ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Καζαμίας 2007 - you can do it better - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Ο Καζαμίας 2007 - you can do it better - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Γιώργος32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AIONΜέλος
27/08/2003, 08:18:08
Δηλαδή θες να πείς οτι η ερώτηση του γιγενή είναι σοβαρή και δεν εντάσεται στο πλαίσιο του ύστατου αγώνα επαναχλαμίδωσης(λέξη που βρήκα ...) της Ελλάδας ?
Μα δεν βλέπεις τι γίνεται ? Για τάβλι μιλάμε τσούπ πετάγεται ένα απο δαύτους να μας κάνει copy/paste τα εγκλήματα των χριστιανών που βρήκε στη σελίδα του ysee...

Τι δουλειά έχει ο γιαχβέ όπως τον λέει με τον εωσφόρο ...

27/08/2003, 22:10:38
quote:
Δηλαδή θες να πείς οτι η ερώτηση του γιγενή είναι σοβαρή και δεν εντάσεται στο πλαίσιο του ύστατου αγώνα επαναχλαμίδωσης(λέξη που βρήκα ...) της Ελλάδας ?

Φίλε μου ΑΙΟΝ

Για μας η ερώτηση του φίλου gigeni ίσως να μην είναι σοβαρή.
Ομως η ερώτηση εγινε.
Μην ξεχνάς οτι ο σατανισμός υπάρχει.

27/08/2003, 22:58:29
πρωτα πρωτα να πω σε οσους φοβουνται πως θελω να φερω το δωδεκαθεο αδικα χανουν τον υπνο τους,δεν πιστευω σε καμια θρησκεια,κατα την γνωμη μου ολλοι οι οργανωτες των θρησκειων σκοπο ειχαν να μαντρωνουν τον λαο και να τον κατευθηνουν οπου θελουν.

τωρα η ερωτιση εχει να κανει με το τι διδασκει το ιερατιο του γιαχβε για τον σατανα

1
λεει πως ο σατανας ηταν ο αγαπημενος αρχαγγελος του θεου και ο ποιο δυνατος απο τους αρχαγγελους
2
εφερνε το φως την αυγη ετσι πηρε και το ονομα εωσφορος
μεχρι εδω ολα καλα εκει που αρχηζει το μπερδεμα ειναι με την υποτιθεμενη εξεγερση εναντια στον γιαχβε

η ολη φαση εχει ως εξης την στιγμη που ο γιαχβε χωριζει το φως απο το σκοταδι γιατι μεχρι τοτε ηταν ολα ανακατεμενα τοτε ο εωσφορος προστατευει το σκοταδι νομιζοντας οτι το φως επιτηθετε στον γιαχβε και ο γιαχβε για να τον τημωρισει τον ρηχνει στην κολαση μαζι με την στρατια του
πως ειναι δυνατον ο εωσφορος που ειναι ο φερων το φως το πρωι να μην γνωριζει τι ειναι το φως και γιατι ο γιαχβε να τον τημωρισει ετσι γνωριζοντας οτι ηθελε να τον σωσει?

στην πορεια της ανθρωποτητας ο σατανας δεν φενετε πουθενα να κανει καπια κινηση <<αγαπης>>οπως ο γιαχβε(καταστροφες,κατακλυσμους,εξολοθρευση πολεων,γενοκτονιες και αλλα)ολα αυτα τα κανει ο ιδιος ο γιαχβε η βοηθαει αυτον που του το ζητα δηνωτας του το αναλογο αντιτυμο
βλεποντας ολα αυτα και συμφωνα με αυτα που λενε οι ιερεις του γιαχβε για τον διαολο δεν βλεπω κανενα λογο να επιλεξω τον μεν απο τον δε
αν δεχτουμε οτι τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λενε.

και βεβαια φιλε allzzaro δεν κανω το καθε καλο που μου λεει το καθε ιερατιο αλλα αυτο που μου λεει η λογικη μου και φυσικα δεν το κανω για απολαβη

αιον ρωτας για τον αν ειμαι γενημενος απο την γη? εντελως ατοπο.

αν σε ενοχλουν αυτα που λεμε στα εσωτερικα μπορεις να σταματησεις να μπενεις αν παλι εχεις την γνωση για το τι ακριβως γινετε διαφωτισε μας αλλα ειναι γνωστη πλεον η τακτικη καποιων κολυμενων σε τετοια θεματα οτι ειναι εναντιον αυτου που τους μαθανε οταν ηταν μικροι χωρις να εχουν να πουν κατι για να τεκμηριοσουν τα πηστευω τους αρχιζουν να βριζουν.

θα συμφωνισω με τον dagon οτι δεν εχει δοθει απαντηση επι της ουσιας

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

AIONΜέλος
28/08/2003, 08:18:11
φίλε γιγενή αν θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κάνουμε κουβέντα επι της ουσίας
γράψε τα εδάφια οπου βρήκες και συμπέρανες αυτά τα οποία λες και θα τα εξετάσουμε ένα- ενα .
Αυτό που μου τη δίνει εμένα είναι όταν τίθεται ένα ερώτημα του οποίου την απάντηση την έχεις πρίν το θέσεις αλλά το θέτεις για άλλους λόγους.
Αν θές να μελετήσουμε και να βρούμε μια άκρη βάλε τα εδάφια (στη γλώσσα που είναι γραμμένα στο βιβλίο)

hrismigΜέλος
28/08/2003, 09:54:33

Γειά σου φίλε gigenis και από εμένα.

Θα συμφωνήσω με τον ΑΙΟΝ σε αυτό που αναφέρει ανωτέρω. Σε αυτό που γράφεις...

quote:

...την στιγμη που ο γιαχβε χωριζει το φως απο το σκοταδι γιατι μεχρι τοτε ηταν ολα ανακατεμενα τοτε ο εωσφορος προστατευει το σκοταδι νομιζοντας οτι το φως επιτηθετε στον γιαχβε

...θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις ακριβώς που βρίκες αυτή την εξήγηση. Είναι αρκετά σημαντικό αυτό που λες για εμένα. Στη συνέχεια θα σου εξηγήσω τι εννοώ...

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

DAGONΜέλος
28/08/2003, 12:06:14
"...και καθελώ ύβριν αλλοφύλων. και εξάρω το αίμα αυτώ εκ του στόματος αυτών και τα βδελύγματα αυτών εκ μέσου οδόντων αυτών..."

και λίγο παρακάτω

"...και εξεγέρω τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων, και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού, και Κύριος έσται επ'αυτούς και εξελεύσεται ως αστραπή βολίς..."ΖΑΧΑΡΙΑΣ, Θ

hrismigΜέλος
28/08/2003, 13:57:28

Φίλε Dagon κάνε σε παρακαλώ λίγη υπομονή σε αυτό που άνοιξες.
Δέν έχουν να κάνουν με τις ανωτέρω δηλώσεις του φίλου gigenis.

Στη συνέχεια βεβαίως να τα δούμε και αυτά, αλλά ας τα πιάσουμε ένα - ένα γιατί θα χαθούμε.

Θα σου πω δύο πράγματα αλλά επειδή και αυτά δεν είναι θέση του σημερινού μου "πιστεύω" αλλά απλή παρατήρηση άστο για λίγο και εσύ και οι υπόλοιποι για να πάμε σιγά - σιγά.

Όταν λέει μέσα τη λέξη "θέλω" δεν σημαίνει κατ' ανάγκην και "επιθυμώ". Τι εννοώ. Είναι άλλο να λές "θέλω μία πορτοκαλάδα" που σημαίνει "επιθυμώ" και άλλο "αύριο ΘΕΛΕΙ βρέξει", που σημαίνει ΘΑ βρέξει. Αν μάλιστα θέλεις να το δεις καλύτερα δες τι συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ με την εν λόγω προφητεία! Επίσης διάβασε λίιιιγο παρακάτω να δεις τι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να συμβεί!

Όπως προείπα άσε λίγο χρόνο να το ξαναπούμε μετά. Ας κάνουμε την αρχή από τα του gigenis.
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση.

AIONΜέλος
28/08/2003, 14:03:45
dagon αυτό που έγραψες που κολάει τώρα ?

και απο την άλλη "εξεγήρει" τα τέκνα της Σιών αλλά δεν λέει αν θα νικήσουν και αν θα υποτάξουν τα τέκνα των Ελλήνων γιατι αν διαβάσεις όλη την Παλαιά Διαθήκη και δεν αντιγράφεις μόνο ότι βρίσκεις σκόρπιο στο internet θα δείς οτι πιο πολύ "την λέει" στους ίδιους τους Εβραίους παρά στους αλλόφυλους.

ΓιώργοςΜέλος
28/08/2003, 14:57:46
Γιατί τον εωσφόρο και όχι τον Προμηθέα?.

Γιώργος
αμαρτία Νο6 : τσοντόφατσες

DAGONΜέλος
29/08/2003, 18:10:38
Αγαπητοί φίλοι, αυτό το περέθεσα με σκοπό να υπερενισχύσω την άποψη του γηγενή

"στην πορεια της ανθρωποτητας ο σατανας δεν φενετε πουθενα να κανει καπια κινηση <<αγαπης>>οπως ο γιαχβε(καταστροφες,κατακλυσμους,εξολοθρευση πολεων,γενοκτονιες και αλλα)ολα αυτα τα κανει ο ιδιος ο γιαχβε η βοηθαει αυτον που του το ζητα δηνωτας του το αναλογο αντιτυμο"

στην οποία αντέδρασε ο ΑΙΟΝ. Αυτά στο κάτω-κάτω είναι γνωστά πράγματα. Θα μπορούσα να παραθέσω ένα σωρό άλλα, απλώς αυτό μου ήρθε πρώτο.

Και σίγουρα αγαπητέ ΑΙΟΝ θα αστειεύεσαι όταν λες ότι

"και απο την άλλη "εξεγήρει" τα τέκνα της Σιών αλλά δεν λέει αν θα νικήσουν και αν θα υποτάξουν τα τέκνα των Ελλήνων γιατι αν διαβάσεις όλη την Παλαιά Διαθήκη και δεν αντιγράφεις μόνο ότι βρίσκεις σκόρπιο στο internet θα δείς οτι πιο πολύ "την λέει" στους ίδιους τους Εβραίους παρά στους αλλόφυλους."

Οι προθέσεις του Γιαχβέ είναι ξεκάθαρες. Όσο για το αν την "λέει" στους Εβραίους, ψάξε να βρεις τι συνομωσίες σκαρώνει μαζί τους για να επιβληθεί στους αλλόφυλλους.

Αυτό ήταν μια μικρή παρένθεση. Παρακαλώ συνεχίστε αυτήν την ενδιαφέρουσα συζήτηση.

29/08/2003, 22:18:05
αν διαβασετε την εβραικη θεογονια θα τα βρητε ολα μεσα αλλα εσεις αρκηστε σε οτι σας λενε στα σχολεια την ωρα των θρησκευτικων και δεν το ψαχνετε παρα περα οταν καποιος σας πει κατι εναντια σε αυτο που σας διδαξαν αρχιζετε τα <<που το γραφει?,δεν ηθελε να πει αυτο,ειναι παραποιημενο>> και αλλα τετοια

εσεις γιατι νομιζετε οτι ο εωσφορος απο τον ποιο αγαπητο αρχαγγελο που ηταν να στραφει εναντια στον γιαχβε?

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

BelisariosΜέλος
30/08/2003, 10:55:41
Επειδή ήταν τόσο αγαπητός που πίστεψε πως ήταν καλύτερος από τον κύριό του.

Εμένα αυτό μου θυμίζει πολλά περιστατικά στην προσωπική και την επαγγελματική μου ζωή και πιστεύω πως θα θυμίσει και στον καθένα μας αρκετά, αν έχει τη δυνατότητα να δει τις ουσίες μέσα από τις παρ(α)ουσίες.

Καλιά να σε παίζει ένα χωριό, παρά να σε παίζει ο νους σου.