- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 01/07/2005 01:50:25
΄Η ένα χέρι φιλίας αν θέλετε...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
όχι ακριβώς διακοπές..ήταν ένα πρόγραμμα ανταλλαγής!!
Εκεί που καθόμουν στο λεοφωρείο ένιωθα τόσο μόνη..και δίπλα μου τόσα παιδιά..
Ώσπου έτσι όπως κοιτούσα από το παράθυρο..
έτυχε να δω ένα ζευγάρι..
έπαιζαν..κυνηγητό ίσως..μέσα στη φύση..στα δέντρα..
αυτή η εικόνα μου φάνηκε τότε σαν εικόνα απόλυτης ευτυχίας..
μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο
quote:
....φανταζομαι θα εχεις ακουσει πως χουρχουριζουν οταν τα χαιδευεις....Οντως ενιωσα ευτυχια .
Αχ… τώρα που είπες αυτό, μου θύμισες μια ιστορία, φίλη μου.
Έτυχε πριν λίγους μήνες να επισκεφτώ ένα φιλικό ζευγάρι που είχαν τη νεογέννητη κορούλα τους στο σπίτι. Ο μπαμπάς της λοιπόν, την έβαλε μπρούμυτα στο πόδι του και της χάιδευε την πλατούλα. Η μικρή λοιπόν… έβγαζε κάτι ήχους ευχαρίστησης άλλο πράγμα!!! Ήταν από τα ωραιότερα θεάματα, ειλικρινά! ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Μέσα στου χρόνου την γεννήτρια την φρικτή,
η μήτρα των χρωμάτων ανοιχτή.
Και μες στο ολόλευκο που ο ίλιγγος αυξαίνει,
χανόμαστε κι οι δυο αγκαλιασμένοι...
Deva Parinito-----
Και ύστερα ξυπνάμε στο ασήμαντο,
αυτό που μας σαρώνει. Λέμε αδύνατο...
Βουλιάζοντας σε βάλτους ρουτινιάρικους
σε χρόνους δακρυσμένους σκανδαλιάρικους.Σπασμένες σκέψεις και φιλί ακύμαντο
μιάς ρήμας που ζωή εσύ μας δάνειζες,
την πήρες την απόγνωση και διάβηκες,
αφήνοντας το όνειρο αφύλαχτο.Κι ύστερα γιόρτασες...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
ΟΥΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?
ΙΣΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΝΑ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟ!
ΜΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΠΟΡΕΥΩΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ...ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
quote:Eγώ θα έλεγα Καλημέρα, και λίγο ακόμη...
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΟΥΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
---
Σωστή έκφραση. Μου έφτιαξες τη μέρα. [Μικρά κομμάτια γευόμαστε]Μεγάλη σοφία περικλείει αυτή η φρασούλα.
Την ψάχνω κι εγώ, την αναζητώ την ευτυχία κάτι χρόνια τώρα, όλο την αγγίζω κι όλο μου ξεφεύγει, σαν κάτι κόκκους άμμου που δεν στέκονται μέσα στην χούφτα του χεριού, κι όλο γλιστράνε και χάνονται. Κι εκεί που ψιθυρίζω στον εαυτό μου, να, κρατάς τη σιγουριά τις σταθερές ιδέες την ισχυρή δύναμη θέλησης, τις μυριάδες δράσεις βάσει αποφάσεων, εκεί κάτι μοιάζει μη ελεγχόμενο.
Θα την ψάχνω την εικόνα της ευτυχίας. ΄Εστω μέσα σε δύο μάτια.
Ακόμα αντέχω με ηρεμία στοχασμό πίστη υπομονή δράση. Απλά γουστάρω και την πραγμάτωση.
Καλημέρα και συγνώμη λες,
καλημέρα κι ευχαριστώ συμπληρώνω εγώ.
Ο νους κυριαρχεί κι ελέγχει τα συναισθήματα. ΄Ετσι λέω... Αλλά είναι;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Ο νους κυριαρχεί κι ελέγχει τα συναισθήματα. ΄Ετσι λέω... Αλλά είναι;
ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FIREWALL ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΚΕΡ-ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΤΙΑ- ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ.ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΧΑΣΑΜΕ....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ??!!
Χθες βράδυ κοιτούσα τον ουρανό, είχα αράξει στην βεράντα μιάς αγαπημένης οικογένειας που με φιλοξενεί πολύ μακριά από την λατρεμένη μου Αθήνα, με χυμό και καλή διάθεση κι είπα να αφήσω τις σκέψεις να με πάνε μεταμεσονύχτια σε φωτεινά μονοπάτια. Α δεν είναι δύσκολο! Μύριζε ο κήπος κάτι εκπληκτικές ευωδιές φυσούσε γλυκά, τα λίγα φώτα τρεμόπαιζαν και χάνονταν, η ησυχία βύθιζε στο αίμα μου μιά γαλήνη, μιά εξαίσια νάρκη ένα κόσμο αγαπημένο.
Αντίκρυζα τις σκιές του σύμπαντος και σκέφθηκα τα λόγια του Ζάλμαν Σνέουρ,
[Το σύμπαν κρέμεται σ΄ένα φιλί και υπάρχει γιατί βασίζεται σ΄ένα φιλί...]
Φίλησα λοιπόν τα μάτια του σύμπαντος και έκανα τον γλυκύτερο ύπνο της ζωής μου, ξεχνώντας να κάνω ευχές στα άστρα που πέφτανε. Δεν τις γουστάρω τις ευχές. ΄Οτι είναι να έρθει θα ΄ρθει αλλιώς... στο καλό...και με τις νίκες...
Η εικόνα της απόλυτης ευτυχίας;
Η αγάπη να μην αποκοιμηθεί ποτέ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για το ότι θα καταλαβαίνατε τι ακριβώς είχα κατά νου. Ζητώ συγνώμη για την όποια παρανόηση.
Ίσως έχω κακή αίσθηση του χιούμορ.
Σας καληνυχτίζω.
Δεν είναι η μέρα μου σήμερα. Πήγα για αυτί και βγήκα κουρεμμένος. Ας πούμε ότι φταίει το 8ωρο διάβασμα...
Σίγουρα δεν είναι η μέρα μου σήμερα...
Σίγουρα δεν είναι η μέρα μου σήμερα...
quote:
Κι αν βρεις την αγαπη ποτε στην ζωη σου εγω θα γινω αωτμινα
Opaaaa, paidiaaaaaa epese dhlwsh! 8a ginei aytos antmina, leei! Empros loipon, ksenina to, forwntas prwta ta takoynia, nai, ksereis esy pws. Ekpaideymenos eisai, allwste. Meta, arxise na skybeis. Oxi toso poly bre, 8a toy to kaneis akrobath, mexri na...
Ksereis, polloi eskasan apo th zhlia toys, ekanan mpam.... sxetika me thn agaph poy brhka. Alloi pali, anagwgoi, skane legontas kotsanes. Apo ola exei o mpaxtses. Elate, dialexte!!! Pare pare kyria, pare apo ola, alla oxi ayto to prasino ngw, einai sapio! Kai brwmaei!
Alh8eia, toso megalo zori trabas? Toso poly megalh xilopita efages apo thn/ton, kai eisai pikramenos, poy prospa8eis na toys bgaleis oloys pikramenoys? Ayto poy kaneis, mallon psyxanalysh moy moiazei. Gia na mhn pas se giatro, ka8esai kai grafeis ta apo8hmena soy edw. Alla thn ennoia "oiktos" den 8a thn labeis pote apo mas. Anohto skymeno agori.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, αστειεύομαι. Δεν την πέφτω ερωτικά ούτε στην φίλη ξενιτιά, ούτε στον φίλο νούγκου, ούτε στον φίλο Kaizer.
Φίλε νούγκου συγχώρεσέ με αν σε στεναχώρησα -φαίνεται όμως πως δεν είμαι αρκετά άντρας για να συνεχίσω την "αντιπαράθεση".
Αυτή τη φορά σας καληνυχτίζω πραγματικά.
Καληνύχτα.
quote:
Φίλε Kaizer (και ελπίζω να μείνουμε μόνιμα στο φίλε):Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για το ότι θα καταλαβαίνατε τι ακριβώς είχα κατά νου. Ζητώ συγνώμη για την όποια παρανόηση.
Τέλος λοιπόν της παρεξήγησης. Χαίρομαι ιδιαιτέρως.
NGW. Ποιος στη χάρη σου. Εκτός απο μεγάλη διάθεση για μπινελικώματα, απόψε βρίσκομαι και εγώ σε σεξουαλική διέγερση. Παράτα λοιπόν το esoterica και τρέχα να ειδοποιήσεις τη μάνα σου οτι έρχομαι. Σήμερα ίσως πραγματοποιηθεί επιτέλους το όνειρο της, να αποκτήσει δηλαδή ένα παιδί της προκοπής...
Ksenitia και Thie.
Μιληστε ρε παιδιά ελληνικά για να καταλαβαίνουμε και εμείς οι ταπεινοί χρήστες που κατέχουμε μόνο τα άγγλικα και τα ελληνικά? Με τον πόνο μου παίζετε, απο μικρός το χα άχτι να μάθω ισπανικά!
O Thios grafei :
quote:
Ξενιτιά,
αν με ξαναπείς αδερφή,
θα σου φάω το αυτί.
(=voy a comerte el ojo)
Ki ayto poy egrapse sta ispanika shmainei : 8a soy faw to mati, enw h8ele na pei : "ayti".
Opote, egw toy apanthsa :
quote:
Thie : = voy a comerte la oreja, agaphte.
To opoio shmainei : 8a soy faw to ayti.
Ante, tyxere! Ekanes shmera to prwto bhma!
ngw : mas ta xeis kanei pleksoydakia soy lewwwww!!!! Aei parata mas me to ti 8a kanw kai ti 8a kanw kai ti 8a kanw. Bare8hka. Nai re, synexizw kai grafw edw! An trabas kana zori, pane sthn toyaleta na ksezoristeis. Apaisio ksotiko.
quote:
ξενιτια ξερεις καποτε και η κορη μου θα αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα που εχεις και εσυ.ΑΥΤΟ ειναι σιγουρο .Αλλα εγω τοτε θα ειμαι διπλα της.
Alh8eia, ayto poy 8a kanw, 8a to kanei ki h korh soy? Ksereis ti 8a kanw? 8a kanw sex. Kai h korh soy, otan 8a to kanei, esy tote 8a eisai dipla ths?????? Mwre, ti anwmalia einai ayth.... Mhpws 8a eisai kai mesa ths????? Aaaa den pas kala. Kai ti 8a kaneis dipla ths? 8a ths les : twra anoikse ta podia na th fas. Twra, pes to poihma : "skise me na allaksw rafth". Twra, anoikse to stomataki soy kalh moy, soy rxetai zesto zesto! Aytes tis symboyles 8a tis dineis, ekeinh thn wra??????
Kaizerrrrrrrr orma ths ki egw 8a eimai... dipla soy!!!!! Kai 8a ths lew ths "mamas" : "skypse eyloghmenh, na xairesai to paidi soy", "pes moy, o Kaizer den se g.... kalytera apo to gio soy, mwrh?".
Kai,ksereis, Kaizer, ligo pro ta deksia, mhn mas ksanabgei strabo...