- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
με την ξανθιά αδικημένη ανταγωνίστρια είναι όση η βούρτσα με την π***Θ.
Η ξανθιά.. καλά ήταν κόμματος..
με είχαν προτείνει για την επιτροπή αλλά μπιρμπιλήσαν τα μάτια μου και έφυγα![]()
μα πως μπορειτε να κρινετε ποια ειναι η ομορφοτερη?
γινεται?
καθε κριτης με τα κριτηρια και τα γουστα του ![]()
αν και δεν θα ηθελα να ειμαι κριτης, τεινω υπερ της μελαχρινης παιδες - την βρηκα πιο "μοναδικη", εχει τον τυπο της δεν ειναι κλισε - γουστα ειναι αυτα βεβαια...

Πήγα το αυτοκινητάκι μου για αλλαγή μπαταρίας και λαδιών... ραντεβού κανονισμένο προ δύο εβδομάδων και μου είχαν υποσχεθεί από την αντιπροσωπεία ότι θα το έπαιρνα την ίδια μέρα...
...αλλά μάταια περίμενα 3 ώρες για δύο δουλίτσες που οι ίδιοι μου είπαν ότι θα χρειαστούν μια ώρα για να τις κάνουν...
Ούφ και πάλι Ούφ! τώρα θα πρέπει να πάω να το πάρω αύριο από το συνεργείο και είναι στου δ... το κατάστοιχο!
...και έχω να πάω τον γάτο μου στον κτηνίατρο αύριο!... το ήξερα ότι θα μου βγει ξυνό το ρεπό μου!
...γκρίνια!
.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
quote:
Πήγα το αυτοκινητάκι μου για αλλαγή μπαταρίας και λαδιών... ραντεβού κανονισμένο προ δύο εβδομάδων και μου είχαν υποσχεθεί από την αντιπροσωπεία ότι θα το έπαιρνα την ίδια μέρα...
Αχ.. γυναίκες..![]()
Ακούστε για να μαθαίνετε...![]()
Λάδια αλλάζουμε μόνοι μας..
Επιλέγουμε τα λαδάκια που θέλουμε και τα αλλάζουμε σε ενα κοινό πρατήριο καυσίμων..
Οικονομικά, γρήγορα, και ξέρουμε τι λάδια βάζουμε...![]()
Μπαταρία..
Επιλέγουμε μια καλή μπαταρία, ανοικτού τύπου απο τα καταστήματα που εμπορεύονται αποκλειστικά μπαταρίες μέσα σε 4 λεπτά..
Οικονομικά, γρήγορα, και βάζουμε τη σωστή μπαταρία και μάλιστα μερικά αμπερόρια επιπλέον...
Αμάν πιά.. ρωτάτε !!!![]()
Λάστιχο ξέρετε να αλλάζετε?? ![]()
Edited by - allzzaro on 10/05/2006 17:01:24
...άσε που είχα πάει για μανικιούρ πριν... ![]()
.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Με τα έξοδα που έχουμε δεν είναι εφικτό πλέον να μας πιάνουν τον ...
Για γυναίκα.. το ξέρω..
αλλά .. είσαι και καλλιτέχνης βρέ..??![]()
Άσε που μπορεί να ήταν ωραίο το παιδί στο συνεργείο και το να μου πιάσει τον κ... δεν θα ήταν άσχημη ιδέα... ![]()
![]()
![]()
Τέσπα... λάστιχο μπορώ να αλλάξω, αλλά λάδια και μπαταρία όχι... και ξέρω τα όρια μου...
Όσο για το καλλιτέχνης... δεν βάζω τις φωνές γιατί είσαι μικρό παιδί ακόμη...![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Μάλλον πρέπει να μαζευτούμε για να μας κάνει ο allzzaro ένα σεμινάριο...![]()
![]()
Τεσπα... ας το πάρει το ποτάμι και το δικό μου το παράπονο... για το πόσο ακριβοθόρητοι έχουν γίνει τη σήμερον ημέρα οι αληθινοί άντρες...
Προχθές είχα κατέβει στα εγκαίνια ενός μαγαζιού στο Κολωνάκι όπου μετά από μια ώρα βαρέθηκα να μετράω πόσες "φιλενάδες" παρελάσανε μπροστά από τα μάτια μου... και με τι ντυσίματα... από typical φλωρέ μέχρι τρελλά ξεφωνημένα... τύφλα να'χει η Μύκονος...
Δε μας λυπάτε κανείς εμάς που σε λίγο θα καταντήσουμε λεσβίες?![]()
![]()

Edited by - Avallon on 11/05/2006 12:08:35
quote:
Όσο για το καλλιτέχνης... δεν βάζω τις φωνές γιατί είσαι μικρό παιδί ακόμη.
Σωστόν.. οχι φωνές στα μικρά παιδιά γιατί τρομάζουμε...![]()
quote:
Άσε που μπορεί να ήταν ωραίο το παιδί στο συνεργείο και το να μου πιάσει τον κ... δεν θα ήταν άσχημη ιδέα...
Αχ βρε mantis... θα σε μουτζουρώσει το ομορφόπαιδο..![]()
Τα δικά μας χέρια είναι πιο καθαρά..
και ωραία παιδιά είμαστε.. εε.. αμα λάχει..
εεε... να ρωτήσω... είναι καλοφτιαγμένος..???![]()
![]()
και μιας και θα απαντήσεις..
που τον κατατάσσεις σε κλίμακα απο Γωγώ Μαστροκώστα .... εως... Βέφα Αλεξιάδου
Edited by - allzzaro on 11/05/2006 16:38:22
quote:
Μάλλον πρέπει να μαζευτούμε για να μας κάνει ο allzzaro ένα σεμινάριο...
Yes..
quote:
Τεσπα... ας το πάρει το ποτάμι και το δικό μου το παράπονο... για το πόσο ακριβοθόρητοι έχουν γίνει τη σήμερον ημέρα οι αληθινοί άντρες...
Τι να κάνουμε βρε παιδί μου.. εχουμε μείνει πολύ λίγοι![]()