ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χαος - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χαος - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΣΦΑΙΡΟΣ29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
thothΙδρυτικό Μέλος
21/08/2004, 00:26:04
quote:

γεια χαρα σε ολους! θα ηθελα βοηθεια αν ειναι ευκολο!μπορει καποιος να μου προτεινει καποια αξιολογη βιβλιογραφια για τη θεωρια του χαους?ευχαριστω εκ των προτερων

Γεια σου kelly-sarah

Η Zadok έχει δίκιο για την ατυχή επιλογή του topic στο οποίο αναζητάς πληροφορίες για το "Χάος".

Δες αυτό το άρθρο μας...
Ο καθρέφτης μέσα στον καθρέφτη": αυτο-ομοιότητα και ερμηνεία του κόσμου, μιά εισαγωγή...

Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ngwΜέλος
22/08/2004, 01:17:07
Ενα μεγαλο ευχαριστω προς τους συμμαχους μου.Αναψαν μια ''φωτια'' που δεν ξερρω και γω μεχρι που εφτασε.Παντως πρεπει να πηγε πολυ μακρια αν κρινω απο τα αποτελεσμστα.Ολα αυτα ''χωροχρονικα''.Δεν ξερω πως τα κανουν ολα αυτα.Δεν με αφησαν καν να παω μεχρι το καστρο του δρακου.Και εμεις οι λυκοι απεχθανομαστε και σιχαινομαστε ολα τα ερπετοειδη.Αηδιαζουμε με ολα αυτα, με την παγωμενη θερμακρασια.-------------------------Καποτε ειχα πει οτι μπορουμε να κλεψουμε τα μυστικα των ''θεων''.Στη θεωρια ολα μπορει να γινουν.Στην πραξη ομως;Και ξερετε ενας λυκος ποτε δεν κλαιει.Οταν θελει να το κανει αυτο ισως ουρλιαζει.Ξερετε το γνωστο ουρλιαχτο.Ετσι και εμεις φιλοι μου.Και πραγματικα σας θεωρω ολους φιλους μου.Οταν δεν μπορουμε να κανουμε ''ορισμενα''.Ναι σαν ανθρωποι ειμαστε ατελεις.Ολοι.Ισως μερικοι ξεχωριζουν.Ε,και.Ναι ειμαστε τελειως ατελεις,αλλα εχουμε και απειρες δυνατοτητες.Αυτο μην το ξεχνατε ποτε.Αν θα τα καταφερουμε;Εδω θα απαντησω δεν ξερω.Αν και ξερω την απαντηση.Το ναι η το οχι.------------------------Οκ ευχαριστω ολους που εγραψαν εδω.Παραλαλω τους δημιουργους του εσωτερικα να διαγραψουν αυτο το θεμα.Εκανα λαθος που το ανοιξα.Και εδω θα περιγραψω καποιους.Ειχα πει καποιοι ειχαν ερθει απο μακρια και ''αλλοι''απο πιο μακρια.----------------They came flyin from farway.Now i am under ther spell.I love hearing the stories that they tell.They'we seen places beyond my land and they found new horizons.They speak strangely but i understand.I have questions and they know everything.There's no limit to what i feel,we climb higher and higher.-------------Οι παγωμενοι στιχοι,ενος παγωμενου τραγουδιου,απο τον παγωμενο βορα.Ισως καποιους περιγραφουν αθελα τους.Τι σημασια εχει.Για μενα ισως εχει.Τελος.

ngwΜέλος
22/08/2004, 01:35:33
Για τυχον παρερμηνειες.Ζητω απο το εσωτερικα να διαγραψει αυτο το θεμα.Γιατι δεν αξιζει να γραφουμε,ενω οι ''αλλοι''κανουν.Ζηλευω αυτα που ισως δεν θα μπορεσω να τα κανω ποτε μονος μου.ΤΕΛΟΣ.

ngwΜέλος
22/08/2004, 03:31:56
Και κατι σαν ειρωνεια προς τον εαυτο μου και προς ολους.Ολα τα θεματα που εχετε γραψει ολοι στο εσωτερικα.Τις απαντησεις σε ολα τις δινουν οι τελευταιες απαντησεις μου.Φιλικοι και εχθρικοι.Χωρις ''συμμαχους''φιλοι μου δεν ειμαστε τιποτα.Σε ολα τα θεματα που γραφετε εδω.Οποιος το αμφισβητει θα το καταλαβει με.......

MercuryΜέλος
22/08/2004, 17:45:15

Eagle

They came flying from far away, now I'm under their spell
I love hearing the stories that they tell
They've seen places beyond my land and they've found new horizons
They speak strangely but I understand
And I dream I'm an eagle
And I dream I can spread my wings

Flying high, high, I'm a bird in the sky
I'm an eagle that rides on the breeze
High, high, what a feeling to fly
Over mountains and forests and seas
And to go anywhere that I please

As all good friends we talk all night, and we fly wing to wing
I have questions and they know everything
There's no limit to what I feel, we climb higher and higher
Am I dreaming or is it all real?
Is it true I'm an eagle?
Is it true I can spread my wings?

(I'm an eagle)
(What a feeling)

And I dream I'm an eagle
And I dream I can spread my wings

(I'm an eagle)
(What a feeling)
(I'm an eagle)
(What a feeling)

(Abba)

Η έξοδος σου ήταν πολύ καλύτερη απο την είσοδο.Κράτησες το μυστήριο σου μέχρι το τέλος...Και αν όλα αυτά είναι απλά στη φαντασία σου?...ε και?...έτσι και αλλιώς η πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη απο όλες τις φαντασιώσεις...
Να πας στο καλό...

ngwΜέλος
22/08/2004, 18:49:10
Φιλε μου.Ποτε δεν καταλαβες.Τιποτα απο οσα εγραψα.Φυσικα το λαθος ειναι δικο μου.Αυτο το παραδεχομαι.Και ο γιος μου-οταν μεγαλωνε-και με ρωτουσε τι εννοουσα με ολα αυτα που εγραφα....Δεν θα του απαντουσα.Θα του ελεγα οτι ολα ειναι φαντασιωσεις.Για να τον προστατευσω.Επειδη τον αγαπαω.Οποτε το λαθος ειναι δικο μου.Που ανοιξα αυτο το θεμα.Ναι ολα ειναι φαντασιωσεις μου.Ναι τα εγραψα ολα για πλακα.Ναι η φαντασια μου οργιαζει.Τιποτα απο οσα ελεγα δεν ηταν αληθεια.Και κατι αλλο.Οι χαζοστιχοι απο αυτο το χαζογκρουπ απο τον παγωμενο χαζοβορα που εγραψα ηταν επιλογη.Απο ολο το χαζοτραγουδο.Επελεξα ορισμενους στιχους-απο ολο το χαζοτραγουδο με τον κουλο κιθαριστα- για να περιγραψω καποιους.Φυσικα οχι τα χαζοπουλια τους αετους.Τωρα με την λεξη αετο μου θυμισες την ''φωτισμενη''.Αλλα που να κατσω τωρα να εξηγω ποια ειναι αυτη.Και τι σημασια εχει.-------------Οποτε παιδια με ολα αυτα που εγραφα σας εκανα πλακα.Ειπαμε η φανατασια μου.Προσπεραστε αφοβα.Η ζωη σας περιμενει.Για να την κατακτησετε.

ngwΜέλος
23/08/2004, 06:33:21
Σε αυτο το τελευταιο μηνυμα μου θα ειμαι αλαζονικος και επιθετικος.Η βαθυτερη φυση μου βλεπετε.Ολα τα παρακατω που θα γραψω δεν αφορουν κανεναν απο το esoterica.Ουτε καμια απο τις προηγουμενες απαντησεις σας.Εκτος του Σφαιρου.Ετσι κι αλλιως εδω ηρθα να γραψω για να τεσταρω ''ορισμενους''.Οχι φυσικα εσας ''εδω''.Και συνεχιζω.Εδω και λιγους μηνες ειχα καταλαβει οτι ''κατι''δεν πηγαινε καλα.Καποιους βεβαια ειχα πειραξει.Και απο οτι ειχα καταλαβει αυτοι ''απαντουσαν'' με σκληρο τροπο.Ηξερα ποιοι ηταν αλλα ηθελα να ημουν σιγουρος.Οποτε επρεπε να ταραξω λιγο παλι τα ''νερα''.Για να δω απο που προερχονταν ολα αυτα.Σε συννενοηση με τον Σφαιρο-που δεν ηξερε τον πραγματικο λογο γραφης αυτου του θεματος,για να μην προκαλεσει ''παρεμβολες''αθελα του-ξεκινησα ενα θεμα.Σε καθε απαντηση που εγραφα υπηρχε και ενα δολωμα.''Αυτοι''οι αλλοι που διαβαζουν ολα αυτα-καμια σχεση με τους συμμαχους-τσιμπαγαν στην αρχη αλλα οχι πολυ.Οποτε στις τελευταιες απαντησεις μου τσιμπησαν για τα καλα.Ναι αποκαλυφθηκαν τελειως.Και εδω και πριν λιγες ωρες ξεπερασαν τα ορια.Μεχρι πριν λιγες ωρες ισως θα τους συγχωρουσα.Τωρα ομως οχι.Προσπαθησαν να κανουν κατι περα απο τα ορια.Και αυτο πληρωνεται.----------------------Οποτε ''εσυ'' που βαζεις ονοματα σε φερετρο και εσυ ''αλλη''που χρησιμοποιεις οτι ξερεις.Ω ναι τιποτα δεν θα σταματησει εδω.Τιποτα δεν θα τελειωσει εδω.Ναι διαφημισμενοι διαπρεπεις παντογνωστες.Κανατε κατι που δεν επρεπε να κανετε ποτε.Και τωρα τι θα κανετε;Ξερετε ειμαι πολυ πρακτικος ανθρωπος.Εγω δεν θα εφαρμοσω τις τεχνικες σας.Εγω θα σας βαλω να μετρησετε τα σπασμενα κοκαλα που θα εχετε στο νοσοκομειο.Κοκαλο και πονος.Ειναι ευκαρια να μετρησετε ποσα κοκαλα εχει το κορμι σας.Χα.Να προσεχετε πως βγαινετε απο τα γραφεια σας η πως μπαινετε.Χα.Σας εχω λοκαρει οσο καιρος κι αν περασει.Ακομα κι αν σταματησετε ''αυτα'' που κανετε δεν υπαρχει ελεος για σας.Μαλλον την βαψατε.Χα.-------------------------Καμια σχεση με το εψοτερικα και τους προηγουμενους φιλους.

kelly-sarahΝέο Μέλος
23/08/2004, 08:55:06
απλα θελω να πω ευχαριστω στους zadok και troth που με βοηθησαν σχετικα με αυτο που εψαχνα.πραγματικα η σελιδα αυτη ειχε πολυ ενδιαφερον.ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα! :)

welcome my son,welcome to the machine...

24/08/2004, 04:20:58
Αυτό το Θέμα "Συζήτησης" Απ-Ενεργο-Ποιείται ... εντελώς!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσα μέλη επένδυσαν τον χρόνο τους και οποιαδήποτε ενέργεια σε αυτό το "ζήτημα" καθώς και να ευχηθώ σε όποιον/όποιους θεωρούν καλό για τον εαυτό τους να εντείνουν τη δράση τους σε αόρατα(;;), επικίνδυνα, μυστηριώδη, απρόσιτα(κ.ο.κ. ...) πεδία να βγουν αλώβητοι/κερδισμένοι από αυτήν την επιλογή τους και σαφώς να αφήσουν αλώβητους/κερδισμένους και τους υπόλοιπους. Όπως δηλαδή θα πρέπει να γίνεται παντού και πάντα...

Καλύτερη βέβαια απ'όλες τις επιλογές είναι κάποιος να μπορεί να ζήσει εδώ και τώρα, στις δεδομένες συνθήκες και στις δοκιμασίες που του δωρίζονται!
Και το να συμμετέχει κάποιος σε μία Διαδικτυακή Κοινότητα Ανθρώπων που ενδιαφέρονται ή ασχολούνται με αυτό που λέγεται γενικά "Αναζήτηση" είναι πράγματι μία δοκιμασία.
Ένα από τα πρώτα στάδιά της είναι το να μπορούν οι άνθρωποι να γίνουν Σαφείς και να κοινοποιήσουν προς τους άλλους σκέψεις που θα ωθήσουν αυτήν την Ομάδα κάπου πιο πέρα στην Κατανόηση του εσωτερικού και "εξωτερικού" σύμπαντος. Σκέψεις πάνω στις οποίες οι άλλοι άνθρωποι θα μπορέσουν και αυτοί να δομήσουν νήματα σκέψης(που το ευτυχέστερο θα είναι να μεταμορφώνονται σε κάποιο ποσοστό σε πράξεις ζωής) με τρόπο δημιουργικό και αλληλεπιδραστικό.

Δυστυχώς, αλλά απόλυτα κατανοητά, αυτό το βήμα αποδεικνύεται πάρα πολύ συχνά και το πλέον δύσκολο... και για κάποιους ανθρώπους σχεδόν ακατόρθωτο...

Έχει βέβαια να κάνει και με αυτό που έχει αποκαλεσθεί ως "η μεγάλη αίρεση της χωριστικότητας", η επιθυμία που μας κάνει να θέλουμε να είμαστε "ξεχωριστοί" από τους υπόλοιπους... κάτι διαφορετικό και μοναδικό.

Θα πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από όσα Μέλη των Forums και Αναγνώστες τους παραπλανήθηκαν από τον τίτλο του Θέματος και περιήλθαν σε σύγχηση από την ροή της "συζήτησης".
Θα πρέπει επίσης να διαβεβαιώσουμε ότι στο παρόν θέμα δεν συνέβει κάτι πολύ περισσότερο από... τίποτα.

Ούτε - το πλέον πιθανόν - πρόκειται να συμβεί.

Ας αφήσουμε λοιπόν αυτό το θέμα να παραμείνει "τελειως ''αγνωστο'' προς το ευρυ κοινο".

Όπως φαίνεται αυτήν ήταν η "μοίρα" του εξαρχής...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------