εγω σκεφτικα πως ισως να εχει δικαιο και απλα να εχω επιρεαστει απ'αυτο που διαβασα σημερα... το απογευμα ηρθαν οι γονεις μου και αρχησα να συζηταω γι'αυτα τα θεματα με την μαμα και ξαφνικα μου ερχεται στο κεφαλι οτι πραγματικα εχω δει αυτα τα κοριτσακια και το εχω πει στον συζυγο και μαλιστα το σχολιασαμε πως αυτα τα κοριτσια ηταν η γυναικα που πεθανε σ'αυτο το σπιτι και η αδερφη της στην οποια ειχε αφησει κληρονομια αυτο το σπιτι απο την οποια το αγορασαμε. οταν το θυμηθικα μ'επιασε ενα παραξενο σηναισθημα και ελεγα μηπως παλι εχω λαθος και ρωταω τον συζυγο αν θυμαται αυτην την κουβεντα που καναμε και μου απανταει πως ναι τελικα το θυμαται...

ηλικρινα δεν ξερω γιατι μου συμβαινουν ολα αυτα αλλα ενα εχω να πω πως οσο παιρναει ο καιρος αρχιζω και τα ψαχνω πιο πολυ. και φοβαμαι πιο πολυ...

mavri tulipa

NASAROYTAKIΜέλος
20/06/2010, 19:39:46
quote:

Με ποια προσευχη στον Θεο που πιστευες και να εισαι συγκεντρωμενος σε αυτη την διωχνει.Αν φτασεις να αναψεις το φως σημαινει πως εφυγε ηδη.

egw proswpika den pisteyw ston theo alla an pw tin proseyxi tha fygei??

http://img209.imageshack.us/img209/7339/pirates007.jpg