- AΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Δεν ξέρω τι αίσθηση του αστείου έχετε στην συμπρωτεύουσα,
Τι σε κάνει και πιστεύεις ότι είμαι από την συμπρωτεύουσα?
Από την Δράμα είμαι και με λένε Νώντα.
Mantis οι απόψεις μας είναι τελείως διαφορετικές.
Αφού λοιπόν είσαι άνθρωπος με ισχυρή αντίληψη (όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από τα όσα γράφεις), δεν ξέρεις ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικότατοι απέναντι σε κάποιον που δεν τον ξέρουμε, και το(καυστικό, μαύρο, χοντροκομμένο, πονηρό, λεπτό, παράξενό) χιούμορ που ασκούμε προς σε αυτόν ίσως να μην είναι και το καταλληλότερο μέσο για μια ευχάριστη και εποικοδομητική συζήτηση??
Και κακά τα ψέματα χιούμορ δεν έκανες! Κάποιοι μπορεί να γελάσανε βέβαια…..
Δεν είσαι η μόνη που έχεις αντίληψη!
Και από εδώ λοιπόν άρχισε να στραβώνει η κατάσταση....
quote:
Όντως, Αχ! αυτά τα ελληνικά...
Συγνώμη δεν χρειάζεται, δεν υπάρχει λόγος... όσο για το έγκλημα, αγαπητέ Brainstorm, δεν υφίσταται... στο τέλος θα σου κάνουμε τιμητικό δώρο ένα λεξικό και θα σε εξετάσουμε σε όλα τα λήμματα...
ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΣΥΓΝΏΜΗ???
αλήθεια εσύ δεν ζητάς συγνώμη?
......και θα μου κάνετε και δώρο "τιμητικό" ένα λεξικό?
Εσύ βέβαια επιμένεις ακόμα ότι αυτό είναι χιούμορ......
anyway...
quote:
Και εσύ εξακολουθείς με την ειρωνεία, που τόσο απεχθάνεσαι… Βέβαια εδώ μπορεί να έχω κάνει λάθος θεωρώντας πως όλοι αντιλαμβάνονται τα διαφορετικά είδη χιούμορ…
Σίγουρα εδώ έχεις κάνει λάθος.....
quote:
Να είσαι καλά και εύχομαι ότι καλύτερο στην πορεία σου…
Και εγώ στην δική σου.
Συγνώμη αν είμαι η αιτία για την λάθος πορεία του τόπικ αλλά ξέρω πάρα πολύ καλά να αναγνωρίζω κάποια πράγματα.
Υ.Γ Θα σε παρακαλούσα φίλη mantis να μην μου απαντήσεις εδώ, για να συνεχιστεί η όμορφη διαδρομή του τόπικ.μπορείς να μου απαντήσεις προσωπικά.
Μάθε να σέβεσαι, μάθε να μαθαίνεις , μάθε να μην υποτιμάς, προσπάθησε να προσεγγίζεις όλο και περισσότερο τον αληθινό σου εαυτό έστω κι αν τρομάξεις![]()
καλή συνέχεια....
peace love unity & RESPECT
Βλέποντας την δημοσίευση σου κατάλαβα πως θα ήταν καλύτερο να αστειεύομαι μόνο με όσους με γνωρίζουν, αφού τελικά το χιούμορ μου είναι παρεξηγήσιμο. Λυπάμαι και σου ζητώ συγνώμη για την όποια ενόχληση και άσχημη στιγμή σου προκάλεσα...
Αυτή που πρέπει να ζητήσει συγνώμη για την πορεία του θέματος είμαι εγώ, μιας και επέτρεψα να συμβεί αυτός ο εκτροχιασμός.
Οποιαδήποτε δική μας επικοινωνία θα είναι αυστηρά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού
quote:
EndoramaΈκανες quote αυτό που είχα γράψει αλλά δεν κατάλαβα το γιατί, αν θες μου εξηγείς.
quote:
Επειδή ο Ενδόραμα έχει γίνει και αυτός δυσεύρετος σαν σπάνιο ορυκτό, ας μου επιτραπεί η επεξήγηση της πράξης του.Σε κάποια συζήτηση μεταξύ του Ενδόραμα και εμού, τόνισα πως αυτό είναι ένα θέμα που κανείς δεν μπορεί να κάνει copy-paste την απάντηση του και ότι η απάντηση πηγάζει από μέσα μας. Και για να μου αποδείξει ότι έκανα λάθος τουλάχιστον στο πρώτο μέρος της δήλωσης μου, έκανε quote την απάντηση σου Ελπίδα...
η μαντις με καλυψε ελπιζω και εσενα
εξαλλου οπως ειχα πει
quote:εβαλα ενα τυχαιο κειμενο και ειχες την ατυχια να ειναι το δικο μου ηθελα να πω το δικο σου
μην πεσετε στην παγιδα
ελπιζω να εχω με συγχωρεσεις για την μικρη μου πρωτοβουλια δεν την εκανα με σκοπο να σε θιξω
επρεπε να εξηγησω την πραξη μου απο την αρχη
λαθος μου.
επιχειρηση γης μαδιαμ
δεν βλεπω τον λογο των οδομαχιων
χαλαρωστε και ο θειος ent o rama
θα σας δωσει μια χουφτα ΔΙΑπλοκη
που ειναι και της μοδας
για να κανετε trendy εμφανισεις
σοβαρα τωρα δεν βλεπω τον λογο να ξεκινησουν τετοιοι καυγαδες
εννοω τοσο μεγαλοι καυγαδες για λογους τελειως ηλιθιους
ξαναδιαβαστε λιγο τα post και δειτε πως ξεκινησε ο καυγας και γυριστε το κεφαλι σας δεξια αριστερα
θα δειτε μικρα παιδια να γελανε μαζι σας.
quote:εχεις την αδεια του εκδοτη ελευθερα
συγνώμη endorama που χρησιμοποιώ σαν παράθεση ένα δικό σου κείμενο αλλά μου ταίριαζε

we'll all take turns
i'll get mine, too
Το μπέρδεμα μου ήταν στο ότι δεν ήμουν και τόσο σίγουρη τι ακριβώς ήθελες να γράψουμε. Αν δηλαδή ήθελες να αναλύσουμε την πρόταση που γράψαμε χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τις λέξεις κλειδιά.
Τέλος πάντων βλέπω όμως ότι η απάντησή μου σε κάλυψε οπότε είμαστε εντάξει και είμαι σε αναμονή των αποτελεσμάτων.
Επίσης σε ευχαριστώ για την επεξήγησή σου στην ερώτηση που έκανα στον endorama καθώς και τον endorama που παρακάτω δίνει την δική του εξήγηση. Από μεριά μου δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης πάντως.
Κάτι τελευταίο που θα ήθελα να πω διαβάζοντας τα post των υπολοίπων.
Έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κάτω από το πέπλο των παρεξηγήσεων.
Χιούμορ και ειρωνεία έχουν μπλεχτεί κυριολεκτικά και ο καθένας ερμηνεύει τα post από την δική του οπτική.
Λίγο θετικότερη διάθεση και προσοχή ίσως στα γραφόμενα, ας μην γίνει όμως και αυτό το topic αρένα, δεν οδηγεί πουθενά. Το ότι πιθανόν τα μέλη να μην γνωρίζονται προσωπικά συντελεί το χιούμορ ή ακόμα και η ειρωνεία να μην μπορούν μέσα από τα post να γίνουν απολύτως κατανοητά. Ας το λάβουμε και αυτό υπ’ όψη μας.
"Τίποτα δεν χαρίζεται όλα κατακτιούνται"
Απλά θέλω να ζητήσω δημόσια ένα συγνώμη από την φίλη mantis η οποία μου απέδειξε (μέσω e mail) ότι δεν είναι ο άνθρωπος που φανταζόμουνα. Το φταίξιμο ήταν και δικό μου. Ελπίζω το τόπικ να πάρει την αρχική του ροή γιατί του αξίζει.
Να είστε καλά.
Καλή μου Ελπίδα, δεν είχα σκοπό να σε μπερδέψω. Στάθηκες όπως πάντα στο ύψος των περιστάσεων και πάνω από αυτές, θα έλεγα...
Ήθελα να μου ερμηνεύσετε την πρόταση σας και τις λέξεις κλειδιά κατά το δικό σας σκεπτικό. Για τον κάθε ένα αυτές οι λέξεις σημαίνουν κάτι διαφορετικό... Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να δείξω τι σημαίνουν για εμένα. Το παιχνίδι έχει για τον καθένα διαφορετικά αποτελέσματα που, αν θέλει, στο τέλος μπορεί να τα μοιραστεί με τους υπολοίπους.
quote:
Ελπίζω το τόπικ να πάρει την αρχική του ροή γιατί του αξίζει.
Aγαπητέ φίλε Brainstorm, αν βάλουμε όλοι ένα χεράκι θα ανθίσει πραγματικά...![]()
![]()
Αν το έσβησες ένα φιλί.
quote:
αν βάλουμε όλοι ένα χεράκι θα ανθίσει πραγματικά
ΧΜ ΛΕΣ???
ΟΚ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ....
ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ???
Α ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...!!!
ΟΜΩΣ ΧΜ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...!!!!
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΦΑΔΑΖΕΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΗΝ!!!!
(ΑΥΡΙΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΕΦΤΑ)
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Καλέ μου (και θείε) ent o rama...
αυτο το edit μου εχει φαει την ζωη
END O RAMA ηθελα να γραψω ο μικρος και ανοητος αλλα δεν πειραζει

we'll all take turns
i'll get mine, too
quote:
ΟΚ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ....
Χίλια ευχαριστώ, αγαπητέ Cybermaster...
quote:
ΟΜΩΣ ΧΜ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...!!!!
Μην μιλάς για απίστευτη άγνοια πρίν βιώσεις την δική μου πάνω στην χημεία... θα ανατριχιάσεις μπροστά στο απόλυτο κενό των γνώσεων μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΦΑΔΑΖΕΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΗΝ!!!!(ΑΥΡΙΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΕΦΤΑ)
Χμμμ... αγωνιστική πρόταση... έπρεπε να φανταστώ ότι θα έχει επετειακό χαρακτήρα...![]()
![]()
quote:
αυτο το edit μου εχει φαει την ζωη
END O RAMA ηθελα να γραψω ο μικρος και ανοητος αλλα δεν πειραζει
Τα υπόλοιπα που είναι????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν το έσβησες ένα φιλί.
quote:δεν κραταω τιποτα,δεν εχω παιδια,εγω φταιω που υπαρχει η αντιγραφη-επικωλοση?
άσε τις διαπλοκές, τα παιδιά και τα copy-paste και παίξε μαζί μας... αλλιώς θα γίνω πάλι το τρομακτικό και ενοχλητικό κουνούπι που ξέρεις και αγαπάς
και παιζω μαζι σας οπως παντα και εχω αγορασει καινουργιο εντομοκτονο οποτε δεν εχουμε προβλημα

we'll all take turns
i'll get mine, too
Καλή μου Mantis,
Δεν βλέπω κανένα αποτέλεσμα να εμφανίζεται και αρχίζω να ανησυχώ… μήπως να κάνεις κάτι να με καθησυχάσεις? ![]()
quote:
Δεν βλέπω κανένα αποτέλεσμα να εμφανίζεται και αρχίζω να ανησυχώ…
ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟΣΟ!?!!
quote:
Μην μιλάς για απίστευτη άγνοια πρίν βιώσεις την δική μου πάνω στην χημεία... θα ανατριχιάσεις μπροστά στο απόλυτο κενό των γνώσεων μου!!!
ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΔΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΠΤ!?!
quote:
Χμμμ... αγωνιστική πρόταση... έπρεπε να φανταστώ ότι θα έχει επετειακό χαρακτήρα...
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΙΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΡΚΕΤΟΙ....
------------------------
quote:
δεν κραταω τιποτα,δεν εχω παιδια,εγω φταιω που υπαρχει η αντιγραφη-επικωλοση?
και παιζω μαζι σας οπως παντα και εχω αγορασει καινουργιο εντομοκτονο οποτε δεν εχουμε προβλημα
Καλέ μου Ενδόραμα, δεν παίζεις μαζί μας, αλλά με τα νεύρα μας!![]()
![]()
Τα εντομοκτόνα σου είναι παλαιάς τεχνολογίας... τώρα μόνο με εδάφους-αέρος μπορείς να με καταρρίψεις...
quote:
Δεν βλέπω κανένα αποτέλεσμα να εμφανίζεται και αρχίζω να ανησυχώ… μήπως να κάνεις κάτι να με καθησυχάσεις?
Καλή μου Ελπίδα, είχα σκοπό να το προχωρήσω στο παιχνίδι με ταχύτητα FF... έτσι για να μην ανησυχείς...![]()
![]()
![]()
quote:
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΙΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΡΚΕΤΟΙ....
Πάντα αγαπητέ CB... πάντα!![]()
Αν το έσβησες ένα φιλί.
quote:
Arxizw ti diadromi,ena klik einai kai to sinthima,kai meta o dialogismos arxizei kai autos se ena mikro keli!!! enw kapioi palioxaraktires me xtupoun adiakopa.<>????????????pos to eipe kapios??a,nai.< >
Κατά ένα περίεργο και ανατριχιαστικό αυτή η πρόταση μου φέρνει στο μυαλό ένα κελί 2 επί 4 στην απομόνωση των φυλακών της Αίγινας, όπου πέρασε μια μαρτυρική νύχτα ο Αλέκος Παναγούλης...
Τους 3 μήνες που έμεινα σε αυτό το κελί, όχι ως "φιλοξενούμενη", μα κάνοντας έρευνα, πήρα μια μικρή, πικρή γεύση του παρελθόντος... Ίχνη από αίμα στους πράσινους -σαν χειρουργείου- τοίχους, από τους καθημερινούς ξυλοδαρμούς...
...Σιδερένιοι κρίκοι στους τοίχους και στο πάτωμα που κρατούσαν τεντωμένα τα δεσμά και μόνιμα όρθιο τον κρατούμενο, υγρασία, κρύο, σκοτάδι...
...και το καθημερινό κλικ του επικρουστήρα, μέχρι που μια μέρα η θαλάμη δεν θα είναι άδεια... και θα έρθει η λύτρωση...
...σαν να έγινα λίγο μακάβρια... συγνώμη!
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Ψάχνουμε να βρούμε λέξεις που αρχίζουν, περιέχουν τη συλλαβή ΔΙΑ... μια-δυο την φορά... Θα τις αναλύσουμε, θα τις ερμηνεύσουμε, θα τους "αλλάξουμε τα φώτα", θα φέρουμε τα πάνω κάτω...
Πρέπει να τονίσω ότι μόνο οι λέξεις που έχουν ρίζα στα αρχαία ελληνικά υπόκεινται σε αυτού του είδους την ανάλυση... θα τις βρούμε μαζί... ![]()
![]()
Καλά να περάσετε και Καλή σας Ξεκούραση!
Αν το έσβησες ένα φιλί.
quote:
ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟΣΟ!?!!
ε... να μην σου χαλάσω το χατίρι ...
το μυαλο μου Αδιακοπα,
προσπαθει να τετραγωνισει τον κυκλο,
ξεχωριζοντας μια ενΔιαφερουσα προταση,
ετσι ωστε ο Διαλογισμος να εχει καποιου ειδους βαση:)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
ε... να μην σου χαλάσω το χατίρι ...
ΩΩΩΩΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
------------------------
quote:
μεσα στην δυσκολη Διαδρομη,
το μυαλο μου Αδιακοπα,
προσπαθει να τετραγωνισει τον κυκλο,
ξεχωριζοντας μια ενΔιαφερουσα προταση,
ετσι ωστε ο Διαλογισμος να εχει καποιου ειδους βαση:)με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ!!!!![]()
Mάνο! Μάνο μου... Μανούλη μου! Που χάθηκες βρε παλιόπαιδο?! Έτσι κάνουν οι άνθρωποι βρε?!... ούτε ένα σιγανομουρμούρισμα?
ούτε ένα χαχανάκι?
... ούτε στη γιατρό σου?!![]()
![]()
... τώρα αν εμφανιστεί η Valnta και το Ξωτικό... εεεε... θα την πάθω την αποπληξία!!!!![]()
![]()
![]()
Αν το έσβησες ένα φιλί.