- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Ναι, αλλα ποιο βραδάκι δεν ειπες !
Θα μου πεις : "2 ηταν αυτα ... δε χωνεύονται εύκολα μεσα σε ενα βράδυ"Η σιωπή μου προς απάντησή σου...
Αίολε μην χαίρεσαι,θα έρθει και εσένα η σειρά σου...την κυριακή.
quote:Ισως να το δήλωσε μόνο στην μαμά του...
Ψάχνω να βρω τη δήλωση του Μπαρόζο που θα ζητούσε να βγει εκτός νόμου το κόμμα αυτό (όπως είπε και για τη Χρυσή Αυγή) αλλά ... δεν μπορώ να τη βρώ...

quote:
Αίολος
Macedon
Για τους φίλους ... Αιθέρας ![]()

Για όσους υποστηρίζουν Χρυσή Αυγή,τι έχουν να πούν γι αυτό;;;
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μιχαλολιάκος:"Το παραμύθι με το Πολυτεχνείο..."
.
20:05Εκλογές 2012
«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια. Σταματήστε τα παραμυθια. Το παραμύθι με το πολυτεχνείο καλά κράτησε...»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
quote:
Ρε παιδιά μην πελαγώνετε... Δεν έγραπσα εγώ για τα 2 τα αχώνευτα
Η ζάλη φταίει και το γεγονός πως συνηθίζουμε πάντοτε να ανασταίνουμε τους πεθαμένους...

macedon
quote:
Μιχαλολιάκος:"Το παραμύθι με το Πολυτεχνείο..."
Για όσους υποστηρίζουν Χρυσή Αυγή,τι έχουν να πούν γι αυτό;;;
Ότι το Πολυτεχνείο ήταν το ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια της σύγχρονης ιστορίας, κατασκευασμένο απ' αυτούς ακριβώς που υποτίθεται ότι πολεμούσε και που έδωσε την ευκαιρία σ' ένα μάτσο ανίκανα και οκνηρά τρωκτικά να βρεθούν στην κορυφή της διοίκησης της χώρας, τις ενέργειες των οποίων πληρώνουμε σήμερα και θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας.
Τι δεν καταλαβαίνεις;

macedon
Ότι το Πολυτεχνείο ήταν το ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια της σύγχρονης ιστορίας, κατασκευασμένο απ' αυτούς ακριβώς που υποτίθεται ότι πολεμούσε και που έδωσε την ευκαιρία σ' ένα μάτσο ανίκανα και οκνηρά τρωκτικά να βρεθούν στην κορυφή της διοίκησης της χώρας, τις ενέργειες των οποίων πληρώνουμε σήμερα και θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
.............
Παραμύθι όχι και τόσο βρε μακεδονα, εκει ήμουν αν και πιτσιρικάς, και το ξύλο ήταν πραγματικο, και τα τανκς, και οι χαφιεδες, και η χαζομαρα διάχυτη.
Τώρα για τα τρωκτικα έχεις δίκαιο, μόνο που δεν φρωντησες να γράψεις ένα βιβλίο ωστε ο ανθρωπος να προσεχει, αυτο ακριβώς.
Ποτε δεν είναι αργά... ![]()