ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

28th_Thief30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/12/2005, 19:52:36

quote:

βάνει ο γάιδαρος γινάτι, τήνε τρώει όμως γιομάτη.

καλη!!!

δεν την ηξερα

quote:

πως οι δύο γίναν ένας?

αυτος δεν ειναι ο προορισμος τους καλη μου? (δε σου βαζω φατσουλα γιατι στην σπανε)

θα την βαλω αποκατω στο ξεκαρφωμα

quote:

Special αφιερωμένο στα μάγουλα του μπόξερ που σαλιώνουν το αιδoίο του esoterica...

παρακαλω, μην μου θιγετε τα μποξερ (ειχα καποτε ενα σαλιαρικο και την ευρισκα) και τα αιδοια!

το αιδοιο ειναι αιδοιο μεσα στην αιδοιοσυνη του και το μποξερ, μποξερ μεσα στην σαλιωσυνη του...

quote:

Και ναι!Το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα..

τραγικο συμβαν...

ημουν μαρκονης πανω του και το εζησα!

αχ τι μου θυμισες...

quote:

Να πάει το κοριτσάκι να το δεί ψυχολόγος.

το βλεπει ηδη ενας!

εγω!

του συστηνω να συνεχισει να ειναι κοριτσακι μεσα στην κοριτσοσυνη του.

υπαρχουν επιστημονικες παρατηρησεις ως προς την μεθοδο μου?

quote:

Mα είναι σύνθεση τώρα αυτή που κατέβασε ο παπάρας ο παρμεζάνι;

οπα, εχασα επεισοδιο!

χου ιζ δις παρμεζανι?

συνθετης ή ανταγωνιστης ψυχολογος???

quote:

Αντί να παραπονεθώ γιά τις κουρτίνες που περάστηκαν στραβά, γιά το τζαμάκι που έσπασε στο σύνθετο και γιά το καθάρισμα του κήπου γκρινιάζω ή παραπονιέμαι γιά άλλα.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...
ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ.

για το τζαμακι στον Κουδα, για τα αλλα στον αντμινο, για το κοκκινο κρασακι σε μενα!

quote:

εκτός αν γίνει αναφορά στο όνομά μου.

επι ματαιω εννοειται...

και γω μεσα!

.

γουαϊλντ θινκ, γιου μεϊκ μαϊ χαρτ σινγκ!!!

.

ξεχασα να γκρινιαξω γμτ...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

03/12/2005, 20:15:27
Εδώ είμαι αγαπητέ Riech, δεν έχω κάτι να πω.

Αυτό που έχετε ξεκινήσει είναι ψυχοφθόρο, δεν χρειάζεται να σας βοηθήσω να το συνεχίσετε προτιμώ να βοηθήσω να σταματήσει. Ας κάνει κάποιος την αρχή να σταματήσει και σιγά σιγά θα τελειώσει. Μου άρεσε να διαβάζω όλους όσους μπερδεύτηκαν σε αυτό τον κυκεώνα αλληλοκατηγοριών και λυπάμαι πολύ όταν δεν μου δίνετε την δυνατότητα να συνεχίσω να διαβάζω απόψεις και αναλύσεις του επιπέδου που έχω δει.

03/12/2005, 22:46:57
quote:

Μάλιστα...
Καταρχάς galadriel μου κάνει εντύπωση το γιατί έφερες ως παράδειγμα εμένα αν με κατηγορούσες για πράγματα που δεν θα είχα κάνει.

εντελώς συμπτωματικό είναι αγαπητέ, θα νιώσεις καλύτερα αν βάλω στο παράδειγμα το όνομα της Avallon?

quote:

Ας είναι λοιπόν!
Αν διέπραττες κάτι τέτοιο θα είχα κάθε λόγο να σε κατηγορήσω για συκοφαντία, εφόσον δεν θα σε είχα ενοχλήσει ποτέ μου.

ωραία, άρα τουλάχιστον εσύ κατανοείς την αντίδραση μου...

quote:
Το θέμα όμως ξέρεις πιό είναι?
Οτι από την αντίδραση μου και τη συμπεριφορά μου πρός εσένα το δίκιο που θα είχα θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε άδικο.
Αν άρχιζα επί μέρες να σε προσβάλλω και να ρίχνω υποννοούμενα για σένα το δίκιο που θα είχα θα άρχιζε να γίνεται άδικο.

σαφέστατα...! έλα όμως που απ' την αρχή ένα άδικο φορτώθηκα... με γνώμονα λοιπόν το γνωστό "ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται", απλά, εκτονώθηκα κι εγώ... γιατί να τα δίνω τα λεφτά στους ψυχίατρους? τα τρώω πακοτίνια αν είναι...
σάμπως, φαντάζεσαι, ότι είχα τίποτα αυταπάτες ότι θα πείσω για το δίκιο μου? ε, όχι... τόσο βλαξ δεν είμαι πια...

quote:

Με λίγα λόγια θα διαπράτταμε κι οι 2 άδικο.

χμ... να την δω αυτή την παραδοχή (με βάση το πιο πάνω σκεπτικό) και να μην το πιστέψω...

quote:

Αναφέρεις επίσης πως φταίνε οι "πελάτες" ή αλλιώς τα κοινά μέλη που ασχολούνται με τα όσα αναφέρετε.
Αλήθεια, galadriel?
Φταίω εγώ αν βγεί ο καθένας και διαδίδει τα της προσωπικής του ζωής?
Φταίω εγώ αν έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση σαν αυτή που επικρατεί?
Δε νομίζω.

η ωρίμανση συνίσταται στο να μπορεί κανείς να αποδέχεται την ευθύνη του... κάποιοι πασάρουν για παράδειγμα στην ελληνική τηλεόραση ό,τι σκουπίδι φτιάχνουν γιατί τα μηχανάκια της AGB "γράφουν" σαν τρελλά εκείνη την ώρα... ξέρεις τι σημαίνει αυτό? ότι κάποιοι τα παρακολουθούν τα σκουπίδια... και αυτό το φταίω εγώ μου θυμίζει το περίφημο "μήπως εγώ κύριε, μήπως εγώ κύριε?"

quote:

Στα όσα αναφέρεις περί του θέματος που ανοίχθηκε από την Αφροδίτη και σας κατηγορούσε έχεις δίκιο.

εκ των υστέρων φυσικά...
quote:

Ήταν λάθος να δημοσιευτούν τέτοια προσωπικά στοιχεία δημοσίως και το έχω πεί και δημόσια όσο και σε κείνη.

χμ... και ξαναπέφτεις στην παγίδα...
θεωρείς de facto αληθή τα προσωπικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν και μόνο την δημοσίευση τους (σαν διαδικασία) κρίνεις άτοπη... το ότι μέσα απ' αυτή την δημοσίευση (και τις επόμενες που ακολουθούν καθημερινά) κάποιος εξαπατά συνειδητά τα μέλη δεν σε ενδιαφέρει?
quote:

Οπότε δε μπορώ να καταλάβω πότε σε αντιμετώπισα υποκειμενικά.
Και δεν θα υπήρχε λόγος να το κάνω αυτό, galadriel.
Ούτε σε ξέρω, ούτε έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα για να μπορώ να είμαι αρνητικός απέναντι σου.
Αν παρόλα αυτά εμμένεις σε αυτή σου την άποψη, δε μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω για να σε πείσω για το αντίθετο.

υποκειμενική θεωρώ τη στάση του καθενός που επικαλούμενος την ορθή λειτουργία του φόρουμ, το θυμάται κατ'επιλογήν μόνο προς ορισμένα μέλη και όχι εξίσου σε όλα... δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας γι'αυτό dying incubus... ίσα ίσα που χαίρομαι, που μπορώ να ανταλλάξω απόψεις γι'αυτό το θέμα με κάποιον ακόμα και αν διαφωνούμε σ'αυτές... σημασία για μένα έχει ότι στοιχειωδώς επικοινωνούμε στην ίδια γλώσσα...

G.

Δ
Ε Κ
03/12/2005, 22:49:18
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

πως οι δύο γίναν ένας?

--------------------------------------------------------------------------------

αυτος δεν ειναι ο προορισμος τους καλη μου?

πως αμέεε αλλά χάθηκες στη μετάφραση...

κάνε άλλη μια δοκιμή, μπορεί και να πετύχεις τι εννοούσα

G.

Δ
Ε Κ
04/12/2005, 00:15:49
Admiiiiin!!!!!

Δ
Ε Κ
04/12/2005, 00:22:17
quote:
Admin,τελικά εισαι και συ Μπαγάσας οπως εμείς.Ποιον πας να κοροιδεψει βρε;Eκανες Επέμβαση στο μηνυμα του Peronosporu,γιατι οπως εγραψες περιειχε προσβλητικές εκφράσεις.Ποίον νομίζεις οτι κοροιδευείς;To πιο προσβλητικό ποστ που εχει γραφτει στην Ιστορία του Εσωτερικα συνεχίζει και παραμένει αναλλοίωτο δυο σελίδες πίσω.

Eδώ γελάνε!!
Αυτό το μηνυματάκι σκέφτομαι να το ποστάρω στο τόπικ με τα ανέκδοτα (με την άδεια του συγγραφέα βέβαια για να μη με τρέχει για clopyright)

Kαλά Ryche μας έστειλες! (τους παλιούς εννοώ γιατί οι νέοι δεν έχουν γνώση και καλύτερα να μην μάθουν...)

Πολύ καούρα σε βλέπω να έχεις με τα 2 μέτρα και σταθμά του admin, όταν όμως πριν από ένα χρόνο η Ατμα με έβριζε εμένα και τη zezberg με απείρου κάλους εμετικούς εκχυδαϊσμούς έκανες τουμπεκί.
Απορώ λοιπόν η έρμη πως έχεις το θράσος να θέτεις το θέμα αυτό

Τεσπα... οι σκάλες είναι για να τις ανεβαίνουμε και όχι να τις κατεβαίνουμε... (για κατάβαση προτιμήστε τσουλίθρα)

Jbg... To έχω ξαναπεί... το όσκαρ χιούμορ του esoterica πρέπει να πάει σε σένα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
04/12/2005, 00:29:18
Παίδες καληνύχταααααααααααααααα....
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους εμπλεκόμενους...
http://www.riversongs.com/fun/cyber.html

04/12/2005, 00:53:14
Αυτό που μου αρέσει πιό πολύ απ όλα είναι το "εγώ σταματώ, δεν ξαναγράφω, δεν απαντώ ξανά, δεν ασχολούμαι ξανά..." κλπ

Αλλά ξέχασα και γι αυτό εμείς φταίμε...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

04/12/2005, 02:26:16
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Avallon

quote:
Πολύ καούρα σε βλέπω να έχεις με τα 2 μέτρα και σταθμά του admin, όταν όμως πριν από ένα χρόνο η Ατμα με έβριζε εμένα και τη zezberg με απείρου κάλους εμετικούς εκχυδαϊσμούς έκανες τουμπεκί.

Ο RYCHE ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ;
ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ;

ΗΡΕΜΑ.

pyramid

quote:
Ας κάνει κάποιος την αρχή να σταματήσει και σιγά σιγά θα τελειώσει.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΜΟΝΟ ΗΡΕΜΙΑ.

..

04/12/2005, 09:29:28
quote:
Ο RYCHE ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ;
ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ;

ΗΡΕΜΑ.

Mην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις pixeldream...υποτιμάς τη νοημοσύνη μας και .... δε σε τιμά ιδιαίτερα....
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ... και τότε έβλεπε την αδικία ο Ryche αλλά τον συνέφερε το ότι ο admin λειτουργούσε έτσι ακριβώς:"Mε δυο μέτρα και δυο σταθμά"

Γι'αυτό λοιπόν πριν μιλήσουμε, πριν γκρινιάξουμε ή παραπονεθούμε καλό είναι να σκεπτόμαστε δις.

Οπως καλό είναι πριν κηρύξουμε πόλεμο σε κάποιον να τον έχουμε αξιολογήσει σωστά γιατί την Ατμα - που με τόσο σθένος υποστηρίζεις τώρα - τότε την έθαβες κυριολεκτικά εντός του φόρουμ. Οχι την μια έτσι και την άλλη γιουβέτσι... (προς Θεού δε θεωρώ ότι πρέπει να διαιωνίζουμε λάθη που έχουμε αναγνωρίσει ότι έχουμε κάνει αλλά δε μπορούμε να έχουμε το θράσσος να βγαίνουμε και να μιλάμε)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ είσαι πολύ νέα στο φόρουμ... Είμαι τρια χρόνια εδώ μέσα και σου λέω ότι για να έχεις πλήρη εικόνα πρέπει να έχεις όλα τα κομμάτια του παζλ... Γι'αυτό ανασκουμπώσου λίγο και μην είσαι τόσο παρορμητική. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ και γιατί το λέω...

Υ.Γ. Pixeldream είσαι σίγουρος ότι είσαι ο ENDORAMA?