- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΟταν κι εσυ ηλθες κοντα σε μενα στην Ερέτρεια*,παραλίγο να βρεθούμε
στην Σκάλα Ωρωπού,αλλά ηταν μέρα που ήρθαν τα παιδια και δεν τα
καταφέραμε.
Η συχνότητα των δημοσιεύσεων είναι μια πολύ σημαντική ένδειξη. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνετε, με τα προηγούμενα μηνύματά σας, τόσο εσύ όσο και ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ αποστέλλετε στο φόρουμ προσωπικά στοιχεία και προσωπικές πληροφορίες που λίγο ενδιαφέρουν. Το αν πέθανε ο πεθερός σου και δεν μπόρεσες να συναντηθείς με την pandi, εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Οι αποτυχημένες επίσης προσπάθειες να συναντηθείς με άλλα μέλη, κι αυτό ελάχιστα μας ενδιαφέρει.
Το αποτέλεσμα σε όλα αυτά που αναφέρεις, είναι πως τελικά δεν συναντήθηκες με κανέναν. Συνεπώς, γιατί τα αναφέρεις ; Δεν αποδεικνύεις κάτι. Μας λες για κάτι αποτυχημένες προσπάθειες να συναντηθείς με κάποια μέλη. Ε, και ; Κι εγώ προχθές που ήρθε ο alex22* στη γειτονιά μου, είπα να πιούμε έναν καφέ, αλλά τελικά μ' έπιασε κόψιμο και προτίμησα το WC μου ...
Και ;
Εγώ παραθέτω κάποιες παρατηρήσεις, κάποια ενδεικτικά στοιχεία - γιατί εν αντιθέση με σένα, μ' αρέσει όταν μιλάω να μιλάω με στοιχεία - και ο αναγνώστης / χρήστης / μέλος, ας αποφασίσει μόνος του.
Μπορεί να επιβεβαιώσει κανένας πως ο trexagireve ήταν πραγματικά από την Λάρισσα ; Ίσως από την IP του, να μπορεί, ok, κάποιος υπεύθυνος να ξέρει. Μπορείς επίσης εσύ να μας αποδείξεις πως είσαι από την Ερέτρεια [ *η Ερέτρια γράφεται με γιώτα, όχι με έψιλον-γιώτα. Είσαι από κάποιο μέρος και δεν ξέρεις πως γράφεται ;;; ] ; O Πελεγκρίνο γράφει πως είναι από το Μεξικό. Και τι σημαίνει αυτό ; Πως είναι στ' αλήθεια ;;;
*o alex22 "χρησιμοποιήθηκε" χάρην παραδείγματος ... ![]()
![]()
Edited by - zip on 25/06/2011 17:28:10
Η συχνότητα των δημοσιεύσεων ειναι μια σημαντική ένδειξη.
Οπως και το μη τελείωμα των σελίδων.Επίσης ενα ακόμη στοιχείο
ειναι οτι χρησιμοποιούμε και οι δυο υπολογιστές.
Ακόμη,ενα στοιχειο,δεν ξερω αν ισχυει εσυ θα μας πεις
ο Τρεχα τα εβαλε κι αυτος μαζί σου?
Ξεχνας ομως μια μικρη λεπτομέρεια.
Ο Τρέχα αν αποφασισει να επανέλθει στο φόρουμ,θα το κάνει
με ενα νεο νικ και δεν θα μπορεί κανεις να τον κατηγορήσει
για διπλό λογαριασμό,εν αντιθέσει με εσένα,επειδή ο πρώτος
ειχε διαγραφεί.Ανωτέρα βια δλδ και οχι αρρωστημένο ΕΓΩ!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΟ Τρέχα αν αποφασισει να επανέλθει στο φόρουμ,θα το κάνει με ενα νεο νικ και δεν θα μπορεί κανεις να τον κατηγορήσει για διπλό λογαριασμό [...]
Αυτό που λες παραπάνω, δεν μπορείς να το ξέρεις παρά μόνο αν είσαι ο ίδιος ο trexagireve. Άλλωστε και το ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, ε, νέο nick είναι ...

Edited by - zip on 25/06/2011 17:42:10
Το R ξέχασες!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Όσον αφορά το ύφος των μηνυμάτων, το οποίο επικαλείται ο alex22 λέγοντας πως ο ένας λογαριασμός δείχνει έναν άνθρωπο απίστευτα θρήσκο, είναι πάρα πολύ εύκολο ένας "x" λογαριασμός να δείχνει έναν άνθρωπο θρήσκο, ενώ ο διπλός του, ένας "y" δηλ. να δείχνει έναν άνθρωπο άθρησκο. Αυτό είναι το μόνο εύκολο και ίσως αυτό να είναι δηλ. και ο λόγος που πιστεύει ο διπλός πως δεν θα ανακαλυφθεί.
Η σύνταξη των δημοσιεύσεων όμως κατά την πληκτρολόγηση είναι ένα στοιχείο που αφορά την ουσία της πληκτρολόγησης - όχι το τι αναφέρεται σ' αυτήν την πληκτρολόγηση, όχι δηλ. τι γράφει αυτός που γράφει - και δείχνει τον βαθμό συνειδητότητας του ανθρώπου που γράφει καθώς και την ασυνείδητη κίνηση της χρήσης του συμβόλου "¶", δηλ. το πάτημα του πλήκτρου [enter].
Οι δύο λογαριασμοί, ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ και trexagireve πατάνε αυτό το πλήκτρο σε μεγάλο πλήθος μηνυμάτων τους, ακριβώς με την ίδια συχνότητα (Αυτό φαίνεται από τον ίδιο αριθμό λέξεων της φράσης, τον "εσωτερικό ρυθμό" δηλ. της φράσης & το "μέτρο" που λέμε δηλ. στα ποιήματα ). Κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να γίνεται από δύο διαφορετικούς ανθρώπους, γιατί θα σήμαινε ίδιο κινητικό κέντρο [ χε, χε, ας κάνουμε και λίγο eso ], πράγμα αδύνατο.
Η ένδειξη αυτή έχει ισχύ απόδειξης.
Edited by - zip on 25/06/2011 19:15:07
quote:
Μπορεί βέβαια, εάν έχει το θάρρος της γνώμης "της" να μας βοηθήσει στο ερώτημα αυτό και η Spacegirl/AFRODIDE1984
Καλέ κυρία, καλησπέρα τι κάνετε?
Το θάρρος της γνώμης, φυσικά πολύ ευχαρίστως.
Εγώ καλέ κυρία, είμαι ενα καλό και τίμιο κορίτσι.
Δεν είχα και ούτε έχω καμμία απολύτως κακοπροαίρετη πρόθεση και ούτε μπήκα για να προκαλέσω αναστάτωση.
Αν παρατηρήσετε έμπαινα απο παλιά, εδώ στο αχλαδότυρο ποστάροντας διάφορα βιντεάκια.
Κάποια μέρα, αυτός ο ζεζβέκης (ο ντεβρεντές) με δάγκωσε καλέ, ναί, έτσι όπως τους δαγκώνει ολους.
Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφει, εντάξει σηκώθηκαν τα λέπια μου. Αναγκάστηκα και εγώ να ξεσηκώσω στοιχεία απο το παρελθόν και να τα παραθέσω. Φαίνεται οτι αυτά τον πόνεσαν και με πέρασε για την ``Αφροδίτη``.
Δεν φταίω εγώ καλέ κυρία, αυτός με ταυτίζει με την Αφροδίτη ή όποια άλλη που μπορεί να περνά απο το μυαλό του.
Εχει λυσσάξει στην κυριολεξία να μάθει ποιά είμαι.
Γιατί τουλουμπένιε μου?
Δεν είμαι αυτή που νομίζεις, ούτε κάποια που γνωρίζεις.
Πάω γιατί έχω ταξίδι.
Πετάω
... έγινε τα λέμε.... ![]()

![]()
![]()
![]()
Καλά τα πας!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Φεύγω φεύγω γιατί θα χάσω την πτήση.. τα δέοντα...

Στον Ζιπ απευθύνομαι που εχει την πνευματική διάυγεια
και βλέπει <<γραφολογικά>>.
Πρός αυτον ηταν το BRAVO.
Καλό...πέταγμα να εχεις!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Μπα ; Δεν την θεωρείς την Spacegirl πλέον κλώνο μου ; Πως κι έτσι ... ;;;
Αν ειναι τότε στον κλώνο σου απευθύνομαι,εσυ ξέρεις!!
Δεν θυμάμαι,άλλωστε και τους 500 λογαριασμούς σου!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
1. πέραν των δικων σου σκέψεων και ερωτηματικων, προσπαθω να δω τον τρεχα (για σενα Νικομαχος) απο τα πρώτα του μηνύματα, (τοτε επανεγραψα στο εσωτερικά) να την πέφτει σε χριστιανούς και που, άκουσον άκουσον, στον παισσιο...! Διλ. Γράφει χρόνια σαν τρεχας χριστιανός πεπισμενος, και μπροκιζει και μένα, τον ελαφροτερο κριτή του, (μιας και τα ερευνώ γενικα τους ισμους), μα γυρνά σαν νικομαχος παίρνοντας στροφή 180 μοιρών!
Ουτε Για Χίτσκοκ σκηνοθεσία δεν το βλέπω, μα ας πούμε πως αφήνουμε Ένα παράθυρο ανοιχτό!
2. Ξαφνικα ο τρεχας βρίσκεται με γνώσεις κβαντομηχανικης και προχωρημενων μαθηματικών! Γιατί όσα γράφει ο νικομαχος, (έστω και όπως τα γράφει), δεν είναι μια απλη δημοσιογραφική περιέργεια. Και ο τρεχας είναι δημοσιογράφος.
3. Ο νικομαχος είναι φιλελευθερος, σεχελευθερος, ουισκοφιλος, (απο όσα γράφει), και τσογαδορος, ο τρεχας είναι ψάλτης, άντε κανά ουζακι με τον παπά μετα την εκκλησία.
4. Αν και σου αναγνωρίζω την τέχνη να γράφεις και να πειθεις όποιον θέλεις, θα σου γράψω κάτι.
Δεν είσαι διαφορετικός απο το Νικομαχο, στο βάθος είσαστε ίδιοι.![]()
Το να είναι τυχαίο,φένεται κάπως όπως και να το κάνουμε.
Οσο για τις πεποιθήσεις που βγάζει προς τα έξω εκτός του ότι μπορεί εύκολα να τις αλλάξει κάποιος αν θέλει,προσέξτε και το γεγονός οτι οι πεποιθήσεις του Νικόμαχου είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτές του τρεχαγύρευε.Θρήσκος ο ενας,άθρησκος ο άλλος,μονογαμικός ο ένας και με βαθιά πίστη του συζυγικού παραδοσιακού τρόπου ζωής,εντελώς ανοιχτός και απελευθερομένος ο άλλος.Θα μπορούσε να λέει κάτι αυτό,σωστά?
Εντάξει δε λέω οτι είναι ο τρεχαγύρευε,ειλικρινά δεν ξέρω,υπάρχουν όμως κάποιες ενδείξεις που είναι βάσιμες.Μπορεί να είναι μπορεί και όχι.Αν οι υπεύθυνοι του forum βλέπουν τις ip,νομίζω πως θα έκαναν καλά να μας ενημερώσουν για να το ξεκαθαρίσουμε.
Edited by - alex22 on 25/06/2011 19:17:28
Για να νιώθει πιό ασφαλής."Εγώ? πάς καλά? Καμία σχέση. Δεν βλέπεις οτι είμαστε 100% διαφορετικοί?"
Περιμένω να μου τα χώσεις Νικόμαχε![]()
Απλά σκέψεις κάνω,δεν σε κατηγορώ.
Edited by - alex22 on 25/06/2011 19:29:29
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣ1. πέραν των δικων σου σκέψεων και ερωτηματικων, προσπαθω να δω τον τρεχα (για σενα Νικομαχος) απο τα πρώτα του μηνύματα, (τοτε επανεγραψα στο εσωτερικά) να την πέφτει σε χριστιανούς και που, άκουσον άκουσον, στον παισσιο...! Διλ. Γράφει χρόνια σαν τρεχας χριστιανός πεπισμενος, και μπροκιζει και μένα, τον ελαφροτερο κριτή του, (μιας και τα ερευνώ γενικα τους ισμους), μα γυρνά σαν νικομαχος παίρνοντας στροφή 180 μοιρών!
Ουτε Για Χίτσκοκ σκηνοθεσία δεν το βλέπω, μα ας πούμε πως αφήνουμε Ένα παράθυρο ανοιχτό!
Απαντώ πιο πάνω σ' αυτό, γιατί το ίδιο πάνω - κάτω ισχυρίζεται και ο alex22. To επαναλαμβάνω λοιπόν :
quote:
zip[...]είναι πάρα πολύ εύκολο ένας "x" λογαριασμός να δείχνει έναν άνθρωπο θρήσκο, ενώ ο διπλός του, ένας "y" δηλ. να δείχνει έναν άνθρωπο άθρησκο. Αυτό είναι το μόνο εύκολο και ίσως αυτό να είναι δηλ. και ο λόγος που πιστεύει ο διπλός πως δεν θα ανακαλυφθεί.
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣ2. Ξαφνικα ο τρεχας βρίσκεται με γνώσεις κβαντομηχανικης και προχωρημενων μαθηματικών! Γιατί όσα γράφει ο νικομαχος, (έστω και όπως τα γράφει), δεν είναι μια απλη δημοσιογραφική περιέργεια. Και ο τρεχας είναι δημοσιογράφος.
1ον: Το ότι δηλώνει κάποιος πως είναι δημοσιογράφος, δεν σημαίνει απολύτως τίποτε.
2ον: Αυτές οι "γνώσεις κβαντομηχανικής" που αναφέρεις, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αντιγραφή της wikipedia. Μπορεί να ισχύουν, δεν λέω, αλλά internet σήμερα έχει κι η κουτσή Μαρία. Συνεπώς, κι η κουτσή Μαρία μπορεί να έχει πρόσβαση στην wikipedia, συνεπώς κι η κουτσή Μαρία μπορεί να το παίζει άμα θέλει Einstein. Θες να σου πω κάτι ; Εγώ προσωπικά, ποτέ δεν είδα τον NIKOMAXO να αναφέρει μια βιβλιογραφία, μια δική του βιβλιογραφία. Να λέει ρε παιδί μου "να ρε παιδιά, από την τάδε σελ. του τάδε βιβλίου, του τάδε συγγραφέα, των τάδε εκδόσεων είναι αυτό που σας λέω". Ότι έχει πει ως τώρα, είναι παρμένο από links, από on-line links. Αυτό που κάνει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος γνώσεις κβαντομηχανικής για να το "περάσει" σε ένα κοινό ξέρεις ... ![]()
Ειδικά όταν το κοινό είναι αναγνώστες ενός forum ...
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣ3. Ο νικομαχος είναι φιλελευθερος, σεχελευθερος, ουισκοφιλος, (απο όσα γράφει), και τσογαδορος, ο τρεχας είναι ψάλτης, άντε κανά ουζακι με τον παπά μετα την εκκλησία.
Και πάλι σου λέω πως όλα αυτά δεν σημαίνουν απολύτως τίποτε. Ίσως αυτά ακριβώς να είναι οι λόγοι που πιστεύει ένας διπλός λογαριασμός ότι δεν θα προδωθεί.
Επίσης προσέξτε και αυτό,η συμπεριφορά του τρέχα ήταν ακραία προς μία κατεύθυνση!Ενω αυτή του Νικόμαχου είναι ακραία προς την αντίθετη κατεύθυνση.Αν κάποιος θέλει να νομίζουν οι άλλοι οτι είναι άλλος ανθρωπος,άλλη προσωπικότητα,αυτό που θα κάνει είναι να αλλαξει τις φανερές του πεποιθήσεις στο άλλο άκρο,όσο πιό μακριά γίνεται!!
Για να νιώθει πιό ασφαλής."Εγώ? πάς καλά? Καμία σχέση. Δεν βλέπεις οτι είμαστε 100% διαφορετικοί?"
Περιμένω να μου τα χώσεις Νικόμαχε![]()
Τι να σου τα χώσω βρε...άμυαλε..μυαλωμένε!!
Απλά γελάω.
Ακου γραφολογική εξέταση εξ αποστάσεως!!!
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορω να θυμώσω μαζί σου Αλεξ,είσαι ελαφρών βαρών
για την δική μας κατηγορία[εννοω του Ζιπ και εμενα]!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Πλάτων
Δεν είσαι διαφορετικός απο το Νικομαχο, στο βάθος είσαστε ίδιοι
Στις εξισώσεις δεν θα ήσουν και πολύ καλός Πλάτωνα!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν μπορω να θυμώσω μαζί σου Αλεξ,είσαι ελαφρών βαρών
για την δική μας κατηγορία[εννοω του Ζιπ και εμενα]!!!
Αλήθεια πιστεύεις οτι είσαι στην ίδια κατηγορία με τον zip?
Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου,πολύ μεγάλη.![]()
![]()
Edited by - alex22 on 25/06/2011 19:37:02
quote:
zipH σύνταξη των δημοσιεύσεων είναι επίσης μια πολύ σημαντική ένδειξη. Μας δείχνει, όχι το ύφος των μηνυμάτων - αυτό δεν μας ενδιαφέρει και μπορεί να διαφέρει - αλλά μας δείχνει συγκεκριμένο τρόπο πληκτρολόγησης ενός μηνύματος. Σε μερικά μηνύματα, ακόμη και ο αριθμός των λέξεων που αποτελούν τις φράσεις πριν το σύμβολο "¶", δηλ. την αλλαγή γραμμής / παραγράφου, είναι ίδιος!!! Αυτό ασφαλώς δεν γίνεται αντιληπτό από τον ίδιο τον συντάκτη του μηνύματος κατά την πληκτρολόγηση, όμως η ασυνείδητη αυτή κίνηση / ενέργεια, είναι εξαιρετικά δύσκολο - εώς απίθανο - να γίνεται από δύο διαφορετικούς ανθρώπους.
[...]
Η σύνταξη των δημοσιεύσεων όμως κατά την πληκτρολόγηση είναι ένα στοιχείο που αφορά την ουσία της πληκτρολόγησης - όχι το τι αναφέρεται σ' αυτήν την πληκτρολόγηση, όχι δηλ. τι γράφει αυτός που γράφει - και δείχνει τον βαθμό συνειδητότητας του ανθρώπου που γράφει καθώς και την ασυνείδητη κίνηση της χρήσης του συμβόλου "¶", δηλ. το πάτημα του πλήκτρου [enter].
Οι δύο λογαριασμοί, ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ και trexagireve πατάνε αυτό το πλήκτρο σε μεγάλο πλήθος μηνυμάτων τους, ακριβώς με την ίδια συχνότητα (Αυτό φαίνεται από τον ίδιο αριθμό λέξεων της φράσης, τον "εσωτερικό ρυθμό" δηλ. της φράσης & το "μέτρο" που λέμε δηλ. στα ποιήματα ). Κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να γίνεται από δύο διαφορετικούς ανθρώπους, γιατί θα σήμαινε ίδιο κινητικό κέντρο [ χε, χε, ας κάνουμε και λίγο eso ], πράγμα αδύνατο.
Η ένδειξη αυτή έχει ισχύ απόδειξης.
έχεις αντίλογο πάνω σ' αυτό ; έχεις αντ-επιχείρημα να παραθέσεις ;
ή μόνο ανοησίες και προσβολές ξέρεις να γράφεις ;
.
.
.
.
*Άμα είσαι εσύ σωστός, απέδειξε πως εγώ κάνω λάθος. Δεν αρκεί μόνο να λες πως κάνω λάθος. Απέδειξέ το κιόλας ... αμ! εδώ σε θέλω κάβουρα που περπατάς στα κάρβουνα, που λέμε. Λες πως είσαι συνάδελφός μου. Ωραία, σε πιστεύω. Έρχομαι λοιπόν εγώ και σου φέρνω ισχυρές ενδείξεις για ένα φαινόμενο. Εσύ λες "όχι ρε μαλάκα, δεν είναι έτσι!". Ε, απέδειξε πως δεν είναι έτσι. Άντε ντε ... ! Μπροστά σε όλο το forum. Άντε να δούμε και τι σόϊ Επιστήμονας είσαι δηλ. Άντε ...
Edited by - zip on 25/06/2011 19:54:35
Είναι ποιο εύκολο να πεισθω πως ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ είναι κλωνος του ΖΙΠ...(αυτο κσι αν είναι σενάριο!) ![]()
Πάντως αδέρφια εν το ΕΓΩ, είναι δύσκολο εώς αδύνατο να συνομιλήσει κανείς μαζυ σας.
Ειδικά άνθρωποι που έχουν ανεπτυγμένη σεινηδειση (όχι εγω) δεν τα βγάζουν πέρα. Αυτη είναι η όλη ένσταση που μπορει να γίνει στο προσωπο σου Ζιπ, όχι το γεγονός πως κανείς πλάκα, η ξεμπρογκιζεις ελαφρομυαλους...(το φόρουμ λέγεται εσωτερικά, και έχει και φόρουμ που ασχολείται με το παράξενο, αυτο που δεν έχει ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση.
Το σεβας, δεν πρέπει να λείπει επουδενος!