- Ποιά η σχέση μυστικών υπηρεσιών και εταιριών πληροφορικής; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου
quote:silverlegend
Ερωτώ λοιπόν εγώ ΑΝ ανέβει μετά από χρόνια σε κάποια χώρα μια χούντα ας πούμε
quote:Απέριττος
το μεγάλο λάθος μας και η παραπλάνηση που υφιστάμεθα είναι ότι πιστεύουμε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει χούντα. Ζούμε την χειρότερη χούντα όλων των εποχών απο καταβολής ανθρώπου με την διαφορά ότι ο δικτάτορας μοιάζει αόρατος και απρόσωπος.
θα συμπληρωσω τον Απεριττο διευκρινιζοντας ποτε αρχισε η δικτατορια η οποια τεινει να γινει παγκοσμια: την 11η Σεπτεμβριου
ολο το σκηνικο και οσα επακολουθησαν και εξακολουθουν να γινονται ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ απο αυτους που ελεγχουν την κυβερνηση μπους, δηλαδη απο το Προγραμμα για τον Νεο Αμερικανικο Αιωνα.
αυτοι ειχαν καταληξει ενα χρονο πριν στο συμπερασμα (και το κατεθεσαν στον προεδρο) οτι η αμερικη χρειαζοταν ενα νεο Περλ Χαρμπορ για να εφαρμοσει ανετα την εσωτερικη και την εξωτερικη της πολιτικη.
κατα συμπτωση μελη της ειναι ολα τα πρωτοκλασατα ονοματα της κυβερνησης μπους, ενω η κοντολιζα ηταν πετρελαιού πριν γινει κιλερ.
και για όποιον εχει αμφιβολιες για το ποιος κρυβεται πισω απο το χτυπημα των διδυμων πυργων, ας ψαξει λιγο στο δικτυο και θα βρει σε πολλα αμερικανικα σαϊτ το βιντεακι που τραβηξε η πλαϊνη καμερα ασφαλειας του πενταγωνου την στιγμη που "κατι" το χτυπησε.
αν αυτο ειναι αεροπλανο και οχι πυραυλος, εγω ειμαι κινεζος.
.
οσον αφορα την παρακολουθηση, ηδη με τις λεξεις που περιεχει το μηνυμα μου το καρνιβορ πρεπει να μας οσμιζεται.
![]()
αν αυτο συμβαινει τοτε να απευθυνω και ενα μηνυμα στους όποιους παρακολουθητες σε στυλ Βασιλη Λεβεντη: ΑΛΗΤΕΣ,(χστ) ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,(χστ) ΩΤΑΚΟΥΣΤΕΣ,(χστ) ΟΦΦ*ΘΑΛΜΟΠΟΡΝΟΙ,(χστ) ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,(χστ) ΓΙΑΝΚΙΣ ΓΚΟΟΥ ΧΟΜ (μουτζα με τα δυο χερια)
(χστ - χτυπημα στο τραπεζι)
(* εδω φυγανε λιγα σαλια
)
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Θα ήθελα να πω σε κάποιους φίλους που έγραψαν πριν ότι δεν είμαι κατά της τεχνολογίας και δεν είμαι πρωτίστως για ένα λόγο. Πίστευα και πιστεύω ότι πάντα στην τελική φάση αυτός που σκάβει τον λάκκο του άλλου θα πέσει ο ίδιος μέσα. Αυτοί που ανακάλυψαν και χρησιμοποιούν την τεχνολογία εναντίον μας θα είναι οι ίδιοι που θα την πατήσουν απο αυτήν. Θεωρώ ότι ο χρόνος θα με δικαιώσει...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 19/02/2006 20:52:51
Από τα "Νέα"
"Την παρέμβαση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και για το Πάμε Στοίχημα ζήτησε χθες η βουλευτής του KKE Λιάνα Κανέλλη, καταγγέλλοντας ότι την περίοδο 2001-2004 είχε στηθεί τεράστια κομπίνα με το συγκεκριμένο παιχνίδι από αγνώστους που είχαν εισβάλει στο λογισμικό της Intralot, η οποία έχει αναλάβει από τον ΟΠΑΠ τη διεξαγωγή του παιχνιδιού."
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18471&m=N12&aa=1
Από το sportime
"Καμία μπάνκα στον κόσμο, είτε κρατική, είτε ιδιωτική, δε λειτουργεί με απόδοση κερδών πάνω από 15-20%. Για να κερδίσει, όμως, κάποιος 5.000.000 ευρώ πρέπει να έχει παίξει ένα 80% πιο πάνω. Εγώ μίλησα για 186.000.000.000 δρχ σε 1.200 άτομα. Μπορώ να έχω μια απορία λογική και φυσιολογική. Πως μπορεί μια οικογένεια 7μελής να έχει κερδίσει ακριβώς το ίδιο ποσό ο καθένας.
Η διαδικασία είναι ύποπτη. Δε μπορεί ξαφνικά τη βαθύτερη γνώση να την έχουν διαιτητές, δημοσιογράφοι, παράγοντες του ποδοσφαίρου, προπονητές, άνθρωποι της νύχτας και μια ομάδα εμπόρων κοκαΐνης. Όλοι αυτοί είχαν απευθείας link με την Πυθία και ήξεραν τι να παίξουν στην τέταρτη κατηγορία της Νορβηγίας και στην Τρίτη κατηγορία της Αργεντινής;
Δε μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος από την Αθήνα έστησε παιχνίδι της τέταρτης κατηγορίας Νορβηγίας στο στοίχημα.
Αν όμως έχει παίξει μετά το τέλος του αποτελέσματος και μέσω λογισμικού βρεθεί να έχει παίξει σωστά;"
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=8441
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Όσο για το θέμα "ποιός έβαλε αυτο το λογισμικό εκεί", τα πράγματα είναι τραγικά απλά. Το λογισμικό μπορεί να μπει μονο αν κάτσει στον server ο administrator ή ένας απο τους administrators ή κάποιος που μπορεί να είχε κλέψει τους κωδικούς. Από μακριά δεν γίνοντε αυτα τα πράγματα για τον εξής λόγο:
Ο server δεν είναι συνδεδεμένος στο internet αλλά ούτε σε κανένα αλλο network στο οποίο μπορούν να μπαίνουν διάφοροι unauthorized users. Και για να γίνω λίγο πιο σαφής, αν στον πλανήτη υπάρχουν 10.000.000 hackers που μπορούν να χακάρουν οτιδίποτε κινείται στο internet (συμπεριλαμβανομένων των intranets,extranets kai VPNs τα οποία σε κάποια άκρη μπορεί να συνδέονται στο internet), υπάρχουν 10 hackers που μπορούν να παιξουν στα δάχτυλα ασύρματα networks και γενικώς τα δεδομένα που κινούνται στον αέρα. Και απο αυτούς, κανέις δεν θα μπορεί να εγκαταστήσει απο το σπίτι του λογισμικά στον SERVER της vodafone. Τετοιου είδους ετερίες επενδύουν μέχρι και το 50% του προυπολογισμού τους στην ασφάλεια. Η υπολογιστική ισχύης έχει φτάσει σε τέτοια νούμερα (αναφέρομαι σε mainframes και πάνω), που τα bits κρυπτογράφησης έχουν φτάσει απίστευτα νούμερα. Δεν μπορεί ένα home pc, ακόμα και τελευταίας τεχνολογίας, να αποκρυπτογραφίσει τέτοια πράγματα. Δηλαδη μπορεί,αλλα θα χρειαστεί κάποιες δεκαετίες για να ολοκληρωθει και όταν το progress θα είναι κάτι λιγότερο απο 1%, οι υπηρεσίες ασφαλείας θα του χτυπάνε ήδη το κουδούνι.
Επεκτάθηκα πολύ όμως και δεν κάνει! Εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι τίποτα δεν χάθηκε με το σβήσιμο του λογισμικού και οτι το λογισμικό εγκαταστάθηκε εκει απο την ericsson μιας και ήταν κομμάτι του αρχικού λογισμικού απλά δεν ηταν ενεργοποιημένο και κάποιος το ενεργοποίησε. Αυτος ο κάποιος πάντως, θα είχε την χαρά να κάτσει στον server της vodafone και έστω για λίγα λεπτά,να νιώσει την δύναμη που προσφέρει ο έλεγχος των πάντων! Μπορεί να είμαι κατά των παρακολουθήσεων, αλλά πιστεύω ακδράδαντα πως σε όποιον και να δυνόταν η ευκαιρία να έχει τον έλεγχο των πάντων, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, θα του παιρνούσαν απο το μυαλό οι πιο σατανικές σκέψεις!
μπράβο για την υπομονή σας σε όσους κατάφεραν να διαβάσουν όλο το post μου!
...Sine Diabolo,Nullus Dominus...
Πολύ ενδιαφέροντα όσα είπες (για άσχετους σαν εμένα) άρα είναι σίγουρο ότι η δουλειά έγινε με συνεργασία από μέσα. Πιστεύω να το ψάξουν στα σοβαρά πιά...
-Arthur C. Clarke-