- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Πιθανόν (λέω γω τώρα) να έχει κάποια αμυδρή σχέση με το ότι σε γράφουν όλοι στ' @@ τους. Το "γιατί" το αφήνω ως τεστ.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ! ΑΣΤΕΡΙ ΕΙΣΑΙ!
Κάτσε να δούμε όταν θα βγάλω τη φωτογραφία τους, θα ψάχνουν τότε να τα βρουν αυτά που λες....
τελικά αυτά τα 2 συμβολάκια πολύ φαίνεται να σε αρέσουν ρε συ Junk θα σε παρεξηγήσουν…
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
Γι αυτό αγνόησε τους.
Κάνε εσύ τις αποκαλύψεις σου και μην ασχολείσε με περιθωριακούς ανθρώπους.
Στο κάτω κάτω αυτό θέλουν. Να γελοιοποιήσουν το θέμα.
Όσο αναφορά τα στοιχεία του BEREN νομίζω ότι χρειάζονται περαιτέρω διευκρίνιση.
Αν θέλεις BEREN πες για τι βιβλίο του Επιφάνιου.
Το απόσπασμα σημαίνει ότι καταδικάζει την μασονία ή θέλει να την εξισώσει με τον Χριστιανισμό;
Η άποψή μου για τον Χριστόδουλο είναι, ότι ναι μεν δεν είναι τυπικά μασόνος, υπηρετεί όμως κάποια συμφέροντα με σκοπό την προσωπική του ανέλιξη.
Άλλωστε και αυτοί που είναι μασόνοι αυτόν τον σκοπό έχουν.
Τι να το κάνω εγώ αν ο αρχιεπίσκοπος δεν ανήκει σε μασονική στοά, υπηρετεί όμως θαυμάσια τα σχέδια της νέας τάξης;
Τι σημασία έχει αν φορά ή όχι την ποδίτσα, εκτελεί εξαίσια όμως τις εντολές του διεθνούς Σιωνισμού;
Τι σημασία έχει αν φορά ή όχι μασονική περιβολή όταν υποδέχεται τον Πάπα και κάθεται δίπλα στην Ολμπράιτ στο προεδρικό μέγαρο;
Καμία απολύτως. Αν και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι και τυπικό μέλος κάποιας μασονικής στοάς.
Το βιβλίο με τους 666 ύμνους ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Με ένα εξώφυλλο δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Αν το έχεις skeptic καλό θα ήταν να μας έλεγες περισσότερα για το περιεχόμενό του.
Νομίζω ότι η συζήτηση βαίνει σε πολύ καλό σημείο (αν έλειπαν και οι παρεμβολές από ακραίους θα ήταν ακόμα καλύτερα).
Η γνώμη μου λοιπόν είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό ακριβώς το σημείο που αφορά όλους μας.
Διότι η ιεραρχία είναι μια μορφή εξουσίας και μάλιστα πολύ σημαντική.
quote:
Το μόνο που φαίνεται να απουσιάζει εδώ είναι η μασονική ποδίτσα του με όλα τα σχετικά στολίδια του 33ου...
Ε λοιπόν εγώ λέω ότι το μόνο που απουσιάζει είναι τα κοσμήματα του Θρόνου και όλα τα σχετικά στολίδια των Γουίνδσορ, που σημαίνει ότι η φωτογραφία αποδεικνύει ότι ο Βαρθολομαίος είναι στην πραγματικότητα η Ελισσάβετ της Αγγλίας μεταμφιεσμένη.
(όχι ότι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν ο Πατριάρχης είναι μασόνος, παρ' όλο που θεωρώ ότι το πρόγραμμά του είναι αρκετά busy χωρίς τις έξτρα υποχρεώσεις που συνεπάγεται κάτι τέτοιο)
quote:
και πρώην αξιωματικός του Τουρκικού Στρατού (μη ξεχνιόμαστε)
Σωστά, μην ξεχνιόμαστε.
ΥΓ: Περί πνευματικής ακτινοβολίας Πατρός Παϊσίου: τη σοφία δεν την κατακτάς απλά εγκαταλείποντας τα εγκόσμια. Τη σοφία την κατακτάς εγκαταλείποντας τα εγκόσμια αν και μόνο αν καταφέρεις να μη λαλήσεις τε-λεί-ως.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
quote:
Φίλε skeptic όπως βλέπεις το μασονικό παραλήρημα των Zadok και Gothic (πιθανόν να πρόκειται για το ίδιο άτομο) δεν έχει προηγούμενο.
Γι αυτό αγνόησε τους.
Κάνε εσύ τις αποκαλύψεις σου και μην ασχολείσε με περιθωριακούς ανθρώπους.
Στο κάτω κάτω αυτό θέλουν. Να γελοιοποιήσουν το θέμα.
Έχει δίκιο, συνεχίστε... να μας διασκεδάζετε.
quote:
Όσο αναφορά τα στοιχεία του BEREN νομίζω ότι χρειάζονται περαιτέρω διευκρίνιση.
Αν θέλεις BEREN πες για τι βιβλίο του Επιφάνιου.
Το απόσπασμα σημαίνει ότι καταδικάζει την μασονία ή θέλει να την εξισώσει με τον Χριστιανισμό;
Πού να ξέρεις;
quote:
Η άποψή μου για τον Χριστόδουλο είναι, ότι ναι μεν δεν είναι τυπικά μασόνος, υπηρετεί όμως κάποια συμφέροντα με σκοπό την προσωπική του ανέλιξη.
Άλλωστε και αυτοί που είναι μασόνοι αυτόν τον σκοπό έχουν.
Τι να το κάνω εγώ αν ο αρχιεπίσκοπος δεν ανήκει σε μασονική στοά, υπηρετεί όμως θαυμάσια τα σχέδια της νέας τάξης;
Τι σημασία έχει αν φορά ή όχι την ποδίτσα, εκτελεί εξαίσια όμως τις εντολές του διεθνούς Σιωνισμού;
Τι σημασία έχει αν φορά ή όχι μασονική περιβολή όταν υποδέχεται τον Πάπα και κάθεται δίπλα στην Ολμπράιτ στο προεδρικό μέγαρο;
Άρα όλοι είναι ίδιοι, αφού είτε είναι μασόνοι, είτε δεν είναι, το ίδιο αποτέλεσμα.
quote:
Καμία απολύτως. Αν και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι και τυπικό μέλος κάποιας μασονικής στοάς.
Το βιβλίο με τους 666 ύμνους ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Με ένα εξώφυλλο δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Αν το έχεις skeptic καλό θα ήταν να μας έλεγες περισσότερα για το περιεχόμενό του.
Βάλτε και τους 666 ύμνους εδώ, για να τους αναλύσετε...
Προσέξτε ιδιαίτερα κάποιες κωδικές λέξεις.
quote:
Νομίζω ότι η συζήτηση βαίνει σε πολύ καλό σημείο (αν έλειπαν και οι παρεμβολές από ακραίους θα ήταν ακόμα καλύτερα).
Η γνώμη μου λοιπόν είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό ακριβώς το σημείο που αφορά όλους μας.
Διότι η ιεραρχία είναι μια μορφή εξουσίας και μάλιστα πολύ σημαντική.
Πολύ καλό σημείο. Ναι.
Να μην έλειπε και το μυαλό απ' τα κεφάλια μερικών ... τί καλά που θα 'ταν...
Όλους μας αφορά ... μόνο που το παρόν θέμα ονομάζεται "ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι;" και όχι "ΙΕΡΑΡΧΙΑ - μία μορφή εξουσίας".
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Admin θα στο κλείσει το μαγαζί η Zadok

Admin θα στο κλείσει το μαγαζί o Α Ι Α Ν Τ Α Σ
![]()
.
.

Zadok και Gothic είναι αλήθεια όλα αυτά οτι είσαστε Μασώνοι;
Ντροπή σας, τόσο καιρό να μη μου το έχετε πει!!
Και εγω κάθωμαι και διαβάζω τα γραπτά σας στα σοβαρά.
Α, παλιόπαιδα, δεν σας ξαναμιλάω, δεν σας είπαν οτι απαγορεύονται οι Μασώνοι στο esoterica;
Θα υποβάλλω ένσταση στον admin.
===
Α ναι, θέλει να μου πεί κανείς περιληπτικά πώς συνδέονται οι Μασώνοι με τους Σιωνιστάδιδες;
Κάνω συλλογή από ιστορίες για αγρίους...
Μερσί
Κ
Αν και Αθηναγόρας, Μελέτιος κλπ όντως πρέπει να ήταν 99% τέκτονες του Σκωτικού Δόγματος (αφήνω το 1% γιατί έχουν πεθάνει και δεν μπορούν να διαψεύσουν την ΜΑΣΟΝΙΑ σε περίπτωση που δεν είναι) .... δυστυχώς... εξυπηρέτησαν άψογα τα ανώτερα αφεντικά τους, είτε με το ημερολογιακό ζήτημα που τσάκισε την ορθοδοξία είτε με τα πρώτα βήματα ένωσης με τον Πάπα που ξεκίνησαν από αυτούς και συνεχίζονται από τον Βαρθολομαίο στις μέρες μας... Και μάλιστα έφτασε και στο επίπεδο του πλήρους πανθρησκευτικού σκανδάλου της Ασίζης και Καμπέρας στην Αυστραλία.
Για το βιβλίο με τους 666 βυζαντινούς ύμνους, είναι αυτό ακριβώς που λεει στην αρχή: 666 βυζαντινοί ύμνοι μεταφρασμένοι στην νεοελληνική. Μια ακόμα δηλαδή πλάγια νεωτεριστική κίνηση αποχρωματισμού και διάλυσης της Ορθοδοξίας, στα πλαίσια και της πλήρης «μετάφρασης» όλων των κειμένων της. Φυσικά κάπου στο ενδιάμεσο «χάνονται» κάποια δογματικά νοήματα αλλά και η ιερά παράδοση της εκκλησίας, ως δια μαγείας...
Το πολύ περίεργο πάντως είναι πως ο Χριστόδουλος ενώ ήταν μητροπολίτης Δημητριάδος ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ένα βιβλίο με αυτό το περιεχόμενο και αυτό τον τίτλο και εξώφυλλο τον γνωστό σιωνιστικό και σατανικό αριθμό 666, ενώ γνωρίζει φυσικά απόλυτα την σημασία του αριθμού και του περιεχομένου του βιβλίου....
Είναι πραγματικά άξιο απορροίας. Τι «μήνυμα» ήθελε να περάσει σε εκείνο το χρονικό σημείο και σε ποιους;;;

Από το επίσημο λογότυπο του Διαθρησκευτικού Κέντρου Νέας Υόρκης
ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ;
Ποια δύναμη προωθεί τον οικουμενισμό και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;
Αυτοί οι άνθρωποι πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι προδίδονται από μόνοι τους, από τα ίδια σύμβολα και την αριθμολογία που χρησιμοποιούν και που τόσο λατρεύουν...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
(επίσημο λογότυπο του ΟΗΕ)
quote:
Θα σου επιστήσω την προσοχή και στην φιλο-εβραϊκή συνομωσία των μελισσών, όπως αποκαλύπτεται μέσα από το σατανικό σύμβολο της κηρήθρας:

Το παραθέτω εδώ, γιατι μόνο σε μια σκεπτικιστική διάνοια σαν εσένα θα εμπιστευόμουνα την αποκοδικοποίησή του!
Τι λές, μασώνοι και οι μέλισσες; Ποτέ δεν τις έβλεπα με καλό μάτι!
Κ

Το παραπάνω βραβείο διατεταγμένης υπηρεσίας και προσφοράς στην προώθηση της «ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ» του bonesman και illuminati associate G.W.BUSH και των ομοϊδεατών του, παρακαλώ όπως δοθεί με όλες τις απαραίτητες τιμές και στους παρακάτω:
- Zadok
- Junk
- Λοιπά φιλοσιωνιστικά και φιλομασονικά Trolls
![]()
![]()
![]()
quote:
Α ναι, θέλει να μου πεί κανείς περιληπτικά πώς συνδέονται οι Μασώνοι με τους Σιωνιστάδιδες;Κάνω συλλογή από ιστορίες για αγρίους...
Ράδιο Μέισον καλεί Ράδιο Τελ - Αβίβ... Ομιλείτε, παρακαλώ:
Καλέ μου κυνικέ, τόσες σελίδες έχει γεμίσει ο Ράδιο Αρβύλα ...
Τί ... μόνο οι Παπούα; ![]()
Ξέχνα τα περιληπτικά. Όλα εδώ θα τα βρεις και θα τα δεις...
Όβερ προς το παρόν.
.
.

Καλύτερα θα ήταν λοιπόν να παρακολουθείς πρώτα τα προηγούμενα εδώ πέρα και να μην κάνεις υπεραπλουστευμένα -λόγω άγνοιας- post σαν το τελευταίο με τις μέλισσες. Πάντως καλή προσπάθεια. Με έκανες και γέλασα.
Το προηγούμενο καβαλλιστικό δέντρο της Στοάς Π-2 το πρόσεξες καθόλου;
Πρώτον - Πόσους ΚΟΜΒΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΧΕ kynikos; Μήπως 12;
Δεύτερον - ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ kynikos; Μήπως το ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ; (Το επίσημο έμβλημα του διεθνούς σιωνισμού;)
Tρίτον - Ποιο νούμερο είναι στο κέντρο μήπως το No. 13;
Στο εν λόγω λογότυπο του διαθρησκετικού κέντρου της Ν.Υ.
Πρώτον - Πόσους ΚΟΜΒΟΥΣ – ΣΥΜΒΟΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΧΕΙ; Μήπως 12
Δεύτερον - ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ kynikos; Μήπως το ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ; (Το επίσημο έμβλημα του διεθνούς σιωνισμού;)
Tρίτον - Ποιο νούμερο είναι στο κέντρο μήπως το No. 13 και η κεντρική υπερστοά που τους ελέγχει;;;
Πάντως καλύτερη παρομοίωση από το ζωικό βασίλειο από τις μέλισσες – κυψέλες (που ήταν καλή σημειολογικά, με την έννοια του άναρχου δικτύου της πανθρησκείας της Νέας Εποχής) θα ήταν και ο ιστός της δηλητηριώδους αράχνης.
skeptic
Είναι πραγματικά άξιο απορροίας. Τι «μήνυμα» ήθελε να περάσει σε εκείνο το χρονικό σημείο και σε ποιους;;;
Ίσως να μην ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα στο κοινό αλλά στους πάτρωνές του.
Δηλαδή ότι έχει υποταχτεί σε αυτούς και είναι έτοιμος να κάνει ότι του ζητήσουν.
Είναι τυχαίο άλλωστε που αργότερα πήρε προαγωγή και έγινε Αρχιεπίσκοπος;
Θα του έδιναν μια τέτοια θέση αν δεν είχαν σιγουρευτεί ότι είναι ¨δικός¨ τους;
Ήταν δηλαδή και αυτό μια δημόσια ομολογία.
Ή μπορεί να τον έβαλαν να προλογίσει προκειμένου οι πιστοί να αρχίζουν σιγά σιγά να αποδέχονται τον ιερό αυτόν αριθμό των Εβραίων και να μην νοιώθουν τόση αποστροφή. Άλλωστε έχει μπει σε όλα τα προϊόντα.
Ο κάθε λοιπόν φιλόδοξος - ματαιόδοξος ηγέτης υποκύπτει στον πειρασμό και υπηρετεί τα σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού.
Αυτό γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια τόσο στην πολιτική εξουσία όσο και στην ιερατική και γενικά οπουδήποτε υπάρχει εξουσία –κάθε μορφής.
Εγώ ωστόσο θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου.
Μήπως λοιπόν, λέω μήπως, ο Αρχιεπίσκοπος στον συγκεκριμένο πρόλογο κακίζει κατά κάποιον τρόπο τον ιερό αριθμό των Εβραίων ή καταδικάζει την νεοελληνική απόδοση των ύμνων;
Διότι δεν είναι μόνο το 666 αλλά και η νεοελληνική απόδοση.
quote:Τί λε ρε φίλε, με προσβάλλεις κι όλας;;
Kynikos, εφόσον δεν γνωρίζεις ΤΙΠΟΤΑ απο την αριθμοσοφία-αριθμολογία και τα σύμβολα των μασόνων
Εγώ είμαι Τέκτων 34° !!
Θες και απόδείξεις; Τι σόι αριθμοσοφιστής είσαι;
Πόσα γράμματα έχει η λέξη kynikos, ε;
Τρία και τέσσερα, πόσο κάνουν;
Άντε και εγώ νόμιζα οτι καταλάβαινες δύο πράγματα παραπάνω....
Young people these days! Don't know shιt. Are full of shιt.
Όλα εγώ πρέπει να τα εξηγώ πάλι....
quote:Πώ, πώ, σαν τις ΙΣΤΙΟσελίδες δηλαδή;
Πάντως καλύτερη παρομοίωση από το ζωικό βασίλειο από τις μέλισσες – κυψέλες θα ήταν και ο ιστός της δηλητηριώδους αράχνης.
Πάλι καλά που μας προειδοποίησες, θα είχαμε πιαστει στη φάκα της Νέας Τάξεως.
========
Radio Tel-Aviv to Radio Mason... receiving you loud and clear...
Χαιρόμεθα που σας διασκεδάζουν οι εκπομπές μας, αν και όλη η επιτυχία μας οφείλεται στο studio audience...
Συντόμως, σε ειδική συνεργασία με το Ράδιο-Αρβύλλα σας παρουσιάζουμε ειδική αφιέρωση στα Κινήματα Παρέλασης των Νήσων του Σολομώντος (Σολομών - Σιωνιστής, τό πιασες;) στο γνωστό τόπικ της Λιλιπούπολης.
Μην το χάσετε.
(Ζήλευε Χαρδαβέλλα!
)
μου δώσεις και τις κατάλληλες οδηγίες γιά την τεχνική πλευρά του
θέματος.
Εντυπωσιακό το εξώφυλλο του βιβλίου.Δεν το ήξερα.
Αλλά τόσο απροκάλυπτα?
Φίλε Α Ι Α Ν Τ Α το βιβλίο του οποίου απάσπασμα παρέθεσα δεν εξισώνει
σε καμμία περίπτωση Χριστιανισμό-Μασωνία.
Απλά σηκώνει λίγο το πέπλο του ψεύδους που καλύπτει τον Τεκτονισμό.
Ας πάρουμε ένα μικρό δείγμα ακόμη:
""...Αποκαλυπτικά ομοίως είναι και όσα ορίζει το άρθρον 5 των "Μεγάλων Συνταγμάτων":
"Παν Υπατον Συμβούλιον δέον να αποτελείται εξ εννέα Μεγάλων Γενικών Επιθεωρητών του 33ου Βαθμού,εξ ων τέσσαρες τουλάχιστον οφείλουσι να πρεσβεύωσι το μάλλον διαδεδομένον θρήσκευμα".
Αλλα εφόσον η Μασωνία "τηρεί απόλυτον ανοχήν προς πάσαν θρησκευτικήν δοξασίαν" προς τι ασχολείται περί τας θρησκευτικάς πεποιθήσεις την μελών του Ύπατου Συμβουλίου?
Διατί αξιοί όπως το ήμισυ σχεδόν αυτού αποτελείται εξ οπαδών του μάλλον διαδεδομένου θρησκεύματος?
(Η αξίωσις δε αυτή αντιφάσκει και προς το άρθρον 4 του "Γεν. Κανονισμού του Υπατου Συμβουλίου" σύμφωνα με το οποίο ο Μασωνισμός "αποδέχεται πάντας,οιαδήποτε και αν ώσιν αι πολιτικαί
και θρησκευτικαί αυτών δοξασίαι,μ η ε ξ ε τ ά ζ ω ν
τ α ύ τ α ς"!!!!!!!!!!
.... Λέγουν οι Μασώνοι:
"Ως ύπατον αγαθόν ο ελεύθερος Τέκτων θεωρεί την ελευθερία σκέψεως και συνειδήσεως.Αποδοκιμάζει παν μέσον απειλούν την ελευθερίαν ταύτην και καταδικάζει την βίαν".
Ας ίδωμεν εάν και κατά πόσον αι μεγαλόστομοι αυταί διακηρύξεις έχωνται αληθείας:
Το άρθρον 37 του "Γεν. Κανονισμού της Γαλ. Μεγ. Ανατολής" ορίζει:
"Ο Ρήτωρ, υπεύθυνος διά τας δοξασίας της Στοάς,ουδενί επιτρέπει την εκφώνησιν λόγων,εάν μη πρότερον υποβληθώσιν εις αυτόν και τύχωσι της εγκρίσεως αυτού τα και του Σεβασμίου".
Τα δε "Τυπικά των Τεκτονικών Λειτουργιών και Τελετών" ορίζουσιν εν σελ.21 ότι κατά τα "Τεκτονικά Συμπόσια" "επιτρέπονται μόνο τεκτονικά άσματα και η εκφώνησις τεκτονικών λόγων εκ μέρους των Αδελφών, αφ ου όμως προηγουμένως ζητηθή η περί τούτου άδεια παρά του Σεβασμίου,όστις ορίζει και την κατάλληλον στιγμήν,και υποβληθώσι τα χειρόγραφα τω Αδελφώ Ρήτορι".
Πως όμως συμβιβάζεται η "ελευθερία σκέψεως" ην η Μασωνία θεωρεί "ύπατον αγαθόν" μετά της
προληπτικής λογοκρισίας?Αυτό μόνο οι Μασώνοι συνηθισμένοι όντες εις τας αντιφάσεις θα ηδύναντο να ερμηνεύσωσι.
Πολύ "φιλοσοφικός" είναι τω όντι ο Μασωνισμός,και πολύ "προοδευτικός", όταν καθιεροί,όπως τα
απολυταρχικά καθεστώτα,προληπτικήν λογοκρισίαν!
Αλλ ούτε και η Εκκλησία,ήτις δεν ισχυρίζεται ότι αποτελεί "φιλοσοφικήν και προοδευτικήν Εταιρείαν"
αλλα είναι θρησκευτικόν Ιδρυμα,έχον καθορισμένα δόγματα και αξιούν την αποδοχήν αυτών,δεν διενοήθη να εισαγάγη την προληπτικήν λογοκρισίαν...
Ας ίδωμεν και την "ελευθερίαν συνειδήσεως".
....(παρατίθενται οι όρκοι των μυούμενων κατά τα "Τυπικά του Α΄ και Β΄ Συμβ. Βαθμού")...
Ερωτώμεν λοιπόν: Είναι ή δεν είναι δέσμευσις της συνειδήσεως οι ανωτέρω όρκοι?
Εάν ποτέ ο μυούμενος νομίσει,κατά την ιδίαν αυτού ελευθέραν κρίσιν,ότι υπάρχει κακόν τι εις εκείνα,ων ωρκίσθη την φύλαξιν,και η συνείδησις αυτού υπαγορεύση εις αυτόν να στιγματίση τούτο εις τον
κόσμον άπαντα,εν τούτοις αυτός θα οφείλη να σιγήση.Που υπάγει όμως τότε η πολυθρύλητος ελευθερία της συνειδήσεως ,ήτις είναι "ύπατον αγαθόν" διά την Μασωνίαν?
Πως δεσμεύει διά όρκου τας συνειδήσεις και μάλιστα προκαταβολικώς, πριν δηλαδή ίδωσικαι κρίνωσιν?
Ομοίως κατά την εγκατάστασιν νέου Μασωνικού Εργαστηρίου πάντα τα μέλη αυτού προσκαλούνται "όπως υπογράψωσιν εις διπλούν τον όρκον πίστεως και υποταγής προς την προϊσταμένην Τεκτονικήν Αρχήν.!!!!"
----------------------------------------------------------------------
Ας μην ξεχνάμε ότι η Μασωνία "αυστηρώς αποκλείει πάσαν εν ταις Στοαίς
συζήτησιν επί θρησκευτικών ή πολιτικών ζητημάτων"!!!!!!!!!
Αχ ταλαίπωρη Ελευθερία τι τραβάς από αυτούς που σε επικαλούνται και σε έχουν σαν έμβλημα τους.
Μόνο βαρύγδουπα λόγια που δεν αντέχουν σε καμμία κριτική.
Και εξ ίσου βαρύγδουπους και πομπώδεις τίτλους από αυτόκλητους
"φιλόσοφους".
Φαντάζεστε τον Σωκράτη να αναγορεύετε σε "Υπατος Μέγας Ταξιάρχης".![]()
Φυσικά και όχι,εφόσον μία από τις αρετές ενός φιλοσόφου είναι
η ταπεινότητα.
Φυσικά οι αντιφάσεις είναι αναρίθμητες μέσα στην Μασωνία και είναι
φυσικό στην προσπάθεια τους να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Και φυσικά η προσπάθεια γελειοποίησης (παλιό το κόλπο) συνεχίζεται
από ορισμένους...
Βέβαια η Zadok ξεπέρασε αυτό το στάδιο και άρχισε να απειλεί
και με εισαγγελείς...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρόσεχε πάντως τί γράφεις, γιατί έχουμε και κρυφο-ακροδεξιούς εδώ μέσα και μπορεί να θεωρήσουν ότι ταυτίζονται με αυτό το οποίο εσύ αποκαλείς μασωνία...
(Αυτός ο παπάς - που έγραψε το βιβλίο - πώς τους ξέφυγε άραγε; Σοβαρό ερώτημα!!!
)
-------------------------------
Radio Tel - Aviv still on-air?
Λοιπόν, απόσπασμα από άλλο διαμάντι του ίδιου δημιουργού: Skull & Bones, Vote for Republicrats!!!
(Ευχαριστούμε τον σιωνιστο-νεοταξίτη φίλο Stavros_Η, ο οποίος μοιράστηκε την εμπειρία του μαζί μας)
quote:
Φίλοι μου, να σας πώ τι έπαθα σήμερα το πρωί μόλις ξύπνησα.
Είπα λοιπόν να πιώ ένα ποτηράκι γάλα και άνοιξα το ψυγείο για να πάρω το μπουκάλι...
Και ξαφνικά, ω θεέ μου τι πρόσεξα ...To πανίσχυρο σύμβολο των Illuminati η πυραμίδα των απανταχού εωσφοριστών με τον ακρογωνιαίο λίθο υπό απόκρυφη εδώ μορφή ως πανεπόπτη οφθαλμό, και ολόκληρη σε χρώμα πράσινο(βλ. Βαζέλο-μασονία) στην ίδια τη βιτρίνα του γάλατος που πίνω !!!
Πρίν καλά καλά συνέλθω απο το σοκ, είπα να φάω ένα σοκολατάκι για να καταπολεμήσω την υπογλυκαιμία που με έπιασε απο την ανακάλυψη μου.
Όμως θεέ μου τι πρόσεξα ξανά ...Αυτή τη φορά η πυραμίδα των απανταχού εωσφοριστών σε χρώμα χρυσό !!(βλ. Glamorous-μασονία)
Λέω σαστιζμένος, δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει εμένα αυτό, και απο τα πολλαπλά σοκ αποφασίζω να χτυπήσω καμία μπύρα.
Ανοίγω το ψυγείο, παίρνω το μπυρόνι στο χέρι και εκεί που κάνω να το ανοίξω τι βλέπουν τα μάτια μου ?
Το σατανικό πεντάγραμμο σε κόκκινο χρώμα(βλ. ΚΚΕ -μασονία) μπροστά στα μάτια μου !!!
Λέω στον εαυτό μου "άσε μεγάλε, σήμερα δεν είναι η ημέρα να βάλεις μπουκιά στο στόμα σου γιατί όλο το σύμπαν συνομωτεί εναντίον σου", οπότε κατεβαίνω στο πάρκιγκ να πάρω το αμάξι μου.
Εκεί που ανάβω το φώς, προσέχω το σήμα του αυτοκινήτου μου και τι να δώ ?
Το II cornuto ανεσταμμένο !!!
Νευριασμένος ανεβαίνω τρέχοντας στο σπίτι και πείθω τον εαυτό μου να μην πάει πουθενα. Δεν θα γίνω εγώ παιχνιδάκι στα χέρια των Illuminati !!Έτσι αποφασίζω να δώ στο Video το β' ημίχρονο του αγώνα του Θρύλου στο Μονακό για το Champions League, να καμαρώσω την ομαδάρα.
Τι να δώ όμως πάλι ?Επιδρομή απο σατανικά πεντάγραμμα !!!
Είχα μείνει άφωνος...
Μετά απο όλα αυτά υποσχέθηκα να μην ξαναδιαβάσω ποτέ στην ζωή μου τον Κώδικα Da Vinci του Dan Drawn γιατί πιστεύω οτι τα ανείπωτα μυστικά που έμαθα απο εκεί με έβαλαν στο στόχαστο των Illuminati και τον Μασωνικών Υπερστοών...
Αφού λοιπόν έκανα τον σταυρό μου, κλείδωσα καλά-καλά την πόρτα μου και απο τότε περιμένω την ομάδα Ε να έρθει να με πάρει με το διαστημόπλοιο του Γκιολβά και να με πάει στον Σείριο όπου θα είμαι πλέον ασφαλής. Απο εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να πολεμάμε τους Αμερικάνους με το Υπερ-όπλο Tesla του οποίου διαβάζω το manual για να είμαι έτοιμος ...
Πάω να προλάβω την εκπομπή σας...
Κλείνει το Radio Mason... προσωρινά φυσικά... ![]()
.
.

Αν κατάλαβα καλά.
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΤΟΝ Kynikos ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΣΙΑΣΩ ! ! !
Φίλε ΑΙΑΝΤΑ όπως ίσως θα κατάλαβες δεν παραληρώ καθόλου.
Ούτε προσπαθώ να γελοιοποιήσω τίποτε.
Ο φίλος Skeptic γελοιοποιεί τον εαυτό του.
Τουλάχιστον στα τελευταία μηνύματά μου προσπαθώ να συζητήσω σοβαρά αν φυσικά επιθυμείτε να το κάνετε. (Και ακόμα περιμένω τη περιβόητη φωτο του αρχιεπισκόπου).
Το ότι είμαι τέκτων το έχω δηλώσει ανοιχτά στο φόρουμ.
Εκπροσωπώ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΝΑ.
Εγώ είμαι στη διάθεσή σας αλλά μου φαίνεται δεν θέλετε να μιλήσετε σοβαρά.
Επίσης αφού είστε λάτρεις της ελευθερίας νομίζω θα έπρεπε να αποδέχεστε τον καθένα Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν ακολουθεί.
Έστω και αν είναι φιλοεβραίος.
Ελεύθεροι άνθρωποι δεν είμαστε;
Ή μήπως για να με αποδεχτείτε θα πρέπει να είμαι σωβινιστής όπως εσείς και να στολίζω τον καθένα με τα επίθετα που λέτε;
Να επικαλεσθώ τον admin;
Γιατί; Για να σας κάνει ντα;
Έχετε ανοίξει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που θα μπορούσε να γίνει υπέροχη συζήτηση και το γελοιοποιήτε με τη στενομυαλιά και τις ασυναρτησίες που λέτε.
Θα συμφωνήσω με τον Junk (όχι με τον τρόπο που το εξέφρασε) και θα ρωτήσω :
Αν οι περισσότεροι συμφωνούσαν με εσάς δεν θα σας έστελναν τουλάχιστον ένα μπράβο;
Δεν είναι παράξενο το ότι είστε τρεις και ο κούκος στο θέμα σας;
Και δε φτάνει που σας φτιάχνουμε και εξέδρα μας τη λέτε και από πάνω.
Είμαι τέκτων.
Είμαι και Χριστιανός Ορθόδοξος είτε σας αρέσει είτε όχι.

Edited by - Gothic on 16/12/2004 03:13:01

Αυτό είναι το δέντρο της Καμπαλά.
Δείτε τι παρέθεσε ο παντογνώστης σαν Καμπαλική δομή και κρίνετε.
Η ενδέκατη σεφίρα είναι η κρυφή, δεν αναγράφονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ τα ονόματα.
Που πας ρε καημένε Καραμήτρο ;;;;;;
Η Ακακία μοι είναι γνωστή