- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ! ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
"ημείς δε κηρύσσομεν Χριστόν εσταυρωμένον, Ιουδαίοις μεν σκάνδαλον, Έλλησι (=ειδωλολάτρες) δε μωρία" (Α’ Κορ. α’, 23)
2 τινα μπορει να συμβαινουν.Η ειναι πετσι ανθελληνας και θεωρει μονο τους ελληνες μωρους,η ως ελληνες θεωρει τους κατα αυτον βλακωδως φυσικα ειδωλολατρες,δηλαδη τους ελληνες, ρωμαιους και ολους τους υπολοιπους....που ειχαν τοτε αυτη τη θρησκεια.Τριτη λυση δεν υπαρχει...Για να σε δω τωρα ευρωπαιε,τι θα μας πεις,οτι ο αποστολος ηταν ανθελληνας η οτι τελικα ειπες βλακεια οτι ο ιουλιανος ηταν ο πρωτος που αλλαξε τη σημασια του ονοματος,παρα τη συγκινητικη πραγματι προσπαθεια να αποφευχθει αυτο(τι αλλο θα ακουσουμε)των χριστιανων....
quote:
Γιατί στον Όμηρο υπήρχε το Έλληνες ως εθνόσημο? Αχαιοί και Δαναοί ήταν τότε το εθνόσημο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Αυτός ήταν ο ευρωπαίος που πρωτοεμφανίστηκε στο φορουμ.
Ο αρχικός....
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Με τη χρήση του όρου "εθνόσημο" γέλασα, φίλε μου.Αυτός ήταν ο ευρωπαίος που πρωτοεμφανίστηκε στο φορουμ.
Ο αρχικός....
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Τωρα το ειδα.....Εισαι πιο εμπειρος απο ευρωπαιους οπως και να το κανουμε.![]()
![]()
![]()
quote:europaios2:
Oι μύθοι αποδίδουν την καταγωγή του ονόματος στον ήρωα Γραικόν, γιο του Δία και της Πανδώρας. Απ’ αυτόν πήραν το όνομα οι Γραίκες, αρχαίοι Αιολοί άποικοι.
Κατ' αρχήν ο Γραικός ήταν γιός
του Αίμονα γιού του Πελασγού
(όχι τον γιό του Φορωνέα,άλλος Πελασγός αυτός).
Ο Αίμων γέννησε τον Θεσσαλό και
ο Θεσσαλός τον Γραικό.
Από τους απογόνους αυτού που πέρασαν στην
Ιταλία βγήκε το Γραικοί.
quote:
europaios2:ο Απολλόδωρος λέει ότι οι πέτρες που πετούσαν πίσω τους ο Δευκαλίωνας και η γυναίκα του Πύρρα και γίνονταν άνθρωποι λέγονταν Γραικοί και μετά μετονομάστηκαν σε Έλληνες από τον βασιλιά Έλληνα, γιο του βασιλιά Δευκαλίωνα.
Από τις πέτρες που έριξαν (Δευκαλίων και Πύρρα)
βγήκαν άνθρωποι που ονομάσθηκαν λαός,
από το λάς=πέτρα.
Σημ. Φυσικά η αναφορά του skartados
στον Όμηρο και η ανάλυση που κάνει
πολύ σωστή.
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 01/11/2010 21:26:51
θπλώνετε και τον εγκέφαλό σας,
εγω προσωπικά δεν έχω τίποτα με το
όνομα Γραικός,μια χαρά όνομα της Ελληνικής
Προϊστορίας είναι,μόνο που
όπως και να το κάνουμε καθιερώθηκε το
Έλλην και Ελλάς,επί χιλιετηρίδες.
Ε,λοιπόν γιατί να μας το κάνουν Γραικοί;
ή Αίονες,Ύαντες,Πελασγοί,Εκτήνες,Αχαιοί,
Δαναοί...
Ελλην και Ελλάς είναι το σωστό,ΤΕΛΟΣ!
quote:
ευρωπαίοι φιλομαθείς
quote:
Εγώ δε ρωτάω για να μάθω?.....έχω μάθει απέξω κι ανακατωτά όλες τις ιστορικές πληροφορίες που μας έχει δώσει ο γιαπετ....άκου εκεί!!!Διαβάστε λοιπόν, να μάθετε την προέλευση των Ελλήνων.
Κατάγονται από τον αστερισμό της Λύρας, ήλθαν στη Γη ως συνοδοί του Διός, όταν αποφάσισε να δώσει ο ίδιος τέλος στις αυθαιρεσίες του Κρόνου, ο οποίος καταδυνάστευε τους ανθρώπους, τους μετάλλασσε με διάφορα πειράματα σε βιογενετικά εργαστήρια στον Καύκασο.
Αφού ο Ζευς, αποκατέστησε την τάξη, με βάση τον σχεδιασμό της διαγαλαξιακής συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας για την ανθρωπότητα, άφησε κάποιους από τους συνοδούς του (Έλληνες) στη Γη για να εποπτεύσουν την συνέχεια της ανθρωπότητας και να την βοηθούν όποτε θα χρειαζόταν.
Έτσι βρέθηκαν οι Έλληνες στον πλανήτη. Δεν είναι αυτόχθονες, είναι παιδιά των άστρων.
Τουλάχιστον, σφού το θέλετε, να μαθαίνετε κάποια χρήσιμα πράγματα, που, σίγουρα, θα σας χρειαστούν στο μέλλον.....
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Τώρα γιάπετ,τι πήγες κι' έκανες;;;!!!
Να καταλάβουν ποιοί;;;
Οι ευρωπαίοι(και δεν εννοώ κατ'ανάγκη τον
αγαπητό συνδίκτυο)!!!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ "ΜΥΘΩΔΙΑ"
quote:
Από τις πέτρες που έριξαν (Δευκαλίων και Πύρρα)
βγήκαν άνθρωποι που ονομάσθηκαν λαός,
από το λάς=πέτρα.
Αυτος ο μυθος για τις πετρες και το λαο,ειναι το ιδιο πραγμα με αυτο που λεει ακομα και σημερα ο λαος μας,οτι καποιος ειναι γεννημα θρεμα του τοπου του....Με λιγα λογια θελει να πει οτι οι αχαιοι οι δωριεις κ.τ.λ. ειναι αυτοχθονες....
quote:Κατ' αρχήν ο Γραικός ήταν γιός
του Αίμονα γιού του Πελασγού
(όχι τον γιό του Φορωνέα,άλλος Πελασγός αυτός).
Ο Αίμων γέννησε τον Θεσσαλό και
ο Θεσσαλός τον Γραικό.
Από τους απογόνους αυτού που πέρασαν στην
Ιταλία βγήκε το Γραικοί.
Αυτό λέω κι εγώ περίπου.
Οι παλαιοί Ιταλοί ήσαν Έλληνες αφού τα ονόματα των πόλεων ήσαν ελληνικά και δη της Πρωτευούσης Ρώμης από όπου βγήκε το Ρωμαίος και Ρωμιός. Κατάγονται από τον Πελασγό. Έχουν ίδιο αίμα.
Το παραδέχονται και οι ίδιοι ..ούνα ράτσα.