- ΑΓΧΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Λοιπόν, στο θέμα μας τώρα, γιατί θα αρχίσω να παραλύω εάν συνεχίσουμε με τις κατσαρίδες... Είναι αυτό μια αγχώδης διαταραχή;
αυτή...που τα κατάφερε!
-Ίσως πιο σωστά φοβίες-καταστασεις που μας αγχωνουν και τελικά δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε μας οδηγούν στην αγχώδη διαταραχή ..-
Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..
http://pub26.bravenet.com/forum/show.php?usernum=2165765588
.... και ξαφνικά πηδάνε πάνω σου και τρυπώνουν στα μανίκια της μπλούζας σου ή στο μπούστο - ακόμα χειρότερα.
....αχ θα ηθελα να ημουν κατσαριδα
love for what is comming and forgivness for the past...
XM....PREPEI NA TA KATAPOLEMISW MOU FENETE.
O MONOS TROPOS EINAI NA PAS KONTRA STOUS FOVOUS SOU KAI KANENAS ALOS.
OSON AFORA THN KLISTOPHOVIA,VRIKA MIA KALH EYKERIA GIA NA GIATREUTW...

quote:
....αχ θα ηθελα να ημουν κατσαριδα
DEN XERW EAN SE ENDIAFEREI ALA FORAW 48 NOUMERO PAPOUTSI.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αγχωδεις διαταραχες....
....κατ φαντασιαν ασθενης...
μπορω να προκαλεσω στον εαυτο μου ταχυπαλμια, καρδιακες αρυθμιες,αισθημα πανικου αισθημα επερχομενου θανατου...και το κακο ειναι οτι ολα αυτα μου συμβαινουν τελειως ανεξελεγκτα και ξαφνικα...
Αν μπω στο τρυπ πρεπει οπωσδηποτε να παω στο γιατρο αλλως η κατασταση χειοροτερευει και ενδεχωμενος να ποναω και χρονια οπως εχει συμβει στο παρελθον και ημουν "αρωστος" δυο χρονια....
Ειμαι 30 χρονων και δεν θυμαμαι τον εαυτο μου "υγειη" πανω απο 2 μηνες και ολα αυτα τα χρονια δεν εχω παθει τιποτα ....
Ολη η κατασταση με αποσυντονιζει και με κανει να αδιαφορω για τα σημαντικα ... να ομφαλοσκοπω κουραζοντας τον εαυτο μου με περιτο αγχος και ακομα χειροτερα... κουραζοντας τους γυρω μου...
Ολα αυτα προερχονται συμφωνα με τους γιατρους απο το αγχος....η ολη κατασταση μου προκαλει περισοτερο αγχος και τελικα αγχονωμε για να αποβαλω το αγχος
Τα γραφω ολα αυτα γιατι ισως ετσι να ξεγελασω την τελευταια "αρωστια" μου που με τρυγιριζει εδω και μια εβδομαδα και ειμαι σιγουρος αυτη την φορα.... οτι ειναι Θανατηφορα....
κανεις δεν ειναι τελειος...
τα λεμε
love for what is comming and forgivness for the past...
Edited by - drumx13 on 31/03/2003 18:17:04
Edited by - drumx13 on 31/03/2003 18:21:50
quote:
ειμαι σιγουρος οτι οι κατσαριδες γλιστρουν στο στηθος σου εκτος αν μπορουν και κρατιουνται στο μουσι...
PIO MOUSI???????????

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 31/03/2003 23:33:21
Απίθανος ο Καλλιτέχνης!!!
Να, με κάτι τέτοια καταπολεμούνται οι αγχώδεις διαταραχές!
Το καλό χιούμορ αποτελεί πάντα ένα καλό φάρμακο!

quote:
PIO MOUSI???????????
To τσαμπί με τις κατσαρίδες εννοεί...
αυτή...που τα κατάφερε!