ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
18/01/2013, 15:21:44
quote:
quote:
quote:
Βιβλίο για τον Ουίλλιαμ,υπάρχει όντως,γραμμένο,το έχω διαβάσει σε ηλεκτρονική μορφή......
θα μου το στείλεις στο μέιλ;
Δεν μπορώ,δεν έχω την άδεια του συγγραφέα.....
Ε ρώτα τον τότε, πες του "για το καλό της ανθρωπότητας να το ανεβάσουμε στο pirate bay" μόνο έτσι θα διαδοθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως
anti-drastikosΝέο Μέλος
18/01/2013, 17:34:54
quote:

quote:

εχει γινει ενα μπερδεμα.ρε χ.ο. τελικα την κυριακη θα παρουσιαστει καποιο βιβλιο η το βιβλιο που θα παρουσιαζοταν ακυρωθηκε?

Nαι,την Κυριακή θα παρουσιαστεί κάποιο βιβλίο καινούργιο,αλλά δεν θα είναι με τον Ουίλλιαμ..Δεν ξέρω την θεματολογία του,κρατείται μυστική....Τώρα,αν θα βγεί απο κάποιον άλλο εκδοτικό οίκο αυτό με τον Ουίλλιαμ μέσα στο 2013,είναι πιθανό,αλλά όχι απόλυτο...Βιβλίο για τον Ουίλλιαμ,υπάρχει όντως,γραμμένο,το έχω διαβάσει σε ηλεκτρονική μορφή......

τοσο μεγαλο μυστικο ειναι και δεν το λεει?γιατι το κρυβουν?

anti-drastikosΝέο Μέλος
18/01/2013, 17:39:35
quote:

quote:

εχει γινει ενα μπερδεμα.ρε χ.ο. τελικα την κυριακη θα παρουσιαστει καποιο βιβλιο η το βιβλιο που θα παρουσιαζοταν ακυρωθηκε?

Nαι,την Κυριακή θα παρουσιαστεί κάποιο βιβλίο καινούργιο,αλλά δεν θα είναι με τον Ουίλλιαμ..Δεν ξέρω την θεματολογία του,κρατείται μυστική....Τώρα,αν θα βγεί απο κάποιον άλλο εκδοτικό οίκο αυτό με τον Ουίλλιαμ μέσα στο 2013,είναι πιθανό,αλλά όχι απόλυτο...Βιβλίο για τον Ουίλλιαμ,υπάρχει όντως,γραμμένο,το έχω διαβάσει σε ηλεκτρονική μορφή......

ποιος εκδοτικος οικος θα μπορεσει να το βγαλει αν οπως λετε παραπανω ο π.μαξιμος δεν το εβγαλε γιατι του ειπαν δικηγοροι?

NotirkΜέλος
18/01/2013, 17:45:33
-Καλά!!! Ο προβληματισμός σας δεν παίζεται.

anti-drastikosΝέο Μέλος
18/01/2013, 17:51:55
quote:

Επισης γνωριζεις οτι υπαρχει και η ηλεκρονικη εκδοχη
βιβλιου για τον "πριγκιπψ" και διαφωνησανε με
καποιον αλλο πατερα της εκλησιας σας την τελευτια στιγμη
ενω ηταν να το εκδωσουν...

ειναι γνωστος ποιος ειναι ο αλλος πατερας της εκκλησιας αλλα γιατι διαφωνησανε?

18/01/2013, 19:14:47
麼是你很好的人誰愛你

Liema huma inti folks tajba li imħabba miegħek kollha

تو از چیست؟ مردمی خوب که همه شما را دوست دارم

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
18/01/2013, 19:59:26
[quote]
麼是你很好的人誰愛你

Liema huma inti folks tajba li imħabba miegħek kollha

تو از چیست؟ مردمی خوب که همه شما را دوست دارم

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
==================================================================
Αυτό μάλλιστα!!!!Το είπε και ο Μάξιμος.

gewkwn,
κοίτα πως έχουν τα πράγματα....
πριν κάποιο διάστημα (μερικούς μήνες),μου έστειλε ο συγγραφεάς του βιβλίου για τον Ουίλλιαμ,μια ηλεκτρονική μορφή του περιεχομένου του βιβλίου,κοντά στις 350 σελίδες περίπου.Εγω,τότε,δεν ήξερα οτι συνομιλούσε με τον πατέρα Μάξιμο ώστε να το προωθήσει και να εκδοθεί απο τον σύλλογο,δεν είχα ιδέα οτι προαλείφοταν για κάτι τέτοιο.Μέσα μου πίστευα οτι δεν θα γινόταν τελικά πραγματικότητα διότι είχα την πεποίθηση οτι ο μοναχός δεν θα το συμμεριζόταν και θα το απέρριπτε!Αυτό νόμιζα!
Ώσπου τελικά ένα πρωινό του περασμένου Δεκεμβρίου,λαμβάνω pm απο ένα άλλο μέλος του φόρουμ,οτι ο πατέρας Μάξιμος έχει έτοιμο βιβλίο όπου σκοπεύει να το παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ετήσια κοπή της πίτας του Συλλόγου!Ε,που να πάει το μυαλό μου εμένα,κατευθείαν πήγε οτι θα εκδώσει αυτό με τον Ουίλλιαμ!Τελικά μαθαίνω οτι δεν θα είναι αυτό,αλλά ένα άλλο βιβλίο για τον Αντίχριστο.Ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι την Κυριακή και να δούμε τι βιβλίο είναι επιτέλους αυτό.

Τώρα,τι γίνεται με το βιβλίο για τον Ουίλλιαμ;Θα εκδοθεί τελικά;Αυτό ρωτάω τον συγγραφέα,αλλά δεν έχει να μου δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση!Μπορεί,δηλαδή,να βγεί,αλλά απο άλλο εκδοτικό οίκο!Μπορεί και να μην βγεί καθόλου!Αυτό δεν το γνωρίζω!

Στο δεύτερο σκέλος της ερωτήσής σου,τώρα:
Έχω προσωπική άποψη για τον εαν ο Ουίλλιαμ είναι ο Αντίχριστος ή όχι.Αυτή την στιγμή,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!Και δεν το πιστεύω,διότι δεν μας έχει δείξει μέχρι στιγμής ο πρίγκηπας,ούτε διδασκαλία,ουτε λύση σε παγκόσμια προβλήματα,ούτε θαύματα,ούτε υπάρχει παγκόσμιος πανζουρλισμός για να τον κάνει ο κόσμος βασιλιά του πλανήτη,πράγματα που θα τα κάνει ο Αντίχριστος κατα την πρώτη του περίοδο,όπως ρητά μας το διαβεβαιώνουν οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας,αλλά και η Αγία Γραφή!Λείπουν,δηλαδή,απο αυτόν πολλά ''σημάδια'' αναγνώρισης του ώς Αντίχριστο.Αυτή είναι η αλήθεια μέχρι στιγμής!

ΟΜΩΣ:
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ,ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΤΟ 25/3/2018 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ,Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΤΑ ''ΣΗΜΑΔΙΑ'' ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΝΤΕΛΩΣ.

18/01/2013, 21:53:47
quote:
Έχω προσωπική άποψη για τον εαν ο Ουίλλιαμ είναι ο Αντίχριστος ή όχι.Αυτή την στιγμή,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!Και δεν το πιστεύω,διότι δεν μας έχει δείξει μέχρι στιγμής ο πρίγκηπας,ούτε διδασκαλία,ουτε λύση σε παγκόσμια προβλήματα,ούτε θαύματα,ούτε υπάρχει παγκόσμιος πανζουρλισμός για να τον κάνει ο κόσμος βασιλιά του πλανήτη,πράγματα που θα τα κάνει ο Αντίχριστος κατα την πρώτη του περίοδο,όπως ρητά μας το διαβεβαιώνουν οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας
...Έχεις παρατηρήσει οποιοδήποτε άτομο που να πληρεί αυτά τα κριτήρια;
nediBΜέλος
18/01/2013, 22:38:01
Ναι.Νομιζω οτι ο Τσα Κι Τσαν πληροι τις προυποθεσεις.
Εαν συμφωνει φυσικα και ο π.Μαξιμος.

321

EumenisΜέλος
19/01/2013, 09:21:24
quote:

gewkwn,
πριν κάποιο διάστημα (μερικούς μήνες),μου έστειλε ο συγγραφεάς του βιβλίου για τον Ουίλλιαμ,μια ηλεκτρονική μορφή του περιεχομένου του βιβλίου,κοντά στις 350 σελίδες περίπου.Εγω,τότε,δεν ήξερα οτι συνομιλούσε με τον πατέρα Μάξιμο ώστε να το προωθήσει και να εκδοθεί απο τον σύλλογο,δεν είχα ιδέα οτι προαλείφοταν για κάτι τέτοιο.Μέσα μου πίστευα οτι δεν θα γινόταν τελικά πραγματικότητα διότι είχα την πεποίθηση οτι ο μοναχός δεν θα το συμμεριζόταν και θα το απέρριπτε!Αυτό νόμιζα!
Ώσπου τελικά ένα πρωινό του περασμένου Δεκεμβρίου,λαμβάνω pm απο ένα άλλο μέλος του φόρουμ,οτι ο πατέρας Μάξιμος έχει έτοιμο βιβλίο όπου σκοπεύει να το παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ετήσια κοπή της πίτας του Συλλόγου!Ε,που να πάει το μυαλό μου εμένα,κατευθείαν πήγε οτι θα εκδώσει αυτό με τον Ουίλλιαμ!Τελικά μαθαίνω οτι δεν θα είναι αυτό,αλλά ένα άλλο βιβλίο για τον Αντίχριστο.Ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι την Κυριακή και να δούμε τι βιβλίο είναι επιτέλους αυτό.

Τώρα,τι γίνεται με το βιβλίο για τον Ουίλλιαμ;Θα εκδοθεί τελικά;Αυτό ρωτάω τον συγγραφέα,αλλά δεν έχει να μου δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση!Μπορεί,δηλαδή,να βγεί,αλλά απο άλλο εκδοτικό οίκο!Μπορεί και να μην βγεί καθόλου!Αυτό δεν το γνωρίζω!

Έχω προσωπική άποψη για τον εαν ο Ουίλλιαμ είναι ο Αντίχριστος ή όχι.Αυτή την στιγμή,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!Και δεν το πιστεύω,διότι δεν μας έχει δείξει μέχρι στιγμής ο πρίγκηπας,ούτε διδασκαλία,ουτε λύση σε παγκόσμια προβλήματα,ούτε θαύματα,ούτε υπάρχει παγκόσμιος πανζουρλισμός για να τον κάνει ο κόσμος βασιλιά του πλανήτη,πράγματα που θα τα κάνει ο Αντίχριστος κατα την πρώτη του περίοδο,όπως ρητά μας το διαβεβαιώνουν οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας,αλλά και η Αγία Γραφή!Λείπουν,δηλαδή,απο αυτόν πολλά ''σημάδια'' αναγνώρισης του ώς Αντίχριστο.Αυτή είναι η αλήθεια μέχρι στιγμής!

ΟΜΩΣ:
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ,ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΤΟ 25/3/2018 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ,Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΤΑ ''ΣΗΜΑΔΙΑ'' ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΝΤΕΛΩΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ;

gewkwnΜέλος
19/01/2013, 10:15:47
quote:

gewkwn,

ΟΜΩΣ:

Γραφεις πολυ περιεργα φιλε μου ...

θα αναφερθω στο πρωτο κομματι πρωτα

1)Δεν ηξερες για το περιεχομενο του βιβλιου
και τελικα μαθαινεις οτι δεν ειναι για τον "Πριγκιπψ"
το αυριανο βιβλιο ..
2)Εδω μας γραφεις οτι εχεις την "δυνατοτητα"
να διαβασεις ενα βιβλιο πριν εκδοθει.

3)προτινεις να περιμενουμε μεχρι αυριο...

απαντηση στο 1
για να δουμε τι μου εγραφες...

quote:

Επειδή παρουσίασε εμπλοκή το θέμα,θα σας αποκαλύψω ο,τι ξέρω:Ναι,όντως,ήταν να βγει βιβλίο με τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ για Αντίχριστο,αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει,το βιβλίο δεν θα αναφέρεται σε αυτόν.Παρουσιάστηκε ρήξη μεταξύ του συγγραφέα και του πατέρα Μάξιμου τις τελευταίες μέρες,και το πιο πιθανό είναι να μην έχει ο Μάξιμος ένα όνομα να μας πει την άλλη Κυριακή...Όλα αυτά τα μεταφέρω με επιφύλαξη,διότι δεν είμαι μέσα στα πράγματα για να ξέρω ακριβώς τι παίχτηκε και γιατί.Η ουσία είναι οτι δεν έχουμε Αντίχριστο αυτή την στιγμή που μιλάμε,το ζήτημα παραμένει ανοικτό για όλο το 2013......

Στην αρχη λοιπον μας γραφεις οτι ηταν να βγει ενα βιβλιο με
"Αντι-προσωπο" τον "πριγκιπψ" και οτι τελευταια στιγμη αυτο
δεν κατεστει δυνατο λογο διαφωνιας των εμπεκομενων ατομων.

Πως γινεται να μας γραφεις στην προηγουμενη σου δημοσιευση για
την εκδοση ενος βιβλιου για τον "Αντι-προσωπο" με στοχευση τον
"Πριγκιπψ" και τωρα να μην το ξερεις;

απαντηση στο 2
Με ποια ιδιοτητα εχεις την δυνατοτητα
να διαβασεις ενα ηλεκρονικο βιβλιο πριν αυτο εκδοθει;
και πως γινεται να εχεις αυτη την δυνατοτητα και παραλληλα να υποστιριζεις οτι "δεν εισαι μεσα στα πραγματα" στην προηγουμενη
σου δημοσιευση ;

απαντηση στο 3
Εχω πολυ περιεργια να διαβασω και εγω για αυτο
το βιβλιο που τοσο πολυ εκανες διαφημιση.

Το τραγικο ειναι το γεγγονος οτι νομιζεις οτι σε
πιστευουμε οτι δεν ξερεις το εαν τελικα παρουσιαστει
βιβλιο!!!

Για να σχολιασω τωρα το δευτερο μερος της απαντησης σου...

Καταχρην φιλε μου εαν ο "μεντορας" σου πει
"Αντι-πρσωπος" ειναι ο "πριγκιπψ"
Τοτε θα το πιστευεις και εσυ!!!!
Αυτο το γραφω γιατι εσυ το εχεις γραψει!!!!!
Οποτε η περιφιμη δικη σου αποψη,
ειναι η αποψη του μεντορα σου!!!!

Εισαι για πολυ πλακα ...

καλα εκεινα τα περιφημα για την πρωτη
ενφανιση στις 21-12-2012 που πηγαν ;
Τα πηρε ο αερας;
οχι τιποτα αλλο αλλα εδω φιλε μου γραφουμε
και τα γραπτα μας μενουνε , δεν ειναι μονο λογια
αστε ναμην παραδεχωμαστε οτι τα εχουμε πει ...

Το γεγονος οτι ακομα πιστευεις σαν υπαρκτη την πιθανοτητα
να ειναι ο "Αντι-προσωπος" σας ο "πριγκιπψ" επειδη
δεν σας βγαινει αλλο ατομο και θα ξευτηληστιτε
εχει πολυ πλακα !!!

Μεχρι αυτη την στιγμη απο τις απαντησεις σου
εχω βγαλει τα εξις συμπερασματα.
1) Εχεις αμεση σχεση με τις εκδοσεις.
2) Προσπαθεις να πουλησεις βιβλια.
3) Δεν θελεις να καταλαβεις οτι δεν "ψαρωνουμε".
4) Εχεις μπερδευτει με τις χαζομαρες που εχεις γραψει
και γραφεις πραγματα που ερχονται σε αντιθεση μεταξυ
τους.
5) Σιγουρα δεν εισαι αφελης , γιατι δεν γινεται
να σου δινουν να διαβασεις ενα βιβλιο πριν την εκδοση του.

6) Εισαι και λιγο πονηρος μιας που δεν γινεται να "πλακωσουν"
δικηγοροι για ενα βιβλιο πριν αυτο εκδοθει ...
Δηλαδη τι ;
Ζητησαν την αδεια του "πριγκιπψ" για το βιβλιο;

Περιμενω την αυριανη μερα με πολυ περιεργια...
χιχιχιχιχι

πραγματικα δεν καταλαβαινω ποσο εγωιστικα εχεις παρει
το γεγονος οτι εχεις παταγοδος αποτυχει στον σκοπο σου.

19/01/2013, 12:49:23
Ρε gewkwn τι απαντάς κατεβατά σε βλακείες;
Ο άνθρωπος διαφήμιση κάνει...
EumenisΜέλος
19/01/2013, 13:25:00
quote:

Ρε gewkwn τι απαντάς κατεβατά σε βλακείες;
Ο άνθρωπος διαφήμιση κάνει...

Πολύ στα σοβαρά τον πήρατε τον ρόλο σας!

gewkwn,
το πράγμα παραείναι μπερδεμένο και καλό θα είναι να περιμένουμε ως αύριο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Να δούμε και τι θα πει ο μοναχός,πως θα το προλογίσει.....

dr Jekill mr Hyde
όχι,αυτή την στιγμή στον πλανήτη δεν υπάρχει ένα τέτοιο άτομο,αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα υπάρξει μελλοντικά,και ειδικότερα μέσα στο 2013 που τον αναμένουμε να τα κάνει αυτά.Μην ξεχνάς οτι η παγκόσμια οικονομική κρίση αλλά και εδώ στην Ελλάδα,το 2013 αναμένεται να κορυφωθεί,οπότε όλοι θα ψάχνουν για κάποιο ''σωτήρα'',εντός και εκτός εισαγωγικών......

Μας μένουν μόλις 5 χρόνια πριν το τέλος του κόσμου,για την ακρίβεια 62 μήνες!
Αυτοί χωρίζονται σε δύο περιόδους:20 μήνες πριν την στέψη και 42 μήνες μετά την στέψη (και η ΔΠ στο τέλος των δεύτερων 42 μηνών).Όπως μας λέει και η Αποκάλυψη κεφ.13,στιχ.5:''και εδόθη αυτώ στόμα λαλούν μεγάλα και βλασφήμιαν' και εδόθη αυτώ εξουσία πόλεμον ποιήσαι μήνας τεσσαράκοντα δύο''

Βλέπουμε,δηλαδή,οτι ο πόλεμος του Αντιχρίστου προς τους αγίους,θα διαρκέσει 42 μήνες,όσο και το διάστημα της βασιλείας του.Πολλοί μπερδέυονται και μιλάνε για 7 χρόνια,κάτι τέτοιο όμως δεν είναι αληθές.3,5 θα είναι τα χρόνια της βασιλείας του,3,5 και τα χρόνια των 2 προφητών.

Πηγαίνοντας λοιπόν τον χρόνο πίσω απο τις 25/3/2018 που έχουμε τοποθετήσει την ΔΠ,φτάνουμε στον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2014 για ενθρόνιση.Αν δηλαδή θέλουμε το 25/3/2018 να είναι αληθές,θα πρέπει να αφαιρέσουμε 42 μήνες απο αυτήν την ημερομηνία και θα βρούμε τον καιρό της ανάληψης της εξουσίας απο το ''θηρίο''!

Συνεπώς,έχουμε ακόμα 20 ''ξέγνοιαστους'' μήνες μπροστά μας!20 μήνες ''χαλαρούς'' μεν,''σημαντικούς'' δε,για την προετοιμασία που χρειάζεται να κάνουμε για αυτά που έρχονται......

19/01/2013, 20:08:41
Δεν μου λες χριστιανές ορθόδοξε, αυτό που γράφει η Αποκάλυψης οτι θα σωθούν 144.000 άνθρωποι, είναι κυριολεκτικό, έτσι; Δηλαδή ερμηνεύεται όπως το τεσσαράκοντα δύο, θα ήταν παράλογο να ερμηνευτεί διαφορετικά.
quote:

Δεν μου λες χριστιανές ορθόδοξε, αυτό που γράφει η Αποκάλυψης οτι θα σωθούν 144.000 άνθρωποι, είναι κυριολεκτικό, έτσι; Δηλαδή ερμηνεύεται όπως το τεσσαράκοντα δύο, θα ήταν παράλογο να ερμηνευτεί διαφορετικά.

Όχι βέβαια!Ποιός το λέει αυτό,οτι θα σωθούν 144.000 άνθρωποι;Δισεκατομμύρια θα σωθούν,μερικά δισεκατομμύρια.Αν προσθέσεις όλους τους ανθρώπους που έζησαν απο τον Αδαμ μέχρι σήμερα,θα βγάλεις περίπου 38 δίς ανθρώπινου πληθυσμού!
21 δις πριν τον Χριστό,και
17 δις μετά τον Χριστό

Απο αυτούς,να μην σωθεί το 10%;Θα σωθεί!Αρα πάμε περίπου σε 3,8 δισεκατομμύρια ψυχές,κατα συντηριτική εκτίμηση!

Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 19/01/2013 20:39:01

Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 19/01/2013 20:51:05

Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 19/01/2013 20:29:14

19/01/2013, 20:28:46
Και το 144.000 πού πάει;