ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ROMIOS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ROMIOSΜέλος
08/03/2008, 12:24:14
ΟΤΑΝ Ο ΤΛΗΝΩΝ,Ο ΠΕΝΗΣ ΒΙΩΤΗΣ ΕΚ ΝΟΤΟΥ ΗΞΕΙ ΠΡΟΣ ΣΕ ΤΗΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΝ,
ΤΟΤΕ ΒΥΖΑΝΤΙΣ ΚΥΡΙΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ...............

ROMIOSΜέλος
08/03/2008, 12:27:00
ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ,
ΕΥΡΕΤΕ Δ'ΑΝΔΡΑ ΦΙΛΟΝ ΕΜΟΝ,
ΟΙΚΕΤΗΝ,ΜΕΛΙΚΡΑΤΟΝ, ΜΕΛΙΧΡΟΝ,ΠΡΑΟΝ,ΥΨΙΝΟΥΝ.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΞΥΤΑΤΟΝ ΕΙΔΕΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ,
& ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΩ,ΔΕΞΙΩ ΠΟΛΙ ΜΕΓΑΣ,
ΟΙΔΑΣΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΚΑΝ ΜΗΔΕΙΣ ΤΟΥΤΟΝ ΒΛΕΠΗ
ΩΣ ΕΞ ΥΠΝΟΥ ΓΑΡ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΣ ΑΘΡΟΩΣ,
ΑΞΑΤΕ,ΑΞΑΤΕ ΤΟΥΤΟΝ ΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ...............

comerΜέλος
08/03/2008, 13:42:22
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ 555,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ)ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ 555 ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΤΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΗ ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΔΕΙΧΕΙ ΤΟ 5 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ Β ΟΤΑΝ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΒΛΕΠΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ,ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ (ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΜΑΓΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ)ΚΑΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΟΤΙ <<ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ,Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ>> ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ.
ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΟΧΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 23 ΤΟ 74 (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ 08 ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ)ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟ,ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΤΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ,ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1983 ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΞΙΑ ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΘΕ.

ΑΥΤΑ .ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ!!
ΚΑΛΑ Ο TREXAGIREVE ΘΑ ΛΥΣΑΞΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ !ΣΥΧΝΩΜΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΑΔΕΛΦΕ :)

stavros77Μέλος
08/03/2008, 13:48:48
Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η Ρωσία, σας παραθέτω στοιχεία από την εφημερίδα Καθημερινή

Αναλογία Ρωσία - ΗΠΑ

Πυρηνικά υποβρύχια 26 54
Μαχητικά αεροσκάφη 1953 5660
Χερσαίες δυνάμεις 330.000 660.000
Διηπειρωτικοί πυρηνικοί πύραυλοι 735 550

Μπορεί λοιπόν να βλέπετε μια υπεροχή στρατιωτική της Αμερικής αλλά σκεφτείτε τα εξής 3 στοιχεία

1) Ο προφητευμένος πόλεμος θα γίνει πολύ μακρυά από τις ΗΠΑ και ως εκ τούτου είναι πολύ δαπανηρό να έρθουν σχεδόν όλες οι δυνάμεις των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και στην Πόλη (ειδικά σε μια περίοδο που η οικονομία της Αμερικής πάει από το κακό στο χειρότερο).
2) Οι ΗΠΑ έχουν ήδη δυνάμεις ισχυρές σε διάφορα μέρη του κόσμου και δεν είναι τόσο εύκολο να μετακινηθούν
3) Οι πόλεμοι πλέον κρίνονται από τη δυνατότητα χτυπήματος από μακρυά και όπως βλέπετε οι κεφαλές οι πυρηνικές των Ρώσων είναι αρκετά πιο πολλές αν και παραδέχομαι ότι στα μαχητικά αεροσκάφη υπάρχει πολύ τεράστια διαφορά.

Κοινώς να μην καλλιεργείται η εντύπωση ότι οι ΗΠΑ είναι ακτύπητες ειδικά όταν υπάρχει και μια Κίνα από πίσω η οποία θα είναι αντίπαλος της Δύσης.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

ROMIOSΜέλος
08/03/2008, 15:57:18
Ο σουλτάνος Μωάμεθ Ο Β' ο πορθητής, αφού κατέκτησε την Κων/πολη και μπήκε στην Αγία Σοφία, είδε από την αγία τράπεζα να προβάλει ένα άϋλο χέρι. Το χέρι έδειξε 3 φορές την ανοιχτή παλάμη του. Όταν ο Μωάμεθ ρώτησε τι σημαίνει αυτό. Τότε ο Άγγελος αποκρίθηκε ότι την Πόλη θα την κρατήσουν για 555 χρόνια και μετά θα καταστραφούν (οι τούρκοι) ολοσχερώς.
Οι του αγίου όρους γέροντες ανησυχούν και προσεύχονται...
Αλίμονον εις τους επαναπαύοντες.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ.............

comerΜέλος
08/03/2008, 16:14:08
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
ROMIOSΜέλος
08/03/2008, 16:21:35
ΚΩ ΚΑΙ ΚΩ Η ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΙΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΡΗΝ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ,ΕΓΓΥΤΑΤΑ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΝ ΟΛΙΓΑΣ ΤΙΝΑΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο ΄΄ΛΥΚΟΣ΄΄.

MIXAHL32Μέλος
08/03/2008, 16:32:45
Απλα καποιος τον μουτζωσε 3 φορες και επειδη καπνιζε ναργιλε εβλεπε αστρακια ο Μωαμεθ Β.
ROMIOSΜέλος
08/03/2008, 17:21:57
Εν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ουκ έστι ταλαίπωρος, ουκ έστιν εξόριστος, επανερχόμενος εις τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης.

comerΜέλος
08/03/2008, 18:52:13
Αναβουν τα αιματα στην σερβια !!

http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/08/1486330.htm

comerΜέλος
08/03/2008, 18:55:40
Βολες κατα παντων απο ρωσια!!

http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/08/1486331.htm

08/03/2008, 19:31:21
Βρε σύ comer, είχες δεν είχες μας διασκέδασες … Φίλε μου,
αυτό το έχουν γράψει πολλοί, αλλά, ότι δεν ξέρουν οι γέροντες σου
πάει να πει ότι δεν έχει γραφτεί; δηλώνεις ότι δεν είναι προφητεία;
Ευθυμήσαμε πάλι…
Ξέρω πολλές προφητείες που μπορεί να μην τις
ξέρουν οι γέροντες σου, αμφισβητούνται έτσι;
Το αλάθητο του πάπα και στους γέροντες σου, φιλαράκι;…
comerΜέλος
08/03/2008, 19:56:16
ΑΓΑΠΗΤΕ TREGAGIREVE ΚΑΙ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ :),ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 70 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ.ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΩΑΜΕΘ ΓΙΑ ΤΑ 555 ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΜΩΑΜΕΘ.
Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ TREXAGIREVE ,ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ,Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ,ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ!!
08/03/2008, 20:31:52
Φίλε comer, κάθε λογικός άνθρωπος, όταν του λένε κάτι
κοιτά να το κατανοήσει και να δει το όφελος.
Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να γράφω ότι να’ ναι…
Μήπως σε πειράζει το ότι τα γράφω εγώ κι όχι εσύ;

Επιτέλους αυτή η ελληνική αλληλοφαγομάρα, δεν έχει όρια…
Γράφουμε κάποια στοιχεία που έχουμε για να βρούμε μια άκρη.
Εσύ, εγώ κι όλοι μας, πιστεύω για τον ίδιο λόγο.
Δεν χρειάζεται αυτό το αλληλοσκότωμα και διαφωνία για την διαφωνία.

Επαναλαμβάνω: ότι δεν ξέρουν οι γέροντες σου, πάει να πεί ότι δεν υπάρχει; Το αλάθητο του πάπα σου είπα έχουν;
Φίλε έχω πολλά χρόνια στο θέμα των προφητειών και πίστευα ότι κάτι ψάχνουμε, ας είναι έτσι…Μην πάει στην κόντρα, δεν ωφελεί κανέναν…

Όσο για τον αντίχριστο για πολλοστή φορά σου ξαναστέλνω το site maitreya . com. Αν θέλεις,αντί να διαφωνείς μαζί μου, ρίξε μια ματιά…Δεν χρειάζονται παιδικοί εγωϊσμοί…

comerΜέλος
08/03/2008, 21:04:20
trexagireve πιθανον δεν διαβαζεις ολα τα θεματα που εχω ανεβασει ,εαν το ειχες κανει θα εβλεπες οτι δεν εχω κανενα λογο να ερθω σε γρινια με κανεναν ,πυροσβεστικα κειμενα σηκωνω αμεσα οταν πιαστει γρινια.Δεν αμφισβητω το τι γνωριζεις και το τι πιστευης,εχω μεγαλο ογκο βιβλιων και εγγραφων και οτι ακουω το ψαχνω,εαν κατι δεν το βρω περνω τηλεφωνα και προσπαθω να το διασταυρωσω με ανθρωπους που διαβαζουν και ασχολουντε παρα πολυ και αυτοι.
Στο θεμα του 555 δεν εχω κανενα επισημο στοιχειο παρα μονο την ερμηνεια του γεροντα και την κλασικη οτι ειναι 555 +1453=2008 ,εψαξα μεχρι και σε τουρκικα site ,δεν μπορω να βρω τιποτα σχετικο ,και ειμαι επιφυλακτικος,εξου αγαπητε trexagireve σαν θρυλος ακουγετε ,οχι σαν προφητεια,εαν γνωριζεις κατι ποιο βασιμο πεστο να το μαθω και να το ψαξω.
Στο θεμα του αντιχριστου και στην ιστοσελιδα που μου λες,ειναι πολυ γνωστο το θεμα ,και ας κρινει ο καθενας μονος του την σοβαροτητα του maitreya και την πιθανοτητα να ειναι ο αντιχριστος.
Επισης να σου πω οτι δεν εχω σκοπο να σε προσβαλω ,αντιθετος ειναι ενδιαφεροντα αυτα που μας λες ,διοτι ερευνουμε πολλα και διαφορα και συζητουμε δεν τσακωνομαστε. φιλικα!!

08/03/2008, 22:28:45
Φίλε Ρομιέ, δεν θα είναι ο Παλαιολόγος όπως αναφέρεις και συγνώμη αν σεαπογοητεύω…
Θα είναι ένα διπλό πρόσωπο …
Ο Ιωάννης Βατάτζης και ο Ιωάννης ο Θεολόγος. Και στην Αποκάλυψη αναφέρεται ότι « δει σε πάλαι προφητεύσειν εν έθνεσιν και βασιλεύσιν πολλοίς…» αλλά και στο τέλος του Κατά Ιωάννην,
αναφέρεται ότι «τι προς σε εάν αυτόν (τον Ιωάννην)θέλω μείνει έως ότου έρθω;..»
που λέει ο Χριστός στον Πέτρο και λέει «ότι βγήκε η φήμη μεταξύ των μαθητών ότι ο μαθητής αυτός ουκ αποθνήσκει…κλπ»
Διαβάστε τα συγκεκριμένα χωρία του Χριστού στην Καινή Διαθήκη και στο τέλος του Κατά Ιωάννην και στην Αποκάλυψη με το βιβλίο που του έδωσε ο άγγελος.
Αυτά τα πράγματα τα μαθαίνεις διαβάζοντας
τις προφητείες όχι από τα φόρουμ…
για τον Βατάτζη υπάρχει η προφητεία, επίσης...
ROMIOSΜέλος
08/03/2008, 22:56:19
ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΠ`ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΟ ΑΔΟΚΙΜΗ.....
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑΥΤΑ ΔΙΑ ΕΣΕ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΗΣ....ΕΝΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ.ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ................

Edited by - ROMIOS on 08/03/2008 22:57:31

ROMIOSΜέλος
08/03/2008, 23:02:01

Το γαρ δίκερον: α: (Αντίχριστος) ηττηθέν (με το Κηρυγμα του Ευαγγελίου) κατά κράτος υπό του: π: (υπό του απογόνου Παλαιολόγου) άκερον μενεί.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ................

09/03/2008, 10:45:24
Συμφωνούμε αγαπητέ Ρομιέ, ότι εγώ γνωρίζω
αυτά από γνώσεων και αυτά ου δύνανται αλλαχθήναι...
Ο διάβολος δύναται όπως μετασχηματίζεται εις άγγελον φωτός εί να πλανήσει και δια αποκαλύψεων, όπως φαντάζομαι γνωρίζεις...
Διάβασε αγαπητέ την Αποκαλυψη, όπως δεις και το "δεισε πάλιν προφητεύσαι εν έθνεσιν και βασιλεύσει πολλοίς..." Πέραν αυτού, το γένος των παλαιολόγων, δεν έχει κλήρον εις την νέα βασιλείαν...
Ας ερευνηθούν αι γραφαί και ουχί αποκαλύψεις, ότι πολλές εξ αυτών πλανούν και πολλοί πλανώνται πλάνην οικτράν...
Πολλοί όψιμοι ερμηνευτές, έχουν ρόλο όπως ταράξουν και ετοιμάσουν την οδό του αντιχρίστου... Η Αποκάλυψη τα λέει όλα, αν μπορεί κάποιος να την διαβάσει, θα καταλάβει,πολλά...
09/03/2008, 10:54:10
Καλημέρα σε όλους.
Σας παραθέτω μία σύνδεση για να διαβάσετε λίγο περί του Αγίου Αυτοκράτορως Ιωάννου Γ' Δούκα Βατατζή. Πιστεύω θα εντυπωσιαστείτε. Ευχαριστώ τον "trexagyreve" για το ερέθισμα να ψάξω για αυτό το τόσο σημαντικό πρόσωπο αν και δεν μπορώ να κατανοήσω την έννοια του διπλού προσώπου. Ιδιαιτέρως στην περίπτωση που αμφότερα το πρόσωπα είναι ακόμα εν ζωή (ή εν στάση).
http://www.athos.edo.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4621

Με εκτίμηση,