- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΕΡΙΩΠΑ!
Πως να σ'ευχαριστήσω?
Ξημερώματα σήμερα 12-01 και σκέφτηκα να κάνω μια τελευταία ανανέωση στο θέμα.
Και είδα το μήνυμά σου...
Φίλε! ανέβηκα στο "όχημα" που λεγεται "ΜΕΤΑΤΗΡΟΝ" και βγήκα για μια βόλτα στο Άγνωστο!
Και που μ'έβγαλε λές!
Στην πηγή του Ωκεανού!
Για να βοηθήσω και τους υπόλοιπους (εσύ ξέρεις...) τους μεταφέρω αστραπιαία στην Αριδάνεια Πηγή.
http://www.esoterica.gr/forumS/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5979
Ρουφήξτε σαν σφουγγάρια!
Κανείς δεν ¨"πνίγεται"...
Με πολλή αγάπη από έναν αριδήλιο ήλιο...Ερίωπα μετά από τέτοια βουτιά δεν ξέρω πλέον κατά πόσο θα φανώ χρήσιμος εδώ!
Τα είπε όλα ο Αριδάνης σε 5 σελίδες!!!
Είσαι υπέροχος και σ'ευχαριστώ!
Έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου, ακόμα και αν αυτή είναι σιωπηλή!
Όταν τα'χουν πεί άλλοι πρίν από μένα και μάλιστα με τόσο υπέροχο τρόπο, αποσύρομαι σε ένδειξη σεβασμού!
Το μόνο που μένει να κάνω είναι να προτρέψω τους υπόλοιπους Αναζητητές να κάνουν μια διερευνητική βόλτα και από κει!
Αλλά χρειάζονται και πλήρη εξοπλισμό!
Καλές ανασκαφές και ανα-γνώσεις σε όλους!
Μη σταματήσεις Ερίωπα!
Έχεις και τον Κηφέα στην Αργώ όπως και άλλους Kωπηλάτες!
Αν πάλι με χρειαστείς φωναξέ με αλλά δεν νομίζω να με χρειάζεσαι πιά!
Σας ευχαριστώ όλους για όλα!(Πόσο κοντά βρίσκεται η Αυστραλία στην Αϊτή?)
(Εννοείται πως θα συνεχίσω να σας παρακολουθώ αδιάκοπα!)
Φίλε έχω ήδη κάνει παραθεση αυτού του λινκ ήδη απο τη σελιδα 12 αυτού του θέματος.. αλλα ποιος το προσεξε(εσύ μόνο?)
(μηνυμα 02/01/2009, 15:33:06 http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=12&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10028 )
Ήθελα να δείξω οτι δεν είναι καινούρια αυτά που ακούγονται..
Όταν ακόμα είχα τον παλιό μου λογαριασμό είχα ξανακούσει κ ξαναδιαβάσει τέτοιου θεωρίες και συζητησεις.
Αυτές οι θεωρίες υπάρχουν απο αυτούς που τις υποστηρίζουν. Το αν είναι σωστές τώρα δε θα το κρίνω γιατι δε τις έχω ψάξει σε βάθος.
Μπορω να κρίνω μονο απ το συμπέρασμα που θα βγάλουν(όταν βγάλουν) με βάση το αν θα είναι μια "αληθής ισότητα" όπως λένε στα μαθηματικά. Μέχρι στιγμής η δουλειά γίνεται με υποθέσεις. Για να δούμε..
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
quote:
Καλά, ακόμη με την εισαγωγή του ..πρελουδίου;Επι της
ουσίας, για τον πόλεμο, πέραν εξηγήσεων και επεξηγήσεων,
θα πούμε τίποτε;
Ποιός πολεμάει ποιόν, εννοιολογικά..
Και η δική μου υπογραφή στο κείμενό σου φίλε τρεχαγύρευε. Δεν βλέπω το σκοπό της συζήτησης. Σκόρπιες λέξεις και κουβέντες αριστερά δεξιά. Και επειδή εγώ είμαι βλάχος από χωριό με λίγα σπίτια, θέλω να πω το εξής:
Όταν θα υπάρξει μια σωστή, τεκμηριωμένη, και πλήρης τοποθέτηση στον πρόλογο που δεν λέει να τελειώσει εδώ και 16 σελίδες, θα μιλήσουμε. Αλλιώς ας πεταχτούμε μέχρι το περίπτερο να πάρουμε κανά σταυρόλεξο να σκοτώσουμε τον χρόνο μας.
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Τρεχαγύρευε:
Καλά, ακόμη με την εισαγωγή του ..πρελουδίου;Επι της
ουσίας, για τον πόλεμο, πέραν εξηγήσεων και επεξηγήσεων,
θα πούμε τίποτε;
Ποιός πολεμάει ποιόν, εννοιολογικά..--------------------------------------------------------------------------------
Veritas
Και η δική μου υπογραφή στο κείμενό σου φίλε τρεχαγύρευε. Δεν βλέπω το σκοπό της συζήτησης. Σκόρπιες λέξεις και κουβέντες αριστερά δεξιά. Και επειδή εγώ είμαι βλάχος από χωριό με λίγα σπίτια, θέλω να πω το εξής:
Όταν θα υπάρξει μια σωστή, τεκμηριωμένη, και πλήρης τοποθέτηση στον πρόλογο που δεν λέει να τελειώσει εδώ και 16 σελίδες, θα μιλήσουμε. Αλλιώς ας πεταχτούμε μέχρι το περίπτερο να πάρουμε κανά σταυρόλεξο να σκοτώσουμε τον χρόνο μας.
.....έγινε καρντάσια μου, μόνο να μη μου στενοχωριέστε![]()
Ερίωπας
θέμα έχει τα ενδιαφέροντα του...Αλλά δεν φαντάζομαι να το
έβαλές μόνο και μόνο για να δεις τι θα γράφουν οι άλλοι...
Οπότε, ιδού η Ρόδος, ...κλπ...
Το θεϊκό χάδι και η πνοή ζωής, αυτό που ονομάζουν οι σύγχρονοι επιστήμονες «Δίαυλο Μαγνητικής Ροής» μεταξύ του Ηλίου και της Γης, παίρνει την μορφή Κυλίνδρου με σπειροειδή εσωτερική περιστροφή.
Αυτό είναι το θεϊκό «Κυκλάμινο» που είχαν προσπαθήσει οι «Προμηθεϊκοί» άνθρωποι να τιθασεύσουν κάποτε στο μακρινό παρελθόν με όλες τις ολέθριες συνέπειες που έχουν καταγραφεί με «μυθολογικό» ύφος (Η ιστορία του Προμηθέα που έκλεψε το Πυρ μέσα σε ένα καλάμι κλπ).
Αντιθέτως οι Έλληνες αντιλαμβανόμενοι κάποτε την ύπαρξη ενός πιο ήπιου «Δίαυλου» ή «Πύλης» μεταξύ Γης και Σειρίου κατόρθωσαν και τιθάσευσαν την «Αθηρική Ύλη» με όλα τα ευεργετήματα σε μορφή ενέργειας που παρέχει αυτός ο «Δίαυλος».
Αυτό το αιθέριο ταξίδι της κοσμικής Ύλης, αυτό το Χρυσόμαλλο δέρας, δώρο της «Αθηρ-νηί» δηλαδή της «Αθηνάς» ή Ισιδος, αλληγορικά μετέφερε μέσα στον χρόνο το ταξίδι των Αργοναυτών. Πιστεύω να βρώ σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξω το θέμα με την ονομασία του «Αγνού Απόλλωνος» και την μαθηματική του σχέση με την ΙΣΙΣ (Ίσιδα) και την «Η ΑΚΕΝΑ» των Αττωνικών ιερατείων.
Ο όρος «Δέρας» δηλαδή η προβιά ή το δέρμα έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς για να προσδιορίσει τα όρια των συμπαντικών κύκλων μέσα στο διάστημα. Αυτούς τους κύκλους τους ονόμαζαν οι παλιότεροι και ουρανούς, εξ ού και 7ος ουρανός κλπ.
Αναφέρω αυτά τα λίγα για όσους ασχολούνται με την θεωρία Zero Point Energy και με την «Οργονη».
Αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στις κατασκευές σας συντονίσετε το κορυφαίο τρίγωνο με τον βασιλικό θάλαμο έτσι ώστε να βλέπουν το «Σήμα Κυνός».
Εύχομαι να έχω την κατανόηση των φίλων μελών που παρακολουθούν το θέμα για την προσωρινή απουσία μου η οποία θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες.
Ερίωπας
quote:Εύχομαι να έχω την κατανόηση των φίλων μελών που παρακολουθούν το θέμα για την προσωρινή απουσία μου η οποία θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες.
Ερίωπας
ααααααααααααααααα ![]()
![]()
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=sl__QA7qPag&feature=related
Η υποχώρηση δεν είναι ανήκει στο ίδιον της ελληνικής φυλής ξέρεις...
quote:
ΕΡΙΩΠΙΣ
Όγγα ονόμαζαν την Αθηνά στην Θήβα και όχι Όγκα, αγαπητέ φίλε Veritas. Πρόσεξε την διαφορά.
Όγκας ονόμαζαν τις Πύλες.
Σήμερα φίλε ΕΡΙΩΠΑ θα μου επιτρέψης να είμαι και με τον αστυφύλαξ αλλά και με τον χωροφύλαξ .
Και βέβαια έχεις δίκιο όταν γράφεις ότι στην Θήβα η Αθηνά είχε και το επίθετο Όγγα , όμως την αποκαλούσαν και Όκγαίη και δωριστί Ογκαία , εξ ου και «αι Ογκαίαι πύλαι» της Θήβας τις οποίες προστάτευε .
Μερικοί υποστηρίζουν πως το επίθετο αυτό που έδωσαν οι Θηβαίοι στην Αθηνά , είναι Φοινικικής προελεύσεως από την εποχή του Κάδμου και σημαίνει παρθένος , άλλοι όμως υποστηρίζουν ότι οφείλεται σε κάποια κωμόπολη της Βοιωτίας που ονομαζόταν Όγγα ή Όγκα , της οποίας η Αθηνά ήταν πολιούχος και την λάτρευαν .
Αυτά τα ολίγα για να μην αδικούμε και τον αγαπητό φίλο Veritas .
*
quote:
ΕΡΙΩΠΙΣ
Γι’ αυτό μη παραξενεύεστε όταν γράφω την Γαλειλαία με «ει». Γαλειλαία σημαίνει «Τροχός».
Αεί, λοιπόν σημαίνει «αιωνίως»
Ειλλεί Ιών, «κινούμενος περιστροφικά».
Η ρίζα (gal) ελληνιστί (γαλ) φίλε ΕΡΙΩΠΑ , περιλαμβάνεται και στην αραβική λέξη «a(gal)a» τροχός , και αν αυτό το συνδέσουμε με το ρήμα ειλέω = ελίσσομαι , εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το Γαλ-ειλαία σημαίνει «ελισσόμενος (περιστρεφόμενος) τροχός» . Ποιου οχήματος όμως τροχός ; Μήπως της Μερκάμπα ή της Αργούς ;

παιδιά, θα πούμε τιποτε; Ή έχει μόνο παραμυθάκια
η υπόθεση;...
...Κι ο δράκος;...