- Το βιβλίο του Ενώχ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Διαβάζω τα θέματα του forum πάρα πολύ καιρό.
Όσο για το λόγο που έχω στείλει τόσα μηνύματα εδώ, το έχω αναφέρει κι αλλού το λόγο.
Κι η αιτία είναι οι λόγοι που με κάνουν να είμαι στο internet τόσες ώρες.
quote:
Αν είσαι μέλος ενός μήνα ..και δεν ξέρεις.
Εκτός αν τα ξέρεις .. και θές να τα ξαναμάθεις.
Δεν κατάλαβα αυτό που είπες.
Το αν είμαι μέλος ενός μήνα...
Είμαι μέλος όσο καιρό είμαι.
Αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει πιστεύω κάποιος που μπορεί να τα βλέπει αυτά, ώστε να ξέρεις κι εσύ πόσο καιρό είμαι εδώ.
Όπως έχεις ξαναπεί είσαι μερικές φορές καχύποπτος με κάποια νέα μέλη.
Εγώ δε μπορώ να σου πώ αν έχεις δίκιο ή όχι γιατί ίσως να συνεχίσεις να έχεις αμφιβολίες.
Κάποιος υπεύθυνος όμως αν του το ζητήσεις θα μπορέσει να σε βοηθήσει.
Είναι κουραστικό όλο αυτό, να φανταζόμαστε παρασκήνια και διαμάχες... ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Nαι, καμμία αντίρρηση... αγαπητέ allzaro
αλλά μην ξεχνάς ότι με κάτι τέτοια δημιουργούνται και παρεξηγήσεις άνευ λόγου...
φαντάσου για παράδειγμα, όταν πρωτοεμφανίστηκα και μου έκανες το σχόλιο που προαναφέραμε, τι θα γινόταν αν έπαιρνα εύκολα "φωτιά"...
δεν λέω, με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας λογικό είναι να υποψιάζεται κανείς διάφορα... αλλά θέλει μία προσοχή ο "χειρισμός" ![]()
Galadriel

in God we trust
Edited by - galadriel on 16/08/2005 18:34:27
quote:
allzzaro, το έχω διαβάσει...
Eφόσον λοιπόν το έχεις διαβάσει.. θα πρέπει να κατανοείς τις καχυποψίες μου..
Μην εξάπτεσαι.. δεν εχω κάτι συγκεκριμένο μαζί σου... ούτε εχω καμμιά κακή πρόθεση..
Το ποιός είσαι .. το ξέρεις μόνο εσύ.. και κανένας αλλος.
Απλά προκαλώ όποιον έχει αμφιβολίες για το αν είμαι παλιό μέλος ή όχι να ζητήσει από κάποιον υπεύθυνο εδώ να ελέγξει από πού μπαίνω.
Εκτός αν νομίσετε πως άλλαξα και σπίτι για να μπαίνω ως δήθεν "νέο μέλος".
Τις προάλλες είχε γίνει ένα σκηνικό που κάποιος έμπαινε με το κωδικό μιας κοπέλας κι έγραφε μηνύματα αντ' αυτής κι η Αμαλία εντόπισε ποιός ήταν.
Οπότε γίνεται κι αυτό που λέω, πιστεύω.
Νομίζω πως ασχέτως του πόσου καιρού έχω στο forum μπορώ να παραθέτω τη γνώμη μου για ό,τι συζητείται και να την υποστηρίζω.
Αυτά είχα να σας πώ.
Συνεχίζω τη δουλειά μου και συνεχίζουμε την κουβέντα αυτή, αν έχετε περαιτέρω απορίες στα όσα είπα, όταν τελειώσω.
Keep well!

quote:
φαντάσου για παράδειγμα, όταν πρωτοεμφανίστηκα και μου έκανες το σχόλιο που προαναφέραμε, τι θα γινόταν αν έπαιρνα εύκολα "φωτιά"...
Προσπαθώ να σβήνω εγκαίρως τις φωτιές που ανάβω...
Ειλικρινά θα σου πώ κάτι.. που με απασχολεί.. και για να δικαιολογηθώ που είμαι ``καχύποπτος``.
Κάποια νέα μέλη ξαφνικά δημιουργούν ``κατακλυσμιαία`` δράση σε ολο το μήκος και πλάτος των φόρουμ... Τρυπώνουν παντού.. ακούν.. λένε .. 50 μηνύματα την ημέρα... Ξαφνικά για κάποιους λόγους εξαφανίζονται κυριολεκτικά...
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ τους επικαλεστείς... ως δια μαγείας .. εμφανίζονται...
Τι συμβαίνει εδώ... υποτιμούν τη νοημοσύνη μας???
Ρε παιδιά προς Θεού θέλετε να εχετε δύο ή τρείς εγγραφές... κάντε το αλλά μην ``σηκώνεται και παντιέρα``
χε χε.... έτσι είναι αγαπητέ allzzaro ![]()
από "παντιέρες" άλλο τίποτα...
Galadriel

in God we trust
quote:
Νομίζω πως ασχέτως του πόσου καιρού έχω στο forum μπορώ να παραθέτω τη γνώμη μου για ό,τι συζητείται και να την υποστηρίζω.
Εννοείται.. ![]()
quote:
Απλά προκαλώ όποιον έχει αμφιβολίες για το αν είμαι παλιό μέλος ή όχι να ζητήσει από κάποιον υπεύθυνο εδώ να ελέγξει από πού μπαίνω.
Ολοι γνωρίζουν οτι αυτό ΔΕΝ είναι εφικτό.
Ξέρεις σε πόσα internet cafe τρέχουν ορισμένοι για να αλλάζουν διεύθυνση....![]()
Edited by - allzzaro on 16/08/2005 18:55:29
Αυτή την εβδομάδα δεν πιστεύω να δεις κάτι από την επόμενη πιθανόν.
Όσον αφορά για την πλάκα του allzzaro με το μήπως είσαι παλιό μέλος και μπήκες με καινούργιο nick μην σκας εμένα μου είχε πει ο Vrill ότι ήμουν ο Ramoglou (δεν τον έχεις πετύχει σε συζητήσεις).
quote:
Όσον αφορά για την πλάκα του allzzaro με το μήπως είσαι παλιό μέλος και μπήκες με καινούργιο nick μην σκας εμένα μου είχε πει ο Vrill ότι ήμουν ο Ramoglou (δεν τον έχεις πετύχει σε συζητήσεις).
Ετσι εεε...![]()
βρε τον vrill ![]()
αυτό πότε έγινε.. ??
Βέβαια ο vrill δεν πολυπέφτει εξω... αλλά ο Ράμογλου... δεν είχει κανένα λόγο να εχει δύο ή τρείς ταυτότητες.
Εξ ου και το προσωνύμιο ``κακός λύκος``... πως λέμε κακό vrill..
Edited by - allzzaro on 16/08/2005 19:20:23
Είναι και ορισμένοι-ες ομως.. που είναι γάτοι. Γάτοι με νύχια...
Βέβαια ενας οξυδερκής με ειδικότητα να σχίζει τις γάτες.. εε. δεν πτοείται...![]()

Iδού λοιπόν η αιτία του κακού...
``Ενα μονόζυγο πόρτας``
Τι εννοείς ο ramoglou δεν είχε ανάγκη να εμφανίζεται με 2-3 ταυτότητες, εγώ έχω ανάγκη δηλ?
Ευτυχώς που με ξέρουν αρκετοί αλλιώς Αλί και τρις Αλί, ποιά θα ήταν η θέση μου....
Τώρα αυτό με τις γραμματοσειρές και τα χρώματα που λες????
Το άλλο με τον ανήλικο ήταν εύκολο, αυτό????
Να πληροφορήσω οτι δε μπαίνω ούτε από Internet Cafe, ούτε έχω διπλούς ή τριπλούς λογαριασμούς.
Είμαι ο Dying_Incubus και μόνο αυτός.
Αν κάποιος/οι έχουν υποψίες δε μπορώ να τους τις διαλύσω με κανένα τρόπο.
Ας τις έχουν λοιπόν.
Δεν πήρα μέρος σε καμία αντιπαράθεση, αντίθετα εξέφρασα τις απόψεις μου και δε μπορώ να καταλάβω πως και γιατί πήγε εκεί το θέμα.
Δεν έχω δώσει λαβές, νομίζω, να πιστέψει κανείς οτι είμαι φερέφωνο κάποιου ή οτι είμαι "μεταμφιεσμένο" παλιότερο μέλος.
Κράτησα μια μετριοπαθή κι ουδέτερη στάση εδώ κι είπα την άποψη μου.
Αυτό που παρατηρώ είναι πως κάποια μέλη (συνήθως παλιότερα) είναι καχύποπτα απέναντι σε νέα.
Γιατί?
Νομίζω πως το forum αυτό μπορεί να φιλοξενήσει όσα άτομα θέλουν να μπούν εδώ, να εκφράσουν τις απόψεις τους στη θεματολογία και να μάθουν ενδεχομένως κάποια πράγματα.
Προσωπικά δε μπήκα ούτε για να έρθω σε κόντρες, ούτε να βάλω το κεφάλι μου κάτω από καμία λαιμητόμο για να ξεσπάσουν κι άλλοι "αποκεφαλισμοί", ούτε να γίνω αφορμή για άλλα γεγονότα που δε με αφορούν κιόλας κι ίσως κάποιοι επιδιώκουν να γίνουν.
Για αυτό και λέω πως δεν θα απαντήσω ξανά στο παρόν θέμα...
Αλλά τι γίνεται αν όποιο νέο μέλος ή και σχετικά νέο μέλος που διαβάζει καιρό τα θέματα χωρίς να απαντάει πριν την εγγραφή του μπεί εδώ και λιθοβοληθεί από μερικά άλλα μέλη με αυτές τις κατηγορίες?
Διακρίνω 2 περιπτώσεις ως πιθανές:
1) να απογοητευτεί από μία τέτοια αντιμετώπιση και να αποχωρίσει (εδώ κολλάει αυτό που ειπώθηκε μερικά μηνύματα παραπάνω για ομαδική προτροπή για αποχώρηση, έστω κι έμμεση.
2) να αδιαφορήσει πρός αυτές τις υπόννοιες εις βάρος του και να συνεχίσει τις "εσωτεριστικές περιπλανήσεις" του εδώ.
Επειδή ξέρω τον εαυτό μου, θα ακολουθήσω τη δεύτερη περίπτωση.
Κάποιοι ίσως δυσαρεστηθούν από αυτό, κάποιοι ίσως δεν ενδιαφερθούν καν και συνομιλούμε στα πλαίσια ενός forum.
Σαφώς κι οι υποψίες είναι λογικό να γεννιούνται, ειδικά όταν κάποια μέλη έχουν κακιά εμπειρία ή έχουν δεί να γίνονται αυτά που υποννοήθηκαν εδώ για μένα.
Όμως ας μην είμαστε αρνητικοί ή καχύποπτοι με όλους γιατί έτσι δημιουργούνται παρανοήσεις και ξεσπάνε φωτιές.
Κι εγώ δεν θέλω να καώ κι ούτε έχω λόγο να καώ...
Αυτά είχα να πώ, από κει και πέρα ο καθένας πιστεύει οτι του αρέσει.
Αν παραμείνει αρνητικός απέναντι μου θα με έχει "στο μάτι".
Αν δεί λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα ίσως δεί οτι λέω αλήθεια.
Πάντως, allzzaro, σου μιλάω πολύ ειλικρινά πιστεύω πω είσαι αρκετά έξυπνο άτομο.
Βλέπεις παραπέρα από αυτό που μπορεί να φαίνεται ο καθένας, όσο κι αν εμένα με αδίκησες, και κατάφερες ένα θέμα να το πάς σε κάποιο άλλο σημείο... ![]()
Να 'στε καλά και όποιον δώ στα υπόλοιπα θέματα, με το καλό να ανταλλάξουμε απόψεις! ![]()

Edited by - Dying_Incubus on 16/08/2005 22:21:27
quote:
Βλέπεις παραπέρα από αυτό που μπορεί να φαίνεται ο καθένας, όσο κι αν εμένα με αδίκησες, και κατάφερες ένα θέμα να το πάς σε κάποιο άλλο σημείο...
Δεν σε αδίκησα καθόλου...![]()
Εμαθες πράγματα , που θα αργούσες να μάθεις...
Φίλε μου .. ξέρεις...οποιος σου γελάει.. δεν είναι απόλυτα και ... φίλος..
Δεν φταίω εγώ όταν τα μαντάτα που σου φέρνει ο Αρχάγγελος δεν αντηχούν όμορφα στα αυτιά σου..
Θα.. γνωριστούμε καλύτερα .. εχουμε χρόνο..
quote:
Τι εννοείς ο ramoglou δεν είχε ανάγκη να εμφανίζεται με 2-3 ταυτότητες, εγώ έχω ανάγκη δηλ?
Θα μπορούσες να παρατηρήσεις.. οτι δεν αναφέρω πουθενά οτι .. εσύ το έχεις ανάγκη...
Επίσης θα μπορούσες να παρατηρήσεις... οτι κάνω ιδιαίτερη αναφορά σε άτομα που διαστρεβλώνουν λόγια, ουσίες και καταστάσεις , σκοπίμως..για υποχθόνιους λόγους...
Απορώ .. δεν τα πρόσεξες... ![]()
quote:
αλλά ο Ράμογλου... δεν είχει κανένα λόγο να εχει δύο ή τρείς ταυτότητες.
μην παίρνεις κι όρκο γι'αυτό....![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
Βέβαια ενας οξυδερκής με ειδικότητα να σχίζει τις γάτες.. εε. δεν πτοείται...
oύτε γι'αυτό... ![]()
![]()
![]()
Galadriel

in God we trust
quote:απλά λέω .. οτι ο Ράμογλου οτι είχε να πεί το έλεγε .. γιαυτό το το προσωνύμιο ``κακος λύκος`` για ποιό λόγο λοιπόν να εχει δεύτερη ταυτότητα?
ούτε γι'αυτό να είσαι σίγουρος....
όσο για το "κακός λύκος" δεν είναι παρά ένα όνομα που πήρε από τον thoth....
δεν σημαίνει απαραίτητα αυτό που εννοείς...
τώρα για τους λόγους... δεν μπορώ να ξέρω... αλλά το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν
Galadriel

in God we trust
quote:
όσο για το "κακός λύκος" δεν είναι παρά ένα όνομα που πήρε από τον thoth....
Tου άρεσε ομως.. το θεωρούσε χαιδευτικό του... ![]()
quote:
δεν σημαίνει απαραίτητα αυτό που εννοείς...
Σαν να θές να με κάνεις να σε ρωτήσω απο που ορμώμενη το λές.. αυτό.. Γνωρίζεις οτι είχε πολλαπλές ταυτότητες... ![]()
![]()
![]()
![]()