ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΧΑΣΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΤΟ ΧΑΣΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

jonniebegood60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
27/05/2004, 22:12:48
ο αβαταρ εχει δικιο -
η χρηση των ψυχοδηλωτικων απο τους σαμανουσ (και γενικα τους "πρωτογονους" που τα ανακαλυψαν) γινεται μεσα σεενα ειδικο πλαισιο/"τελετουργια" που παιζει πιθανως τον ρολο αντιδοτου/αντιφαρμακου (με υμνους ειδικο φαγητο κλπ) - και βεβαια ποτε δεν γινεται καταχρηση (για πλακα η για να "νοιωσω καλα")

junk95Μέλος
27/05/2004, 23:16:10
quote:

ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Η ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ **ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΕΥΡΙΝΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.**

Μάλλον όμως είναι ο διασκεδαστικότερος, φίλε Avatar .
Αρκεί να μην την ξεχειλώσεις (τη συνείδηση).

28/05/2004, 00:32:52
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ασπρίγια ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:
αν ακούς reggae,dub,roots κλπ,δηλαδή Τζαμαικάνικη μουσική.
Βάλτε τα μπάσα στο 10,τα πρίμα στο 6,τοποθετήστες ένα cd
του King Tubby,και προσπαθείστε να καταλάβετε για ποιο λόγο
στη Τζαμάικα
το μαύρο είναι κάτι τόσο κοινό,όσο το τσάι.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΡΕΓΓΕ....
ΤΟ ΘΥΜΙΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΛΕΜΕΝΤ ΝΤΟΝΤ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 72 ΕΤΩΝ ΖΤΗΝ ΤΖΑΜΑΙΚΑ.
ΗΤΑΝ Ο ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΡΕΓΓΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ WAILERS....
ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΜΑΡΛΕΥ...

ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΧΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΝΑ ΔΟΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ....
ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....
ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΟΝΩ...

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑ)ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑ ΜΠΑΣΑ ΚΑΙ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΟΠΩΣ ΛΑΘΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ...
ΛΑΘΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ....

ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΑΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΥΘΜΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

myrielleΝέο Μέλος
28/05/2004, 21:44:34
γεια! δυστυχώς δεν έχω αρκετό χρόνο ώστε να διαβάσω όλα όσα γράφετε. μπορώ όμως να γράψω κι εγώ λίγα πράγματα από προσωπική εμπειρία. το χασίς σίγουρα είναι ωραίο και χαλαρωτικό αλλά άσχετα με το αν καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα ή όχι πρέπει πρίν κάποιος κάνει χρήση του να ξέρει ότι την επόμενη μέρα δεν περιλαμβάνεται παρά ξεκούραση στο πρόγραμμά του.είναι γεγονός.αν δεν είσαι δυνατός, οργανωτικός και συνεπής χαρακτήρας η χρήση σε πηγαίνει λίγο πίσω.και δε μιλάω για καθημερινή χρήση. γιατί σε αυτήν την περίπτωση παύει να λειτουργει χαλαρωτικά. σε καθημερινή βάση σε κάνει κανονικά υποχείριό του.παίρνει ανθρώπινη μορφή και σε φωνάζει, σου ψιθυρίζει,σε κάνει να έχεις άπειρα νεύρα και σε συμβουλεύει να κάνεις χρήση του αν θες να ζεις καλά ευχάριστα και χαλαρωτικά.μην πανικοβάλλεστε, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, γιατί το ΜΙΚΡΟ ΧΑΣΙΣ δεν έχει προβλέψει κάτι: όσο πιο πολύ αποστασιοποιείται κάποιος από αυτό τόσο περισσότερο δε θέλει το βάλει στόμα του επιτρέποντάς του να βλάψει τον εγκέφαλό του και να διακόψει τη ροή του καθημερινού του προγράμματος υποχρεώσεων.

όλα αυτά είπαμε, τα λέω βάσει προσωπικής εμπειρίας
πάντως το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η μουσική είναι κάτι που το χασίς δε μπορεί να αγγίξει. η μουσική είναι πάνω από το χασίς.

δεν είμαι μουσικός...γεια.

erriettaΜέλος
02/06/2004, 15:23:03
quote:

Τι ασβός ,τι λευκή χήρα, τι αλβανός, όλα στην τελική ίδια είναι.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΙΔΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΘΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΑΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΝΤΑΓΚΛΑ", ΦΥΤΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΤΑΞΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ.
ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ!!

03/06/2004, 01:15:13
quote:

quote:

Τι ασβός ,τι λευκή χήρα, τι αλβανός, όλα στην τελική ίδια είναι.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΙΔΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΘΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΑΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΝΤΑΓΚΛΑ", ΦΥΤΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΤΑΞΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ.
ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ!!

το χασις περιεχει παρα πολλες ουσιες, απο τις οποιες αρκετες ειναι ψυχοδραστικες

οι επιστημονες εχουν μελετησει μονο δυο: την Δ - τρανς - τετραυδροκανναβινολη και την κανναβινολη

η πρωτη διαγειρει τα ανωτερα κεντρα του εγκεφαλου και προκαλει εμπειριες εκστασης

η κανναβινολη θολωνει τον εγκεφαλο, και προκαλει εμπειρια "θολη" βαρια και κοιμιστικη

οι ποιοτητες που γνωριζουμε διαφερουν ακριβως στα ποσοστα της καθε ουσιας που περιεχονται στο καθε ειδος

το Λιβανεζικο πχ εχει υψηλα ποσοστα καναβινολης και χαμηλα τετραυδροκανναβινολης, για αυτο θεωρειται κατωτερης ποιοτητας

το τσαρας των Ιμαλαϊων απο την αλλη περιεχει πολλη τετραυδροκανναβινολη και ελαχιστη κανναβινολη, γι αυτο και η εμπειρια που προκαλει ειναι καθαρα εγκεφαλικη και προτιμαται απο τους Ινδους ασκητες

ποικιλιες οπως το Νεπαλεζικο περιεχουν πολλη τετραυδροκανναβινολη και πολλη κανναβινολη, με αποτελεσμα ενα δυνατο εκστατικο ταξιδι αλλα σωμα σαν μολυβι

η Ελλαδα μας, μεχρι την επελαση των Αλβανικων μετριοτητων, κατειχε το μοναδικο πλεονεκτημα των πολλων ποικιλιων - καθε τοπος και η κανναβη του, με εντελως διαφορετικα αποτελεσματα

λαοι που ειχαν την τυχη να δοκιμασουν Ελληνικο χορτο εμειναν εκπληκτοι με τις ποιοτητες που παρηγαγε η Ελληνικη γη

οι Ολανδοι απο την αλλη εριξαν βαρος στις διασταυρωσεις και εφτιαξαν ποικιλιες με διαφορετικες επιδρασεις - το σκανγκ ειναι απο τις πιο δημοφιλεις γιατι επιφερει χαλαρωση και ηρεμια, σε συνδυασμο με εκστατικα χαρακτηριστικα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

DjLouiSΝέο Μέλος
10/04/2005, 08:59:05
ΑΠο τη μερια 8α η8ελα να προσ8εσω και γω καποια πραγμτα σαν χρονιος καπνιστης μαριχουανας,
1ον Οτι μακρια απο τις αγγλικες αηδιες ΣΚανκ ειναι χημικες αηδιες οι οποιες προσπα8ουν να να κερδισουν οικονομικο εδαφος σε ολη την ευρωπη με κυριο παραδειγμα τα τελευταια 2 χρονια στην ελλαδα.Εχει 10πλασιες καταστροφικεσ ιδιοτητες απο το γνωστο σε ολους μας παραδοσιακο χορταρακι με τα σπορακια του!
2ον Καλο ειναι να χρησιμοποιητε πιπα το τσιγαρο και το χαρτακι δημιουργουν τα πιο βλαβερα συμπτωματα για τον οργανισμο μας!!!
3ον Παν μετρον αριστον! Η κα8ημερινη χρηση σε κανει απο απολαυστη ε8ισμενο βλακα οπως ειναι και ο πρωινος καφες!
4ον Οι καπνιστες τσιγαρων δεν απολαμβανουν το ιδιο το χορτο με τους μη καπνιστες,εχω κοψει το τσιγαρο 2 χρονια και μπορω να μιλησω με εμπειρια στο πως αντιδρα στο σωμα σου!!
5ον Μια κακη ζωη με αλκοολ κακη διατροφη σωματικη αδρανεια το χορτο μπορει να προκαλεσει και καρδιακη ανεπαρκεια η ακομη και εμπφραγμα διοτι ανεβαζει πολυ τους καρδιακους παλμοθς!
6ον Ποτε οταν εισαστε φτιαγμενοι μη πατε να φτιαξετε κιαλο τσιγαρο 8α σας χαλασει διοτι γινοναστε υπερβολικοι και κανετε κακη χρηση επειτα πολλων τσιγαρων!
Με λιγα λογια παιδια ενα ατομο ωριμο με καλη ψυχολογια που τα εχει βρει με τον εαυτο του διχως να εχει συμπλεγματα μεσα του και γενικα να εχει εντονα εσωστρεφη χαρακτηρα μπορει πολυ ανετα να κανει χρηση χασις σε τακτα χρονικα διαστηματα χωρις να τον εμποδιζει στις κα8ημερινες του δρστηριοτητες και γενικα να μην του αφηνει κουσουρια!
Τελος να προσ8εσω οτι η χρηση οταν γινεται σε ομορφα τοποια οπως βουνο η 8αλασσα με αρκετο οξυγονο η δραση του χορτου ειναι ενεργοποιημενη στο 100%

Ενα πολυ ωραιο live των Pink Floyd το οποιο το ανεβασα εγω στο ελληνικο torrent site το οποιο 8α η8ελα να μου πειτε πως νιωσατε χωρις χρηση οταν το ειδατε και πως με χρηση.
http://greek-torrents.com/details.php?returnto=%2Fmytorrents.php&id=3733
Να ειστε καλοι και 8ετικοι αν8ρωποι με δημιοθργικο και ανοιχτο μυαλο και τιποτα δεν 8α μπορεσει να σας καταστρεψει αυτο το 8ειο δημιουργημα που λεγεται εγκεφαλος!
Σας αγαπω ολους!

danΜέλος
10/04/2005, 10:59:59

ΦΙΛΕ DJ LUI

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΑΝ ΜΕΓΕΝΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ,
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΕΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ,ΟΠΩΣ
ΓΛΥΚΟΖΗ ΚΑΙ ΑΜΙΝΟΞΕΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ).

ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ , ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ SENSIMILIA,ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ
ΤΑ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩΛΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΑΡΚΕΤΟΣ, ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ , ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡA

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ,ΑΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ SENSIMILIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

LOVE FOR EVER

InvaderΜέλος
10/04/2005, 12:40:01
Έχω μια απορία κύριοι.
Αν μαθένατε οτι τα παιδιά σας παίρνουν χασίσι ή μαριχουάνα, πως θα αντιδρούσατε?

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

danΜέλος
10/04/2005, 15:00:26
INVADER

ΣΤΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=3&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5780

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΘΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΠΟΘΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ

ΘΛΙΒΕΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΚΟ
ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ
ΚΑΙ
ΑΛΗΤΑΚΟ

ΖΗΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΑΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ?

ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΣ ΑΛΛΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ , ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΙΤΛΕΡ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

ΦΑΝΤΑΡΕ ΗΜΙΑΝΑΣ ΡΕ!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

01/03/2008, 11:45:47
Καλημέρα και καλό μήνα .
Θα συμφωνήσω με τον elo μάλλον την κάνουν για βολτιτσες .
01/03/2008, 11:50:18
Καλημέρα στην παρέα και καλό μήνα

Ας ελπίσουμε πράγματι να μύρισε Άνοιξη και να διατηρηθεί ο καλός καιρός, τελικά δεν την γλύτωσα ούτε και γω από κρύωμα, ας είναι καλά η δουλειά, μέσα στην υγρασία και σε όλα τα είδη των ιώσεων είμαι καθημερινά, το περίεργο θα ήταν αν δεν την πάταγα, πάλι καλά είναι Σαββατοκύριακο έτσι θα συνέλθω λίγο.

Ώρα για τα καφεδάκια μας όμως

Wolf
01/03/2008, 12:02:21
όπως παντα, μια απο τις δυο καλες μας φιλες, η Κεραυνος, με τα υπεροχα κερασματα...

"Say HELLO to My Little Friend"
01/03/2008, 12:06:47
Ποιές βολτίτσες Open mind;
Κρύωμα και διπλή αλλεργία με έχουν ξεκάνει τις τελευταίες τέσσερεις εβδομάδες...
Τα μισώ τα μικρόβια!!!

Το κριαράκι την έχει κοπανήσει για τα καλά ε;;;;
Α, δεν θα πάω στην Κύπρο για δουλειά της εταιρείας;
Θα ακούσει....
Άσε που θα δω ιδίας όμαση και την έτερη μισή καρδιά του...

01/03/2008, 12:51:35
quote:
Κρύωμα και διπλή αλλεργία με έχουν ξεκάνει τις τελευταίες τέσσερεις εβδομάδες...
Τα μισώ τα μικρόβια!!!

πολύ άσχημος συνδυασμός έμενα με πιάνει αλλεργία την άνοιξη και είμαι
λες και έχω γρίπη .

quote:
Το κριαράκι την έχει κοπανήσει για τα καλά ε;;;;
Α, δεν θα πάω στην Κύπρο για δουλειά της εταιρείας;
Θα ακούσει....
Άσε που θα δω ιδίας όμαση και την έτερη μισή καρδιά του

Καπνός έγινε μαύρη πετρά έριξε
01/03/2008, 16:30:22
quote:

Τα μισώ τα μικρόβια!!!

με τετοιο καιρο, καλο ειναι να πας στα βουνα της Ελληνικης Μακεδονιας (Πινδος, Βερμιο, Ολυμπος) για να σου φυγουν οι αλεργειες! Φιλικη προταση

01/03/2008, 20:16:49
Καλό σαββατοκύριακο παιδια .
02/03/2008, 10:05:53
Καλημέρα φιλαράκια .

Ας κεράσω τα πρωινά μας καφεδάκια για να ανοίξουν τα μάτια μας και τα ξανάλεμε …..

02/03/2008, 12:10:19
καλησπερα στην παρεα!

02/03/2008, 12:30:24
Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Οι αλλεργίες αυτή την εποχή θερίζουν κι όσο προχωράμε περισσότερο προς την άνοιξη, θα ταλαιπωρήσουν ακόμα περισσότερο κόσμο.
Εμένα μόνο στον χώρο του γραφείου μου με πιάνει για κανένα μισάωρο κάθε πρωί οπότε παράπονο δεν έχω!

quote:
πολύ άσχημος συνδυασμός έμενα με πιάνει αλλεργία την άνοιξη και είμαι
λες και έχω γρίπη .

Αν με δεις κατά τις 7:30 το πρωί στην δουλειά μου, θα νομίζεις το ίδιο και για μένα!

Πέρα από την εκδρομή στα βουνά που πρότεινε ο PREDATOR, καλό είναι να πλακώσεις και καμία τσικουδιά και γίνεσαι περδίκι, αρκεί να μην γίνεις κουδούνι!

Άντε να πιούμε κανέναν καφέ τώρα...

In anticipation of my resurrection...