- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Και οι δύο λογαριασμοί δεν εξαντλούν την γραμμή κειμένου και την αναδίπλωση λέξεων αλλά χρησιμοποιούν την αλλαγή γραμμής και την έναρξη νέας παραγράφου........................
[ ΠΛΑΤΩΝΑ, εγώ φίλε δεν αναφέρομαι στο ύφος των μηνυμάτων. Εγώ αναφέρομαι στη σύνταξη κατά την πληκτρολόγηση των μηνυμάτων. Έχει διαφορά. Πολύ μεγάλη διαφορά ... ]
.......................
H σύνταξη των δημοσιεύσεων είναι επίσης μια πολύ σημαντική ένδειξη. Μας δείχνει, όχι το ύφος των μηνυμάτων - αυτό δεν μας ενδιαφέρει και μπορεί να διαφέρει - αλλά μας δείχνει συγκεκριμένο τρόπο πληκτρολόγησης ενός μηνύματος. Σε μερικά μηνύματα, ακόμη και ο αριθμός των λέξεων που αποτελούν τις φράσεις πριν το σύμβολο "¶", δηλ. την αλλαγή γραμμής / παραγράφου, είναι ίδιος!!! Αυτό ασφαλώς δεν γίνεται αντιληπτό από τον ίδιο τον συντάκτη του μηνύματος κατά την πληκτρολόγηση, όμως η ασυνείδητη αυτή κίνηση / ενέργεια, είναι εξαιρετικά δύσκολο - εώς απίθανο - να γίνεται από δύο διαφορετικούς ανθρώπους.*
.........................Η σύνταξη των δημοσιεύσεων όμως κατά την πληκτρολόγηση είναι ένα στοιχείο που αφορά την ουσία της πληκτρολόγησης - όχι το τι αναφέρεται σ' αυτήν την πληκτρολόγηση, όχι δηλ. τι γράφει αυτός που γράφει - και δείχνει τον βαθμό συνειδητότητας του ανθρώπου που γράφει καθώς και την ασυνείδητη κίνηση της χρήσης του συμβόλου "¶", δηλ. το πάτημα του πλήκτρου [enter].
Χα, χα ,χα χαχαα......
Πλάκα έχει και εγώ που γράφω έτσι,να
μου καταλογιστεί πως είμαι ο ...τρέχα...!!!!! ;;;;;
Καλά από ψυχολογία, σκίζεις !!!!!
Τι να πω !!!!!
*Η επισήμανση με την μεγάλη γραμματοσειρά
δική μου.![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 25/06/2011 20:04:14
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣΤο σεβας, δεν πρέπει να λείπει επουδενος!
Το σέβας φίλε μου - όχι το σίβας -, το σέβας είναι κάτι το οποίο προτίστως πρέπει να έχει κάποιος που δεν υποτιμά την νοημοσύνη των συνανθρώπων του. Δεν είναι θέμα συνείδησης. Είναι θέμα Παιδείας και Αγωγής. Είναι κάτι το οποίο προτίστως πρέπει να έχει κάποιος που δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους σε "πνευματικά ανώτερους" και σε "πνευματικά κατώτερους". Που πρέπει να έχει κάποιος που δεν διαχωρίζει τους συνανθρώπους του σε "κατηγορίες". Κοπρέντε ;
Τοτε κινδυνεψα αληθεια, να χάσω τα μαλλιά μου.. ![]()
Αλήθεια, θυμισε μου που εγραψες Ένα πόστ που όλοι σου είπαν μπράβο, και εγω θα σου γράψω, γιατί πίστεψα πως αυτος που εγραφε, ήταν ο μοζ...
Ίδια με τις υπόνοιες που έχεις για το Νικομαχο...
Το σέβας φίλε μου - όχι το σίβας -, το σέβας είναι κάτι το οποίο προτίστως πρέπει να έχει κάποιος που δεν υποτιμά την νοημοσύνη των συνανθρώπων του. Δεν είναι θέμα συνείδησης. Είναι θέμα Παιδείας και Αγωγής. Είναι κάτι το οποίο προτίστως πρέπει να έχει κάποιος που δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους σε "πνευματικά ανώτερους" και σε "πνευματικά κατώτερους". Που πρέπει να έχει κάποιος που δεν διαχωρίζει τους συνανθρώπους του σε "κατηγορίες". Κοπρέντε
.....
Comprende un cazzo φιλλαρακο!
Αν δεν ξέρεις τι είναι συνειδειση, έχεις μόνο εγω...αυτο που κανείς με τα περισσοτερα μέλη του εσωτερικά!
quote:
kapodistria, άσ'το ... αφ' ενός δεν το 'χεις, αφ' ετέρου δεν γράφεις έτσι ...
Αφ' ενός έχω μόνον αυτά που μου ανήκουν,τα άλλα
μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ !!!
Και όσο για τον τρόπο,είτε σε βολεύει (για αυτά
που υποστηρίζεις είτε όχι) έτσι γράφω !!!
Τι να κάνουμε;
Α, επισήμανση: ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και όχι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ !!!
(εννοώ την αλλαγή σειράς...)
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Adminzip, θα σε παρακαλούσα ιδιαίτερα -και το λέω με πραγματικά καλή πρόθεση αυτό- να αποφύγεις τέτοιου είδους τοποθετήσεις που αφορούν υποθέσεις εργασίας. Αν -το "ΑΝ" με μεγάλο βάρος- θεωρείς πως έχεις στοιχεία για οποιουσδήποτε πιθανώς παραπλανητικούς λογαριασμούς, και "δεν μπορείς να αποφύγεις" να τα δημοσιοποιήσεις, φρόντισε αυτά να είναι αδιάσειστα ή/και σε ισχυρότατο βαθμό αυταπόδεικτα, πριν το κάνεις (μπορείς εξάλλου να μας ενημερώσεις και μέσω e-mail).
Λέω 'ντάξει, αφού χρειάζονται στοιχεία οι άνθρωποι, ας τους δώσω. [ Να σημειώσω βέβαια, πως όταν κάτι ανάλογο έκανε ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ που με κατηγορούσε πως είμαι ο Πελεγκρίνο, βγήκε και είπε ξεκάθαρα πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Από μένα τα στοιχεία ζητήθηκαν, από εκείνον όχι, τέλος πάντων, θα θεωρήσω πως επειδή ο δικός μου ο λόγος μετράει πολύ περισσότερο από κάποιου δήθεν, ε, εντάξει, ώφειλα να τα παρουσιάσω όπως και το έκανα δηλ. ] Έτσι λοιπόν κάθησα και έγραψα αυτά που έγραψα. Παρατηρήσεις είναι, ενδείξεις είναι - η μία μάλιστα πολύ ισχυρή - ε, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του ρε φίλε. Δε με νοιάζει ... ![]()
Τώρα, σχετικά με τα άλλα που λες, συγνώμη αλλά είναι

quote:
kapodistria, Απεστάλη: 28/09/2003 στο http://www.esoterica.gr/forumS/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=5&TOPIC_ID=1863ΘΑΘΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ,
ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ
ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΥΡΑΝΟ
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ
ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΜΟΣΒΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΡΕΙ
ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ
ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΛΑΤΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΑΤΙ ΤΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΥΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΙΑ
ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗ...[...]
Απεστάλη: 10/10/2003
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΙ'ΑΠΟΨΕ...
ΜΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΘΛΙΨΕΙ...
ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΥΚΝΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΒΑΣΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ...
Η ΠΙΘΑΝΗ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ...
Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΦΥΣΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ...
ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ...
ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ,ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΥΤΩ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΩ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΑΣ ΘΕΑΣ...
ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΚΡΙΑ...
(ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ...)
Έγινε, τα λέμε ... ![]()
Edited by - zip on 25/06/2011 20:35:46
Να σου πω απωθυμενα μπορεις να πεις τις ζωντανες μνημες,οι επικινδυνες βεβαια ειναι οι συγκαλυμμενες!
Αλιμονο σε αυτων που θα τις φερει στην επιφανεια.....θα καταντησει σαν εμενα!
Τα ξυνουμε γιατι τα εχουμε,αυτη ειναι η μαυρη αληθεια!
quote:
Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω σου/σας, δεν είσαι/είσαστε το κέντρο του σύμπαντος!
Ο εσωτερισμός σε/σας μάρανε!
Αν θες με διορθωνεις,ο εσωτερισμος δεν ασχολειτε με την προσβαση στην πηγη;
Οταν λοιπον εισαι διπλα στην πηγη και σκυβεις να πιεις νερακι αυτοματως δε γινεσαι(στιγμιαια αυτο ειναι αληθεια) ενα με αυτην;
Ακομα ομως και οταν απομακρυνεσε δεν εχεις μεσα σου τη δροσια και την ευχαριστηση που σου προσεφερε;
Αν λοιπον ο καθενας μας δεν ειναι το κεντρο,τοτε ποιος ειναι;
Μου θυμισες και ενα παιχνιδι που παιζαμε μικροι,πιανομασταν λοιπον και απο τα δυο χερια δυο παιδακια
και αρχιζαμε το στροβιλισμο,σε καποιο σημειο τα αφηναμε και οποιον επαιρνε ο χαρος(συνηθως και τους δυο,σπανια εμενε καποιος ορθιος)
Μαλιστα θυμαμαι συγκεκριμενα μια που ειχα καταφερει να σηκωσω απο το εδαφος ενα φιλο μου!Θυμαμαι την εξαψη που μου προκαλεσε
η σκεψη να τον αφησω και ο τρομος που του προκαλεσε αυτη η λαμψη στο ματι μου.Τελικα αρκεστηκα σ'αυτο αν και ακομα και ετσι δε
γλυτωσε μερικες εκδορες στα ποδια!
Feel the rush μωρακια μου!Ε Ζipακο μου!(κανονικα εσυ πρεπει να απαντησεις στην Pyramid".)
Τι rush βεβαια,σαν ζακη καμια ψιλη για να ξεχνιεσε!
Τελως παντων,εγω μοναξιες βλεπω(το χειροτερο ειδος ειναι αυτων που νοιωθουν μονοι ενω περιτριγυριζονται απο κοσμο)
Ας σκεφτει ο καθενας τι καθετε και κανει εδω μεσα(μαδηστε και καμια μαργαριτα ρε παιδια)
Παντως Nικ απο αντιληψη πασχουμε,για το κομβοϊ που εσυρες ουτε κουβεντα!U Know,ο ακολουθος του μαλακα ντυο φορες μαλακας και οποιος το καταλαβαινει
η πεμπτουσια του μαλακα!
Περι διπλων λογαριασμων,
Δεν εχουν ολοι τη δυναμη που εχει ο Admin να προβαλει απροκαλυπτα τις ετσιθελικες του και καθως τον βολευουν,αποψεις!
π.χ
Απλά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μία από τις επόμενες κινήσεις θα μπορούσε να είναι η απευθείας συνεργασία με την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Λιγο μετα.......
1ον: δεν μου αρέσουν καθόλου οι εκβιασμοί
ή
συνεχίζετε, αμετανόητοι να ασκείτε βία και τρομοκρατία στον χώρο και στα Μέλη του...
Και μας δινει ενα παραδειγμα της τρομοκρατιας που ασκει στα μελη του!
Λάβε απλά υπ'όψη σου ότι αυτός "ο άνθρωπος" που επικαλείσαι, αν μπορούσε μάλλον θα σου έκοβε την ίδια σου την γλώσσα για να πάψεις να προσβάλλεις -όπως θεωρεί- την ιδεολογία του και μάλλον το κάνει ήδη με συμβολικό τρόπο..
Εχει μπολικα η σαλατα απο τρομοκρατες,σκεψου αντι για το κουμπι του μπαναρισματος αυτος ο ανθρωπος να ειχε κανενα κουμπακι με θερμοπυρηνικα.........κλαψ!
Οταν θελεις να χτυπησεις καποιον δε του ριχνεις κουτουλια(αν και στοχευμενη κανει μεγαλη ζημια,προυποθετει βεβαια εγγυτητα)
λες στο χερακι σου,κατεβασε του τη μαπα
ή στο ποδαρακι σου,στειλε τους γενετησιους αδενες να δουν πως λειτουργουν τα νεφρα!
Αυτο ειναι και το νοημα των διπλων!
Δεν πειραζει zipακο,το πιατο του ψαρα και του κυνηγου....7(εεεεε?) φορες ειναι αδειανο και μια φορα γεματο!
Αν δε θελετε τρολακια,μη τα ταϊζετε!
Οχι η τροφη μας δεν ειναι η απαντηση σε αυτα που λεμε!
Ειναι αυτα που λετε απο μονοι σας!

Αντε γιατι δε μ'αντεχω ωρες ωρες!