- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ?
quote:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΑΩ.ΒΡΙΣΚΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΘΙ.
Φίλε Bellsak, πρώτα απ'όλά εγώ θα πω την άποψή μου τώρα.
Ο Θεός δεν μας θεωρεί ότι είμαστε ο εκλεκτός Του λαός επειδή είμαστε Έλληνες. Μας θεωρεί ότι είμαστε ο περιούσιος λαός επειδή είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Θα έρθει κάποια στιγμή που ο κόσμος θα φτάσει στο απροχώρητο. Ήδη η δυσοδία των ανθρώπινων παθών έχει φτάσει στα ουράνια. Όταν θα φτάσει όμως εκείνη η ώρα, ο Θεός θα πρέπει να προβάλλει ένα πρότυπο για τους λαούς για να ακολουθήσουν, και αυτό είναι η Εκκλησία του.
Λίγο πολύ θα γίνει μια επιστροφή στους πρωτοχριστιανικούς αιώνες. Οι Εκκλησίες θα ενωθούν, ο Καθολικισμός θα ενωθεί με την Ορθοδοξία αποκηρύττοντας τις αιρετικές διδασκαλίες που τον αποχωρίζουν από την Εκκλησία μας, οι Αγγλικανοί τα ίδια, τα ίδια και όλοι οι υπόλοιποι που θέλουν να είναι Χριστιανοί αλλά ζουν μέσα στην πλάνη των αιρέσεων.
Οι Απόστολοι την δικιά μας Εκκλησία φτιάξανε, αυτήν και θα επαναφέρει ο Θεός.
Τώρα όμως για σκέψου: αν είναι ο Θεός να κάνει τέτοια μεταστροφή για τον κόσμο, το πρότυπο που θα προβάλλει δεν θα πρέπει να είναι αυτό το οποίο είναι το πιο κοντά στην Αποστολική Εκκλησία; Δηλαδή: την Ορθοδοξία.
Ας δούμε όμως λίγο πως έχουν σειρά οι Εκκλησίες (Πατριαρχεία):
1) Κωνσταντινουπόλεως
2) Αλεξανδρείας
3) Αντιοχείας
4) Ιεροσολύμων
5) Μόσχας
κλπ
Ποιο είναι πρώτο;
Εκτός αυτού, αφού ο Θεός θέλει να επιστρέψουμε στον αμόλυντο από αιρέσεις Χριστιανισμό, θα πρέπει το όλο οικοδόμημα κάπως να στηριχθεί. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο η Κων/πολη θα ξαναγίνει Ορθόδοξη: γιατί Πατριαρχείο χωρίς ποίμνιο στα πόδια του δεν λειτουργεί.
Θα μας χρησιμοποιήσει ο Θεός, όπως και τους Ρώσους για να βαφτιστεί η Ανατολή, για να επαναφέρει τον Κόσμο στον ίσιο δρόμο. Οπότε μην απορείς καθόλου που οι προφητείες μιλάνε για εξάπλωση του ελληνισμου. Ουσιαστικά ο σκοπός είναι η Ορθοδοξία, και ο φορέας ο Ελληνισμός.
Και προπάντων να μην ξεχνάμε ότι όποιος τηρεί τις εντολές του Θεού θα είναι ευλογημένος ως την 1000ή γενιά.
quote:
ΕΡΧΟΥ ΤΑΧΥ ΠΥΡΙΝΕ ΣΤΑΥΡΕ,ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Εδώ το σκεπτικό σου έχει ένα προβληματάκι, Κυριακόπουλε, η τεχνολογία για την εμφάνιση ολογραμμάτων στον ουρανό υπάρχει από παλιά, και πύρινο σταυρό θα δεις, και το σήμα της Coca Cola...
Υπάρχει ένα μυστικό σχέδιο για την χρησιμοποίηση αυτής της τεχνολογίας σε χριστιανούς (αλλά και άλλες θρησκείες), ιδιαίτερα σ' αυτούς τους χριστιανούς που πιστεύουν στο Rapture Theory. Βλέπε "Project BlueBeam":
Και μόνο το ότι η φωνή θα ακουστεί σε όλη τη γη είναι απόδειξη ότι θα είναι θεια παρέμβαση,διότι ως γνωστό δεν έχουν φτιάξει ακόμα μεγάφωνα που να ακούγονται σε όλη την υφήλιο!
Επίσης, στο site λέει ότι οι ήχοι θα προέρχονται από εκπομπή μικροκυμάτων από τα HAARP κατ'ευθείας στον εγκέφαλο. Η ίδια τεχνολογία που θα χρησιμοποιήσει και ο Μαϊτρέγια όταν μιλήσει σε όλους, είτε βλέπουν τηλεόραση, είτε όχι. Τα περί τεχνητής πρόκλησης παραισθήσεων με τα (διαμορφωμένα κατά πλάτος, WWalker) μικροκύματα μεγάλης ισχύος, το εξηγεί ο Λιακό αναλυτικά στη "βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων". Το άλλο με τα ολογράμματα με laser από δορυφόρους, αναπτύσσεται στο site.
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ -ΦΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΙΟ - ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ .
ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.
ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ .ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ? ΔΑΜΑΡ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΑΜΑΡ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .
ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΞΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.
ο bellsak σου απάντησε ήδη. Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά.
Κι επειδή εσύ είσαι "ελεύθερος" και οι υπόλοιποι δούλοι, σε ενημερώνω επίδοξε Σπάρτακε, ότι αρχηγό έχουμε ήδη επιλέξει...και προς μεγάλη σου λύπη ΔΕΝ είσαι εσύ κι ό,τι εκπροσωπείς.
Μπορείς λοιπόν να αξιώσεις την ελάχιστη αξιοπρέπεια που μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας, που τόσο ανενημέρωτα τους χρησιμοποιείς, και να πας στην ευχή του Θεού...ακόμα κι αν για σένα αυτός λέγεται Δίας ή Απολλύων.
Δεν θέλω να σε προκαλώ γιατί κάθε φορά που το κάνω, θα βρίζεις τον Θεό που πιστεύω. Όμως ρε φίλε, μια απορία έχω και προσπάθησε να την σκεφτείς.
Σε καμιά θρησκεία πλην της Χριστιανικής και μάλιστα της Ορθόδοξης πίστης δεν υπάρχουν βλασφήμιες. Ούτε οι άθεοι στους Καθολικούς, στους Μουσουλμάνους, τους Βουδιστές, ή όποιους άλλους σκεφτείς, δεν βρίζουν τον Θεό, όπως κι αν αυτός λέγεται.
Οι άθεοι εκεί δεν ασχολούνται και δεν προκαλούν. Μόνο στην Ορθόδοξη πίστη υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα. Σκέψου το λίγο..πραγματικά.
Και θέλω να σε παρακαλέσω κάτι, μέσα από την καρδιά μου, κι εσένα και όποιον άλλον έχει την ίδια γνώμη με σένα: Μην προσβάλεις τις ιδέες και την πίστη του άλλου. Μην πηγαίνεις απρόσκλητος σε μαζώξεις Χριστιανών μόνο και μόνο για να τους προκαλέσεις. Πίστευε ό,τι θές, είμαι σίγουρος πως κανένας δεν ήρθε να σου επιβάλλει κάτι άλλο. Αλλά κι αν ακόμα το έκανε, και σε ενόχλησε, μην κάνεις αυτό που σε πείραξε, στους άλλους. Δεν είναι σωστό, κι ούτε τιμάει εσένα και αυτά τα οποία λες ότι πρεσβεύεις.
Δεν ξέρω ρε φίλε...δεν σπούδασα ούτε Θεολογία, ούτε φιλοσοφία, ούτε ιστορία, ούτε φιλολογία...αλλά δεν έμαθα πουθενά όπου κι αν διάβασα, ότι υπάρχει η αρχή να μην σέβεσαι την γνώμη του άλλου. Εδώ, και στις θετικές επιστήμες, που τα πράγματα είναι μετρημένα, λέει ο καθένας την γνώμη του και πάλι, κρατάει και μια συστολή μην κάνει λάθος.
Και κανένας δεν γεννήθηκε παντογνώστης. Όσο μεγάλος ή μικρός στην ηλικία κι αν είσαι βρε φίλε, είμαι σίγουρος πως δεν πιστεύεις πως έχεις κατακτήσει όλη την γνώση και τα ξέρεις όλα. Διάβασε, ψάξε, ερεύνα, αλλά ΠΑΝΤΑ με ανοιχτό μυαλό.
Κι αυτό στο λέει ένας άκρως θετικός - στην μόρφωση - άνθρωπος. Μελέτα χωρίς να ψάχνεις επιχειρήματα για να στηρίξεις την γνώμη σου. Μελέτα πάντοτε με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις γνώμη και προσπαθείς να δημιουργήσεις, κι όποτε νομίζεις ότι έχεις καταλήξει κάπου, ξεκίνα πάλι για να καταρίψεις αυτό που πίστευες μέχρι εκείνη την στιγμή.
Και θα δεις, στο εύχομαι ολόψυχα, πάντα θα καταλήγεις στην ίδια αλήθεια. Οι απαντήσεις δεν είναι στα βιβλία και στην λογική. Είναι στην καρδιά και στην ψυχή μας...την νιώθεις, την αισθάνεσαι. Είναι σαν να σε ρωτάει κάποιος αν αγαπάς την κοπέλα σου, και προσπαθείς με λογικά επιχειρήματα να το αποδείξεις...δεν γίνεται! είναι συναίσθημα..και μόνο εσύ το καταλαβαίνεις, κι αυτό επειδή μέσα από την σχέση αυτή παίρνεις δύναμη, ελπίδα και σε συμπληρώνει το συναίσθημα, και παύεις να αγαπάς την γυναίκα όταν αυτή σε απογοητεύει.
Γι' αυτό λοιπόν, σε παρακαλώ ξανά, σταμάτα να προκαλείς και να βρίζεις κάτι που κάποιοι από εμάς αγαπάμε με όλη μας την καρδιά.
Ακόμα κι αν δεν αγαπάς το ίδιο πράγμα, σεβάσου τον συνκοινωνό - συνάνθρωπό σου και τις αξίες του, που η ελληνική παιδεία, που τόσο συχνά επικαλείσαι, λες ότι σου δίδαξε
Σαs γραφω μια παραβολη που εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ οταν μου δωθηκε πριν αρκετο καιρο, ειναι για ολα τα παιδια που αγαπουν Τον Τριαδικο Θεο, για τα παιδια Του!
Για οσουs με πιστη υπομενουν ειs το Ονομα Του, για οσουs εχουν φοβο Θεου και εχουν παντα την πορτα τηs καρδιαs τουs ανοιχτη για ολουs.
Σκεφτειτε εναν νεο πριγκιπα που απο την κουνια του, τον αφισανε σε αγροτες για να μεγαλωσει με απλοτητα και επισης στην σκληροτητα, στις δυσκολιες. Δεν ξερει οτι ειναι αυτος που θα κληρονομησει την βασιλεια. Και καθε μερα παει στην εργασια του, ντυμενος αθλια σχεδον, με ισα-ισα τα λιγα για να τρωει. Μια ημερα, μετα απο χρονια, οταν τελειωσε την μαθηση του, ωριστε και ερχετε μια ομορφη αμαξα για να τον παρει.
Δεν καταλαβαινει, νομιζει οτι κανουνε λαθος. Αλλα οχι, τον ειχανε στειλει εκει μονον για να του μαθουνε να εργαζεται, να ξυπναει νωρις, να ζει ταπεινα και να αρκειται στα λιγα. Διοτι ξερεται πως λειτουργουνε αργοτερα τα πριγκιποπουλα που μεγαλωσανε στα μπολικα, και στο βουτυρο, και στον πλουτο: ειναι τεμπελιδες, ειναι κακοι, ειναι κοροιδευτικοι, ειναι απαιτητικοι, ειναι αχαριστοι, ολα τους τα χρωστανε οι αλλοι, οτι και να κανουνε γι΄αυτους ποτες δεν φτανει, υπεροπτικοι, υπερηφανοι, εγωκεντρικοι, κλπ.
Να τον τωρα που φτανει στο παλατι: του ζητανε τι θελει για το γευμα του, και ζηταει μονον λιγο ψωμι, ενα κρεμμυδι, τυρακι, και νερο. Φυσικα, οι μεγαλοι χτυπανε το κεφαλι απο συχγυση διοτι ο αρχιμαγειρας του παλατιου, ειχε ετοιμασει γαλοπουλες, ψαρικα και τα καλυτερα κρασια ! .....
Και αν σας πω οτι εισαστε ολοι εσωτερικα πριγκιπες και πριγκιποπουλες, υιοι και θυγατερες Του Θεου, και οτι μια ημερα,
ο Θεος που σας εβαλε στους αγροτες - συμβολικα μιλωντας- για να παιδαγωγηθειτε, θα ερθει να σας παρει με επισημοτητα;
Ναι, αλλα υπο τον ορο οτι εργαστηκατε σωστα, διοτι αυτη η μαθευσις στους αγροτες, δηλαδη στο σχολειο της ζωης, δεν χρησιμευει σε τιποτες αν δεν εργαστηκατε σωστα.
ΟΥΔΕΠΟΤΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΕ.
Να ειστε ολοι ενομενοι, χωριs διχογνωμιεs και με αγαπη ο εναs προs τον αλλον. Να δινετε σωστεs συμβουλεs ο εναs στον αλλον, ο ισχυροs στην πιστη να φροντιζει τον αδυνατο εωs σταθει στα ποδια του,ο αδυναμοs να αποκτα πιστη και με προσευχη να ζητα απο Τον Κυριο αποδειξη, και να ειναι σιγουροs οτι αν με αγνη ψυχη στραφει προs Τον Θεο θα του δωθει πλουσιοπαροχα.
Υπομονη με ολουs, αγαπη με ολουs, αλλα και ο Χριστιανοs προσπαθει εωs ενοs βαθμου. Απο εκει και επειτα πρεπει να σταματησει αν ο αλλοs δεν το κατανοει. Ο Θεοs γνωριζει και κρινει τον καθενα αναλογα με τιs πραξειs του,οταν ειναι καποτε σε θεση να σαs ακουσει με σεβασμο τοτεs ναι, να ειστε κοντα του με ολη σαs την χαρα.
Ο Αποστολος Παυλος που ειτανε αγαπητος στον Θεο και στον Χριστο εδειξε την οδο της προσαρμογης στα εξωτερικα, με τους ιουδαιους φερνοτανε σαν ιουδαιος, (για την περιτομη π.χ.), και με τους μη ιουδαιους προσαρμοζοτανε με τροπο που να τους φερει ολους στον ΧΡΙΣΤΟ.
ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α
Ο ΖΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΟΥΝ ΨΥΧΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ
Αν και ειμαι ελευθερος εναντι ολων, υπεδουλωσα τον εαυτον μου εις ολους δια να κερδισω τους περισσοτερους, ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ, ΕΓΙΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ, ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ - ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΔΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ.
ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΕΓΙΝΑ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΕΓΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟΝ ΝΑ ΣΩΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟ.
Ο Κυριοs να σαs ευλογει και παντα να προσευχεστε δια την ενωση τηs νυμφηs Του Χριστου, το σωμα Του Χριστου θα ενωθει οταν ερθει ο καθορισμενοs απο Τον Θεο χρονοs και ναι, η μια Αποστολικη και Καθολικη Εκκλησια θα λαμψει εωs τα περατα του κοσμου. Αμην.
Zei Kurios o Qeos mou!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΥ Α ΚΦ Β 9 με εχεις βοηθειση σε καπια αδιαφωνια που εχω με καπιο φιλο μου αιρετικω.Σε ευχαριστω θερμως ενας πιστος χριστιανος.
Πρώτα απ'όλα Liakofan, τα περισσότερα από αυτά που γράφει εκείνο το site για την Ηλεκτρονική είναι κοτσάνες, οπότε μην το παραπαίρνεις στα σοβαρά, εκτός κι αν οι αμερικανοί μας κρατάνε ΠΟΛΛΥΥΥΥ πράγμα κρυφό.
Κατά δεύτερον. Νομίζετε δεν θα το καταλάβουμε όταν θα δούμε τον Σταυρό στον ουρανό; Τα σημεία των καιρών δεν θα τα υπολογίσουμε;
Άμα δούμε τον Ιησού και τον Βούδδα και όλα τα άλλα που λέει εκείνη η βρωμοσελίδα να ενώνονται στον ουρανό δεν θα το καταλάβουμε; Δευτέρα Παρουσία χωρίς 3,5 χρόνια, χωρίς αντίχριστο, χωρίς δοκιμασίες; Κοροιδευόμαστε τώρα;
Και πέρα από αυτό, εμείς εδώ μέσα έχουμε 55 σελίδες παλεύουμε να καταλάβουμε τι παίζει αυτή την στιγμή στον κόσμο, και χάρη στον Ήφαιστο που μας φέρνει φρέσκα νέα κάθε τρεις και λίγο και στις προφητείες που συλλέγουμε, όλα δένουν τέλεια. Όλη αυτή τη δουλειά θα την αγνοήσουμε άμα δούμε τα σημεία στον ουρανό;
Όσοι ορθόδοξοι θα μπορούν να καταλάβουν την διαφορά.
Μην ξεχνάτε όμως τους οπαδούς της "αρπαγής" πριν την μεγάλη θλίψη, που δεν περιμένουν τον αντίχριστο πρώτα αλλά τον Χριστό να τους αρπάξει με νεφέλες στον αέρα.
Δεν ξέρω αν έχετε υπ'όψην σας αυτή την αιρετική εκδοχή, την οποία ασπάζονται δυστυχώς πολλοί πλανεμένοι αλλά ειλικρινείς χριστιανοί.
Εδώ είναι λοιπόν και ο ποιό σπουδαίος ρόλος των ορθοδόξων, να βοηθήσουν αυτές τις ψυχούλες να επιστρέψουν στην μία Αγία και Καθολική εκκλησία και να μην πλανηθούν εκείνο τον καιρό από σημεία του αντιχρίστου που θα τα λάβουν σαν σημεία της έλευσης του Κυρίου.Και τέτοιες ψυχούλες είναι πολλά εκκατομύρια σε όλο τον κόσμο.
Ίσως λέω ίσως, η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ίσως γι' αυτό η ορθοδοξία θα αναστηθεί για να οδηγηθούν σε αυτήν όλοι οι πλανεμένοι αδελφοί μας.
Ο Θεός να σας ευλογεί.
Αλλά όπως είπα θα πρέπει να μας κρύβουν πολλή τεχνολογία οι σύμμαχοί μας οι Αμερικανοί για να γίνει τέτοιο πράγμα.
Για κοιτάξτε και αυτό:
http://athos.alexsoft.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=294&Itemid=1
"Για το 2006 η επίσημη πρόσκληση προς τον Πάπα να μεταβεί στην Τουρκία"
quote:
ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
Σωστό αυτό, Κυριακόπουλε. Ότι και να κάνει ο Θεός, θα βγουν κάποιοι και θα πουν ότι είναι κόλπο:
- Μερικοί σαν κι εμένα, θα ψάξουν για την τεχνολογία με την οποία έγινε.
- Άλλοι θα πουν ότι είναι τέχνασμα του σατανά.
Πάντα θα υπάρχει μια τεχνολογία υψηλότερη απ' αυτή που ξέρουμε. Μη γινόμαστε σαν μια πρωτόγονη φυλή στη ζούγκλα που βλέπει την τηλεόραση και την προσκυνά για θεό. Η πίστη μας δεν μπορεί να στηρίζεται σε θαύματα, δηλαδή φαινόμενα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε
Κράτα δυνατή την πίστη, όπως ξέρεις καλύτερα από μένα, φίλε Κυριακόπουλε. Mη πιάνεσαι από τα σημεία και τα θαύματα, γιατί γίνεσαι ευάλωτος, και κοίτα πως:
Το Project Blue Beam, αν το διάβασε κανείς, συμπεριλάμβανε και την ταχύτατη εξόντωση των φανατικότερων χριστιανών, με βάση το Rapture Theory (ότι δηλαδή πριν το τέλος ο θεός θα έρθει να τους πάρει, με διαστημόπλοια ή κάτι τέτοιο). Αντί για τα ουράνια, θα τους στείλουν στα ήδη υπάρχοντα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου θα χωριστούν σε 7 κατηγορίες,
τα παιδιά για sex slaves,
άλλοι για τα όλα τα όργανα του σώματος τους,
άλλοι για φρικιαστικά πειράματα, κ.ο.κ.
Μπορεί μην υλοποιηθεί ποτέ όπως σχεδιάστηκε. Αλλά ένας θεός ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν οι δυνάμεις του σκότους, με την τεχνολογία που θα πέσει στα χέρια τους.
quote:
ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΣΤΕΡΙ.
Εγώ ξέρω το αστέρι της Βηθλεέμ ήταν σπάνια συζυγία πλανητών όπου όλοι οι πλανήτες ήταν σε μια ευθεία, προδιαγεγραμμένη και προβλέψιμη από οποιονδήποτε είχε αρκετές γνώσεις αστρονομίας. Με υπολογισμούς μπορείς να βρεις πότε θα επαναληφθεί. Φυσικό φαινόμενο, και ο θεός τότε έφερε το γιο του στη γη, δεν μας χαλάει ότι δεν είναι θαύμα.
Εδώ που τα λέμε, όλη η δημιουργία ένα θαύμα είναι, αλλά μη γινόμαστε ευάλωτοι. Κάποια τεχνολογία πάντα θα είναι πάνω από μας, μη γινόμαστε σαν τους ιθαγενείς με την τηλεόραση.