- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Βαθιά τη νύχτα,τα μεσάνυχτα, με τ'ανοιχτά φτερά του ονείρου,πετά η ψυχή μου,σκλάβα ελεύθερη, στους μυστικούς κόσμους του απείρου..

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Oι ανοιχτες ντουλαπες
Το καπακι της οδοντοκρεμας ανοιχτο...
Τ α αποτσιγαρα στης γλαστρες..
Η αγενεια..
Η χυδαιοτητα
Η αχαριστια..
Η γυναικα του επανω οροφου που παιζει πιανο και τραγουδα,20 ωρες το 24 ωρο...
ΟΙ φωνες που μιλουν δυνατα
Η επιδειξη του πλουτου και μια διαθεση εφοριας οτι ολα ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..
Τα τοπ μοντελς και το κλιμα της τηλεορασης,οι γλαστρες κτλ..
η λιστα ειναι μεγαλη...
καλυτερα να σου πω τι μου αρεσει...
ομ
![]()
![]()
dsm
quote:
Εκείνο που είναι ενοχλητικό είναι όταν η "αναζήτηση" χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την αποφυγή της πραγματικότητας, και όταν γίνεται δραπέτευση απο εκεί που καλούμαστε να είμαστε παρόντες.
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Πολύ σωστό αυτό που έγραψες φίλε steelspring.
Κι όχι μόνο η "αναζήτηση" αλλα μερικές φορές μοιάζει, ότι κάνουμε να
εχει σκοπό να ξεφύγουμε απ' την πραγματικότητα. Ένα άλλοθι για την ίδια μας την ύπαρξη.
Κι αυτές οι πράξεις μας είναι τόσο "εύθραφστες" που πιστέυω πως ότι κι αν χτίσουμε πάνω τους είναι καταδικασμένο να καταρεύσει.

ένας φίλος μου
και αυτόι που πιστεύουν πως ο ήλιος ανατέλει απ' τον κώλο τους.
ΥΓ. Συγχωρήστε με, έχω νεύρα σήμερα.

εγωκεντρισμος,η αδικια.Με ενοχλει να βλεπω φασιστομουτρα στην τηλεοραση να μιλανε εναντιον καποιων λαων,με ενοχλει η συμπεριφορα
των φασιστικων Μ.Μ.Ε που νομιζουν οτι ειναι τιμητες των παντων,οτι
μπορουν να κρινουν τους παντες και τα παντα.Με ενοχλει η αλαζονεια και η καθεστωτικη νοοτροπια του καθε Μπους και των περισσοτερων κυβερνησεων και της Ελληνικης Κυβερνησης.Με ενοχλει να βλεπω ορισμενους ψευτοεπαναστες αριστερους(που δεν ειναι γνησιοι αριστεροι ή αναρχικοι) να καινε σημαιες οποιασδηποτε χωρας ασχετα απο το οτι θεωρω οτι η καθε σημαια στην ουσια ειναι ενα πανι,να καταστρεφουν μαγαζια απλων πολιτων,με ενοχλει να βλεπω φασιστες ακροδεξιους και ορισμενους γελοιους να αποδοκιμαζουν σε παρελασεις αλλοδαπους.Με
ενοχλει να βλεπω ορισμενους παπαδες να μιλανε για μπαμπουλες και
σαταναδες και να απαξιωνουν αλλες θρησκειες.
ΑΥΤΗ Η ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ!!!
ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ,ΛΟΓΙΑ "ΜΕΓΑΛΑ",ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ(ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ!!!ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...).
ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΟΛΩΝ!!!
ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ "ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ" ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ!!!
ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ,ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ...
ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΑΡΕΑ...
ΝΑ ΣΥΛΟΓΙΣΤΩ,ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ,ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ!!!
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ...
ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!
ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; Αυτό που σας "φορτώνει" καθημερινά και σας κάνει να ρωτάτε ΓΙΑΤΙ;
Αλλά προσπέρασαν στο δεύτερο, που ίσως να είναι και το πιο σημαντικό:
quote:
Πιστεύετε οτι υπαρχει καποιος εφικτός τροπος ν' αλλάξει; κι αν ναι ποιος είναι αυτός;
ή Πιστεύτε σ' αυτο που λέει ο Χατζιδάκης στο τραγουδι "Κεμάλ":
"Καληνύχτα Κεμάλ,αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ..."
Θα ήθελα τις σκέψεις σας και σ' αυτό γι αυτους που απάντησαν στο πρώτο
(αν φυσικά θέλετε),
αλλά και στα δύο γι αυτους που δεν απάντησαν.
Πιστεύω οτι οι σκέψεις αυτές είναι πολύτιμες
Ευχαριστώ

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
να ειμαι μονος
Παντως μερικές φορές χρειάζεται και η μοναξιά φίλε Μάνο.
Βλέπεις τον εαυτό σου πιο καθαρά
Τον γνωρίζεις καλύτερα
Κι έτσι δεν είσαι μόνος ακόμα κι αν είσαι μόνος ή Μάνος...

Edited by - 1900 on 29/11/2003 15:31:04
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ?

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ?
ΛΟΙΠΟΝ...
1)ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
2)ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ!
3)ΠΟΥ ΡΟΥΤΙΝΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΜΕΝΗ.
4)ΠΟΥ Η ΜΑΧΗ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ!
5)ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!
6)...ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΆΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΕΙΞΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ,ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
quote:
Πολλοί απάντησαν στο πρώτο σκέλος του θέματοςquote:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; Αυτό που σας "φορτώνει" καθημερινά και σας κάνει να ρωτάτε ΓΙΑΤΙ;Αλλά προσπέρασαν στο δεύτερο, που ίσως να είναι και το πιο σημαντικό: [quote] Πιστεύετε οτι υπαρχει καποιος εφικτός τροπος ν' αλλάξει; κι αν ναι ποιος είναι αυτός;
ή Πιστεύτε σ' αυτο που λέει ο Χατζιδάκης στο τραγουδι "Κεμάλ":
"Καληνύχτα Κεμάλ,αυτός ο κόσμος δε θ' αλλάξει ποτέ..."
Χαιρετω ολα τα μελη.Αυτο που εμενα με κανει να ρωταω "γιατι"
ειναι η αδικια που υπαρχει στον κοσμο μας.Και δεν εννοω μονο
την αδικια που οφειλεται στον ανθρωπο, εννοω την αδικια ας το πουμε
της φυσης.Δηλαδη παντα αναρωτιεμαι γιατι καποιοι ανθρωποι
να υποφερουν τοσο πολυ απο την γεννηση(π.χ παιδακια που γεννιουνται
με καποια αρρωστια) ενω καποιοι αλλα παιδακια να εχουν την τυχη να γεννηθουν
υγιεστατα,να ζουν ευτυχισμενοι για πολλα χρονια.Γιατι υπαρχουν
τελικα αυτες οι διαφορες;Γιατι;Οταν βλεπω παραδειγματοσχαρη καποιον
σε νεαρη ηλικια να πασχει απο ανιατη ασθενεια,τυφλοι ανθρωποι,αναπηροι που να υποφερουν
αναρωτιεμαι τελικα υπαρχουν ανθρωποι ενος κατωτερου Θεου;
Δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι συμβαινουν ολα αυτα;Ξερετε ποια ειναι
η σκληρη αληθεια;Οτι ακομα και αν στον κοσμο δεν υπηρχανε κακοι
ανθρωποι,πολεμοι,ανθρωποι αδιαφοροι για το πλησιον τους,δεν μας κυβερνουσαν αδικοι
και κακοι ηγετες παλι δυστυχια (λιγοτερη βεβαια) θα υπηρχε.Διοτι
φιλοι μου αρρωστοι και αναπηροι(εκτος απο αυτους που εμειναν λογω πολεμου) θα υπηρχαν,σεισμοι θα γινονταν και θα θρηνουσαμε πολλους
νεκρους.Παλι θα βλεπαμε μια σκληρη πραγματικοτητα.
Αυτα δεν αλλαζουν.
quote:
Οταν βλεπω παραδειγματοσχαρη καποιον
σε νεαρη ηλικια να πασχει απο ανιατη ασθενεια,τυφλοι ανθρωποι,αναπηροι που να υποφερουν
Ξέρεις όμως φίλε VIKING τι απίστευτη ΔΥΝΑΜΗ κρύβουν αυτα τα άτομα;
Ξέρεις ποσους τυφλούς, ανάπηρους κι άτομα που μπορει να πεθάνουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη, εχω δει να βαράνε γροθιά και να λένε "ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ". Και όχι απλά να μην τα παρατάνε, αλλά να ζουν τη ζωή με τέτοιο πάθος, αγάπη και ζωντάνια που θα το ζήλευε ο καθένας απο μας τους υγειής και ακαίρεους.
Και ξέρεις φιλε μου απο που αντλούν αυτην την δύναμη;
Απ' το ο,τι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι πλεον γι αυτούς δεδομένο και τίποτα δεν παιρνουν σαν δεδομένο.
Και τους βλέπεις να ρουφάνε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία τους.
Ε, αυτούς τους ανθρώπους εγώ δε τους λυπάμαι, ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!
quote:
ακομα και αν στον κοσμο δεν υπηρχανε κακοι
ανθρωποι,πολεμοι,ανθρωποι αδιαφοροι για το πλησιον τους,δεν μας κυβερνουσαν αδικοι
και κακοι ηγετες παλι δυστυχια (λιγοτερη βεβαια) θα υπηρχε.Διοτι
φιλοι μου αρρωστοι και αναπηροι(εκτος απο αυτους που εμειναν λογω πολεμου) θα υπηρχαν,σεισμοι θα γινονταν και θα θρηνουσαμε πολλους
νεκρους.Παλι θα βλεπαμε μια σκληρη πραγματικοτητα.
ΟΧΙ φιλε μου, δεν τιθεται σε καμία περίπτωση θέμα σύγκρισης. Ο θάνατος ή δυστυχία που μπορει να προκαλέσουν φυσικά αιτια και φαινόμενα είναι
ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ μπροστα στη δυστυχία και το θάνατο που μπορει να προκαλέσει το μίσος, η κακία και η αδιαφορία των ίδιων των ανθρώπων.
Σκέψου μόνο αυτό: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ και μάλιστα χωρις λόγο._

quote:
Ξέρεις ποσους τυφλούς, ανάπηρους κι άτομα που μπορει να πεθάνουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη, εχω δει να βαράνε γροθιά και να λένε "ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ". Και όχι απλά να μην τα παρατάνε, αλλά να ζουν τη ζωή με τέτοιο πάθος, αγάπη και ζωντάνια που θα το ζήλευε ο καθένας απο μας τους υγειής και ακαίρεους.
Εχεις απολυτο δικιο στο οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν τα παρατανε και
ζουν με παθος,ζωντανια,αγαπη και χαρα (και αξιζουν χιλια μπραβο) αλλα οχι ολοι.Υπαρχουν και ανθρωποι
που υποφερουν απο καποια π.χ αρρωστια απο την γεννηση τους ή αναπηρια
και εχουν τασεις αυτοκτονιας και γενικα βλεπουν απαισιοδοξα την ζωη.
Εγω προβληματιζομαι διοτι οπως και να κανουμε
βλεπω αυτο που θα μπορουσαμε να πουμε αδικια της φυσης.Δεν σε προβληματισε ποτε το γιατι καποιοι ανθρωποι να γεννιουνται αρρωστοι
ή αναπηροι;Εγω εδω προσπαθω να σου πω για τις αντιθεσεις που υπαρχουν
,την αδικια ας το πουμε της ζωης.Εσυ τι εξηγηση δινεις;
Περα απο την κακια,την αδιαφορια,αλαζονεια των ανθρωπων και ολα
αυτα που εχουν προκαλεσει στον κοσμο μας(θανατους,πολεμους,καταστροφες) και για τα οποια δεν διαφωνει κανεις
υπαρχουν ολες αυτες οι αντιθεσεις που σου προανεφερα που ο καθενας
δινει την δικη του εξηγηση αναλογα με τα πιστευοντα του(Προπατορικο αμαρτημα,Καρμα κ.λ.π).Καποιες φορες φιλε μου ολους τους ανθρωπους
τους προβληματιζουν αυτα τα πραγματα και βεβαια κανενας παρα μονο
ο Θεος μπορει να ξερει γιατι πραγματικα συμβαινουν ολα αυτα.
quote:
Υπαρχουν και ανθρωποι
που υποφερουν απο καποια π.χ αρρωστια απο την γεννηση τους ή αναπηρια
και εχουν τασεις αυτοκτονιας και γενικα βλεπουν απαισιοδοξα την ζωη.Εγω προβληματιζομαι διοτι οπως και να κανουμε
βλεπω αυτο που θα μπορουσαμε να πουμε αδικια της φυσης.Δεν σε προβληματισε ποτε το γιατι καποιοι ανθρωποι να γεννιουνται αρρωστοι
ή αναπηροι;
Όχι φιλε μου. Το γιατί δε με προβληματίζει. Γιατί οσο κι αν ρωτάω απάντηση δεν προκειται να πάρω και ισως να μην υπάρχει. Αυτο που μ' ενδιαφέρει ειναι να κάνω αυτα τα άτομα να νιώσουν καλύτερα όσο μπορώ
και να μην νιώθουν μειονεκτικά απεναντί μου.
Γιατί αν έχω τέτοια αντιμετώπιση προς αυτούς και αν εγώ τους βλέπω σαν αδικία της φύσης,
αυτό θα τους περνάσω και θα βλέπουν κι αυτοι τον εαυτό τους ετσι: σαν αδικία της φύσης.
Αμα λοιπόν, βλεπουν όλο τον υπόλοιπο κόσμο να τους κοιτάει με λύπηση,
πως να μην έχουν μετά τάσεις αυτοκτονίας;
Γι αυτό σου λέω, μην ψάχνεις για λόγους
Γιατι να ρωτάς οταν βλέπεις οτι δεν βοηθιούνται απο κανέναν

έχουν ήδη αναφερ8εί..μεταξύ άλλων με ενοχλεί
όταν δεν με αφήνουν ήσυχη,
όταν με ανακατεύουν σε καταστάσεις απλά και μόνο για να πετύχουν τον σκοπό τους χωρίς καν να με ρωτήσουν,
όταν ασχολούνται με τα προβήματα του "γείτονα" και δεν κοιτάνε τα δικά τους,
με ενοχλούν οι άνθρωποι που νομίζουν πως είναι ανώτεροι ή πιο έξυπνοι από τους άλλους και βέβαια οι υπόλοιποι είναι ηλίθιοι
Δυστυχώς η ευτυχώς είναι πολλά αυτά που μας ενοχλούν και τι μπορείς να κάνεις? Η άποψή μου, να ανιτδράσεις...το προτιμώ, από την αδράνεια... Μπορεί να μην καταφέρεις να αλλάξεις τον κόσμο, όμως αφήνεις το στίγμα σου...και όποιος καταλάβει...
Βέβαια υπάρχει πάντα και το γκρί...
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΤΑ 'ΨΩΝΙΑ'
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΣΠΑΣΙΚΛΕΣ
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ(ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) Η ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ(ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ,ΨΥΧΙΚΗΣ)
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΕΛΑΣΤΟΙ
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ
...
...
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή.