ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
morpheausΜέλος
03/05/2006, 01:56:57
quote:

Και να ήταν μόνο ο ΠάΝο ...

Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορα τέτοια "φαινόμενα".

Και όπως εμφανίζονται, έτσι πάλι εξαφανίζονται.

Τουλάχιστον τράβηξαν για λίγο τα φώτα επάνω τους. Είπαν ότι είπαν, και μετά ξαναγύρισαν στις τρύπες τους.

Και η πιο ευφάνταστη φαντασία, καποτε στερεύει.

Άτιμο κενό...

Ενω εσύ αντιθέτος λες που να ανοίγω θέμα, θα γίνω για λίγο διάσημος και μετά θα περάσω στην αφάνεια, για αυτό είναι καλύτερα οποιο θέμα βλέπω να μπαίνω μέσα να ενοχλώ και γενικά να γίνομαι καραγκιόζής.
Ετσι θα έχεις όλα τα φώτα επάνω σου,
Ε κάπως πρέπει να επιβιώσουν και οι σημερινες κατίνες τι να κάνουμε αφου δεν μπορεί να βγεί στο παράθυρο ας βγεί σε κανα φορουμ να ξεσπάσει τα ψυχολογικά του

Ζήσε την στιγμή πριν γίνει παρελθόν

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
03/05/2006, 02:53:21
quote:

Morpheaus λέει....

Ενω εσύ αντιθέτος λες που να ανοίγω θέμα, θα γίνω για λίγο διάσημος και μετά θα περάσω στην αφάνεια, για αυτό είναι καλύτερα οποιο θέμα βλέπω να μπαίνω μέσα να ενοχλώ και γενικά να γίνομαι καραγκιόζής.
...........

Μάλλον έχεις χάσει λίγο την μπάλα...καραγκίοζης γίνεται κάποιος που προσπαθεί να περάσει ιδέες τρελές χωρίς αποδεικτικά στοιχεία...ιδέες που θα τις δεχόμασταν αν είχαν επιχειρήματα και αποδείξεις...(βλέπε PaNos)

quote:

Morpheaus λέει....

Ζήσε την στιγμή πριν γίνει παρελθόν

According to PaNo παρελθόν παρόν και μέλλον είναι ένα... οπότε μην ανησυχείς... και να μην την ζήσεις τώρα θα την ζήσεις μετά...1000 δολλάρια να έχεις να σε διδάξει ο PaNo πώς να το κάνεις....

ρε σείς ...παρτε το χαμπάρι... ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ....ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....

Λοιπόν ... το ιγκουάνα ρε βρίλ δεν ψηθηκε...ζει και βασιλευει το κακόμοιρο...απλά δεν πολυκουνιέται... (μόνο με κεραυνούς)...

Μια ερώτηση προς τον PaNo τώρα... προχθές κατέβηκα σε ένα σπηλαιοβάραθρο (30 μετρα κάτω από την επιφάνεια) και guess what...??? έπιανε το κινητό (CellPhone) μέσα.. που ώς γνωστόν δεν πιάνει στα σπήλαια...

σε ρωτάω λοιπόν ...

1) Υπάρχει μυστική υπόγεια βάση...κει κοντά???
2) Επεσε μέσα καμιά κεραία της Vodafone???
3) Καθως κατέβαινα ενεργοποιήθηκε το 5ο strand του DNA μου και τα κύτταρα του σώματός μου (CELLS) δρούσαν σαν CELLPHONE???

τί απ΄όλα πάιζει....HELP ME ....I WANT TO KNOW...

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

gentlemanΜέλος
03/05/2006, 03:25:04
Ο.Ε.Α,

Μια πιο μαθηματικοποιημένη και λεπτομερής περιγραφή της ανδρομέδιας φυσικής ίσως θα βοηθούσε. Δεν έχουμε και τον συγγραφέα του κειμένου. Ή τον έχουμε;

medtech, καλά τα λες για το σφάλμα της μεταφοράς από τον μικρόκοσμο στον μακρόκοσμο. Πάρε κι άλλο ένα τώρα:

Στην έρευνα, δε μας λένε, "αυτό θα κάνεις, και μετά αυτό, και μετά αυτό, και θα βρεις πόση χοληστερίνη έχει το αίμα".

Στην έρευνα προσπαθούμε εμείς, μέσα από το χάος να εξάγουμε την τάξη.

Ρίχνουμε ένα σωματίδιο με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πυρήνες ηλίου, και κοιτάμε τι κάνουν τα θραύσματα της έκρηξης: άλλο πάει κυκλικά με τόση ακτίνα, άλλο πάει ευθεία, άλλο πάει δεξιόστροφα και ελικοειδώς, άλλο κόβεται στα τρία.

Δεν μας δίνει κανείς αποδείξεις. Τις αποδείξεις, εμείς πάμε να τις βγάλουμε, αυτή είναι η έρευνα.

Όταν λοιπόν κάνεις έρευνα στον εσωτερισμό, μη περιμένεις να σου δώσουν αποδείξεις "αλλιώς είναι όλα ανοησίες". Εσύ θα τις βγάλεις τις αποδείξεις, και τις εξηγήσεις, Τι είναι αυτά στα video και στις φωτογραφίες. Αν δεν μπορείς να τα εξηγήσεις, do the decent thing.

Μπορείς να βγάλεις τάξη από το χάος του εσωτερισμού;

Εμείς πάμε να κτίσουμε, να εξηγήσουμε αυτά που βλέπουμε. Κάποιοι άλλοι είναι ικανοί μόνο να γκρεμίζουν. Αυτή είναι η παιδεία τους.

Για να ξεκινήσουμε την έρευνα, πάρε μερικές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ από τον δορυφόρο του Κρόνου, τον Ιαπετό. Aπό την αποστολή Cassini.

Τι οροσειρά είναι αυτή γύρω από τον Ιαπετό, ακριβώς κατά μήκος του ισημερινού;

.............

Πως γίνεται και η επιφάνεια του Ιαπετού έχει τέτοια γεωμετρία;

Όλες οι παραπάνω φωτογραφίες προέρχονται από το παρακάτω καταπληκτικό άρθρο:

http://www.enterprisemission.com/moon1.htm

Και κάτι άλλο. Ψάχνουμε για αποδείξεις, αλλά απόλυτες αποδείξεις υπάρχουν μόνο στα μαθηματικά. Στη φύση τα πράγματα δεν είναι τόσο αντικειμενικά. Τα "πρότυπά" μας δεν είναι παρά μαθηματικά κατασκευάσματα του μυαλού, δεν είναι "αλήθεια" ή "λάθος", τα κρίνουμε μόνο από το πόσο χρήσιμα είναι, δηλαδή πόσο καλά μπορούν να προβλέψουν την τροχιά ενός πυραύλου, ή ότι άλλο θέλουμε. Μερικά πρότυπα:

1. Η νευτώνεια μηχανική, όπου αν η γη κινείται με ταχύτητα v1, κι η σελήνη με ταχύτητα v2 (σε σχέση με τη γη), τότε η σελήνη κινείται με ταχύτητα v1+v2 σε σχέση με τον ήλιο.

2. Η ειδική σχετικότητα, όπου η ταχύτητα της σελήνης δεν είναι ακριβώς v1+v2.

3. Η γενική σχετικότητα, που μας λέει ότι ο καμπυλωμένος χώρος προξενεί κίνηση.

4. Η κβαντική μηχανική τα πετάει όλα από το παράθυρο και μιλάει για κυματομορφές και για σωματίδια, που (για παράδειγμα) ότι κάνει το ένα σωματίδιο, κάνει και το άλλο, ακαριαία, όσο μακρυά κι αν είναι το ένα από το άλλο! Άπειρη ταχύτητα! Λες και τα δυο είναι εκφάνσεις της ίδιας οντότητας κάποιας ανώτερης διάστασης.

Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι η αντικειμενική "αλήθεια", όλα είναι μαθηματικά κατασκευάσματα του μυαλού μας, πρότυπα. Τα κρίνουμε μόνο από την χρησιμότητά τους, δηλαδή το πεδίο εφαρμογής τους.

Και η φυσική της Ο.Ε.Α πρότυπα δίνει. Δεν είναι η "αλήθεια", είναι εργαλεία του μυαλού, και θα τα κρίνουμε από την χρησιμότητά τους. Εξηγεί η ανδρομέδια φυσική τι είναι αυτές οι ακτίνες Χ που βγαίνουν από διάφορα σημεία γύρω από τον Δία; Εξηγεί τι είναι αυτά τα φώτα στα video της NASA, που κάνουν βόλτες γύρω από το διαστημικό σταθμό; Αντιβαρυτικά σκάφη; Εξηγεί την αντιβαρύτητα η ανδρομέδια φυσική;

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 03/05/2006 03:31:30

Edited by - gentleman on 03/05/2006 03:35:38

ΒρίλΜέλος
03/05/2006, 06:55:43
quote:

Κοίταξε. Εξαρταται ποιός το λέει αυτό.
Αν π.χ. εσύ μιλάς για "καραγκιόζης", πρέπει να έχεις ύπ΄'οψη σου τα εξής.

Ποτέ μα ποτέ να μήν μιλάς και απευθύνεσαι σε άλλους, όσο στέκεσαι μπροστά στον καθρέπτη/ Αυτό που βλέπεις εκεί είσαι εσύ.

Και δεύτερον, εγώ μπορώ να περάσω ψυχιατρικά τέστ και να πάω απίτι μου μετά. Αυτό δεν ισχύει για όλους εδώ μέσα. Εσύ π.χ. είσαι σίγουρος ότι θα σε αφήσουν να πάς σπίτι σου ?

Πάρε λοιπόν μια αναπαυτική καρέκλα και ρηλάξαρε. Αυτό το τόπικ είναι αυτή τη στιγμή ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ κυκλοφορεί στο ελληνικό διαδίκτυο. Καλύτερο και από Μόντυ Πάιθονς.
Τώρα, αν τα πιστεύεις αυτά και τα παίρνεις στα σοβαρά, εντάξει, υπάρχει και η μεγάλη Λευκή Αδελφότητα.

03/05/2006, 08:11:19
Χμμμμ!
Εγώ πάλι θα πρότεινα να αφήσουμε τα σχόλια για το ποιός είναι "καραγκιόζης" και να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα...

In anticipation of my resurrection...

ΒρίλΜέλος
03/05/2006, 10:18:52
Ινκουμπους,

γιατί έρχεσαι κάπως αργά ?

Έχασες κάποια επισόδεια. Θές να στα βάλω στο βίντεο για επανάληψη ?

Edited by - Βρίλ on 03/05/2006 10:20:44

03/05/2006, 10:23:04
quote:
Στην έρευνα, δε μας λένε, "αυτό θα κάνεις, και μετά αυτό, και μετά αυτό, και θα βρεις πόση χοληστερίνη έχει το αίμα".

Στην έρευνα προσπαθούμε εμείς, μέσα από το χάος να εξάγουμε την τάξη.

Ξέρεις αυτες οι μεθοδοι μετρήσεως χοληστερίνης,βγήκαν κατόπιν μελετών και ερευνών,δεν ήρθε κανένας Ανδρομεδιος να μας το σφυρίξει στο αυτι!

Εδω διαφωνεί η επιστήμη με τους εσωτεριστές!

Η επιστημη εχει συγκεκριμένη μεθοδολογία (μην με ξαναβάζετε να την ξαναγράφω έλεος) ενώ οι εσωτεριστές εντελώς διαφορετικη.

Οι επιστημονες σε αντίθεση με τους μεταμοντερνιστες φιλοσόφους δεχονται οτι υπάρχει μια πραγματικότητα ανεξαρτητη απο τον παρατηρητή.Δεν φτιάχνει ο παρατηρητης πραγματικοτητα αλλά την ερμηνεύει.

Ωραιες οι φωτογραφίες του Ιάπετου.Αλλά γιατί τις θεωρεις αποδείξεις οτι ο Ιάπετος ειναι πολυεδρικός?Επίσης ειναι αποδείξεις οτι οι αρχαίοι Ελληνες ήταν εξωγήινοι?Η οτι οι Κινεζοι ειναι απόγονοι των Σαυρων με σκοπό την εξοντωση μας?Η οτι υπάρχει τέτοιο πράγμα οπως η Ανδρομέδια φυσικη? (πλην στην φαντασία του ΟΕΑ?).Πώς ερμηνευεις τα στοιχεία,τα επεξεργάζεσαι,τα συσχετίζεις τόσο αυθαίρετα?

Στις ιδέες του Panos και της ΟΕΑ βλέπουμε ξεκάθαρα ΨΕΥΔΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΦΥΣΙΚΗ.Που αγνοούν οτιδηποτε εχει μέχρι σημερα μάθει ο ανθρωπος για τον κόσμο και βάζουν τις δικές τους ιδέες.Βλεπουμε επισης λογικες ανακολουθίες,πίστη σε ανέκδοτες μαρτυρίες,αναγωγή της μυθολογίας σε ιστορία κτλ

Απο την συλλογη εργαλείων εντοπισμού των ανοητων ισχυρισμών:

Does the claim fit in with what we know about the world?

Does it fit into the larger context of knowledge? Shermer describes the claim that the Earth is only 6,000 years old. Accepting that claim requires that you also concede that everything learned about the Earth and solar system through astronomy, physics, geology, biology and other sciences is completely wrong.

Θεωρίες μπορούν να βγούν δισεκατομύρια το θέμα ειναι τι επιβεβαιώνεται πειραματικά.Πολλές φορές ακούμε οτι η επιστημη υπήρξε λάθος και στο παρελθόν.Αυτο δεν μπορεί να αποτελεσει δικαιολογία γοια να αποδεχτούμε άκριτα το οτιδήποτε.Για να δεχτούμε τι μας λεέι η ΟΕΑ πρέπει να απορρίψουμε οποιαδηποτε στοιχεία μας δίνει η βιολογία,η ανθρωπολογία,η ιστορία,η γλωσσολογία,η κοσμολογία,η φυσική,η εμβρυολογία για τον άνθρωπο και τον κόσμο.

Και αυτες τις επιστήμες δεν μιλανε για εξωγηινους που μας συναρμολόγησαν αλλά για εξέλιξη..Δεν βλεπουν ενδειξεις διαστρικου πολέμου ή αστροστόλων..Δεν βλεπουν chacras,12κλωνο DNA,θαυματουργα μηχανήματα που θεραπευουν πάσα νόσο με συχνότητες,παγκόσμια συνομωσία εναντίον της Ελλάδας (χε.....ους μας έχουν για να είμαι ωμή),Ανδρομεδια φυσική (τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μου..)...

Οταν ρώτησα τον Panos που ειδε τους υπολοιπους 10 κλώνους του DNA μου απαντησε οτι
α)το junk DNA μπορει να ενεργοποιηθει
β)ειναι ολογραφικοι και σε αλλες διαστασεις!(α γιαυτο θελει τοση φαντασια για να τους δείς).

quote:
Mε τη σειρά μου θα ήθελα να καταγγείλω την Medtech ως οπισθοδρομική και εχθρό της τέχνης αφού προσπαθεί να καταστρέψει την μεγαλύτερη κωμική παράσταση (και μάλιστα live!!!) μετά από αυτές των μεγάλων ΜΟΝΤΥ ΠΑΙΘΟΝΣ!!

quote:
Η ΜέντΤέχ στην πυρά !

Μας χαλάει το τόπικ...

Ούτε με Μόντυ Πάιθονς δεν έχω γελασει τόσο...

*Ανάβει μια ωραια φωτίτσα και αρχίζει να χορευει πεντοζαλη στα κάρβουνα (εχει ενεργοποιήσει την 7η σφαγίδα στον πέμπτο κλώνο της 1 και 1/2 έλικας του RNA της και δεν τσουρουφλίζεται)*

ΥΓ.Βλεπω δεν ειμαι η μόνη θαυμάστρια των Monti Παιθονς!

Ολοι μαζί τώρα:

ΑLWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE!,
EVEN IF DRAGONIANS COME AND BITE YOU IN THE **S
LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE...

03/05/2006, 11:20:23
quote:
Ινκουμπους,

γιατί έρχεσαι κάπως αργά ?

Έχασες κάποια επισόδεια. Θές να στα βάλω στο βίντεο για επανάληψη ?

Καλημέρα, Βρίλ!
Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου να με βοηθήσεις στην επανάληψη των επεισοδίων που, όπως λές έχασα, αλλά δε νομίζω να τα έχασα...
Πιστεύω πως τα έχω παρακολουθήσει με προσοχή από την αρχή.

Θα ήθελα παρόλα αυτά να μου εξηγήσεις, αν το θέλεις βέβαια, γιατί θεωρείς οτι κατέφτασα αργά...
Θα πρέπει να σε πληροφορήσω, σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, οτι έχουν επαναληφθεί κι άλλες παρεμβάσεις μου στο συγκεκριμένο topic στο οποίο πρότεινα να χαμηλώσουν οι τόνοι.
Από εκεί και πέρα λοιπόν ήταν στην διακριτική ευχέρεια των συμμετεχόντων είτε να ηρεμήσουν είτε όχι.
Σκέψου όμως, φίλε μου, πως εγώ δεν θα έρθω ούτε με τον βούρδουλα, ούτε θα εμφανίζομαι με καμία καραμπίνα.

Σε αυτό το σημείο όμως, οι χαρακτηρισμοί περί "καραγκιόζηδων" κτλ (από όποιον κι αν εκτοξεύονται) πιστεύεις οτι μπορούν να ωφελήσουν κάπου ή οτι μπορούν να συνεχιστούν?
Εγώ πάλι δεν το νομίζω, αγαπητέ...

In anticipation of my resurrection...

ΒρίλΜέλος
03/05/2006, 12:07:03
Καλέ μου Ίνκουμπους -και χιλιόχρονος να γίνεις παρά ... πεθαμένος-

εγώ δεν ε΄βρισα κανέναν και ούτε είπα Καραγκιόζη κανέναν !

Αν είχες παρακολουθήσει, θα έβλεπες ότι ΕΜΕΝΑ βρίζουν (ή προσπαθούν, τέλος πάντων)

Εγώ διατύπωσα την αρχή "εγώ πιστεύω σε ένα βάζο μαρμελάδα και άλλοι σε κάτι άλλο. Και ? τι έγινε ..."

Εγώ θέλω να συνεχίζει να μας προσφέρει άπλετη τη Φώτισή Του ο Δάσκαλος ΠαΝο. Εγώ πουθενά εν είπα να σταματήσει ! Απενατία, είναι το καλύτερο τόπικ αυτή τη στιγμή. Το παρακολουθώ καθημερινά !

*** Δάσκαλε ΠαΝο, μην ακούς. Συνέχισε Εσύ. Μας δίνεις Φώς, μας δίνεις Φώτιση, μας δίνεις Δροσιά.
Α, και μην ξεχάσεις και τους Ναϊτες, που ήρθαν από το Σείριο, μεταλλάχθηκαν ολογραφικά και έκρυψαν κωδικοποιημένα μυστικά στο DNA του Ιγκουάνα (να γιατί το αναφέρει ο ΒΕΒΗΛΟΣ Αζάχ) και στους κίονες του Παρθενώνα (και μην ξεχνάμε και την περίφημη Σπηλιά του Νταβέλη με τα αντιβαρυτικά μάρμαρα της Πεντέλης).

Επιμένω ότι η ΜέντΤέχ να ριχτεί στην Πυρρά, γιατί χαλάει το τόπικ.
Βρέ ΜεντΤέχ, οι Μόντυ Πάιθονς τα γραφαν τα κειμένα τους. Τούτοι δώ είναι ΝΑΤΙΟΥΡΑΛ ΤΑΛΕΝΤΣ. Τους βγαίνει αυθόρμητα.... (c)Dim.Kar

Να μην ξανατολμήσεις Medtech. Kαι ούτα να διανοηθείς να φωνάξεις και τους πυροσβέστες. Στην Πυρρά, στην πυρρά... Και άντε τυχερύλα, σε καμιά 500αριά χρόνια μπορεί να σε ανακυρήξουν και .. Αγία.

Ινκουμπους, θα μου άρεσε καλύτερα να τα έχωνες σε αυτούς που (ΜΕ) βρίζουν. Θα τους δείς (καλά) κρυμμένους πίσω από προσωπεία και αγγελικά πλασμένους κόσμους.

03/05/2006, 13:45:44
quote:
Βρέ ΜεντΤέχ, οι Μόντυ Πάιθονς τα γραφαν τα κειμένα τους. Τούτοι δώ είναι ΝΑΤΙΟΥΡΑΛ ΤΑΛΕΝΤΣ. Τους βγαίνει αυθόρμητα.... (c)Dim.Kar

Θα έλεγα οτι αναμασάνε τις αηδίες του David Icke με μια twist ρατσισμου,συμπλεγματος κατωτερότητας,προγονολατρίας (ΟΕΑ) και New Age αμπελοφιλοσοφίας και ψευδοεπιστήμης (Panos).Αρα ούτε καν ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ δεν ειναι.

Το μονο συν που βλέπω στον Πανος είναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ.Μπορεί αυτα που λέει να ειναι χαζομάρες (και επικίνδυνες ως προς το γεγονος οτι σε στρέφουν προς τον παθητικισμό) αλλά τουλάχιστον δεν μας προτρέπει να σφάξουμε συνανθρώπους μας όπως το site του Λιακο.

Βy the way διαβάσα τα link με τον Ιαπετο.Τo site πάει να μας βγάλει με το ζόρι τον Ιάπετο ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.
Εφαρμόζοντας την αρχη του Ockam,γιατί αυτό το "τειχος" στην επιφανεια του Ιάπετου να μην είναι απλά ενας ΦΥΣΙΚΟΣ γεωλογικος σχηματισμός?

Incubus και εγω εχω διατυπωσει το ιδιο παράπονο.Αφηνετε πρώτα τους εσωτεριστες να βριζουν τους σκεπτικιστες και αμα οι σκεπτικιστες τα παρουν και απαντήσουν ανάλογα,πετιεστε και μας κάνετε παρατήρηση!Πόσες ώρες με εβριζε ο Ερμης 3Ε χυδαιότατα και κανείς απο εσας δεν κουνήθηκε?Οταν όμως εγω ειπα μια φορά κάτι (που δεν ηταν καν υβριστικο) ΤΣΟΥΠ κατευθείαν η παρατήρηση!

Πάντως να το ξέρετε η καλύτερη εκδικηση ειναι η επιτυχια.Εγώ δεν θα παρασυρθώ σε μπινελικωματα για να φάω διαγραφή.Θα είμαι εδώ και θα ξεσκεπάζω τις τρύπες της ψευδοεπιστημης και του εσωτερισμού.

Για να είμαι δίκαιή όμως,θα ήθελα να πω οτι δεν μου αρέσει το κραξιμο που ρίχνετε.Θα ήθελα να δω περισσοτερα επιχειρήματα.Ο σκοπός ειναι ενας γόνιμος διάλογος.Εγω δεν πάω να μεταπείσω τον Πανο ούτε τον ΟΕΑ.Αλλά θελω να εξηγήσω στους ενδιαφερόμενους ΓΙΑΤΙ οι ιδέες τους δεν στεκουν,ΠΟΙΑ η αληθινή τους προέλευση και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ πρέπει να τις ασπαστούν.Θα ήθελα να με συνδράμετε και εσείς σε αυτό το εργο με τις γνώσεις σας.Το στείρο κραξιμο δεν βοηθάει.

----------------------------------------------------------------------------
ΑLWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE,
EVEN IF DRAGONIANS COME AND BITE YOU IN THE **S,
LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE...

Edited by - medtech on 03/05/2006 13:52:58