ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
toxotisΜέλος
17/01/2006, 02:52:36
Να'σαι καλά Μορφέα!
Τώρα θα έχω σίγουρα ένα καλό βράδυ...ούφ ησύχασα-ξαλάφρωσα....

1η απορία: Eννοείται πως θα έχουμε συμφωνίσει εκ των προταίρων κάποια συγκεκριμμένη ώρα για να συντονιστούμε χρονικά. Σωστά?
2η απορία: Τι γίνεται αν κάποιου η συγκέντρωση διακοπεί από εξωγενή παράγοντα?

Προς το παρόν περιμένω και τη συναίχεια...

Καλό βράδυ σε όλους...

17/01/2006, 09:20:31
Unseen γιατί το λές αυτό?
Δεν θα ήταν πιο σωστό να μπορεί ο καθένας να εκφράζει αυτό που σκέφτεται? Εσύ είχες ενστάσεις και καλώς τις ανέφερες.
Αν πρόσεξες λίγο πολύ όλοι έχουν κάποιους φόβους για κάτι που δεν ξέρουν.
Προσωπικά νομίζω οτι δέν έχει σχέση με εσένα αυτή η αίσθηση.
Αν πάντως αποφασίσουμε να κάνουμε μια προσπάθεια υποθέτω οτι θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί.

Μορφέα όλο αυτό που περιγράφεις πρέπει να γίνει μια συγκεκριμένη ώρα που θα την ξέρουμε όλοι ή δεν έχει σημασία?
Θα πρέπει να έχουμε μια ιδιάιτερη ψυχική διάθεση ή κάποιες ιδέες πάνω στίς οπόιες θα βασιστούμε?

galazia_sfairaΜέλος
17/01/2006, 10:00:38
Καλημερα καλημερα μια όμορφη μερα,σήμερα σηκώθηκα πρωινιάτικα έκανα γυμναστική-χορό,ντουζάκι απαραίτητα,για πρωινό γιαουρτάκι απο προβειο γάλα απο τα χεράκια μου...και ντυμενη σαν να παω γαι ραντεβου η δικια σου....ήρθα.Αγαπημενοι της παρεας θελω απλά να πω οτι ....δεν βιώνω την χθεσινή αγωνία.
Ισα που προκαμα να διαβασω τα παραπανω γαι να απαντήσω στην Undeenoyla ......
Καταρχην φυσικά και ήταν μια δοκιμασία που εγω προσωπικά ένοιωσα ακόμη πιο δυνατή να την αντεξω και πιστευω το ίδιο να συμβαιενι καιμε οσους το συνειδητοποιησαν.Τωρα για οσα λες ...οτι δηλαδη εσυ φταις με την καταθση της αγωνάις σου και κατι τετοια....αχ βρε καλη μου,σταματε να νοιώθεις ετσι ,και να φορτωνεσαι με πραγματα που δεν σου ανήκουν.Καλά΄έκανες και ειπες τους φοβους σου,βοηθησες και μας τους άσχετους.Κι εγω προσπαθησα να πω στον Γιάννη ότι κανεις πρεπει να μενει και να υπερασπιζει την αποψη του,δεν συμφωνώ με την αποχώρηση του κα με τον αδικαιολογητο θυμό του,είναι όμως θυμωσιαρης τι να κανουμε,να ειναι καλα!
Εγω προσδιορίζω την όλη αρνητική αύρα στην "απουσία" του Μορφεα άσχετα αν στην ουσία ήταν σκοπιμη και για να επιτευχθει ότι καλυτερο για ολους μας.Εχω τόση εμπσιτοσυνη στο Μορφεα που κι αυτος ήταν ο λογος που απεφυγα να επικοινωνήσω μαζι του,γιατι πιστευα σε κεινον.Καμια φορα τα λογια ειναι λιγα μπροστα στην δυναμη της εμπστοσυνης, της πιστης στην ψυχη ενός ανθρωπου.
Οσον αφορα το τι θα κανουμε απο κοινου ,΄περιμενω να συντονιστουμε μετα απο τις όποιες οδηγίες του Μορφεα.
Εχετε μόνο υποψη σας ότι εγω μπαινω στο site έως και την Παρασκευη και δεν έχω κομπιούτερ στο σπίτι.Επισης επειδή εχω μικρο μωρό είμαι απόλτα με τον εαυτο μου γύρω στις 11 το βράδυ,χωρις αυτο να δημιουργει δεσμευσεις γιατι οποτε κι αν μου πειτε εγω θα τα καταφερω.
Φιλιά σε ολους και παω να ξαναδιασω γιατι τα περασα βιαστικά ΄ολα!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
17/01/2006, 10:00:38
Καλημέρα

Εντάξει βρε παιδιά μην βαράτε, απλώς επηρεάστηκα κι εγώ εντέλει από το βαρύ κλίμα και πιστέψτε με δεν είχα ένα εύκολο βράδυ! Αλλά να που ήρθε ο από μηχανής Μορφέας κι έσωσε την κατάσταση.

Μορφέα δεν έχεις δίκιο, έχουμε ήδη αρχίσει να συντονιζόμαστε νομίζω... τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα!

Πολύ ωραία λοιπόν, πάρα πολύ ωραία. Συμφωνώ με τις ερωτήσεις της toxotis και της nst και επαυξάνοντας, περιμένω τις περαιτέρω διευκρινήσεις...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******

toxotisΜέλος
17/01/2006, 10:08:02
Xαίρομαι που διαλύθηκαν τα σύννεφα!

Αχ τι καλά-καλημέρα κορίτσια-)το αγόρι της παρέας μάλλον το βράδυ θα μας βρεί...)

Φιλάκια πολλά
και πολύ φως

ΜορφέαςΜέλος
17/01/2006, 10:19:58
Καλή σας υπέροχη ημέρα, γεμάτη φως και χαρά.

Αγαπητή μου τοξοτία..

quote:
1η απορία: Eννοείται πως θα έχουμε συμφωνίσει εκ των προταίρων κάποια συγκεκριμμένη ώρα για να συντονιστούμε χρονικά. Σωστά?

Ναι βεβαίως και θα έχουμε συμφωνήσει μια συγκεκριμένη ώρα την οποία θα την συντονίσουμε με προσωπικά μαιλ, για να μην έχουμε κακόβουλες προσπάθειες παρεμβολής.

quote:
2η απορία: Τι γίνεται αν κάποιου η συγκέντρωση διακοπεί από εξωγενή παράγοντα?

Λοιπόν υπάρχουν δύο τρόποι διακοπής συγκέντρωσης, ο ένας είναι ενεργειακός και ο άλλος είναι ο φυσικός. Τον πρώτο λοιπόν το αποκλείουμε διότι το εγρηγορός μας δεν θα επιτρέπει παρεμβολές και όσον αφορά το δεύτερο, εάν διακοπεί η συγκέντρωσή του, δεν πειράζει. Ούτως η άλλως ο συντονισμός αυτός καθώς και η μέθοδος της θεραπείας θα εργάζεται με δύο σώματά μας, το αστρικό και το νοητικό. Ο συνδυασμός τους είναι πολύ ισχυρός. Εάν λοιπόν σε κάποιον κάτι τύχει και διακόψει την συγκέντρωσή του, απλά θα αποχωρήσει το νοητικό του σώμα προσωρινά αλλά θα παραμένει το αστρικό. να συνεχίζει την εργασία του.

Θα δείτε ότι εάν θα κάνουμε μία θεραπεία η οποία θα είναι πολύ ισχυρή, επειδή θα υπάρξει αντίδραση από ενέργειες που ίσως να μην την θέλουν και επειδή ενεργειακά δεν μπορούν να μας αγγίξουν, θα εμφανιστούν λόγοι σε όλους μας να μας διακόπτουν συνεχώς για να μειωθεί κατά πολύ η θεραπευτική δύναμη.

Νστούλα

[quote] [Θα πρέπει να έχουμε μια ιδιάιτερη ψυχική διάθεση ή κάποιες ιδέες πάνω στίς οπόιες θα βασιστούμε?
/quote]

Όχι δεν χρειάζεται να υπάρχει μια συγκεκριμένη ψυχική διάθεση αν και σίγουρα όσο πιο ανεβασμένη είναι τόσο το καλύτερο.

Οι φράσεις κλειδιά στις οποίες βασίζεται το εγρηγορός μας είναι...

Λειτουργώ στην συχνότητα της υπέρτατης αγάπης

Θεραπεύω σύμφωνα με τον Νόμο της Αιτίας και του Αποτελέσματος και τον Νόμο της Αβλάβειας

Αυτές οι φράσεις θα πρέπει να διατυπωθούν μόλις δημιουργούμε την ομαδική ασπίδα. Είναι η φράση κλειδί για να μας αποδεχτεί το ομαδικό Εγρηγορός.

Επίσης, θα πρέπει να πω οτι η ομάδα μας θα αποκτήσει μια συχνότητα τέτοια σταθερή από τον μέσο όρο όλων των μελών της. Εάν κάποιος αργότερα θελήσει να εργαστεί κι αυτός μαζί μας, εάν είναι συμβατός το εγρηγορός μας θα τον δεχτεί, αλλιώς απλά θα το απωθεί έως ότου αποβληθεί.

Αγαπητέ φίλε Μέτεορ, ευχαριστώ πολύ για τον καθαρισμό που παρέθεσες, πραγματικά ο συνδιασμός αυτός του νερού με το αλάτι και τα σύμβολα του Ρέικι είναι πολύ δυναμικά.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 17/01/2006 10:38:16

ΜορφέαςΜέλος
17/01/2006, 10:21:22
Γράψαμε όλοι μαζί, τρία άτομα ταυτόχρονα, πολύ καλό αυτό

ΜορφέαςΜέλος
17/01/2006, 10:33:48
Γαλάζια σφαίρα μου, κι εγώ θα πρότεινα ο συντονισμός μας να γίνεται βράδυ, ακριβώς γιατί υπάρχουν παιδιά, εργασία κ.λ.π.

Επίσης στην αρχή τουλάχιστον θα κάνουμε όλη αυτήν την διαδικασία σε διαφορετικές ώρες μέρες κ.λ.π. Απώτερος σκοπός όμως είναι στο μέλλον να καθορίσουμε μια συγκεκριμένη ώρα και μέρα ώστε και πνευματικά μιλώντας να δημιουργηθεί η κατάλληλη προετοιμασία. Φανταστείτε ότι εάν κάναμε αυτήν την θεραπεία για παράδειγμα κάθε Τρίτη στις Οκτώ μετά από 1 χρόνο, ΄δεν θα χρειαζόταν να συντονιστούμε καν, διότι τα αστρικά σώματα και τα νοητικά θα δούλευαν από μόνα τους.

17/01/2006, 11:10:24
Καλημέρα κι από μένα!
Χριστίνα... ώρες ώρες με εκπλήσεις! Τι ήταν αυτά?
Θα συμφωνήσω με την toxotis...

Mια ερώτηση: Πρέπει κάποιος να έχει εργαστεί στις ασπίδες για να συμμετάσχει έτσι δεν είναι? Εγώ μέχρι τώρα δεν είχα το χρόνο να το κάνω οπότε αν θέλετε να συμμετάσχω θα πρέπει να μου δώσετε λίγο χρόνο να δουλέψω πάνω σε αυτές δε νομίζετε?

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
UnseenΜέλος
17/01/2006, 11:13:25
Μορφέα,

Απ' ό,τι κατάλαβες έγινε ιδιαίτερα αισθητή η απόσυρσή σου, όπερ σημαίνει δύο πράγματα: (α) έχεις τρομερές ικανότητες εστιασμού και (β) υπάρχει ήδη κάποιος βαθμός συντονισμού μεταξύ μας, ειδάλλως δεν θα υπήρχε η γενικευμένη ανησυχία που προκλήθηκε από την ανίχνευση του ενεργειακού κενού της απουσίας σου.

Για την προσωπική προστασία θα προτιμούσα προσωπικά την πεντάκτινη ασπίδα. Όμως μπορεί κανείς να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει από τις δύο που προτείνεις ή θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι σε μία;

Σχετικά με την ομαδική προστασία: όταν λες μοβ εννοείς βιολετί; Ή την πιο ψυχρή απόχρωση, το indigo;

Και επανερχόμαστε στο θέμα της συνάντησης, για όσους τουλάχιστον από εμάς είναι εφικτό σε αυτή τη φάση. Αφού μας έφυγε το Σάββατο, μας μένει το απόγευμα της Κυριακής, ειδάλλως μια καθημερινή της ερχόμενης εβδομάδας (απόγευμα πάλι). nst, πες (αλήθεια, πού χάθηκε η pyramid;). Εξυπακούεται νομίζω ότι περιλαμβάνεται και η Avallon, εφόσον το θέλει. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε ίσως να κάνουμε μια δοκιμαστική ενεργειακή επαφή στο μεταξύ.

Μορφέα, η τεχνική με το μπλε ανθρωπάκι είναι καταπληκτική. Την έχω εφαρμόσει στο παρελθόν αν και ελαφρώς διαφοροποιημένη, μάλιστα στο ΕΜΙΝ τη λέγαμε "blue tube".

Πιστεύω κι εγώ πολύ στο καλό δυναμικό αυτής της ομάδας, αλλά και στον συντονιστή της...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
17/01/2006, 11:14:36
Avallon γράφαμε μαζί...

galazia_sfairaΜέλος
17/01/2006, 11:47:10
quote:

Μορφέα,

Απ' ό,τι κατάλαβες έγινε ιδιαίτερα αισθητή η απόσυρσή σου, όπερ σημαίνει δύο πράγματα: (α) έχεις τρομερές ικανότητες εστιασμού και (β) υπάρχει ήδη κάποιος βαθμός συντονισμού μεταξύ μας, ειδάλλως δεν θα υπήρχε η γενικευμένη ανησυχία που προκλήθηκε από την ανίχνευση του ενεργειακού κενού της απουσίας σου.

ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ??

Για την προσωπική προστασία θα προτιμούσα προσωπικά την πεντάκτινη ασπίδα. Όμως μπορεί κανείς να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει από τις δύο που προτείνεις ή θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι σε μία;

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΠΙΔΑ .....ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΟΙΚΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΡΑΣ,ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΩς ΣΥΝΗΘΩς, ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΑΦΉΝΩ ΠΕΡΑ ΟΣΑ ΔΕΝ.....
ΟΤΙ ΟΜΩς ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!

Σχετικά με την ομαδική προστασία: όταν λες μοβ εννοείς βιολετί; Ή την πιο ψυχρή απόχρωση, το indigo;
ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙς ΑΠΟΧΡΩΣΕΙς ΤΟΥ ΒΙΟΛΕΤΙ ....ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΛΟ ΜΩΒ ΡΟΖΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΡΟΥς ΤΟΝΟΥς,Ας ΠΟΥΜΕ ΠΩς ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΕΔΙΝΟ ΒΙΟΛΕ (ανοικτος τόνος μωβ-ροζ)ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΟΡΕΩΝ (σκούρος τόνος βιολετι.....και βιολετι- μπλε)????

Και επανερχόμαστε στο θέμα της συνάντησης, για όσους τουλάχιστον από εμάς είναι εφικτό σε αυτή τη φάση. Αφού μας έφυγε το Σάββατο, μας μένει το απόγευμα της Κυριακής, ειδάλλως μια καθημερινή της ερχόμενης εβδομάδας (απόγευμα πάλι). nst, πες (αλήθεια, πού χάθηκε η pyramid;). Εξυπακούεται νομίζω ότι περιλαμβάνεται και η Avallon, εφόσον το θέλει. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε ίσως να κάνουμε μια δοκιμαστική ενεργειακή επαφή στο μεταξύ.

Μορφέα, η τεχνική με το μπλε ανθρωπάκι είναι καταπληκτική. Την έχω εφαρμόσει στο παρελθόν αν και ελαφρώς διαφοροποιημένη, μάλιστα στο ΕΜΙΝ τη λέγαμε "blue tube".

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ,ΣΥΜΠΑΘΑΤΑ ΜΕ,ΝΟΙΩΘΩΘ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΗς ΤΑΞΗς.

ΚΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΕΑ....ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ???

Πιστεύω κι εγώ πολύ στο καλό δυναμικό αυτής της ομάδας, αλλά και στον συντονιστή της...

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΟΙΤΙΚΆ ΧΑΧΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΜορφέαςΜέλος
17/01/2006, 12:15:29
Πολύ χαίρομαι που μιλάμε όλοι ταυτόχρονα, σαν chat room xaxa. Λοιπόν για την συνάντηση εγώ μπορώ Κυριακή απόγευμα. Τις καθημερινές εργάζομαι 5 με 10 κι εσείς εργάζεστε πρωί οπότε μάλλον δύσκολο.

Αγαπητή μου Άβαλλον, καλό είναι απλά να δεις τις ασπίδες της χρυσής αύρας και την πεντάκτινη ασπίδα.

Ανσίν, το μόνο που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι οτι παίρνω πολύ στα σοβαρά μια τέτοια διαδικασία γιατί δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια ή τα Demi πράγματα και για αυτό δημιουργείται ένα ενεργειακό δυναμικό.

Όσον αφορά το Μπλε ανθρωπάκι , περιέγραψε κι εσύ πως το γνωρίζεις για να επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή τεχνική.

Βασικά για τις ασπίδες καλό θα ήταν να κάνουμε όλοι μια ασπίδα αν και εντάξει δεν νομίζω οτι θα υπάρξει πρόβλημα εάν μοιραστούν σε δύο τεχνικές. Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι. Αρκεί να μην χρησιμοποιηθεί η ασπίδα της Πυραμίδας διότι λόγω της ΄δυναμικής της θα μας εγκλωβίσει και δεν μας επιτρέψει να συντονιστούμε.

Γαλάζια Σφαίρα, το γειωτικό κανάλι επειδή είναι λίγο μεγάλη διαδικασία, και για να μην μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες και μπερδευτούμε θα το κάνω εγώ στην αρχή και αργότερα μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί.

Όσο για ττην απόχρωση, θα έλεγα μοβ λιλά

Edited by - Μορφέας on 17/01/2006 12:33:50

17/01/2006, 12:28:50
Παιδιά εγώ έχω πρόβλημα μέγα τα Σαββατοκύριακα εκτός αν το ξέρω αρκετές ημέρες πρίν.

Μορφέα μήπως μπορείς καθημερινές μεσημέρι?

Μια άλλη ιδέα μια και είμαστε λίγοι είναι να συναντηθούμε ανα δυό εναλλάξ όπως μπορούμε. Που θα πάει στο τέλος θα τα καταφέρουμε...

Οι άλλοι καμία ιδέα?

Πάντως το πνεύμα ήδη ανέβηκε...το νιώθω και εγώ.

ΜορφέαςΜέλος
17/01/2006, 12:36:22
Ναι μεσημέρι μπορώ Νστ. Αν δεν τα καταφέρουμε και αυτήν την φορά πράγματι η μόνη λύση είναι να συναντηθούμε ανά δύο. Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι για να υπάρξει και περισσότερη επικοινωνία.

galazia_sfairaΜέλος
17/01/2006, 12:44:30
Mην ανησυχεις Μορφεα έκανα την ερώτηση για το καναλι γιατι απλά δεν το ξερω,εσυ θα κανεις οτι πρεπει ούτως ή αλλως!

Περιμενω το μπλε ανθρωπακι,τι να κανω μεγαλη γυναικα ειμαι δεν τα παινω ολα με την πρωτη.

Παιδια αν συντονιστείτε ώρα μεσημεριου, αν το ξερω έστω μια μερα νωρίτερα θα παρω αδεια απο την δουλεια μου,με αυτον τον τρόπο ίσως διευκολυθει και η Νστ,και πάλι βλέπουμε.

UnseenΜέλος
17/01/2006, 12:48:23
Λοιπόν... προτείνω να ανακηρύξουμε την nst βαρόμετρο της ομάδας, γιατί αποδεικνύεται εξαιρετικά ευαίσθητη στις αλλαγές κλίματος και βαρομετρικών πιέσεων!

Έχω μια ριζοσπαστική ιδέα να προτείνω:
Αν η Κυριακή είναι δύσκολη εξαιτίας των παιδιών σας, ελάτε σπίτι μου να μετατρέψουμε το δωμάτιο του γιου μου σε παιδική χαρά κι εμείς να μιλάμε στο σαλόνι. Είναι πολύ κοντά σε σταθμό του μετρό οπότε ίσως βολεύει. Εναλλακτικά, μπορούμε να συναντηθούμε σε παιδότοπο, γιατί όχι;

Η ιδέα της nst να συναντηθούμε καθημερινή μεσημέρι είναι αρκετά ρεαλιστική. Προσωπικά τουλάχιστον αν το ξέρω νωρίτερα μπορώ να κανονίσω τις σχετικές παραμέτρους. Δυστυχώς υπάρχει αυτό το ταξίδι που σας είπα Πέμπτη και Παρασκευή, οπότε πάμε για Δευτέρα;

nst, avallon, pyramid, εσείς πρέπει να μας πείτε.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

galazia_sfairaΜέλος
17/01/2006, 12:51:16
Π Ε Τ Α Ε Ι Η Ο Μ Α Δ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!

UnseenΜέλος
17/01/2006, 12:52:00
galazia sfaira και Μορφέα μαζί γράφαμε πάλι...

Ξέχασα να πω για το μπλε ανθρωπάκι. Μορφέα, είναι τόσο ελάχιστη η διαφοροποίηση που ειλικρινά δεν έχει νόημα να την αναφέρω. Ας μείνουμε καλύτερα σε αυτό που είπες. Και ασφαλώς καλύτερα να ασχοληθείς εσύ με το γειωτικό κανάλι σε πρώτη φάση.

UnseenΜέλος
17/01/2006, 13:31:40
Βρε Μορφέα

από τον πολύ ενθουσιασμό μου (και μετά από το σχόλιο της Καλλιόπης) μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν έχεις περιγράψει με ακρίβεια τι ακριβώς γίνεται με το μπλε στρουμφάκι, συγνώμη ανθρωπάκι, επομένως είναι ίσως απαραίτητο να γράψω πώς ξέρω εγώ τη διαδικασία και να κάνεις έπειτα εσύ τυχόν διαφοροποιήσεις.

Λοιπόν... οραματιζόμαστε ότι συμπυκνωνόμαστε, ότι δηλ. γινόμαστε πολύ πολύ μικροί και γαλάζιοι και ότι αυτή η συμπύκνωση γίνεται στο κέντρο της καρδιάς. Από κει βλέπουμε το πάσχον σημείο του ατόμου σαν κάτι σκοτεινό και οραματιζόμαστε ότι του στέλνουμε φως και αγάπη μέσω ενός φωτεινού γαλάζιου διαύλου (εξ ού και το "blue tube"). Αφού το κάνουμε αυτό, τραβάμε πίσω προς τα μας τον γαλάζιο δίαυλο ο οποίος τώρα γεμίζει το κέντρο της καρδιάς με το ίδιο φως και αγάπη που μόλις πέρασε από αυτόν και βλέπουμε ότι το ανθρωπάκι μας "διαλύεται" μέσα σε αυτές τις ενέργειες και απλώνεται ξανά στο σύνολο του σώματός μας. Αυτή είναι η διαδικασία.

Μορφέα, αν το εννοείς διαφορετικά, απλά κάνε τη σχετική περιγραφή.

Με αγάπη,
Unseen