ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Irium61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
lousipanΜέλος
23/08/2007, 10:33:46
Καλημερα σε ολους φιλε F.R.C ελαβα την ενημερωση σου σε ευχαριστω πολυ μολις τωρα εστειλα το mail μου και περιμενω.Πιστευω η καρτα που εχω για την αναληψη του μισθου να επαρκει.
nickkk17Νέο Μέλος
25/08/2007, 02:07:14
Καλησπερα σε ολους!θελω να κανω μια ερωτηση μηπως ξερετε καποιο ονομα σκεμπρεμ.συναντισα εναν στο αστρικο επιπεδο με αυτο το ονομα και προσπαθω να βρω που ανηκει αυτο το ονομα.δεν ξερω αν ειναι αγγελος η δαιμονας αλλα αμα ξερει κανενας ας με βοηθησει.ειχε ασπρη ενδυμασια και ηταν μεγαλος σε ιλικια.
F.R.CΜέλος
27/08/2007, 12:24:18
Δυστυχώς δεν το ξέρω αυτό το όνομα.Μπορείς όμως σαν γενικό κανόνα να έχεις στο μυαλό σου ότι οι αγαθές οντότητες έχουν μέσα στο όνομά τους τη ρίζα -ελ/-ηλ πχ Μιχαέλ ή Μιχαήλ΄.
Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι η οντότητα που συνάντησες είναι ντε και καλά κακή.Προσπάθησε να ξαναπάς εκεί και να τη συναντήσεις για να ερευνήσεις τη φύση της.Ρώτα τη για να μάθεις.

Καλή επιτυχία...

Η Ζωή είναι ωραία...αλλά τα έχει με άλλον!

IriumΜέλος
28/08/2007, 23:18:32
Καλησπέρα σε όλους.

Δεν έχω, ούτε εγώ, ακούσει το όνομα Σκεμπρεμ, με οποιοδήποτε τονισμό.
Οι οντότητες του αστρικού πεδίου δεν αποκαλύπτουν πάντοτε τα αληθινά τους ονόματα. Ορισμένες φορές αυτό δεν γίνεται σκόπιμα. Είναι αρκετό να υπάρχει ένας απλός κωδικός (κάτι σαν τα ονόματά μας σε αυτό το forum!) που να επιτρέπει την αναγνώριση και την επικοινωνία. Υπάρχει μία ολόκληρη διαδικασία και τεχνικές για το αν θα πρέπει κάποιος να εμπιστεύεται αυτές τις οντότητες. Ορισμένες φορές προβάλει πάνω τους σύμβολα και – σε περισσότερο δύσκολες περιπτώσεις – πύρινα Ονόματα του Θείου ώστε να δει αν θα αντέξουν την δοκιμασία. Αυτό όμως προϋποθέτει μία διαδικασία αναγνώρισης και εγκαθίδρυσης της σημασίας του συμβόλου ή του Ονόματος στον βαθύτερο εαυτό μας. Τα σύμβολα έχουν εν μέρει δική τους αξία και εν μέρει αυτή που εμείς τους δίνουμε. Για παράδειγμα, ο σταυρός για κάθε πιστό χριστιανό είναι το υπέρτατο σύμβολο, για έναν μουσουλμάνο ίσως να μην είναι τίποτα.

Ο F.R.C έχει δίκιο, πολλές αγγελικές οντότητες συνηθίζουν να δίνουν ονόματα που τελειώνουν σε –el, –ήλ, ενσωματώνοντας στον κώδικα επικοινωνίας τους ένα όνομα του Θείου που ταυτόχρονα προσδιορίζει τον ρόλο τους. Βέβαια, αν κάποιος ακούσει ένα όνομα όπως Σαμαήλ (Samael, Sammael, To Δηλητήριο του Κυρίου) ίσως να πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί και φαντάζομαι ότι εδώ ο F.R.C θα συμφωνήσει μαζί μου! Σε κάθε περίπτωση, είναι σχετικά απίθανο να συναντήσει κάποιος αυτές τις ισχυρές οντότητες στο αστρικό επίπεδο. Προσωπικά δεν θα ήθελα μία τέτοια επικοινωνία μαζί τους, ούτε θα το επιδίωκα. Συνήθως τα όντα του αστρικού είναι πολύ περισσότερο αθώα αν και ορισμένες φορές φοβιστικά. Ορισμένα από αυτά με έχουν τρομάξει για τα καλά στο παρελθόν!

Δράττομαι της ευκαιρίας για να αναφερθώ ξανά στη διάκριση μεταξύ καλών και κακών οντοτήτων, παρότι ενδεχομένως ούτε ο F.R.C ούτε ο lousipan θα συμφωνήσουν μαζί μου. Η θεώρηση καλού – κακού είναι πολύ συχνά ανθρωποκεντρική και κάποιες φορές δεν μας βοηθάει στην κατανόηση των δεδομένων. Για έναν γεωργό που είναι έτοιμος να σπείρει η βροχή είναι κάτι καλό και ευπρόσδεκτο, για έναν αγγειοπλάστη που ξηραίνει τα αγγεία του στον ήλιο κάτι κακό και απευκταίο (για να δανειστώ παράδειγμα από την ελληνική μας παράδοση). Επιπλέον, πως θα χαρακτηρίζατε ένα λεοντάρι; Καλό ή κακό; Και κάτι περισσότερο επίκαιρο: η φωτιά τι είναι; Κάτι καλό ή κάτι κακό;

Η επικοινωνία με οντότητες που συχνά χαρακτηρίζονται ως δαιμονικές ή κακοποιές είναι δυνατόν να δημιουργήσει βαθύτατα τραύματα στην ανθρώπινη ύπαρξη. Χρειάζεται να γίνεται πάντοτε κάτω από πολύ εξειδικευμένες συνθήκες και χρονικά να περιορίζεται στο λιγότερο απολύτως αναγκαίο. Οι ίδιες οι οντότητες όμως ενδεχομένως να μην φταίνε για το ότι ο άνθρωπος που ζει στην ξηρά θέλησε να κάνει μία μεγάλη βουτιά σε έναν βαθύ ωκεανό.

Η επικοινωνία με οντότητες που χαρακτηρίζονται ως αγγελικές ή αγαθοποιές δεν είναι απαλλαγμένη κινδύνων (F.R.C, γίνομαι αιρετικός;). Η επαφή μαζί τους, ή για να το θέσω καλύτερα, ο συντονισμός μαζί τους, τείνει να προκαλεί ονειροπόληση, αδιαφορία για την κοσμική ζωή, απογοήτευση, κατάθλιψη. Μοιάζει με την αναζήτηση του λαμπερού φωτός τη νύχτα από τις νυχτοπεταλούδες. Αν η ένταση στη πηγή του φωτός αυξηθεί λίγο περισσότερο είναι δυνατόν ακόμα και τις σκοτώσει. Για κάτι τέτοιο δεν θα φταίει βέβαια το φως που ο ρόλος του είναι να φέγγει διαρκώς και ακατάπαυστα. Παρόλα αυτά, οι νοήμονες οντότητες που συχνά χαρακτηρίζονται ως άγγελοι έχουν άλλο ένα χαρακτηριστικό που μειώνει τον κίνδυνο ανθρώπινης καταστροφής: την ευσπλαχνία. Μας συμπεριφέρονται όπως εμείς συμπεριφερόμαστε σε ένα μικρό ζωάκι ή ακόμη χειρότερα, σε ένα σκουλήκι που το απομακρύνουμε από μία αναμμένη φωτιά για να μην καεί.

Στην τελετουργία του ‘Heptameron’ ο άνθρωπος για τις οντότητες που καλεί είναι μία πηγή Θεϊκού φωτός. Η Θεϊκή έκσταση (bliss στον Lisiewski) είναι η ουσιαστική δύναμη που υποχρεώνει τις οντότητες να εμφανιστούν, προστατεύει τον τελετουργό, τον αποτρέπει από το να ζητήσει … ‘ένα εκατομμύριο ευρώ σε τρεις ημέρες’ και του δημιουργεί την υποχρέωση της καλοσύνης και ευσπλαχνίας.

Irium

Angelic DragonΜέλος
29/08/2007, 00:13:37
Για σας ειμαι νεο μελος και ηλικρινα δεν ξερω που μου πανε τα τεσσερα εδω μεσα...αφου αρχησα να διαβαζω αναποδα απο τι σελιδα 15,14 και 13...α διαβασα και την 1η. Θα ήθελα κι εγω να σημετασχω στο θέμα γιατι ασχολουμε με τον αποκρυφισμο...αλλα δεν εχω κανει τιποτε σε πραξη, απλος μαρεσει να διαβαζω και μολις τωρα εχω αρχησει να μαζευω τα εργαλεια του μαγου(περισσοτερο γιατι μαρεσει να εχω περιεργα πραγματα στο δωματιο μου).Κατα τα αλλα δεν εχω διαβασει κανενα Γρημοριο αλλα θα προσπαθήσω να διαβασω όλες τισ σελιδες του θεματος(ειναι και η εξεταστηκη τώρα οπότε μενει πίσω και το διαβασμα των εξωσχολικών).Απλα ήθελα να ξέρετε οτι ειμαι κι εγω εδω...και διαβάζω, ελπίζω να σας προφτάσω!Επισης ήθελα να πω οτι εχει ανοιξει ενα καινουργιο μαγαζι στο Μοναστηρακι, ο μπαρμπα...κατι που πουλαει βιβλία εσωτερισμου(εκδώσεις Μακρή κλπ), βότανα, θυμιάματα και εκκλησιαστηκα βιβλία προς μεγαλη απορια της φίλης μου που είχα εκείνη τη στιγμή μαζι....φανταζομαι οτι θα είναι χρήσημη πληροφορία...(συνχωριστε τα ορθογραφικά μου παρακαλώ)
lousipanΜέλος
29/08/2007, 11:35:37
Καλημερα σε ολους τους φιλους παλιους και καινουριους.Μπηκα για μια καλημερα.Παρακολουθω το θεμα οταν μου δινεται η ευκαιρια.Φιλε F.R.C το διαβασμα παει κατα διαολου.Ευτυχως κανω την προσευχη σε καθημερινη βαση.Ο συγγραφεας δεν μου απαντησε ακομη.Μηπως πρεπει πρωτα να γραφω στο paypall και μετα να του ξαναστειλω το mail μου?
F.R.CΜέλος
30/08/2007, 10:45:32
Α!Τι όμορφα!Εγώ νόμιζα ότι δεν θα έγραφε κανένας για αρκετές μέρες.
Έχω πολλή δουλειά και χθες δε μπόρεσα καθόλου να μπω.
Λοιπόν,ας τα πάρουμε με τη σειρά...

Angelic Dragon σε καλοσορίζω στο θέμα μας.Μην νομίζεις ότι είμαστε άνθρωποι που ξέρουν...είμαστε άνθρωποι που ξέρουν ότι δεν γνωρίζουν και άρα ψάχνουν...
Κάπως έτσι συνήθως ξεκινούν τα πράγματα.Σου αρέσουν τα περίεργα και τα μαζεύεις...διαβάζεις....διαβάζεις και μετά αν είναι γραφτό σου μπαίνει το σαράκι και θες να ψάξεις και να ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.Αλλιώς παραμένεις ένας απλός περίεργος
Ελπίζω λοιπόν να μας αντέξεις
Ά!Κι από ότι καταλαβαίνω είσαι και εσύ φοιτητής, όπως κι εγώ. Τι σπουδάζεις;Σε ποιο έτος είσαι;Μένεις Αθήνα;

lousipan καιρό έχουμε να τα πούμε.Φαντάζομαι τώρα θα τρέχεις με την προεκλογική περίοδο όπως μας είπες.Σου είχα πει πως δεν ήμουν σίγουρος αν ο συγγραφέας δέχεται άλλους στο e-journal.Νομίζω όμως ότι δέχεται.Πως του έστειλες μήνυμα;Συμπλήρωσες τη φόρμα που βρήκες στη σελίδα που σου είπα;Αν ναι περίμενε λίγο ακόμα για να δούμε.
Και όχι δεν χρειάζεται να γραφτείς πρώτα στο paypall.
Ά!Και για να μην νομίζεις ότι ξεχνιέμαι σου λέω πως απλά ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να παραθέσω τις απαντήσεις του συγγραφέα στα ερωτήματά μου.Είναι μεγάλες απαντήσεις και πρέπει να τις "καθαρίσω" για να τις παραθέσω εδώ.Θα το κάνω αλλά νομίζω μετά τις εκλογές για να μπορούμε και να τις σχολιάσουμε.

Irium έχω σκεφτεί αυτά που λες πολλές φορές.Καλό Κακό οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος κτλ.Απλά δεν μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι το ένα έχει σχέση με το άλλο.Στη Βίβλο που για εμένα είναι ιερό κείμενο και με εμπνέει ο διαχωρισμός είναι φανερός και αυτός ο διαχωρισμός συνεχίζει και στην Καινή Διαθήκη.
Δεν θα αισθανόσουν πολύ ποιο οικία με έναν Άγγελο;Θα αισθανόσουν "άνετα" με μια δαιμονική οντότητα;Για εμένα είναι σαφές. Είναι οντότητες που απομακρύνθηκαν από τη Θεία Χάρη και άρα εξέπεσαν.
Ναι, ο κόσμος έχει και καταστροφικές δυνάμεις που αν θέλεις στην ουσία συντελούν στην επαναγέννηση αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την ύπαρξη του Κακού.Για εμένα το Κακό είναι καρκίνομα του Όντος το οποίο (Όν) προσπαθεί να επαναφέρει το μέρος του εαυτού του που έπεσε.Και πως το κάνει αυτό;Με τη Δημιουργία και τον Άνθρωπο. Για εμένα,έτσι όπως μπορώ μέχρι στιγμής να αντιληφθώ τα πράγματα, στόχος δεν είναι η εξάληψη και ο αφανισμός του Κακού αλλά η Ίαση και η επαναφορά του.Και σε αυτό το κλειδί είναι ο Άνθρωπος.Σε καλώ να ψάξεις στους αριθμούς.Το έχω ξαναπεί και το ξαναγράφω. Είναι 72 αλλά για να είναι τέλειος ο Αριθμός πρέπει να φτάσει στο 10 διότι 10=1+0=1.

Και όσον αφορά αυτό που λες,ότι δηλαδή μπορεί κανείς να "καεί" αν πλησιάσει εκείνες τις οντότητες που είναι Αγαθές αλλά πολύ ισχυρές δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.Είναι απόλυτα φυσικό και επακόλουθο να πάθεις κάτι τέτοιο όταν τις πλησιάζεις γιατί "εκπέμπεις" σε τελείως διαφορετικό "μήκος κύματος". Ναι, η ένωση με το Θείο είναι επικύνδηνη γιατί προϋποθέτει τη Διάλυση της σταγόνας του Εαυτού στον Παγκόσμιο Ωκαιανό που σχεδόν ισοδυναμεί με εκμηδένιση.Δεν πρέπει όμως ο σπόρος να πεθάνει πρώτα για να δώσει τη θέση του σε ένα δέντρο;Αν έχεις ασχοληθεί λίγο με την Αλχημεία θα καταλάβεις την απαραίτητη διαδικασία της Σύψης.Απλά φοβόμαστε τη διαδικασία.Επιφυλάσσομαι όμως για την τελευταία παρατήρησή μου.Δεν μου αποκαλύφθηκε καμιά αλήθεια...

F.R.CΜέλος
30/08/2007, 14:31:58
Α!Και κάτι που ξέχασα...

Angelic Dragon που ακριβώς είναι το μαγαζάκι που λες;Καθώς βγαίνουμε από τον σταθμό του Μοναστηρακίου στρίβουμε αριστερά ή δεξιά προς τα πάνω στα Σύνταγμα;

31/08/2007, 08:04:17
Κάτι μου λέει πως το μαγαζί που αναφέρεις, αγαπητέ Angelic Dragon, είναι στην Ηφαίστου...

Για κάθε ενδιαφερόμενο επίσης, στον ίδιο δρόμο υπάρχει και κάποιο υπόγειο βιβλιοπωλείο που έχει μεταχειρισμένα βιβλία.

In anticipation of my resurrection...

Angelic DragonΜέλος
05/09/2007, 00:29:41
Αγαπητέ F.R.C και οι υπόλοιποι...καταρχήν είμαι φοιτήτρια και όχι φοιτητης και ναι σπουδάζω Αθήνα(Τουριστηκές Επιχειρήσεις),είμαι στο 1ο εξάμηνο, τώρα με το που θα τελώσει και η δευτερη εξεταστηκή θα μπώ με το καλό στο 2ο.Γεννήθηκα και μένω στην Αθήνα.

Το μαγαζάκι δεν είναι στην Ηφαίστου...είναι αριστερα καθώς βγαίνουμε απο την Ηφαιστου, προς την Οδο Αθηνας, αλλά πριν μπουμε...Είναι πολύ μικρουλι και πρέπει να έχει 2ο όροφο αλλά δεν ξέρω αν είναι η αποθήκη του μαγαζιού...δεν ρώρησα!

Αυτα!Αν μπορόυσα να μπαινω όποτε ήθελα στο συγκεκριμένο forum τι καλά που θα ήταν...και δεν καταλαβαίνω ενώ το δύκτιο είναι μια χαρά, στα άλλα site μπαινω μια χαρά....μυστύριο πράγμα. Και θα ήθελα να διαβάσω όλη τη συζήτηση....ειναι και 15 σελιδες...είναι και η εξεταστηκη....

TruthHunterΜέλος
27/11/2004, 00:59:57
λοιπόν μετά απο πολύ καίρο ξαναγράφω στο forum ετσι,απλά για τήν τίμη των οπλών θελω να αναφέρουμε ορισμένες ιστορίες φαντασμάτων που εχουμέ ακουσει απο τα χωρία.........λοιπον λεγετε οτι σε ενα χοριο στιν καλαμπακα επι τής κατοχής..ήταν μία ηλικιωμένη η οποία έκρηβε ευραίους με τα πολλά το 'μάθαν οι γερμανοί την επιασάν, την πήγαν σε ενα διπλανό χωριο και την εκαψάν........λεγετε οτί τα βράδια οδηγοί βλέπουν την γριούλα να περιφέρετε στον τόπο που καήκε......
λοιπον......περιμένω και άλλες ιστορίες........

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........

Jason_18Μέλος
27/11/2004, 01:20:35
η ιστορια ξετυκηγεται σε ενα χωριο της γεωργιας κοντα στον ευξηνο ποντο.σε αυτο το χωριο κοντα στην εκκλησια του χωριου υπηρχε ενα σπιτακι(το μοναδικο κοντα την εκκλησια)τα γουρουνια που εκτρεφε η οικογενεια καθε μερα κανανε την αναγκη τους διπλα στην εκκλησια!καθε φορα που το κανανε αυτο,εμφανιζονταν στο δωματιο του παιδι της οικογενειας,3 πεταλουδες και 1 βατραχος καιτο παιδι παθεναι κατι πολλη ασχημο.καταπηνε την γλωσσα του και τα αυτια του μπενανε και αυτα μεσα στο κεφαλι!και καθε φορα ηταν εοιμο να πεθανει και τελευταια στιγμη,σαν απο θαυμα,κσαναγινοτανε καλα!η μητερα εψαξε το θεμα και ανακαληψε οτι ολο αυτο γινονταν λογο των ακαρσιων που κανανε τα γουρουνια.αυτο που επρεπε να κανει η γυναικα ηταν να καθαρησει τις ακαθαρσιες και να σκαψει εναν λακο διπλα στην εκκλησια!ομως τον λακκο επρεπε να τον σκαβουν 20 διαφορετικοι αντρες καθε μερα!(δηλαδη σε μια εβδομαδα επρεπε να σκαψουν 140 αντρες)!!!!ομως τοσους αντρες δεν ειχε το χωριο!λεγεται οτι εκει κατω στο λακκο ειναι θαμενος ενας αγγελος!!!!!ο αγγελος αυτος ηταν ο βατραχος που εμφανιζονταν καθε βραδι στο δωματιο του παιδιου και οι 3 πεταλουδες ηταν νεραιδες!λενε οτι καθε βραδι εμφανιζεται στο σπιτι αυτο το φαντασμα του αγγελου.αυτο θα γινεται μεχρι να ανοιχτει ο λακκος απο 20 διαφορετικυους αντρες την ημερα!αυτην την ιστορια μου την ελεγε η γιαγια μου οταν ειμουν μικρος!!!!!!!!!τοτε βοβομουν πολλη οταν την ακουγα την ιστορια:)

27/11/2004, 07:49:04
κάποιο link για τη ρημάδα την ορθογραφία ????

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

27/11/2004, 12:29:52
quote:

όχι βρε.... το φωτοτυπικό δεν ασχολείται με τόσο ταπεινά θέματα...

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

CYBERMASTERΜέλος
27/11/2004, 15:58:32
quote:

Η ΖΑDOK ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΒΡΕ ΒΡΙΛ ΔΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??? ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ....(ZADOK ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΟΚ?)

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

27/11/2004, 22:30:09
Γυά σας,

ένας φήλως μου μου ήπε οτι η γηαγηά του είχε δίο γαηδάρους που παιτούσαν. Αφού έυρασε ένα χταπόδη και το έδοσαι σε έναν άλλο γνοστώ μου, που το ΄νομα του δεν θέλο να το απκαλύψο επιδι φοβάτε, θέλω να πώ ότη άμα πάτε νήχτα στο βουνό θα δείτε πολά παράξαινα.
Θέλο τη γνόμει σας.
Νεό μέλος με 1 μινιμα.
Ευχαρηστό.

(Τελικά δεν είναι και δύσκολο, έτσι ??? )

Τελικά ανακάλυψα ένα κενό αγοράς. Ένας τόπος, όπως ο αχλαδότυρος, που να βρίσκεται μεταξύ άγνοιας και βλακείας, οπου να μπορεί ο καθείς να εναποθέτει τις ... αληθινές μαρτυρίες για σμήνη ιπτάμενων όνων όπως και τις υπόλοιπες ιστορίες που ξεκινούν με το γνωστό πια "ένας γνωστός μου μου είπε ότι...(και ακολουθούν τα γνωστά ... διάφορα, που ώρες ώρες με κάνουν να πιστεύω, οτι η νοημοσύνη μερικών μερικών έχει ανάπτυξη ίσης με το επίπεδο της Ιουράσιας περιόδου.)

28/11/2004, 01:17:50
quote:
Η ΖΑDOK ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΒΡΕ ΒΡΙΛ ΔΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??? ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ....(ZADOK ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΟΚ?)

CYBERMASTER, τόσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς είτε για μένα, είτε για άλλους, λες να χρήζουν αξιολόγησης;

Πάντως, αν όχι λινκ με ορθογραφία, ένα λεξικάκι Ελληνικών δε θα σου ήταν άχρηστο.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

28/11/2004, 09:01:41
Αχ και ξανά αχ!....!

.... τα λέω βρε vril αλλά κανείς δεν μ'ακούει....

...πέταξε έναν άντρα και ένα λεξικό στο πίσω κάθισμα κι άστο να βρίσκεται....

... ξέρεις πόσο πολύ βοηθάνε και τα δύο στο να προχωρήσεις κανείς λίγο πιο πέρα από την Ιουράσια Περίοδο?

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

28/11/2004, 09:11:13
Βιάζεσαι, βιάζεσαι να απαντάς.

Πάαααρα πολύ.

Καμια φορά σου ξεφεύγει το κατι τις...