ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ . - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ . - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

alfa-omega46 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ΤραντουλΝέο Μέλος
15/02/2011, 21:09:29
και εμενα μου εχουν συμβει περιεργα γεγονοτα....π.χ. σκεφτομουν ενα φιλο μου που εχω να τον δω 3 χρονια και ακριβως εκεινη τη στιγμη με περνει τηλεφωνο (αγνωστο πως το βρηκε)!!!![
περιεργες συμπτωσεις....

Δκ

15/02/2011, 22:24:46
[quote]
και εμενα μου εχουν συμβει περιεργα γεγονοτα....π.χ. σκεφτομουν ενα φιλο μου που εχω να τον δω 3 χρονια και ακριβως εκεινη τη στιγμη με περνει τηλεφωνο (αγνωστο πως το βρηκε)!!!![
περιεργες συμπτωσεις....-
-------------------------------------------------------

Φιλε τραντουλ

Αν ψαξεις εδω στο φορουμ πανω αριστερα στην αναζητηση κατι
θα βρεις.
Μηπως προκειται για διαισθηση,τηλεσκοπια,Ψ φαινομενα?
Εχει εδω πολυ θεμα για ενημερωση σου,στο ερωτημα σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

24/02/2011, 19:23:21
Αγαπητέ Τραντουλ, αυτό που αναφέρεις ότι σου έτυχε το έχω ακούσει κι από άλλους ανθρώπους και μπορώ να πω ότι κάποιες φορές έτυχε και σε εμένα τον ίδιο.
Από την άλλη, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου σκέφτομαι έντονα κάποιον άνθρωπο, αναρωτιέμαι τι να κάνει, σκέφτομαι ότι θέλω να τον πάρω τηλέφωνο αλλά το τηλέφωνο μου δεν χτύπησε.
ίσως λοιπόν να πρόκειται για κάποια σύμπτωση, η οποία ομολογώ σε κάνει να αναρωτιέσαι τι στο καλό συνέβη κι ο άνθρωπος που σκεφτόσουν σου τηλεφώνησε.

In anticipation of my resurrection...

ΤραντουλΝέο Μέλος
24/02/2011, 20:23:11
αγαπητε Dying_Incubus πιθανον ειναι συμπτωσεις αυτα τα γεγονοτα,αλλα τοσο ακραια που σε κανουν να μενεις με το στομα ανοιχτο

'' Τας λεωφόρους μη βαδίζειν ''

Ο ΒορέαςΝέο Μέλος
20/03/2011, 10:30:47
loipon me ena xadelfo mou arostisame tin idia merA TIN EIDIA SXEDON ORA KAI GINAME KALA TIN IDA MERA KAI EPI TIN EYKAIRIA POS KATAFERES KAI FOUNTOSES TI FOTIA

ολα τελιονουν καποτε

20/03/2011, 13:32:58
Αγαπητέ Βορέα, όπως σου έγραψα κι εχθές σε αυτό το μήνυμα μου θα σε παρακαλέσω για άλλη μια φορά να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish).

In anticipation of my resurrection...